Şanslı

Şanslı

Son dakika şanslı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şanslı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şanslı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şanslı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şanslı gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.719 şanslı haberi bulunmuştur. Tüm şanslı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İnsanların neden farklı müzik zevkleri var? Şarkılar kişiliğinizi ele veriyor!
İnsanların neden farklı müzik zevkleri var? Şarkılar kişiliğinizi ele veriyor! Radyonuzu açtınız ve en sevdiğiniz şarkı çalıyor. Bazen de bu kadar şanslı olmayıp hiç umursamadığınız bir sanatçının sesini de duyabilirsiniz. Ancak sevmediğiniz şarkıcının bile hayranları olduğunu unutmamak gerek. İnsanların müzik tercihleri üzerine araştırmalar yapan Aubum Üniversitesi'nden Doç. Dr. Jane Kuehne, "İnsanların neden farklı müzik zevkleri var?" sorusunun yanıtını açıkladı.
28.04.2024 Yaşam
Aşk kapıyı çalınca 12 burç böyle tepki veriyor: Astrolog Aygül Aydın Mayıs'ın şanslı 3 burcu geldi
Aşk kapıyı çalınca 12 burç böyle tepki veriyor: Astrolog Aygül Aydın Mayıs'ın şanslı 3 burcu geldi Aşk kapıyı çaldığında 12 burcun tepkisi ne olurdu? Astrolog Aygül Aydın, tüm gündemin dışına çıkıp burçlar kuşağındaki bu eğlenceli konuya el attı. 25 Nisan günlük yorumlarında ise, herkese bir önerisi var: Hayatındaki en yetkili kişi sensin ve başkalarının sana saygı duymasını talep etmek yerine saygı görmediğin yerlerden uzak durma seçeneğini değerlendirmelisin. İşte Aygül Aydın'dan Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
25.04.2024 Astroloji
En büyük abla Furaye de sessizliğini bozdu: Kardeşlerim gibi şanslı değildim
En büyük abla Furaye de sessizliğini bozdu: Kardeşlerim gibi şanslı değildim Yıllar önce dört kızını terk edip Almanya’ya yerleşen Suphiye Orancı’nın sırları birer birer açığa çıkarken, şoke edici bir iddia daha ortaya atıldı. Orancı’nın çocukluk arkadaşı olduğunu öne süren bir kadın, “Bir de erkek bebeği vardı” dedi.
20.04.2024 Magazin
Spor Toto devretti, heyecan iyice arttı… Bu hafta 60 milyona koşuyor! Sistemli oynanarak kazanma şansı nasıl artırılır?
Spor Toto devretti, heyecan iyice arttı… Bu hafta 60 milyona koşuyor! Sistemli oynanarak kazanma şansı nasıl artırılır? Hafta sonunda İddaa’nın yanı sıra Spor Toto heyecanı da yine Misli’de yaşanacak. 37. hafta programında 15 bilen çıkmayınca tam 9 milyon 670 bin TL bu haftaya devretti. Futbolseverlerin gözü kulağı bu hafta Spor Toto programındaki karşılaşmalarda olacak. Eğer diğer hafta ikramiye çok fazla kişiye bölünmez ise 15 bilenlerin büyük meblağlar kazanması bekleniyor.
19.04.2024 İddaa
İYİ Parti'de 'ağabey formülü' tartışması... Yeni isimler aday olacak mı?
İYİ Parti'de 'ağabey formülü' tartışması... Yeni isimler aday olacak mı? İYİ Parti, 27 Nisan'da olağanüstü kongreye gidiyor. Kongreye 11 gün kala partide başkanlık için 'ağabey formülü' gündeme geldi. Başkanlık yarışında yeni isimler aday olacak mı, kimlerin isimleri ön planda? İYİ Parti'deki son kulis bilgilerini CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova paylaştı.
16.04.2024 Gündem
Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı ilk kez konuştu: Oyun yeni başlıyor
Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı ilk kez konuştu: Oyun yeni başlıyor Kanal D’nin iddialı dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” ile ekrana dönen ünlü oyuncu Yüsra Geyik, hayat verdiği “Rüya Emirkıran” karakteri ve dizideki rol arkadaşı “Umut” ile ilgili ilk kez konuştu. Geyik, “İkisi arasındaki ilişkiyi çok yüzeyde görüyorum. Çünkü Rüya, bir hukukçu olarak Umut’u beğeniyor ve iletişim halindeler. Ama henüz çok iç gıdıklayacak bir yerde değiller.” dedi.
16.04.2024 Magazin
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
28.03.2024 İddaa
Süper Loto'da 100 milyon TL'lik büyük ikramiye sahibini buldu
Süper Loto'da 100 milyon TL'lik büyük ikramiye sahibini buldu Şans oyunlarından Süper Loto'nun 10 Mart tarihindeki çekilişi sonucunda tam 100 milyon 384 bin 327 lira 60 kuruş değerindeki ikramiye sahibini buldu. Süper Loto'da büyük ikramiye İzmir'in Bayraklı ilçesinde oynanan kupona isabet etti.
