Ümit Özat

Ümit Özat

Son dakika Ümit Özat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ümit Özat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ümit Özat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ümit Özat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ümit özat gelişmeleri de dahil olmak üzere 842 ümit özat haberi bulunmuştur. Tüm ümit özat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Üzerinden tam 21 yıl geçti, unutulmadı! 6 Kasım 2002 Fenerbahçe 6-0 Galatasaray maçı bir kez daha sosyal medyada hatırlatıldı
Üzerinden tam 21 yıl geçti, unutulmadı! 6 Kasım 2002 Fenerbahçe 6-0 Galatasaray maçı bir kez daha sosyal medyada hatırlatıldı Fenerbahçe ve Galatasaray'ın karşı karşıya geldiği her maç çok konuşulsa da aradan geçen 21 yıla rağmen 6 Kasım 2002’de oynan maç hiç unutulmuyor. Bu maç özellikle Fenerbahçeliler tarafından her fırsatta konuşuluyor. 6 Kasım 2002 yılında oynanan maçtan 6-0 galip gelen sarı lacivertliler sosyal medya üzerinden bugün yine bu maçı hatırladı.
6.11.2023 Şampiy10
Serhat Akın ve Ümit Özat'ı bombaladı! İsmail Kartal dayanamadı, yazıklar olsun, size asla verilmeyecek
Serhat Akın ve Ümit Özat'ı bombaladı! İsmail Kartal dayanamadı, yazıklar olsun, size asla verilmeyecek Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu ilk maçında bugün Danimarka'nın Nordsjaelland ekibini konuk edecek. İsmail Kartal kritik maç öncesi önemli açıklamalarda bulunarak Fenerbahçe'nin efsane isimleriyle ilgili gündem yaratacak ifadeler kullandı. İşte detaylar...
21.09.2023 Fenerbahçe
Mauro Icardi'den Ümit Özat'a mesaj: Bekliyoruz!
Mauro Icardi'den Ümit Özat'a mesaj: Bekliyoruz! Fenerbahçe'nin eski kaptanı Ümit Özat, Arjantinli futbolcu Mauro Icardi'nin Galatasaray'a transfer olduğu dönemde, "Icardi, 20 gol atarsa saçımı sarı-kırmızıya boyarım" açıklamasını yapmıştı. Mauro Icardi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Ümit Özat'a mesaj yolladı.
31.05.2023 Galatasaray
Fenerbahçe taraftarlarını çıldırtan transfer! Jorge Jesus'tan Ümit Özat'ı bile şaşırtan hamle!
Fenerbahçe taraftarlarını çıldırtan transfer! Jorge Jesus'tan Ümit Özat'ı bile şaşırtan hamle! Fenerbahçe'de son dakika... Transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan ve 9 futbolcuyu renklerine bağlayan Fenerbahçe yerli oyuncu arayışlarını sürdürüyor... Adı sık sık Beşiktaş'la anılmasına rağmen Sarı Lacivertli kulübün araya girdiği 21 yaşındaki sol stoper için Ali Koç'un devreye girdiği öğrenilirken, Ümit Özat'ın çalıştırdığı Sırp takımında sadece 1 maç görev alan oyuncuya Jorge Jesus'un da onay verdiği bildirildi.
1.08.2022 Fenerbahçe
Sadettin Saran resmen duyurdu: Fenerbahçe başkanlığı en büyük hayalim
Sadettin Saran resmen duyurdu: Fenerbahçe başkanlığı en büyük hayalim Fenerbahçe Spor Kulübü eski yöneticisi Sadettin Saran, küçüklüğünden bu yana en büyük hayalinin sarı-lacivertli kulübün başkanı olmak olduğunu belirtirken, bunu hiçbir zaman gizlemediğini söyledi. Fenerbahçe eski kaptanı Ümit Özat da, ilk kongrede Saran’ın başkan olacağını öne sürdü.
17.02.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de şimdi de kaptan sorunu çıktı
Fenerbahçe'de şimdi de kaptan sorunu çıktı Fenerbahçe'de Luiz Gustavo, Altay Bayındır ve Mesut Özil'in geri dönememesi sebebiyle yeni kaptanın kim olacağı konusu kafalara takıldı.
2.11.2021 Fenerbahçe
'Lağım faresine' suç duyurusu!
'Lağım faresine' suç duyurusu! Ümit Özat hakkında FETÖ iddialarını gerekçe göstererek 5 kuruşluk dava açan Emre Belözoğlu'na karşı atak geldi.
9.07.2021 Süper Lig
Ümit Özat'tan Ali Koç'a Hikmet Karaman teklifi!
Ümit Özat'tan Ali Koç'a Hikmet Karaman teklifi! Fenerbahçe'nin eski kaptanlarından Ümit Özat, Fenerbahçe'ye tecrübeli teknik adam Hikmet Karaman'ı önerdi.
2.07.2021 Fenerbahçe
Ümit Özat'tan Aziz Yıldırım'a olay yaratan sözler
Ümit Özat'tan Aziz Yıldırım'a olay yaratan sözler Fenerbahçe'nin eski kaptanlarından Ümit Özat, Aziz Yıldırım için "bu yaştan sonra Cimbomlu olma" ifadelerini kullandı.
26.06.2021 Fenerbahçe
Ümit Özat hakkında hukuki işlem başlattı
Ümit Özat hakkında hukuki işlem başlattı Emre Belözoğlu, hakkında "Fetö terör örgütü diyemiyor, ben fetöcü değilim diyemiyor. Onu ölümüne savunuyorsunuz.' Ümit Özat hakkında hukuki süreç başlattı.
7.06.2021 Süper Lig
Ümit Özat'ın Fenerbahçe paylaşımı tepki topladı! Tek kupa bu...
