Serkan Balcı

Serkan Balcı

Son dakika serkan balcı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan serkan balcı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını serkan balcı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Serkan Balcı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serkan balcı gelişmeleri de dahil olmak üzere 378 serkan balcı haberi bulunmuştur. Tüm serkan balcı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Volkan Demirel'in hedefi teknik direktörlük
Volkan Demirel'in hedefi teknik direktörlük UEFA B Antrenör Kursu için Erzurum’a gelen Fenerbahçe'nin yardımcı antrenörü Volkan Demirel, "Kaleci olduğum için herkes benim kaleci antrenörü olmamı bekliyor ancak benim hedefim tamamen teknik direktörlüğe doğru gidecek" dedi.
22.10.2019 Fenerbahçe
Serkan Balcı futbol kariyerini noktaladı!
Serkan Balcı futbol kariyerini noktaladı! Süper Lig devleri Fenerbahçe ve Trabzonspor'da da forma giyen son olarak Sarıyer'de top koşturan Serkan Balcı, futbolu bıraktığını sosyal medya hesabından duyurdu.
22.05.2019 Futbol
İlhan Cavcav vefatının 2. yılında anılıyor
İlhan Cavcav vefatının 2. yılında anılıyor Gençlerbirliği Kulübünün onursal başkanı ve Türk futbolunun "İlhan Ağabeyi" İlhan Cavcav, vefatının 2. yıl dönümünde anılıyor.
21.01.2019 Futbol
Serkan Balcı: "Burak Yılmaz, İstanbul'a gelecektir"
Serkan Balcı: "Burak Yılmaz, İstanbul'a gelecektir" Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Sarıyer'in tecrübeli futbolcusu Serkan Balcı, Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Burak Yılmaz'ın, İstanbul'a geleceğini düşündüğünü söyledi.
17.11.2018 Trabzonspor
Atölyeye kapandı
Atölyeye kapandı Futbolcu Serkan Balcı’nın eşi ressam Berfin Uluman Balcı, 6 Aralık’ta gerçekleştireceği ve tüm gelirini bir sosyal sorumluk projesi yararına bağışlayacağı resim sergisinin hazırlıklarını sürdürüyor.
14.11.2017 Magazin
Kendini resme adadı
Kendini resme adadı Serkan Balcı’nın ressam eşi Berfin Balcı, bir atölyeden resim malzemeleri satın alırken görüntülendi.
22.10.2017 Magazin
Kıvanç Karakaş Sarıyer'de
Kıvanç Karakaş Sarıyer'de Sarıyer yıldızları kadroya katmaya devam ediyor.
7.08.2017 Futbol
İşte Fatih Akyel'in yeni takımı!
İşte Fatih Akyel'in yeni takımı! SPOR Toto 2'nci Ligi ekiplerinden Nazilli Belediyespor, siyah beyazlı takımı çalıştırması için Fatih Akyel'le el sıkıştı.
16.05.2017 Futbol
Sanat meraklıları
Sanat meraklıları Toprak sanat galerisi bünyesinde Akmerkez’de gerçekleşen karma sergide futbolcu Serkan Balcı’nın eşi ressam Berfin Balcı’nın da işleri yer aldı.
23.02.2017 Magazin
TOÇEV için 20 resim
TOÇEV için 20 resim Futbolcu Serkan Balcı’nın ressam eşi Berfin Balcı, TOÇEV’in çalışmalarını sürdürdüğü Öğrenim Merkezi’nin yapımına katkı sağlamak amacıyla Raffles Hotel Zorlu istanbul’da 26 Eylül tarihinde resim sergisi açmaya hazırlanıyor...
15.09.2016 Magazin
Büyük Türkiye’yi resmedecek
Büyük Türkiye’yi resmedecek Futbolcu Serkan Balcı’nın ressam eşi Berfin Balcı önceki gün Etiler’deki Sandalye’de objektiflere yansıdı...
9.08.2016 Magazin
Serkan Balcı'nın acı günü
Serkan Balcı'nın acı günü Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Antalyasporlu Serkan Balcı'nın Aydın'ın Nazilli ilçesinde yaşayan babası hayatını kaybetti.
