Serkan Seki

Serkan Seki

Son dakika Serkan Seki haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Serkan Seki ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Serkan Seki haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Serkan Seki

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serkan seki gelişmeleri de dahil olmak üzere 58 serkan seki haberi bulunmuştur. Tüm serkan seki haberleri aşağıda listelenmiştir.
Halasının kuzusu
Halasının kuzusu Deniz Seki, erkek kardeşi Serkan Seki’nin 3 yaşındaki oğlu İrfan Mert ile neşeli bir fotoğrafını paylaştı.
22.08.2018 Magazin
Şok iddia! Deniz Seki cezaevindeyken sevgilisi...
Şok iddia! Deniz Seki cezaevindeyken sevgilisi... Çocukluk aşkı Faruk Salman'la ayrıldıklarını açıklayan Deniz Seki'nin ilişkisinin kıskançlık yüzünden bittiği iddia edilmişti.
8.11.2017 Magazin
Faruk bey gereksiz konuştu
Faruk bey gereksiz konuştu Deniz Seki kardeşinin düğününde ayrıldığı nişanlısı Faruk Salman sorulunca, “30 defa ayrılıp barıştık. Bu kez olmadı. Benim kıymetlimdir ama gereksiz konuştu” dedi.
6.11.2017 Magazin
Deniz Seki: O benim ilk aşkımdı!
Deniz Seki: O benim ilk aşkımdı! Güzel şarkıcı Deniz Seki, eski nişanlısı Faruk Salman’la ayrılıkları hakkında konuştu.
6.11.2017 Magazin
Deniz Seki kardeşini evlendirdi!
Deniz Seki kardeşini evlendirdi! Şarkıcı Deniz Seki dün akşam kardeşi Serkan Seki'yi evlendirdi.
6.11.2017 Magazin
Ben değil kardeşim evleniyor
Ben değil kardeşim evleniyor Deniz Seki özgürlüğüne kavuşmasının ardından yazın ardı ardına verdiği konserlerle sevenleriyle hasret gidermişti.
22.10.2017 Magazin
Dansözü masalarına çağırıp...
Dansözü masalarına çağırıp... Deniz Seki, önceki akşam nişanlısı Faruk Salman, annesi Güler Seki ve kardeşi Serkan Seki ile birlikte Kadıköy'de eğlendi.
9.10.2017 Magazin
'Ben değil kardeşim evleniyor'
'Ben değil kardeşim evleniyor' Şarkıcı Deniz Seki, nişanlısı Faruk Salman ile 5 Kasım'da evleneceği yönündeki iddialara açıklık getirdi.
25.09.2017 Magazin
Deniz Seki tahliye oldu! İşte ilk sözleri...
Deniz Seki tahliye oldu! İşte ilk sözleri... Uyuşturucu davasında tutuklanan ve 2014 yılından bu yana Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’nde kalan Deniz Seki, tahliye oldu. Deniz Seki yaptığı ilk açıklamada 'Sizi çok özledim. Zorlu bir yolculuktu.' dedi.
5.06.2017 Magazin
Deniz Seki’nin borçlarını bakın kim kapattı?
Deniz Seki’nin borçlarını bakın kim kapattı? Deniz Seki, cezaevinden çıkmasına 5 gün kala kardeşi Serkan Seki'den müjdeli haber aldı.
31.05.2017 Magazin
Deniz Seki'den Özgür Aras'a anlamlı hediye
Deniz Seki'den Özgür Aras'a anlamlı hediye Özgür Aras, önceki gece çok özel bir partiyle yeni yaşını kutladı.
8.02.2017 Magazin
Özgür bir deniz!
Özgür bir deniz! Cezaevinde bulunan Deniz Seki, menajeri Özgür Aras’ın doğum gününü “Özgür bir deniz gördüm sanki!” notuyla kutladı.
7.02.2017 Magazin
İlahi adalet çıkışı
İlahi adalet çıkışı Serkan Seki, kardeşi Deniz Seki’yi yargılayan hakim ve savcıların darbe girişimi soruşturması kapsamında gözaltına alınmasını şöyle değerlendirdi, “8 senemizi çaldılar, ilahi adalet”
22.07.2016 Magazin
Deniz Seki'nin kardeşinden ilahi adalet çıkışı
Deniz Seki'nin kardeşinden ilahi adalet çıkışı Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda tutuklu bulunan Deniz Seki'nin kardeşi Serkan Seki isyan etti
22.07.2016 Magazin
Aldırma DENİZ aldırma
Aldırma DENİZ aldırma CEZAEVİNDE olan Deniz Seki’nin kardeşi Serkan Seki, sahne aldığı mekanda duygusal anlar yaşadı...
22.05.2016 Magazin
İtirazımız var
İtirazımız var Deniz Seki’nin müzisyen kardeşi Serkan Seki, son bir itirazda bulunup ablasının serbest kalması için mücadelelerini noktalayacaklarını söyledi...
30.04.2016 Magazin
Pardon diyecekler
Pardon diyecekler Deniz Seki’nin erkek kardeşi Serkan Seki, önceki gece Karaköy’de bulunan Sebastian isimli mekanda sahne aldı...
6.04.2016 Magazin
Dizide oynayacağını annemden gizledik
Dizide oynayacağını annemden gizledik Cezaevinde yatan şarkıcı Deniz Seki’nin kardeşi Serkan Seki, ablasının cezaevindeyken ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinde rol lacağını annesinden gizlediklerini söyledi.
8.12.2015 Magazin
Deniz Seki'nin annesinin haberi yok!
Deniz Seki'nin annesinin haberi yok! Deniz Seki’nin müzisyen ve şarkıcı kardeşi Serkan Seki, Best FM’de Yasemin Şefik’in canlı yayın konuğu oldu...
8.12.2015 Magazin
Ablası için adalet isyanı
Ablası için adalet isyanı Deniz Seki’nin protest pop türünde müzik yapan erkek kardeşi Serkan Seki, ‘Günahsız Şeytanlar’ isimli yeni şarkısının iki versiyonuyla müzik severlerle buluşuyor...
17.09.2015 Magazin
Deniz Seki'den şaşırtan karar!
Deniz Seki'den şaşırtan karar! "Bayhan ne zaman isterse ziyaretime gelebilir"
17.12.2014 Magazin
O mu ele verdi?
O mu ele verdi? 'Artık kimseye güvenim kalmadı...'
19.11.2014 Magazin
10,5 metrekarelik odada!
10,5 metrekarelik odada! Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda kalan cezasını çekmeye başlayan Deniz Seki, hafif suçtan yatan başka bir hükümlü kadın ile odasını paylaşıyor.
29.09.2021 Gündem
İlk ziyaretçisi onlar oldu
İlk ziyaretçisi onlar oldu İki gün önce tutuklanarak Bakırköy Kadın Cezaevi’ne konulan Deniz Seki’nin ilk açık görüşüne kardeşleri Serdar ve Serkan Seki ile menajeri Özgür Aras geldi...
18.11.2014 Magazin
İlk gece krize girdi!
İlk gece krize girdi! Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezası alınca kaçan ve 168 gün sonra İstanbul'da bir villada yakalanan şarkıcı Deniz Seki, kalan cezasını çekmek için gönderildiği Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda ilk gecesini geçirdi...
18.11.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Serkan Seki ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serkan seki haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.