Jest

Jest

Son dakika jest haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan jest ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını jest haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jest

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jest gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.922 jest haberi bulunmuştur. Tüm jest haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sibel Can'a hayranından 87 bin TL'lik jest! Boynuna takarak teşekkür etti
Sibel Can'a hayranından 87 bin TL'lik jest! Boynuna takarak teşekkür etti Ünlü şarkıcı Sibel Can, Ramazan Bayramı'nın üçüncü gününde Kıbrıs'ta sahne aldı. İsmini vermek istemeyen bir hayranı, ünlü şarkıcıya şaşırtan bir jest yaptı.
14.04.2024 Magazin
Yüreğir Belediye Balkanı'nda jest: 'Rozetimi çıkarttım'
Yüreğir Belediye Balkanı'nda jest: 'Rozetimi çıkarttım' Adana'nın Yüreğir’in yeni Belediye Başkanı Ali Demirçalı, görevi Fatih Kocaispir’den devraldı. Yüreğirlilere seslenen Demirçalı, “Parti rozetimi bir kenara bıraktım. Yola çıkarken ‘kardeşlik makamına talibim’ demiştim” dedi.
6.04.2024 Adana
Fenerbahçe'den Tanyeli'ye jest! 'Moralimi yerlerden göklere çıkardınız'
Fenerbahçe'den Tanyeli'ye jest! 'Moralimi yerlerden göklere çıkardınız' Pankreas kanseriyle mücadele eden oryantal Tanyeli'ye Fenerbahçe Spor Kulübü tüm takım futbolcularının imzaladığı forma gönderdi. O anları yayımlayan Tanyeli, yaşadığı mutluluğu; "Moralimi yerlerden göklere çıkardınız. Çok duygulandım, çok teşekkür ederim" sözleriyle dile getirdi.
18.03.2024 Magazin
İnci Taneleri'nin ünü New York'a ulaştı! Rekortmen dizi Times Square ekranını süsledi
İnci Taneleri'nin ünü New York'a ulaştı! Rekortmen dizi Times Square ekranını süsledi Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan hem yazıp hem de başrolünde yer aldığı dizi ''İnci Taneleri''nin ünü bu kez de New York'a ulaştı. Yılmaz Erdoğan’ın bir hayranı diziye ve BKM’ye sürpriz yaparak, Times Square’de dizinin tanıtımını yayınlattı.
20.02.2024 Magazin
ABD flaş açıklama: Biden yönetimi Türkiye'nin F-16 filosunun modernizasyonunu destekliyor
ABD flaş açıklama: Biden yönetimi Türkiye'nin F-16 filosunun modernizasyonunu destekliyor ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcü Yardımcısı Vedant Patel, ABD Başkanı Joe Biden yönetiminin Türkiye'nin F-16 savaş uçağı filosunun modernizasyonunu desteklediğini ancak ABD Kongresi’nin bu konuda kilit bir rol oynadığının farkında olduklarını belirtti. ABD Başkanı Biden, Türkiye'ye 50 milyar dolarlık F-16 savaş uçağı satışının onayı için kongreye mektup gönderdi.
24.01.2024 Gündem
Aile hekimi ile tartıştılar, duvara astıkları pankartla özür dilediler: Sabah gelirken gördüğüm pankarttaki yazı çok hoşuma gitti
Aile hekimi ile tartıştılar, duvara astıkları pankartla özür dilediler: Sabah gelirken gördüğüm pankarttaki yazı çok hoşuma gitti 13 yıldır Muş’un Hasköy ilçesinde görev yapan doktor, bir hasta ve yakını ile tartıştı. Tartıştıkları aile hekiminden görev yaptığı Toplum Sağlığı Merkezi'nin bahçesine astıkları pankartla özür diledi.
28.12.2023 Gündem
Mertens'ten Kerem Aktürkoğlu'na jest: Gol sonrası taraftara döndü ve...
Mertens'ten Kerem Aktürkoğlu'na jest: Gol sonrası taraftara döndü ve... Galatasaray Adana Demirspor mücadelesinde ilginç bir an yaşandı. Trenyol Süper Lig'de maç fazlasıyla lider olan Cimbom, Rams Park'taki mücadelede Güney ekibini 3-1 yendi. Maçta 1 gol 1 asistle oynayan Kerem Aktürkoğlu yıldızlaştı. Başarılı oyuncu maçta ikinci golü attıktan sonra ilginç bir an yaşandı.