24.09.2021 Antalyaspor
Fenerbahçe'nin yıldızları birer birer kayıyor
Fenerbahçe'nin yıldızları birer birer kayıyor Sarı-lacivertli yönetim son 10 yılda futbol takımında sözleşmeleri sona eren önemli oyuncuları takımda tutmakta zorlandı. Fenerbahçe'de uzun yıllar oynayarak kaptanlık da yapan Ümit Özat, Tuncay Şanlı, Semih Şentürk, Cristian Baroni, Aurelio, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu, Kuyt, Gökhan Gönül, Caner Erkin gibi isimlerin sözleşmeleri bitince takımla yolları ayrıldı.
24.09.2021 Fenerbahçe
Özat'tan Pereira'nın özrüne yanıt
Özat'tan Pereira'nın özrüne yanıt Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Ümit Özat, gündeme dair açıklamalarda bulundu.
19.04.2016 Futbol
Ümit Özat'tan F.Bahçe sözleri
Ümit Özat'tan F.Bahçe sözleri Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Ümit Özat, hafta sonu Fenerbahçe ile deplasmanda oynayacakları maçta puan veya puanlar almak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi.
14.04.2016 Futbol
Mersin'den altın değerinde 3 puan
Mersin'den altın değerinde 3 puan Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 24. hafta ilk maçında Mersin İdman Yurdu sahasında Medicana Sivasspor'u 1-0 yendi.
4.03.2016 Sivas Spor
‘Serkan Balcı’ya bakıp utansınlar’
‘Serkan Balcı’ya bakıp utansınlar’ Mersin İdmanyurdu’nun hocası Ümit Özat, maç sonunda açıklamalarda bulundu.
21.02.2016 Futbol
Türkiye'nin yıldızları çocuklar için söyledi
Türkiye'nin yıldızları çocuklar için söyledi Spor ve sanat camiası TOÇEV'in düzenlediği gecede buluştu
10.02.2016 Süper Lig
Mersin'de puanlar paylaşıldı
Mersin'de puanlar paylaşıldı Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdman Yurdu ile Akhisar Belediyespor karşılaştı.
23.01.2016 Futbol
Böyle kadro Barcelona’da yok
Böyle kadro Barcelona’da yok Spor ve sanat dünyasının ünlü isimleri TOÇEV yararına ‘Yıldızların Şarkıları Çocukların Yarınları’ konserinde sahneye çıkacak. Projenin müzik direktörlüğünü üstlenen Metin Özülkü, “Böyle kadro ne Barcelona’da, ne Real Madrid’de, ne de Broadway’de var” dedi
5.01.2016 Magazin
Çocuklar için sahneye çıkacaklar
Çocuklar için sahneye çıkacaklar TOÇEV’in 9 Şubat tarihinde TİM Maslak Show Center’da gerçekleştireceği ‘Yıldızların şarkıları çocukların yarınları’ adlı yardım konserinde sahneye çıkacak Volkan Demirel, Cüneyt Çakır, Feridun Düzağaç, Olcan Adın ve Serkan Balcı provalara başladı.
4.01.2016 Magazin
Milli futbolculardan eğitime destek
Milli futbolculardan eğitime destek TOÇEV'in "Yıldızların şarkıları, çocukların yarınları" projesi kapsamında düzenleyeceği gecenin tanıtımına milli futbolcular Mehmet Topal, Olcan Adın ve Serkan Balcı katıldı
4.01.2016 Futbol
Volkan’dan ‘imkansız aşk’
Volkan’dan ‘imkansız aşk’ Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı'nın (TOÇEV) daha fazla çocuğa destek sağlayabilmek için 9 Şubat tarihinde gerçekleştireceği "Yıldızların şarkıları çocukların yarınları" konseri için provalar başladı.
4.01.2016 Futbol
Cüneyt Çakır sahneye çıkıp şarkı söyleyecek
Cüneyt Çakır sahneye çıkıp şarkı söyleyecek Mehmet Topal ve Serkan Balcı'nın öncülüğünde TOÇEV yararına düzenlenecek dev konserde FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır ve teknik direktör Abdullah Avcı da sahneye çıkıp şarkı söyleyecek.
2.01.2016 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Serkan Balcı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serkan balcı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.