Seda

Seda

Son dakika seda haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan seda ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını seda haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seda

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seda gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.580 seda haberi bulunmuştur. Tüm seda haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seda Sayan isyanı etti!
Seda Sayan isyanı etti! Kral Müzik Youtube kanalına konuk olan şarkıcı Seda Sayan, özel hayatı ve kariyeri hakkında yöneltilen sorulara dikkat çeken cevaplar verdi. İlk albümünü Aysel Gül ismiyle 1983 yılında çıkaran Sayan, 'emeklilik' sorusuna dikkat çeken cevap verdi.
20.05.2024 Magazin
Seda Sayan kocasını öve öve bitiremedi: Prens gibi adamdır
Seda Sayan kocasını öve öve bitiremedi: Prens gibi adamdır Estetik haberleriyle gündemden düşmeyen şarkıcı Seda Sayan, meslektaşı Çağlar Ökten ile Nisan 2022'de dünyaevine girmişti. Ünlü sanatçı; özel hayatı, estetik operasyonlar ve kariyeriyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu.
19.05.2024 Magazin
Survivor'da Seda'nın acı dolu anları: İkinci eleme adayı belli oldu
Survivor'da Seda'nın acı dolu anları: İkinci eleme adayı belli oldu Survivor'da bu haftanın ikinci eleme adayı belli oldu! Yarışmacı sayısının her geçen hafta azaldığı Survivor'da adım adım finale gidiliyor. Seda oyunda acılar içerisinde kaldı. Peki Survivor dokunulmazlığı hangi takım kazandı? İşte haftanın ikinci eleme adayı olan ismi...
19.05.2024 Magazin
Esra Erol’da gözyaşları sel oldu! Öğretmen Seda 33 yıl sonra gerçeği buldu
Esra Erol’da gözyaşları sel oldu! Öğretmen Seda 33 yıl sonra gerçeği buldu 7 Ekim 1991’de sabah 07:45’te bırakılan üç yaşındaki kız çocuğu gerçeğini aramaya geldi. “Beni kim bıraktı?” sorusunu sordu. Anne “Ben bırakmadım.” Baba “Ben bırakmadım.” Amca “Ben bırakmadım.” hala “Ben bırakmadım.” dedi. 
16.05.2024 Magazin
Yunanistan'da ünlüler ev alma yarışına girdi!
Yunanistan'da ünlüler ev alma yarışına girdi! ‘Golden Visa’ denilen Schengen ülkelerinde serbest dolaşım hakkı olan oturum iznini vermesi talepleri etkiledi. Avrupa'nın eğe'ye açılan ülkesi Yunanistan'da Erol Evgin, Seda Sayan gibi sahnelerin ünlü isimlerinden Özge Özpirinçci, Serenay Sarıkaya gibi genç oyunculara, Mert Vidinli gibi influencer’lara kadar herkes Yunanistan’da ev arıyor ya da yakın zamanda ev aldığı belirtildi.
13.05.2024 Magazin
Estetikli ünlüler kervanına katılan Kuşum Aydın'ı gören tanıyamıyor
Estetikli ünlüler kervanına katılan Kuşum Aydın'ı gören tanıyamıyor Şarkıcı Kuşum Aydın bir süre önce yaptığı açıklamada göz kapaklarında düşme meydana geldiğini ve bu sebeple görüş mesafesinin bundan etkilendiğini belirtmişti. Göz kapaklarını aldıran ünlü şarkıcının son hali sosyal medyada gündem oldu.
12.05.2024 Magazin
Genç erkeklerle evlenen ünlüleri hedef aldı! Semiha Yankı: Beklentileri hep maddiyat, şan şöhret
Genç erkeklerle evlenen ünlüleri hedef aldı! Semiha Yankı: Beklentileri hep maddiyat, şan şöhret 'Aramızda Kalmasın' programına konuk olan Semiha Yankı, genç erkeklerle aşk yaşayan kadınlar hakkında konuşarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamalarda Yankı, Seda Sayan ile 25 yaş küçük eşi Çağlar Ökten'in evliliğine değindi.
10.05.2024 Magazin
9 Mayıs 2024 Gelinim Mutfakta Puan Durumu ||Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu, çeyrek altını kim aldı?
9 Mayıs 2024 Gelinim Mutfakta Puan Durumu ||Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu, çeyrek altını kim aldı? Gelinim Mutfakta günün birincisi belli oldu. Gelinim Mutfakta yeni bölüm tartışmalara sahne oldu. Gelinim Mutfakta'da eksi 2'ler de verildi. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu, çeyrek altını kim aldı? İşte, Gelinim Mutfakta 9 Mayıs 2024
9.05.2024 Magazin
Hayvan sağlığına dikkat çeken dijital sergi
Hayvan sağlığına dikkat çeken dijital sergi 2021 yılında Siemens Healthineers Türkiye tarafından hayata geçirilen, ‘Algoritmalar ve Bitkiler’ adlı serginin ardından bu kez de ‘Algoritmalar ve Hayvanlar’ adlı sergi çevrimiçi ziyarete açıldı. Sergide hayvan sağlığında tıbbi görüntülemenin önemine dikkat çekmek için farklı türde hayvanların tanı amacıyla çekilmiş MR ve bilgisayarlı tomografi görüntüleri sanatsal bir yorumla yer alıyor.