8.12.2023 Süper Lig
Beylikdüzü'nde yağ aldırma ameliyatı sonrası ölüm iddiası! Doktorların yanıtı şok etti
Beylikdüzü'nde yağ aldırma ameliyatı sonrası ölüm iddiası! Doktorların yanıtı şok etti Beylikdüzü'nde özel bir hastanede yağ aldırma ameliyatı sonrası hayatını kaybeden Gönül Özkul'un (49) ailesi ihmal iddiasında bulundu.
22.11.2023 Gündem
Dilan Çiçek Deniz'den Hollandalı müzisyene jest!
Dilan Çiçek Deniz'den Hollandalı müzisyene jest! Sahne adı Cosmic Crooner olan Hollandalı müzisyen Joep Meyer, 3 Kasım'da Zorlu PSM'de konser vermişti.
22.11.2023 Magazin
Ed Sheeran iç çamaşırlarını bağışladı
Ed Sheeran iç çamaşırlarını bağışladı İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Ed Sheeran, yardım etkinliği için para toplamak amacıyla açık artırmaya iç çamaşırlarını bağışladı.
15.11.2023 Magazin
Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, katliam için Tanzanya’dan af diledi
Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, katliam için Tanzanya’dan af diledi Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, Tanzanya ziyareti kapsamında Maji Maji Anıtı’nı ziyaret etti. Burada konuşma yapan Steinmeier, 1905-1907 yılları arasında Alman sömürge birliklerince öldürülen yüzbinlerce sömürge karşıtı için af diledi.
2.11.2023 Dünya
Lucas Torreira'dan Devrim Özkan'a jest! Not dikkat çekti
Lucas Torreira'dan Devrim Özkan'a jest! Not dikkat çekti Ünlü futbolcu Lucas Torreira, oyuncu Devrim Özkan'a çiçek gönderdi. O anları sosyal medya hesabından yayınlayan Devrim Özkan'a gönderilen çiçekteki İspanyolca nottaki aşk dolu cümleler kıskandırdı.
26.10.2023 Magazin
Valinin makam aracı, gelin arabası oldu! Çiçeklerle süslendi
Valinin makam aracı, gelin arabası oldu! Çiçeklerle süslendi Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar'ın makam aracı, Zuhal ve Gökhan Akman çiftinin düğünü için gelin arabası oldu.
15.10.2023 Yaşam
Gözyaşları içinde takımdan ayrıldı! 1-0 sonrası resmen açıklandı, Ali Koç'tan büyük jest
Gözyaşları içinde takımdan ayrıldı! 1-0 sonrası resmen açıklandı, Ali Koç'tan büyük jest UEFA Konferans Ligi Play-Off turunda Hollanda ekibi Twente’yi ilk maçta evinde 5-1 yenen Fenerbahçe, deplasmandaki maçı da 1-0 kazanıp gruplara kalmayı başardı. Öte yandan yedek kalmayı istemediği için sarı-lacivertlilerden ayrılık kararı alan Michy Batshuayi'nin Twente kadrosuna alınması kafaları karıştırmıştı. Bu gelişmelerden sonra beklenen ayrılık haberi resmen gerçekleşti. İşte detaylar...
2.09.2023 Fenerbahçe
Fethiye Belediye başkanı hangi partiden, Alim Karaca kimdir? Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca Türk Bayrağı olayı nedir, Karaca’ya neden soruşturma açıldı?
Fethiye Belediye başkanı hangi partiden, Alim Karaca kimdir? Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca Türk Bayrağı olayı nedir, Karaca’ya neden soruşturma açıldı? Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca hangi partiden, Fethiye Belediye Başkanı kimdir? Muğla'nın Fethiye ilçesinde, üzerinde belediye başkanının adı ile belediye logosunun yer aldığı Türk bayraklarının tasarlanıp, reklam panolarına asılması tepki çekti. Yaşanan olay sonrası belediye başkanına yönelik adli ve idari işlem başlatıldı. Konuya ilişkin Fethiye Belediyesi yaptığı açıklamada "İlgili reklam şirketiyle herhangi bir görsel ve tasarımı paylaşılmamış, jest amacıyla yapılan bayrak görselleri için asılmadan önce tarafımızdan onay istenmemiştir." İfadeleri kullanıldı. Bu gelişmenin ardından Fethiye Belediye başkanı hangi partiden, Alim Karaca kimdir? Sorularına yanıt aranırken, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca Türk Bayrağı olayı detayları ile soruşturmanın nedeni sorgulanmaya başlandı. Peki, Fethiye Belediye başkanı hangi partiden, Alim Karaca kimdir, hangi partili?