Ümit Özat'ın Fenerbahçe paylaşımı tepki topladı! Tek kupa bu... Fenerbahçe'nin eski oyuncusu ve kaptanı Ümit Özat, Sivasspor maçının ardından Twitter'dan taraftarın tepkisini çeken bir yorum yaptı. Geçen sezonki özel turnuvada alınan kupa ve maskotu paylaşımına koyan Özat, "Hayaller ve hayatlar..." yazdı. Sarı Lacivertli taraftarlar ise Özat'a yoğun şekilde tepki gösterdi.
11.05.2021 Fenerbahçe
Ümit Özat'ın Alex de Souza yorumu şaşırttı
Ümit Özat'ın Alex de Souza yorumu şaşırttı Fenerbahçe'nin eski kaptanlarından Ümit Özat, Alex de Souza için "Can Bartu'nun, Lefter'in heykelinin olmadığı yerde, Fenerbahçe parkında Alex'in mi heykeli olacak yani?" ifadelerini kullandı.
2.05.2021 Fenerbahçe
Ümit Özat siyasete giriyor! Muharrem İnce'nin partisinin logosu belli oldu...
Ümit Özat siyasete giriyor! Muharrem İnce'nin partisinin logosu belli oldu... Muharrem İnce'nin 4 Eylül 2020'de Sivas'tan başlattığı "Bin Günde Memleket Hareketi", Atatürk'ün Samsun'a çıktığı tarih olan 19 Mayıs'ta "Memleket Partisi" adı altında siyasi faaliyetlerine başlayacak. Sloganını "Memleket, Adalet, Vicdan ve İş" kelimelerinin baş harfleri "Mavi" olarak belirleyen partinin logosu ise Türkiye haritası şeklinde olacak. Logoda, Ankara'nın üzerinde nazar boncuğu şeklinde "@" işareti bulunacak. 50-60 kişilik kurucular kurulunun yer alacağı partide, 4 genel başkan yardımcılığı ve bir güçlü genel sekreterlik, ayrıca yönetim kademesinde ise MYK ve PM üyelikleri yer alacak.
1.05.2021 Siyaset
TFF 1.Lig alev alev! İşte son puan durumu
TFF 1.Lig alev alev! İşte son puan durumu Bu sezon Cüneyt Dumlupınar, Ümit Özat gibi isimlerle çalışan Adana Demirspor TFF 1.Lig'de Samet Aybaba'yla liderlik koltuğuna oturdu.
26.04.2021 TFF 1.Lig
Ümit Özat, FETÖ soruşturmasında tanık olarak ifade verdi
Ümit Özat, FETÖ soruşturmasında tanık olarak ifade verdi Eski Milli Futbolcu ve Teknik Direktör Ümit Özat, futbolda FETÖ yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında tanık olarak, emniyette ifade verdi.
2.04.2021 Gündem
Emre Belözoğlu'ndan ilk açıklama! 'Yurtdışından yardımcı hoca gelecek'
Emre Belözoğlu'ndan ilk açıklama! 'Yurtdışından yardımcı hoca gelecek' Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Emre Belözoğlu Denizlispor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.
29.03.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den Ümit Özat açıklaması!
Fenerbahçe'den Ümit Özat açıklaması! Fenerbahçe, eski futbolcularından Ümit Özat hakkında açıklamalarda bulundu. Sarı lacivertli kulüp, Ümit Özat'ın geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yaptığı konuşmalara resmi internet sitesinden cevap verdi.
28.03.2021 Futbol
2002 Dünya Kupası Türkiye kadrosu! 2002 Dünya Kupası Türkiye maçları ve sonuçları
2002 Dünya Kupası Türkiye kadrosu! 2002 Dünya Kupası Türkiye maçları ve sonuçları Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu ilk maçında A Milli Takım, grubun favorilerinden Hollanda’yı ağırlıyor. Türkiye-Hollanda maçı çarşamba günü saat 20.00’den itibaren TRT 1’de. Gözler ise2002 Dünya Kupası’na çevrildi. Güney Kore ile Japonya'nın ortaklaşa düzenlediği Dünya Kupası'na Türkiye, 48 yıl aradan sonra ikinci kez katılma başarısı gösterirken, aldığı dünya üçüncülüğüyle de tarihi başarıya imza attı. İşte 2002 Dünya Kupası Türkiye kadrosu ile 2002 Dünya Kupası Türkiye maçları ve sonuçları…
24.03.2021 Gündem
Ankaraspor'da Ümit Özat dönemi! 1.5 yıllık anlaşma...
Ankaraspor'da Ümit Özat dönemi! 1.5 yıllık anlaşma... TFF 1. Lig ekibi Ankaraspor, teknik direktör Ümit Özat'la anlaştı.
8.02.2021 Futbol
Adana Demirspor'da Ümit Özat depremi! Başkan duyurdu
Adana Demirspor'da Ümit Özat depremi! Başkan duyurdu Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, Teknik Direktör Ümit Özat'ın istifa ettiğini açıkladı.
13.12.2020 Futbol
Gökhan İnler, Adana Demirspor'a transfer oldu!
Gökhan İnler, Adana Demirspor'a transfer oldu! Gökhan İnler, Adana Demirspor'a imza attı. 1+1 yıllık sözleşme imzalayan 36 yaşındaki orta saha oyuncusu, “Demirspor geri dönecek, son istasyon zafer olacak” dedi.
29.09.2020 TFF 1.Lig
Adana Demirspor, Ümit Özat'la anlaştı...
Adana Demirspor, Ümit Özat'la anlaştı... Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, teknik direktörlük için Ümit Özat'la anlaştıklarını açıkladı.
28.08.2020 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Ümit Özat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ümit özat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.