Sarhoş

Sarhoş

Son dakika sarhoş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sarhoş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sarhoş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sarhoş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sarhoş gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.456 sarhoş haberi bulunmuştur. Tüm sarhoş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kefir haram mı? Kefir içmek caiz mi (DİYANET)?
Kefir haram mı? Kefir içmek caiz mi (DİYANET)? Kefirin haram olup olmadığına yönelik araştırmalar sorgulanıyor. Vatandaşlar kefir haram mı, sorusuna yanıt arıyor. Peki, Kefir haram mı?
26.03.2024 Gündem
Kadınları tacizciden kurtaran köpeğe kurşun tartışması
Kadınları tacizciden kurtaran köpeğe kurşun tartışması Çekmeköy'de evinde beslediği 2 köpeğini kız kardeşiyle sokakta gezdiren Seda Nur Koca, iddiaya göre alkollü bir kişi tarafından sözlü tacize uğradı. Şüphelinin elindeki kalasla genç kızların üzerine yürümesi sonrası Bobi isimli sokak köpeği, şüphelinin montunu çekiştirdi. Genç kızlar şüpheliden şikayetçi olurken, olay yerine gelen bekçilerden biri üzerine doğru geldiği gerekçesiyle sokak köpeğine silahla ateş etti. Bekçi hakkında işlem başlatılırken Seda Nur Koca hakkında ise görevli memura hakaretten işlem yapıldı.
21.03.2024 Gündem
Kadın müşteri taksiciye kabusu yaşattı! Taksimetre ücretini ödememek için küfür edip polise saldırdı
Kadın müşteri taksiciye kabusu yaşattı! Taksimetre ücretini ödememek için küfür edip polise saldırdı Başakşehir’de bindiği taksiciyle tartışan S.H., taksimetreyi kırıp taksiciye küfür etti. Taksicinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polise de saldıran S.H., gözaltına alındı. S.H., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
29.02.2024 Gündem
Kayınpederini satırla öldürdü! Mahkeme katil damat için kararını verdi
Kayınpederini satırla öldürdü! Mahkeme katil damat için kararını verdi Konya'nın Ereğli ilçesinde evde birlikte içki içtikleri kayınpederi Cuma Han'ı (67), satırla öldüren Nazım Meşe (28), çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olay sırasında evde olan B.E. adlı kadın ve akrabası M.A. ise savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest kaldı.
28.02.2024 Gündem
Serdar Ortaç'ın canlı yayınına yine yardımcısı müdahale etti
Serdar Ortaç'ın canlı yayınına yine yardımcısı müdahale etti Serdar Ortaç, sosyal medya hesabından yine sarhoş bir şekilde canlı yayın yaptı. Ortaç'ın sözleri yine çok konuşulurken takipçileri şarkıcının canlı yayını kapatmasını istedi. Şarkıcının yardımcısı araya girerek telefonunu zorla elinden alıp canlı yayını kapattı.
20.02.2024 Magazin
Rüyada Birinin Kustuğunu Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Birinin Kusması Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Birinin Kustuğunu Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Birinin Kusması Nasıl Yorumlanır? Haksızlığa uğramak üzerinden rüyada birini kustuğunu görmek yorumlanır. Aynı zamanda rüya sahibinin yapabileceği bir hatadan dolayı bunun bedelini ödeyebileceğine dair rivayet edilir. O yüzden karar verirken mutlaka dikkatli bir şekilde bu kararı vermesi gerektiğine yönelik işarettir. Yapmış olduğu bazı başarılı işler üzerinden çevresi tarafından itibar ve takdir alacağı yönünde yorumlar öne çıkar. Toplum nezdinde saygınlık elde edeceğine yönelik yorumlar yapılır.
9.01.2024 Eğitim
Ametist Taşı Özellikleri Nelerdir? Ametist Taşının En Bilinen Faydaları...
Ametist Taşı Özellikleri Nelerdir? Ametist Taşının En Bilinen Faydaları... Ametist, kuvars grubunda yer alan bir taştır. Etki olarak da en güçlü doğal taşlardan biri olan ametist taşının kullanım alanları genelde aksesuarlardır.
