Seul

Seul

Son dakika seul haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan seul ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını seul haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seul

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seul gelişmeleri de dahil olmak üzere 768 seul haberi bulunmuştur. Tüm seul haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünya 2024'e 'merhaba' diyor! İşte yeni yıla giren ülkeler...
Dünya 2024'e 'merhaba' diyor! İşte yeni yıla giren ülkeler... Yeni Zelanda 2023'ü yağmur altında uğurladı, Avustralya'da Sydney Limanı çevresinde 1 milyondan fazla insanın toplanması bekleniyor. Çin lideri Xi ise yeni yıl mesajında Tayvan'la 'birleşme' mesajı verdi.
31.12.2023 Dünya
Parazit filmi oyuncusu Lee Sun Kyun öldü! Neden öldü, aracında bulunan Lee Sun-Kyun’ın ölüm sebebi ne, intihar mı?
Parazit filmi oyuncusu Lee Sun Kyun öldü! Neden öldü, aracında bulunan Lee Sun-Kyun’ın ölüm sebebi ne, intihar mı? Lee Sun Kyun öldü mü? Güney Kore polisi Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Oscar ödüllü "Parazit" filminin aktörü Lee Sun-kyun'un hayatını kaybettiğini duyurdu. Peki, Lee Sun Kyun neden öldü, Parazit filmi oyuncusu kimdir, kaç yaşında, intihar mı etti?
27.12.2023 Gündem
Cerebrum Tech’in yapay zeka uygulamaları Cere ve Cere Insight Brüksel’de AB teknoloji liderleriyle buluştu
Cerebrum Tech’in yapay zeka uygulamaları Cere ve Cere Insight Brüksel’de AB teknoloji liderleriyle buluştu Yerli girişimcilik stüdyosu Cerebrum Tech, Dijital Türkiye Platformu ve DigitalEurope ortaklığında Brüksel’de düzenlenen buluşmada, yapay zeka uygulamaları Cere ve Cere Insight’ı Avrupalı teknoloji liderlerine tanıttı.
15.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Canlı yayında İsrail şiddeti: Polis, Türk basın mensuplarının kamerasını kırdı
Canlı yayında İsrail şiddeti: Polis, Türk basın mensuplarının kamerasını kırdı İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarını bugün 42. gününe girdi. Havadan, karadan ve denizden Gazze Şeridi'ni kuşatan İsrail ordusu bu sabah Cenin'e baskın düzenledi ve İbn Sina Hastanesi'ni kuşattı. İsrail polisi bu hafta yine işgal altındaki Doğu Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinde yer alan Mescid-i Aksa'da gazlı müdahalede bulundu. Basın mensuplarını hedef alan güvenlik güçleri Türk basın mensuplarının kamerasını kırdı.
17.11.2023 Dünya
Bakan Kacır açıkladı: Türkiye'ye yatırım yapan herkes kazandı
Bakan Kacır açıkladı: Türkiye'ye yatırım yapan herkes kazandı Sanayii ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Güney Kore'de düzenlenen 24'üncü Dünya Bilgi Forumu'nda yabancı yatırımcılara seslenerek, "Türkiye'ye yatırım yapan herkes kazandı ve kazanmaya devam edecek, bundan emin olabilirsiniz. İhtiyacınız olan desteği size sağlamak için durmaksızın çalışıyoruz. Gelin birlikte çalışalım ve kazanalım" dedi.
13.09.2023 Ekonomi
Filenin Sultanları'nın olimpiyat yolcuğu başladı
Filenin Sultanları'nın olimpiyat yolcuğu başladı Dünya 1 numarası A Milli Kadın Voleybol Takımı, 3 günlük iznin ardından 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemelerine katılmak üzere dün akşam Tokyo'ya gitti.
9.09.2023 Voleybol
Güney Kore Bayrağı Anlamı Nedir? Güney Kore Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Güney Kore Bayrağı Anlamı Nedir? Güney Kore Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Güney Kore, resmi adı ile Kore Cumhuriyeti olarak da bilinen bir ülkedir. Komşu devletleri arasında Japonya, Kuzey Kore ve Çin Halk Cumhuriyeti yer alır. 
7.09.2023 Eğitim
Erkul, Forbes Teknoloji Konseyi’ne seçildi
Erkul, Forbes Teknoloji Konseyi’ne seçildi Yapay zeka, IoT, Gaming sektörlerinde faaliyet gösteren girişimcilik stüdyosu Cerebrum Tech’in Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erdem Erkul, dünya çapında saygın ve etkili iş liderlerinin davet edildiği Forbes Teknoloji Konseyi’ne kabul edildi.
