Servet Yardımcı

Servet Yardımcı

Son dakika Servet Yardımcı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Servet Yardımcı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Servet Yardımcı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Servet Yardımcı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan servet yardımcı gelişmeleri de dahil olmak üzere 483 servet yardımcı haberi bulunmuştur. Tüm servet yardımcı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Servet Yardımcı, TFF Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı!
Servet Yardımcı, TFF Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı! UEFA İcra Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.
17.04.2024 Süper Lig
UEFA Başkanı Ceferin, TFF Başkanı Büyükekşi ile bir araya geldi
UEFA Başkanı Ceferin, TFF Başkanı Büyükekşi ile bir araya geldi Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, UEFA Başkanı Aleksander Ceferin ile bir araya gelerek gündeme dair konularla ilgili fikir alışverişinde bulundu.
14.03.2024 Süper Lig
Türkiye'ye tarihi müjde! EURO 2032 resmen Türkiye'de
Türkiye'ye tarihi müjde! EURO 2032 resmen Türkiye'de EURO 2032'nin ev sahibi resmen açıklandı. Türkiye ve İtalya ortaklığı, EURO 2032'nin ev sahibi oldu.
10.10.2023 Futbol
TFF seçimlerden sadece 2 aday yarışacak
TFF seçimlerden sadece 2 aday yarışacak 16 Haziran'da yapılması beklenen TFF seçimlerinde Mehmet Büyükekşi ve Hüseyin Yangın kıyasıya yarış verecek.
9.06.2022 Şampiy10
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un evinde özel görüşme!
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un evinde özel görüşme! 2 ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği'nin ve Kırklarelispor'un Başkanı Volkan Can, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un evinde bir araya geldi. Sosyal medyadan bu görüşme paylaşıldıktan sonra büyük yankı uyandırdı.
26.05.2022 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: "Cumhurbaşkanımızın müjdesidir, muhteşem bir stat olacak"
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: "Cumhurbaşkanımızın müjdesidir, muhteşem bir stat olacak" Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Cumhurbaşkanımızın müjdesidir, muhteşem bir stat olacak. Türkiye’deki en modern, en güzel statlarımızdan birisi Ankara’da olacak. İnşallah gelecek yıllarda Süper Ligde maçları, o statta birlikte izleyeceğiz" dedi.
21.05.2022 Siyaset
TFF'den yeni MHK Başkanı açıklaması geldi! İşte yeni başkan ve üyeler
TFF'den yeni MHK Başkanı açıklaması geldi! İşte yeni başkan ve üyeler TFF, MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'nun istifasının ardından yaklaşık 24 saat sonra yeni MHK başkanını açıkladı. Sabri Çelik'in yeni başkan olarak görevlendirildiği MHK'nin üyeleri arasında eski hakemler yer aldı.
18.04.2022 Şampiy10
'Ferhat Gündoğdu zorla istifa ettirildi' MHK'nin Yeni Başkanı ses getirdi!
'Ferhat Gündoğdu zorla istifa ettirildi' MHK'nin Yeni Başkanı ses getirdi! MHK ve Ferhat Gündoğdu'nun istifasının ardından A Spor'a özel açıklamalarda bulunan Erman Toroğlu, yaşanan flaş gelişmenin perde arkasını araladı. Toroğlu, Gündoğdu'nun radikal kararı için 'İstifa etmedi, ettirildi' dedi.
17.04.2022 Süper Lig
Beşiktaş hafta içinde UEFA'ya gitti! Men cezası...
Beşiktaş hafta içinde UEFA'ya gitti! Men cezası... Beşiktaş, finansal duruma dair daha önce verilen taahhütlerin yerine gelmemesi nedeniyle UEFA'ya gitti.
9.04.2022 Beşiktaş
Nihat Özdemir'in ardından bir istifa daha!
Nihat Özdemir'in ardından bir istifa daha! Dün TFF Başkanı Nihat Özdemir'in istifasının ardından bugün İcra Kurulu Üyesi, Mali İşler ve Kulüp Lisans İşleri Sorumlusu Erhan Kamışlı da görevinden istifa etti.
5.04.2022 Süper Lig
Merkez Hakem Kurulu’dan deprem etkisi yaratan hakem operasyonu! FIFA ve UEFA'dan Cüneyt Çakır tepkisi... Perde arkasındaki ayrıntılar ortaya çıktı...
Merkez Hakem Kurulu’dan deprem etkisi yaratan hakem operasyonu! FIFA ve UEFA'dan Cüneyt Çakır tepkisi... Perde arkasındaki ayrıntılar ortaya çıktı... Merkez Hakem Kurulu’nun hakem operasyonu Türk futbolunda deprem etkisi yarattı. FIFA Hakem Komitesi Başkanı Collina, MHK’nin operasyonu sonrası Süper Lig kadrosundan çıkarılan deneyimli isim Cüneyt Çakır’ı arayarak, yaşanan gelişmeleri sordu. Durumu takip eden UEFA yetkilileri de Futbol Federasyonu başkanvekili Servet Yardımcı’ya "şok olduk" sözleriyle tepkilerini dile getirdi.
10.03.2022 Süper Lig
Serdar Tatlı'dan sonra... İşte yeni MHK Başkanı
Serdar Tatlı'dan sonra... İşte yeni MHK Başkanı Dün görevinden istifa eden Serdar Tatlı'nın yerine MHK Başkanlığı için yeni adaylar belirlendi. Listede 4 isim var.
22.10.2021 Süper Lig
TFF ile Kulüpler Birliği'nden MHK görüşmesi
TFF ile Kulüpler Birliği'nden MHK görüşmesi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Kulüpler Birliği Vakfı temsilcileri, TFF'nin Riva'da Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ndeki merkezinde bir araya geldi.