15.03.2024 Gündem
Şans Topu, Büyük İkramiyesiyle Yüzünü Güldürecek!
Şans Topu, Büyük İkramiyesiyle Yüzünü Güldürecek! Şans Topu, Türkiye'nin en sevilen şans oyunlarından biri olmaya devam ediyor. Her hafta düzenlenen çekilişleriyle milyonlarca kişiyi sevindiren Şans Topu, şimdi de büyük ikramiyesiyle talihlilerini bekliyor.
12.03.2024 Advertorial
Beşiktaş'ta deprem! 'Utanmadan anlatıyor' dedi ve açıkladı, bazı oyuncularla yollar ayrıldı
Beşiktaş'ta deprem! 'Utanmadan anlatıyor' dedi ve açıkladı, bazı oyuncularla yollar ayrıldı Süper Lig'de Gaziantep FK'ya 2-0 mağlup olan Beşiktaş'taki son gelişmeleri Serdar Sarıdağ, Skorer canlı yayınında değerlendirdi.
12.03.2024 Beşiktaş
Mart'ta tüm gezegenler Balık'ta! Astrolog Aygül Aydın 12 burcu tek tek yorumladı: En şanslı burç O, 3 burç ev sahibi oluyor!
Mart'ta tüm gezegenler Balık'ta! Astrolog Aygül Aydın 12 burcu tek tek yorumladı: En şanslı burç O, 3 burç ev sahibi oluyor! Mart ayında tüm gezegenler Balık burcunda olacak. Yılın en can alıcı günün 25 Mart'taki ay tutulması olduğunu söyleyen astrolog Aygül Aydın 12 burç için Mart ayı yorumlarını paylaştı. İşte 2024 Mart Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
29.02.2024 Astroloji
Yaza düğün düşünenler, şanslı tarihleri kaçırmayın! 2024’ün en bereketli mutlu günlerini Astrolog Dinçer Güner paylaştı!
Yaza düğün düşünenler, şanslı tarihleri kaçırmayın! 2024’ün en bereketli mutlu günlerini Astrolog Dinçer Güner paylaştı! Astrolog Dinçer Güner, Venüs, Merkür ve Mars'ın etkilerini değerlendirirken ilişkiler üzerindeki etkileri anlattı ve bu dönemlerde evlilik kararı almak yerine dikkatli olmayı vurguladı. Evlilik hayatınızın sıkıntısız olması için bu dönemlerde adım atmanın riskli olabileceğine dikkat çeken Güner, aynı zamanda, 2024'ün en bereketli, şanslı ve mutlu günlerini de belirterek, bu günlerin fırsat olarak değerlendirilmesi gerektiğini önerdi. İşte 2024 yılında uzak durulması gereken tarihler ile evlilik için şanslı tarihler…
17.02.2024 Astroloji
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
16.02.2024 İddaa
realme PUBG Mobile Turnuvası: Kazanmak için mücadele başlıyor!
realme PUBG Mobile Turnuvası: Kazanmak için mücadele başlıyor! realme 11 ile mobil oyun dünyasına yenilik katan realme, heyecan verici bir turnuva düzenleyerek oyun severleri bir araya getiriyor. PUBG Mobile dünyasının önemli yayıncılarının yer alacağı turnuva, 17 Şubat Cumartesi günü saat 20:00’da heyecanı zirveye taşıyacak.
15.02.2024 Advertorial
Dr. Öğr. Başbuğ, “Travmatik olaylar hayatı tersyüz eder”
Dr. Öğr. Başbuğ, “Travmatik olaylar hayatı tersyüz eder” Çukurova Üniversitesi Öğretim Üyesi Klinik Psikolog, Çocuk ve Ergen Psikoterapisti Dr. Sezin Andiç Başbuğ, “Psikolojik Dayanıklılık Penceresinden Afet ve Travmalarla Başa Çıkma” konulu verdiği konferansta, travmalarla başa çıkmanın yolunun yalnız olunmadığının hissedilmesi ile mümkün olabileceğini söyledi.
13.02.2024 Adana
Bakan Uraloğlu: Ülkemizde sosyal medya kullanım süresi yaklaşık 3 saat
Bakan Uraloğlu: Ülkemizde sosyal medya kullanım süresi yaklaşık 3 saat Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, "Sosyal medya kullanım süresi dünyada 2 saat 23 dakika iken; ülkemizde 2 saat 44 dakika, yaklaşık 3 saati buluyor. Dolayısıyla bu alan asla boş bırakılmaması ve son derece ciddiyetle ele alınması gereken bir konu" dedi.