5.01.2024 Yaşam
'Sana bir daha el kaldırırsam beni öldür' dediği için öldürmüş
'Sana bir daha el kaldırırsam beni öldür' dediği için öldürmüş Bursa'da sevgilisi Turan Döner'i (39) öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan Kazakistan uyruklu Irına Franzen (30), ilk duruşmada, "Sürekli eve sarhoş gelip, bana şiddet uyguluyordu. Ona artık bu ilişkiye devam edemeyeceğimi ve kendi ülkeme geri döneceğimi söyleyip, Kazakistan'a döndüm. Bir süre sonra beni arayıp, bilet aldığını ve geri dönmemi istedi. Bir daha bana el kaldırmayacağını söyleyerek, 'Sana bir daha el kaldırırsam beni öldür' dedi. Evleneceğimizi ve mutlu bir hayatımız olacağını söyledi" dedi.
28.12.2023 Gündem
Beyaz Gemi Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Beyaz Gemi Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler...
Beyaz Gemi Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Beyaz Gemi Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler... Beyaz Gemi eseri, 1970 senesinde Kırgız yazar Cengiz Aytmatov tarafından yazılmıştır. Bu eser 2016 yılında da ülkemizde Türkiye Türkçesine çevrilerek basılmıştır. Böylelikle 168 sayfalık Beyaz Gemi kitabı Türk okuyucusu ile buluşmuştur. Refik Özdek'in çevirisini yaptığı bu kitabın konusu, karakterleri ve içeriği merak konusu olmaktadır.
15.12.2023 Eğitim
18 aracın lastiklerini kesen şüpheliden şok ifade
18 aracın lastiklerini kesen şüpheliden şok ifade Eskişehir'de park halindeki 18 aracın lastiklerini bıçakla kesip, kaçan Celalettin A., yakalandı. Şüpheli, ifadesinde, sarhoş olduğunu ve olayı hatırlamadığını öne sürdü.
16.11.2023 Gündem
Tartıştığı babasını boğarak öldürdü, mahkemedeki sözleri kan dondurdu: Telefonumda şarj yoktu ambulansı arayamadım
Tartıştığı babasını boğarak öldürdü, mahkemedeki sözleri kan dondurdu: Telefonumda şarj yoktu ambulansı arayamadım Korkunç olay geçen yıl 22 Eylül'de meydana geldi. Bahçelievler'de babası Hasan Erbil (53)'i gece uyuduğu esnada boğarak öldüren Güney Erbil akıl sağlığı raporu için Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Ağırlaştırılmış müebbet hapsi istenen Güney Erbil'in cinayetten sonra Elazığ'a kaçtığı belirlendi.
12.10.2023 Gündem
Sosyal medyada, camide içki şişeli fotoğraf paylaşan şüpheli için istenen ceza açıklandı
Sosyal medyada, camide içki şişeli fotoğraf paylaşan şüpheli için istenen ceza açıklandı Sosyal medyada, camide içki şişeli fotoğraf paylaşan Safa Yasin Ö.(19) hakkında "Halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılama" ve "Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" suçlarından 4 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılması istendi.
28.09.2023 Gündem
Kabus kliniğinden yaşananlar şok etti: “Kızıma ‘Anne-babandan kurtulacağız, az kaldı’ diyormuş”
Kabus kliniğinden yaşananlar şok etti: “Kızıma ‘Anne-babandan kurtulacağız, az kaldı’ diyormuş” Türkiye geçen hafta psikiyatr Prof. Dr. Süleyman Salih Zoroğlu hakkındaki iddialarla sarsıldı. Haberlere göre Zoroğlu çocuklara hafıza kaybına da neden olan bir ilaç veriyor ve cinsel tacize uğradıkları yönünde telkinde bulunuyordu. Zoroğlu’na danışan üç aileye ulaştık, medyada çıkanlarla ilgili yorumlarını ve bu süreçte yaşadıklarını iddia ettikleri ‘inanılmaz’ olayları dinledik.
