Demet Akalın'ı mest eden sürpriz!
Demet Akalın'ı mest eden sürpriz! Müdavimi olduğu İstanbullu Gelin dizisinin bu hafta yayınlanan bölümünde Demet Akalın'a göndermede bulunuldu. Ünlü şarkıcı da bu jeste anında karşılık verdi.
19.11.2017 Magazin
Adana'da şok! İki kadın öldürüldü
Adana'da şok! İki kadın öldürüldü Adana'da bir kişi, yengesini ve yengesinin arkadaşını arazide öldürdükten sonra silahıyla polise teslim oldu.
10.04.2017 Yaşam
Senem toprağa verildi
Senem toprağa verildi Senem B. ve kız kardeşi babalarının cinsel tacizine maruz kaldı. Üniversiteyi kazanan Senem, İstanbul'a geldi. Psikolojik tedavi gördü ancak yaşadığı acı olayı unutamadı. Yurt odasında canına kıydı. Dün toprağa verildi. Cenazede annenin 'Yüzünü göreyim' talebine imam izin vermedi
9.12.2016 Yaşam
İstismarcı babanın anısına dayanamayan Senem canına kıydı
İstismarcı babanın anısına dayanamayan Senem canına kıydı Senem B., Türkiye gündemine ilk olarak 2012’de gelmişti. Senem'in ve ondan 2 yaş küçük olan kardeşinin, babalarının cinsel istismarına uğradıkları ortaya çıktı. Yaşadığı travmanın izlerini bir türlü üzerinden atamayan ve psikolojik tedavi gören Senem B., önceki gün yaşamına son verdi.
8.12.2016 Yaşam
Senem Kuyucuoğlu'nun babası canlı yayına bağlandı..
Senem Kuyucuoğlu'nun babası canlı yayına bağlandı.. 2009 Türkiye güzeli Senem Kuyucuoğlu internete sızan fotoğrafları ve olay açıklamalarıyla gündemdeki yerini korurken babası suskunluğunu ilk kez bozdu...
21.01.2022 Magazin