20.10.2021 Futbol
Yardımcı'dan flaş Serdar Tatlı açıklaması!
Yardımcı'dan flaş Serdar Tatlı açıklaması! Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Servet Yardımcı ""Kulüpleri dinleyeceğiz. Kulüplerimiz hakem atamalarında sisteme daha fazla dahil olmak istiyor. Daha fazla şeffaklık istiyor. Biz de şeffaflıktan yanayız." dedi.
20.10.2021 Futbol
'Aramızdan ayrılacaklar olacak'
'Aramızdan ayrılacaklar olacak' Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Kızılhan, yapılacak transferler ve takımdan ayrılacak oyuncular hakkında açıklamalarda bulundu.
31.07.2021 Fenerbahçe
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'den yabancı kuralı ve yeni VAR açıklaması
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'den yabancı kuralı ve yeni VAR açıklaması Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Genel Kurulu'nda konuşan başkan Nihat Özdemir, "Federasyon olarak, Türk futbolunun bu süreci en az sorunla atlatması için tüm çabamızı ortaya koyduk. Aldığımız kararların başta kulüplerimiz olmak üzere tüm futbol paydaşlarının yararına olmasını ilke edindik. Statüler, Talimatlar, Genelgeler, yeni uygulamalar ile kulüplerimize nefes aldıran adımlar attık" dedi.
28.07.2021 Süper Lig
UEFA'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yazdığı mektup!
UEFA'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yazdığı mektup! Türkiye Futbol Federasyonu Nihat Özdemir, İstanbul'dan alınan Şampiyonlar Ligi finali hakkında flaş açıklamalarda bulundu.
24.05.2021 Süper Lig
Servet Yardımcı: Beşiktaş maçlarına Avrupa'dan spor medyasını getirdim
Servet Yardımcı: Beşiktaş maçlarına Avrupa'dan spor medyasını getirdim UEFA Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı "Beşiktaş maçlarına Avrupa'dan spor medyasını getirdim" dedi.
23.04.2021 Futbol
UEFA Servet Yardımcı'yı tebrik etti! 47 oy aldı ve...
UEFA Servet Yardımcı'yı tebrik etti! 47 oy aldı ve... UEFA’nın İsviçre’de yapılan 45. Olağan Genel Kongresi’nde, 55 üye ülkenin 47 oyunu alan Servet Yardımcı yeniden Yönetim Kurulu Üyesi oldu.
20.04.2021 Futbol
Paris Saint-Germain-Başakşehir maçında hakem skandalı! İki takım sahadan çekildi...
Paris Saint-Germain-Başakşehir maçında hakem skandalı! İki takım sahadan çekildi... Paris Saint-Germain - İstanbul Başakşehir karşılaşmasının 4'üncü hakemi Constantin Sebastian Coltescu'nun İstanbul ekibinin yardımcı antrenörü Pierre Webo'ya ırkçı ifade kullanması nedeniyle iki takım da sahadan çekildi ve soyunma odasına gitti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ırkçı sözlere sert tepki gösterdi. Bakan Kasapoğlu da ırkçılık insanlık suçudur, Başakşehir'in yanındayız açıklaması yaptı. Paris Saint-Germain - İstanbul Başakşehir karşılaşması, yarın TSİ 20.55'te kaldığı yerden farklı bir hakem kadrosu ile devam edecek.
8.12.2020 Futbol
Kritik maçlar öncesi flaş Mert Müldür gelişmesi
Kritik maçlar öncesi flaş Mert Müldür gelişmesi A Milli Futbol Takımı, Hırvatistan, Rusya ve Macaristan ile yapacağı maçların hazırlıklarına başladı. - İtalya'da Kovid-19 test sonuçlarını bekleyen Kaan Ayhan ve Mert Müldür, antrenmana katılmadı
10.11.2020 Futbol
TFF ve Misli.com arasında tarihi anlaşma imzalandı!
TFF ve Misli.com arasında tarihi anlaşma imzalandı! Türk futbolu için tarihi bir gün... TFF 2. ve 3. Ligler'in isim sponsorluğu için anlaşan TFF ile Misli.com sözleşme imzaladı. İmza törenine Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören ve TFF Başkanı Nihat Özdemir bizzat katıldı. Yıldırım Demirören, "Misli.com uygulamasını indirenler yayınlanan maçları canlı olarak izleyebilecek." dedi.
9.09.2020 Futbol
TFF'den yayıncı kuruluş açıklaması!
TFF'den yayıncı kuruluş açıklaması! Türkiye Futbol Federasyonu, yayıncı kuruluş ile bugün bir toplantı gerçekleştirdiğini ve bu sezonun ödemelerinin sezon bitimiyle birlikte tamamlanacağını açıkladı. Yapılan açıklamada gelecek sezon sözleşme detayları hakkında fikir alışverişinde bulundukları belirtildi.
23.07.2020 Futbol
TFF'nin kulüplere yabancı sayısı önerisi: 8+3
TFF'nin kulüplere yabancı sayısı önerisi: 8+3 Türkiye Futbol Federasyonu, kulüplere yabancı sayısının kademeli olarak indirilmesini önerdi.
2.07.2020 Süper Lig
TFF'den flaş karar! 2. Lig ve 3. Lig'ler oynatılmayacak
TFF'den flaş karar! 2. Lig ve 3. Lig'ler oynatılmayacak TFF Yönetim Kurulu, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig ve Bölgesel Amatör Liglerin oynatılmamasına karar verdi.
30.06.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Servet Yardımcı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki servet yardımcı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.