24.09.2023 Yaşam
Lise müdürü Deniz'in ölümünde korkunç gerçek! Kocası öldürdü, sadece şaka yapmış
Lise müdürü Deniz'in ölümünde korkunç gerçek! Kocası öldürdü, sadece şaka yapmış Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde, 8 metre yükseklikten denize uçan otomobilde lise müdürü Esma Deniz Dellal Erkutlu’nun (46) hayatını kaybettiği kazada alkollü çıkan sürücü eşi Ahmet Gürkan Erkutlu (39), tutuklandı. Ölen Erkutlu'nun annesi Saadet Dellal, "Kızımı, 'Sen yalnız öleceksin' diye tehdit ediyordu. Sonunda kızımın ölümüne neden oldu" dedi. Erkutlu'nun ağabeyi Onur Oğuz Dellal ise kardeşinin o gece eşi ile boşanma konusunu konuştuğunu belirterek, "Kocası kazadan yara almadan kurtuldu, ancak ablamı kurtarmak yerine ters dönmüş arabanın üstüne oturup yardım bekledi. Ablamın hayatını kurtarmak için hiçbir çaba göstermedi. Onunla mücadelemiz kanun ve nizam çerçevesinde devam edecek" dedi.
14.09.2023 Yaşam
Türkiye'de ilk vaka: Auto-Brewery Sendromu! İçmeden sarhoş oldu, tedavisinin ardından yeni bir hayata başlıyor
Türkiye'de ilk vaka: Auto-Brewery Sendromu! İçmeden sarhoş oldu, tedavisinin ardından yeni bir hayata başlıyor Tıp literatüründe 'Auto-Brewery Sendromu' olarak bilinen karbonhidrat ve şekerli gıdanın vücutta alkole dönüşmesine neden olan vaka Türkiye’de ilk defa Giresun’da görüldü. Tükettiği karbonhidrat ve şekerli gıdalardan sonra "İçmeden sarhoş olmak" deyimini hayatında yaşayan ve sarhoş gibi gezen ancak kendisi bunun farkında olmayan hasta, tedavisinin ardından yeni bir hayata başlıyor.
7.09.2023 Yaşam
Prenses Diana son tatilini orada yapmıştı: 'Cujo' tanımlanamayan bir cisme çarparak battı!
Prenses Diana son tatilini orada yapmıştı: 'Cujo' tanımlanamayan bir cisme çarparak battı! Yalnızca ülkesi İngiltere değil, tüm dünya çapında bir üne sahip olan ve 1997’de hayatını kaybeden Prenses Diana’nın son kez tatile çıktığı yat olan 25 metrelik ‘Cujo’, geçirdiği kaza sonucu Fransa açıklarında battı.
3.08.2023 Dünya
Veli Eren'den 6 gündür haber alınamıyor! Arkadaşlarıyla Alaçatı'ya gitmişti
Veli Eren'den 6 gündür haber alınamıyor! Arkadaşlarıyla Alaçatı'ya gitmişti İzmir'in Çeşme ilçesine arkadaşlarıyla eğlenmek için Alaçatı’ya giden Veli Eren Atay'dan (19) 6 gündür haber alınamıyor. En son bir minibüs şoförü tarafından, yanında kişiyle yolda yürürken görülen Atay'ın babası Mehmet Atay (48), oğlunun hayatından endişe ettiklerini belirterek, görenlerden ya da yerini bilenlerden yardım istedi.
22.07.2023 Yaşam
Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'ten albüm müjdesi
Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'ten albüm müjdesi Muğla'nın Bodrum ilçesinde önceki akşam sahne alan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, "Yanımdakiler için ölürüm" diye konuştu.
16.07.2023 Magazin
Korkunç cinayet 27 yıl sonra çözüldü! 75 bin yayın yapan gazeteci katili yakalattı...
Korkunç cinayet 27 yıl sonra çözüldü! 75 bin yayın yapan gazeteci katili yakalattı... ABD'ye çocuklarının okuması için taşınan bir aile, genç kızlarının üniversiteye geçmesiyle korkunç bir olayla karşı karşıya kaldı. Ortadan bir anda kaybolan genç kızın faili olarak tek bir şüpheli gözükse de bu kişinin tutuklanıp adalete teslim edilmesi için tam 27 yıl geçmesi gerekiyordu.