29.08.2023 Ekonomi
Bakan Fidan: Kore ile ticaret hedefimiz 15 milyar dolar
Bakan Fidan: Kore ile ticaret hedefimiz 15 milyar dolar Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Kore Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Park Jin ile 'Dinamik Türkiye-Kore İlişkileri Yol Haritası'nı imzaladı. Fidan, "Kore, Asya Pasifik Bölgesi’nde ikinci büyük ticaret ortağımızdır. Ticaretimiz, istikrarlı bir şekilde artmakta. 2022 yılında yaklaşık 10 milyar dolar seviyesine ulaşmış bulunuyoruz. Hedefimiz dengeli bir ticaret ilişkisi temelinde 15 milyar dolara ulaşmak" dedi.
29.07.2023 Gündem
Jisoo kanser mi, gruptan ayrıldı mı? Blackpink Jisoo’ya ne oldu?
Jisoo kanser mi, gruptan ayrıldı mı? Blackpink Jisoo’ya ne oldu? Blackpink Jisoo kanser mi, Jisoo hasta mı, ne oldu? Blackpink grubunun vokali Jisoo hakkında sosyal medyada kanser haberleri dolaşınca hayranları arama motorlarına yönelerek kanser iddialarını araştırmaya başladı.
14.06.2023 Magazin
ABD'ye ait F-16 savaş uçağı Güney Kore'de düştü
ABD'ye ait F-16 savaş uçağı Güney Kore'de düştü Güney Kore'de ABD'ye ait olduğu belirtilen F-16 savaş uçağı düştü.
6.05.2023 Dünya
25 yaşındaki K-pop yıldızı Moon Bin evinde ölü bulundu! İntihar şüphesi
25 yaşındaki K-pop yıldızı Moon Bin evinde ölü bulundu! İntihar şüphesi Astro grubunun üyesi olan K-pop yıldızı Moon Bin, 25 yaşında hayatını kaybetti. Güney Kore polisinin açıklamasına göre, genç sanatçının intihar ettiği anlaşılıyor. Moon Bin'in ölüm nedeninin ortaya çıkması için otopsi yapılacak.
20.04.2023 Magazin
Kuzey Kore'den kritik zirveye kıtalararası balistik füzeli mesaj!
Kuzey Kore'den kritik zirveye kıtalararası balistik füzeli mesaj! Kuzey Kore yönetimi, Japon Denizi istikametine doğru kıtalararası balistik füze ateşledi. Füze denemesinin Japonya Başbakanı Fumio Kishida ve Güney Kore Devlet Başkanı Yoon Sook Yeol arasında bugün yapılacak kritik zirve öncesinde gerçekleştirilmesi, "Tokyo ve Seul'e mesaj" olarak yorumlandı.
16.03.2023 Dünya
Kuzey Kore Lideri Kim'in kız kardeşi ABD'ye meydan okudu: Füzemizi vurursanız savaş ilanı sayarız!
Kuzey Kore Lideri Kim'in kız kardeşi ABD'ye meydan okudu: Füzemizi vurursanız savaş ilanı sayarız! Kuzey Kore Lideri Kim Jong Un'un kız kardeşi Kim Yo Jong, ABD'nin Pyongyang'ın silah testleri çerçevesinde fırlattığı herhangi bir füzeyi vurması halinde bunun "açık bir savaş ilanı" olarak değerlendirileceği uyarısında bulundu.
7.03.2023 Dünya
Naim Süleymanoğlu rekorlar kırıldı mı? Naim'in rekorunu geçen var mı?
Naim Süleymanoğlu rekorlar kırıldı mı? Naim'in rekorunu geçen var mı? Cep Herkülü olarak bilinen Naim Süleymanoğlu, halter dalında Olimpiyat rekorlarına imza atmıştır. 50 yaşında hayatını kaybeden Naim Süleymanoğlu'nun rekorları kırıldı mı, merak ediliyor.
19.02.2023 Gündem
Genshin Impact Türkçe dilinin eklenişini drone ışık gösterisiyle kutladı
Genshin Impact Türkçe dilinin eklenişini drone ışık gösterisiyle kutladı Dünyaca ünlü bu oyuna hemen katıl ve tamamen Türkçe'ye çevrilmiş içerikleri deneyimle!
14.12.2022 Advertorial
Kim Jong-Un'un kız kardeşi meydan okudu: ABD'nin sadık köpeği
Kim Jong-Un'un kız kardeşi meydan okudu: ABD'nin sadık köpeği Dünya bu açıklamayı konuşuyor. Kuzey Kore liderinin kız kardeşinden savaş çıkaracak sözler bomba etkisi yarattı. Kuzey Kore lideri Kim Jong Un'un kız kardeşi Kim Yo Jong, baskı ve yaptırımların ülkenin kin ve nefretini körükleyeceğini, ABD ve Güney Kore için bir idam ipi görevi göreceğini söyledi.