13.02.2024 Gündem
Adana’da kışın ortasında bahar havası! Sokaklar doldu taştı
Adana’da kışın ortasında bahar havası! Sokaklar doldu taştı Adana’da Şubat ayında termometreler 21 dereceyi gösterdi. Kış ortasında kentte bahar havası yaşandı.
11.02.2024 Adana
Melek Mosso’dan Serenay Sarıkaya’a övgü! ‘Çok şanslı bir insan’
Melek Mosso’dan Serenay Sarıkaya’a övgü! ‘Çok şanslı bir insan’ Melek Mosso, önceki gece verdiği bir konserde sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bir şarkısını söyleyeceği arkadaşı Mert Demir ile aşk yaşadığı iddia edilen Serenay Sarıkaya hakkında konuştu.
9.02.2024 Magazin
Tekerleme Örnekleri... En Zor Tekerlemeler... Diksiyon Geliştiren Tekerleme Örnekleri...
Tekerleme Örnekleri... En Zor Tekerlemeler... Diksiyon Geliştiren Tekerleme Örnekleri... Düzgün bir diksiyona sahip olmak, birçok iş alanı için önemli bir kriterdir. Sunuculuk, oyunculuk, yöneticilik ya da hitabet sanatıyla uğraşan her insanın düzgün bir diksiyona sahip olması beklenir. Bununla birlikte, daha düzgün konuşmak, söylemlerini daha anlamlı cümlelerle ifade etmek isteyen insanlar da özel diksiyon kurslarında eğitim alırlar. 
4.02.2024 Gündem
Japon Deprem Uzmanı Moriwaki'den uyarı: Akdeniz, Ege ve Marmara'da tsunami meydana gelebilir
Japon Deprem Uzmanı Moriwaki'den uyarı: Akdeniz, Ege ve Marmara'da tsunami meydana gelebilir Yüksek inşaat mühendisi, mimar ve deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, "Denizin içinde bir deprem oluyorsa tsunami de oluyor. Akdeniz, Ege ve Marmara'da genel olarak 1 metre yüksekliğinde tsunaminin meydana gelebileceğini söyleyebiliriz. Denizin bazı derin yerlerinde depremle birlikte kaymada oluyorsa 3 metre yüksekliğinde tsunami olabilir" dedi.
1.02.2024 Gündem
Karma Nedir, Nasıl İşler? Karma Yasası Örnekleri Nelerdir?
Karma Nedir, Nasıl İşler? Karma Yasası Örnekleri Nelerdir? Son yıllarda popüler kullanılan kelimelerden biri de karmadır. Karma, evrenin görünmeyen ve doğal yasası olarak tanımlanır. Gözle görülen her hareket ve davranış, dünyada mutlaka bir sonuç doğurur. Karma yasasına göre de bugün yaşadığımız her şey, geçmiş yaşamın bugüne etkileridir. Her an çalışma halinde olduğuna inanılan karma yasası, bazen iyi bazen de acı verici sonuçlara sebep olabilir.
30.01.2024 Gündem
Ünlü Astrolog 2024'te nikah tarihi için en şanslı günleri verdi: Aygül Aydın: Bu tarihlerde doğduysanız sürprize hazır olun!
Ünlü Astrolog 2024'te nikah tarihi için en şanslı günleri verdi: Aygül Aydın: Bu tarihlerde doğduysanız sürprize hazır olun! Merkür'ün Oğlak burcunda ilerlemesi birçok burç için etkili oluyor. Astrolog Aygül Aydın, doğum tarihinize göre yaşayacağınız değişimleri sosyal medya hesabından paylaştı. Öte yandan 2024 yılında evlenecekler için en şanslı nikah günleri de belli oldu.
18.01.2024 Astroloji
Rüyada Sütlaç Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Sütlaç Yemek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Sütlaç Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Sütlaç Yemek Nasıl Yorumlanır? Rüyada sütlaç görmek yakın zaman içinde büyük bir sevinç yaşanacağı anlamındadır. Bu sevinçli durum genellikle rüya sahibinin beklediği bir haber olarak yorumlanır.
15.01.2024 Eğitim
Japonya’da ateş topu şeklinde gök taşı görüldü
Japonya’da ateş topu şeklinde gök taşı görüldü Japonya'nın başkenti Tokyo’nun Kanto bölgesinin farklı kesimlerinden görülen gök taşı sosyal medyada ilgi odağı oldu.
15.01.2024 Dünya
Rüyada Kazan Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kazan Görmek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Kazan Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kazan Görmek Nasıl Yorumlanır? Rüyada kazan görmek hizmete işaret eden bir rüyadır. Rüyasında kazan gören kişiler elinde işleri olan ve meşguliyeti yüksek olan kimseler olarak yorumlanırlar. 
13.01.2024 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Şanslı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şanslı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.