1.06.2023 Dünya
Kadın seri katilinin cinayetleri ülkeyi dehşete düşürdü! Son sözleri şaşırttı...
Kadın seri katilinin cinayetleri ülkeyi dehşete düşürdü! Son sözleri şaşırttı... Peş peşe işlediği cinayetlerle korku salmış ve ülkenin ilk kadın seri katili olmuştu. 1800'lerde Hindistan'ın Kolkata şehrini terörize eden bir kadın vardı. Troilokya, partneriyle birilikte birçok kadını ve erkeği dolandırmış, ancak bu suçlar zamanla yerini vahşi cinayetlere bırakmıştı.
19.05.2023 Dünya
Eyüpsultan'da seçim şarkısı çalan araca saldırı iddiası
Eyüpsultan'da seçim şarkısı çalan araca saldırı iddiası Eyüpsultan'da gece saatlerinde eşi, 18 aylık kızı ve 2 yeğeni ile ilerleyen Mehmet Asan'ın aracı, iddiaya göre seçim müziği çaldığı gerekçesiyle saldırıya uğradı. Asan'ın aracı saldırı sonucu hasar görürken, olaya karışan 3 kişi sokaktan uzaklaştı. Eşi ve çocukların korku yaşadığı o anları görüntüleyen Asan, saldırganlardan şikayetçi oldu.
16.05.2023 Gündem
Büyük İstanbul mitingi dünyada gündem oldu: Eşi benzeri görülmemiş
Büyük İstanbul mitingi dünyada gündem oldu: Eşi benzeri görülmemiş Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde 'Büyük İstanbul Mitingi' gerçekleşti. Resmi rakamlara göre mitinge 1 milyon 700 bin kişinin katıldığı miting dış basında geniş yer buldu. AFP Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gövde gösterisi yaptığını yazdı, İngiliz basını İstanbul'da iktidar ve muhalefetin bir gün arayla gerçekleştirdiği mitingleri karşılaştırdı.
8.05.2023 Dünya
Saffat Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Saffat Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Saffat Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Saffat Suresi okumanın yararları ve faziletleri Mekke döneminde inen Saffat Suresi 182 âyettir. Sûre, adını ilk âyette geçen “es-Sâffât” kelimesinden alır. Sâffât, sıra sıra dizilenler, saf saf duranlar anlamına gelir. Sûrede başlıca, meleklerden, cinlerden, kıyamet ve ahiret olaylarından söz edilir. Ayrıca Saffat Suresi’nde Nûh, İbrahim, İsmail, İshak, Mûsâ, Hârun, İlyas, Lût ve Yûnus Peygamberlerin kıssalarına yer verilmektedir. Peki, Saffat Suresi okumanın yararları ve faziletleri ne? İşte Saffat Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri!
4.05.2023 Sureler
Vakıa Suresi okumanın yararları ve faziletleri - Vakıa Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve meali
Vakıa Suresi okumanın yararları ve faziletleri - Vakıa Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve meali Kuran’da birçok sure bulunuyor. Surelerin her birinin okunması, surelerle dualar edilmesi oldukça önemlidir. Her surenin kendine ait fazileti bulunuyor. Hadisler aracılığı ile bildirilen faziletler ile beraber daha çok fazla sırlar, bilinmeyen faziletler bulunmaktadır. Surelerin esrarı, hikmeti tam olarak Allah tarafından bilinmektedir.
9.05.2023 Sureler
Düğünleri felaketle sonlandı! Yeni evli çifte kabusu yaşattı, gelin hayatını kaybetti
Düğünleri felaketle sonlandı! Yeni evli çifte kabusu yaşattı, gelin hayatını kaybetti Samantha Miller ve Aric Hutchinson çiftinin düğünü felaketle sonlandı. Gelin hayatını kaybederken, damat da ağır yaralandı. Korkunç olay ABD'nin en çok konuşulan konularından biri oldu.
2.05.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Sarhoş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sarhoş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.