24.11.2022 Dünya
2022 FIFA Dünya Kupası başlıyor! BTS’nin üyesi Jung Kook ve Fahad Al-Kubaisi sahne alacak! 2022 FIFA dünya kupası diğer resmi şarkısı Dreamers!
2022 FIFA Dünya Kupası başlıyor! BTS’nin üyesi Jung Kook ve Fahad Al-Kubaisi sahne alacak! 2022 FIFA dünya kupası diğer resmi şarkısı Dreamers! Dünyanın gözü Katar’daki futbol şöleninde olacak. Dünyaca ünlü K Pop grubu BTS’nin üyelerinden Jung Kook'un yer alacağı açılış töreni için nefesler tutuldu. 2022 FIFA Dünya Kupası açılışını BTS’nin üyelerinden Jung Kook ve Katarlı şarkıcı Fahad Al-Kubaisi'nin FIFA Dünya Kupası Resmi Müziğinin diğer hit single'ı olan Dreamers'ın performansı yer alacak. Peki, BTS üyesi Jung Kook kimdir? İşte Dreamers, Jung Kook - Fahad Al-Kubaisi düeti!
20.11.2022 Kültür Sanat
Kuzey Kore kısa menzilli balistik füze fırlattı
Kuzey Kore kısa menzilli balistik füze fırlattı Kuzey Kore'nin Japon Denizi istikametine doğru yeni bir kısa menzilli balistik füze fırlattığı bildirildi.  Füze testinin, Kuzey Kore Dışişleri Bakanı Choe Son Hui'nin bölgede savunma iş birliğini güçlendirme konusunda mutabık kalan ABD-Güney Kore-Japonya ittifakını hedef alan açıklamasının hemen ardından gelmesi "gözdağı" olarak yorumlandı.
17.11.2022 Dünya
Güney Kore'deki Cadılar Bayramı kutlamalarında can kaybı 146'ya yükseldi
Güney Kore'deki Cadılar Bayramı kutlamalarında can kaybı 146'ya yükseldi Güney Kore'nin başkenti Seul'de düzenlenen "Cadılar Bayramı" kutlamalarında yaşanan izdihamda hayatını kaybedenlerin sayısının 140'a yükseldiği bildirilirken, yaralı sayısı 150 olarak açıklandı.
29.10.2022 Dünya
Cerebrum Tech, Ankara’da Ar-Ge ve inovasyon merkezi açtı
Cerebrum Tech, Ankara’da Ar-Ge ve inovasyon merkezi açtı Cerebrum Tech’in Web3, Ar-Ge ve İnovasyon Merkezi, global girişimcilik ve startup yarışması ‘GITR’le açıldı
19.09.2022 Ekonomi
Burcu Biricik: 'Ne mutlu bize...'
Burcu Biricik: 'Ne mutlu bize...' Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, yayınlanan her bölümü ile ekrana damga vuran dizisi dizisi Camdaki Kız’ın başrol oyuncusu Burcu Biricik, 9 ülkeden 225 drama dizisinin başvurduğu Seul Drama Ödülleri'nde “En İyi Kadın Oyuncu” kategorisinde aday oldu.
6.08.2022 Televizyon
Asiana Havayolları İstanbul uçuşlarına 2.5 yıl aradan sonra yeniden başladı
Asiana Havayolları İstanbul uçuşlarına 2.5 yıl aradan sonra yeniden başladı Koronavirüs pandemisi dolayısıyla  2020'nın mart ayında Türkiye uçuşlarını durduran Güney Kore merkezli  Asiana Havayolları, yaklaşık 2.5 yıl aradan sonra İstanbul'a tarifeli seferlerine yeniden başladı.
23.07.2022 Ekonomi
Kuzey Kore'den ABD ve Güney Kore'ye uyarı
Kuzey Kore'den ABD ve Güney Kore'ye uyarı Kuzey Kore Dışişleri Bakanlığına bağlı bir düşünce kuruluşu olan Silahsızlanma ve Barış Enstitüsü Genel Müdür Yardımcısı Choe Jin, "ABD ve müttefikleri bizimle askeri bir çatışmayı seçerlerse güvenlik açısından eşi görülmemiş bir istikrarsızlıkla karşı karşıya kalacaklardır" dedi.
22.07.2022 Dünya
Bitcoin için şok eden açıklama! Dibin dibi...
Bitcoin için şok eden açıklama! Dibin dibi... Bitcoin fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması. Bitcoinin geleceğiyle ilgili bomba bir tahmin geldi. Geçtiğimiz hafta LUNA ve UST’nin çöküşüyle birlikte kripto para piyasası allak bullak olmuştu. Bitcoin 1.5 yılın dibine indikten sonra 30 bin dolar seviyelerine kadar yükseldi. Öte yandan kripto para analizi yapan ünlü şirketin CEO’sundan Bitcoin için korkutan bir tahmin geldi. İşte detaylar...
22.05.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Seul ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seul haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.