9.05.2024 Vitrin
Emniyet teşkilatının elektronik kelepçe başarısı! Prosedür tek tek açıklandı
Emniyet teşkilatının elektronik kelepçe başarısı! Prosedür tek tek açıklandı Aile içi ve kadına şiddetin önlenmesi amacıyla 25 Ocak 2021'de kurulan Elektronik İzleme Merkezi'nde şu ana kadar 5 bin 848 vakanın takibi yapıldığını belirten İçişleri Bakanlığı, ektronik kelepçe ile adım adım izlenen bu kişilerin hiçbiri yeni şiddet olayına karışmadı. 24 saat esasına göre görev yapılan merkezde aktif 788 yükümlünün takibi yapıldığı açıklandı.
7.05.2024 Gündem
Estetikli ünlüler kervanına katılan Mahmut Tuncer: Ivana geleceği görmüş!
Estetikli ünlüler kervanına katılan Mahmut Tuncer: Ivana geleceği görmüş! Birçok ünlü isim estetik işlemler ile güzelliğine güzellik katıyor. Ünlü erkekler de estetik cerrahisini keşfetti. Yüz gençleştirme işlemi yaptıran Mahmut Tuncer, konuştu: “Ivana Sert’in paylaşım yaptığı filtreli çocuk oldum ”
5.05.2024 Magazin
Mehmet Kasapoğlu: İzmir için hayallerimizde ısrarcıyız
Mehmet Kasapoğlu: İzmir için hayallerimizde ısrarcıyız Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, “İzmir için güzel hedeflerimiz, hayallerimiz vardı. İzmir'i yerel yönetimlerde yeni bir noktaya taşımalı. Gerçek belediyecilikle tanıştırma noktasında hayallerimiz vardı. Halkımızın iradesi farklı yönde gerçekleşti. Ama hayallerimizde ısrarcıyız. Hayallerimizin, inançlarımızın peşinden yürümeye devam edeceğiz" dedi.
30.04.2024 Gündem
Seda Bakan'ın baby shower açıklaması takdir topladı: "Herkesten hediye beklemek ayıp değil mi?”
Seda Bakan'ın baby shower açıklaması takdir topladı: "Herkesten hediye beklemek ayıp değil mi?” Çocukları için baby shower yapmak yerine mevlit okutan Seda Bakan Berfu Yenerler’in Youtube programında "Herkesten hediye beklemek ayıp değil mi? Bu bir kere bizim kültürümüze aykırı. Baby shower yapacağına git bebeğinin eksiklerini al" sözleri takdir topladı.
30.04.2024 Magazin
Estetikli ünlüler kervanına katılan Cenk Eren'den üzen haber!
Estetikli ünlüler kervanına katılan Cenk Eren'den üzen haber! Birçok ünlü isim estetik işlemler ile güzelliğine güzellik katıyor. Ünlü erkekler de estetik cerrahisini keşfetti. Geçtiğimiz aylarda yüz gerdirme ameliyatı olan ünlü şarkıcı, değişimini sosyal medya hesabında paylaştı.
29.04.2024 Magazin
Sertap Erener'in estetikli hali Seda Sayan'ı geçti! Görenler Erener'in eski halini istiyor
Sertap Erener'in estetikli hali Seda Sayan'ı geçti! Görenler Erener'in eski halini istiyor Pop müziğin efsane kadın vokallerinden Sertap Erener'in estetikli hali sosyal medyaya damga vurdu. 59 yaşındaki Sertap Erener'in yüzündeki değişimi görenler "Seda Sayan'ı geçti" yorumlarını yaptı.
29.04.2024 Magazin
Seda  Bakan da dişsiz halini paylaştı!
Seda Bakan da dişsiz halini paylaştı! Yıldız Tilbe, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından dişsiz çekildiği karelerini yayınlamıştı. Bu hamlenin ardından Seda Bakan'da, diş tedavisi gördüğü sırada çekildiği pozunu esprili notuyla, sevenlerinin beğenisine sundu.
28.04.2024 Magazin
Survivor’da mavi takıma kim geçti? Mavi takımdan kırmızı takıma kim gelecek, Survivor All Star’da takımlar değişiyor mu?
Survivor’da mavi takıma kim geçti? Mavi takımdan kırmızı takıma kim gelecek, Survivor All Star’da takımlar değişiyor mu? Survivor All Star'da Mavi takımdan Berna adaya veda etti. Survivor'un yeni bölüm tanıtımında Acil Durum Konseyi'nin toplandığı görülürken, Acun Ilıcalı, Kırmızı takımdan Mavi takıma bir yarışmacının geçeceğini duyurdu. Peki, Survivor'da takımlar değişiyor mu, mavi takıma kim geçti geçecek?