28.08.2023 Gündem
Ali Koç'tan Altay Bayındır'a jest! İlk kez yaptı, gerçek ortaya çıktı
Ali Koç'tan Altay Bayındır'a jest! İlk kez yaptı, gerçek ortaya çıktı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe'nin tecrübeli file bekçisi Altay Bayındır, Manchester United'la anlaşma sağladı. Başarılı file bekçisinin jesti nedeniyle Başkan Ali Koç'un uğurlamaya gittiği öğrenildi. İşte haberin detayları...
28.08.2023 Fenerbahçe
Dolandırıcılara 12 bin 500 dolarını kaptırdı! Yüksek kazanç ümidi internet reklamıyla kabusa döndü
Dolandırıcılara 12 bin 500 dolarını kaptırdı! Yüksek kazanç ümidi internet reklamıyla kabusa döndü Yüksek kazanç ümidiyle internette gördüğü reklama tıklayan Zeynep Naile Dilmaç hayatının şokuyla karşılaştı. Geçtiğimiz yıl 40 dolar kazandığını ve doldurduğu formla her şeyin başladığını belirten Dilmaç yaşadıklarını anlattı.
11.08.2023 Yaşam
Beyonce'tan hayranlarına büyük jest! Binlerce dolar ödedi
Beyonce'tan hayranlarına büyük jest! Binlerce dolar ödedi Beyonce, geçtiğimiz gün konserinden sonra yaşanan bir olayla gündeme geldi. Şarkıcı, hava koşulları nedeniyle geç başlayan konserinden sonra hayranları için büyük bir 'metro jesti' yaptı. İşte detaylar...
7.08.2023 Magazin
Mustafa Sandal  kaslı vücuduyla  şov yaptı!
Mustafa Sandal kaslı vücuduyla şov yaptı! Mustafa Sandal, kitesurf okulunun bulunduğu Akyaka’da görüntülendi. Öğrencileriyle yakından ilgilenen 53 yaşındaki ünlü popçu kaslı vücuduyla dikkat çekti.
7.08.2023 Magazin
Mustafa Sandal'dan kayınpederine büyük jest!
Mustafa Sandal'dan kayınpederine büyük jest! Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup, Haziran 2022'de İtalya'nın başkenti Roma'da evlenmişti. Mutlu evlilikleri devam eden çiftten Mustafa Sandal yeni şarkısını kliplendirdi. Klibindeki detay hayranlarının gözünden kaçmadı.
2.08.2023 Magazin
Devlet memuruna zamda maaşları etkileyen kritik tarih! Aralarında fark oluşuyor
Devlet memuruna zamda maaşları etkileyen kritik tarih! Aralarında fark oluşuyor TÜİK enflasyon rakamlarını açıklamasının ardından devlet memurlarına yapılacak zam netleşti ve ardından yapılan seyyanen zam sonrası maaşlar son halini aldı. Şimdi ilk zamlı maaşlarını almak için gün sayan memurlar arasındaki maaş farkı gündem oldu. Sosyal Güvenlik Uzman Dilek Ete, kritik tarihe dikkat çekerek, nedenlerini detayları ile anlattı.
13.07.2023 Memur
Berk Oktay'dan Yıldız Çağrı Atiksoy’a 6 milyonluk jest
Berk Oktay'dan Yıldız Çağrı Atiksoy’a 6 milyonluk jest Berk Oktay, evliliklerinin birinci yıldönümü için eşi Yıldız Çağrı Atiksoy’a ‘Yavru Vatan’dan 6 milyon liraya ev aldı.
7.07.2023 Magazin
Sergio Aguero'ya Gökhan Gönül'den 20 milyon liralık jest!
Sergio Aguero'ya Gökhan Gönül'den 20 milyon liralık jest! Arjantinli eski futbolcu Sergio Aguero, UEFA Şampiyonlar Ligi finalini izlemek üzere geldiği İstanbul’da taksi bulmakta zorlandı. Yemek yediği mekânın kapısında yarım saat bekleyen Aguero’nun imdadına meslektaşı Gökhan Gönül yetişti.
10.06.2023 Magazin
Nef Stadı'nın yanına dev platform!
Nef Stadı'nın yanına dev platform! Şampiyonluk için Ankara'da sahaya çıkacak olan Galatasaray'da, taraftarlar maçı Nef Stadyumu'nda izleyebilecek.
28.05.2023 Galatasaray
Berkay Şahin eşi için kesenin ağzını açtı!
Berkay Şahin eşi için kesenin ağzını açtı! Ünlü şarkıcı Berkay Şahin eşi Özlem Ada Şahin'e büyük bir jest yaptı. Ünlü şarkıcı, bu yazı ailesiyle birlikte geçirmek için kesenin ağzını açtı. Şahin, eşine büyük bir jest yaparak Alaçatı'dan villa aldı.
8.05.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Jest ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jest haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.