25.04.2024 Magazin
Oğulcan Engin’den İlayda Alişan’a övgü dolu sözler! 'Duygusal anlamda güzel bakıyorum'
Oğulcan Engin’den İlayda Alişan’a övgü dolu sözler! 'Duygusal anlamda güzel bakıyorum' Şarkıcı Seda Sayan ve eski futbolcu Sinan Engin'in oğlu Oğulcan Engin (33) ile İlayda Alişan'ın (28) ilişkisi doludizgin devam ediyor. Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan ikiliden Engin, "Oyuncu sevgili olması avantaj mı dezavantaj mı" sorusunu cevapladı.
24.04.2024 Magazin
Estetiğin dozunu kaçırdı! 'Kendine ne yaptın Çağla'
Estetiğin dozunu kaçırdı! 'Kendine ne yaptın Çağla' Çağla Şıkel, imaj değişikliğiyle gündeme geldi. Şıkel’in hayranları “Estetiklerinden dolayı tanıyamadım” yorumunu yaptı.
10.04.2024 Magazin
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var?
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var? Ramazan Bayramı'nın ilk günü olan 10 Nisan 2024 Çarşamba günü TV'de ne var sorusu merak ediliyor. Televizyonda hangi programların yayınlanacağını merak eden vatandaşlar, "Bugün TV'de hangi diziler var?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Haftalık dizi ve programların bu hafta ekrana gelip gelmeyeceği merak konusu oluyor. İşte Ramazan Bayramı 1. günü TV yayın akışı ile 10 Nisan 2024 Çarşamba günü ekrana gelecek yapımlar.
10.04.2024 Magazin
Estetikli ünlüler kervanına katılan Cenk Eren son halini paylaştı
Estetikli ünlüler kervanına katılan Cenk Eren son halini paylaştı Birçok ünlü isim estetik işlemler ile güzelliğine güzellik katıyor. Ünlü erkekler de estetik cerrahisini keşfetti. Geçtiğimiz aylarda yüz gerdirme ameliyatı olan ünlü şarkıcı, değişimini sosyal medya hesabında paylaştı.
7.04.2024 Magazin
Survivor'da iletişim ödülünü kazanan  belli oldu: Seda o ihtimal karşısında gözyaşlarını tutamadı
Survivor'da iletişim ödülünü kazanan belli oldu: Seda o ihtimal karşısında gözyaşlarını tutamadı Survivor'da sevdiği isimlerin birer birer adadan ayrılmasıyla derin üzüntü yaşayan Seda Ocak, Yağmur Banda'nın yaşadığı sakatlık sonrası adaya veda etme ihtimalini düşünerek gözyaşları içinde kaldı. Oyun sırasında Yunus Emre'nin kazası sürekleri ağza getirdi. Öte yandan iletişim oyununun ardından eleme potasında yer alan Merve, Aysu, Aleyna ve Berna'nın performansa göre düello eşleşmeleri belli oldu. Peki, Peki, Survivor iletişim oyununu hangi takım kazandı? Survivor ödülü kim aldı?
28.03.2024 Magazin
Seren Serengil’den Seda Sayan eleştirisi! “Çocuğundan küçük zaten, annesi yaşında”
Seren Serengil’den Seda Sayan eleştirisi! “Çocuğundan küçük zaten, annesi yaşında” Seren Serengil, Seda Sayan ve eşi Çağlar Ökten'in arasındaki yaş farkını eleştirdi. 'Zaten çocuk oğlu yaşında' diyen Serengil'in bu yorumu sosyal medyada çok konuşulurken, Seren Serengil'in de kendisinden 11 yaş küçük Mustafa Tohma'yla aşk yaşadığı hatırlatıldı.
26.03.2024 Magazin
Seda Sayan durmuyor! Son haline yorum yağdı: Çok gençleştin
Seda Sayan durmuyor! Son haline yorum yağdı: Çok gençleştin Yaptığı estetik işlemleriyle sık sık gündeme gelen Seda Sayan, sosyal medya hesabından yaptırdığı işlemleri de paylaşmayı ihmal etmiyor.
23.03.2024 Magazin
Kadınları tacizciden kurtaran köpeğe kurşun tartışması
Kadınları tacizciden kurtaran köpeğe kurşun tartışması Çekmeköy'de evinde beslediği 2 köpeğini kız kardeşiyle sokakta gezdiren Seda Nur Koca, iddiaya göre alkollü bir kişi tarafından sözlü tacize uğradı. Şüphelinin elindeki kalasla genç kızların üzerine yürümesi sonrası Bobi isimli sokak köpeği, şüphelinin montunu çekiştirdi. Genç kızlar şüpheliden şikayetçi olurken, olay yerine gelen bekçilerden biri üzerine doğru geldiği gerekçesiyle sokak köpeğine silahla ateş etti. Bekçi hakkında işlem başlatılırken Seda Nur Koca hakkında ise görevli memura hakaretten işlem yapıldı.
21.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Seda ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seda haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.