Gazete Vatan Logo
İddaa Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Zalgiris Kaunas – A. Milano: Maç Sonucu 1 (1.54 yerine 1.57)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçeneği bulunan Zalgiris Kaunas – A. Milano karşılaşmasında Misli yazarı Evren İçener, Zalgiris Kaunas’ın sahadan galip ayrılmasını bekliyor.

Misli Yazarı Evren İçener’in Yorumu

Zalgiris'te Lukosiunas ve Roland Smits yok. Milano'da Baron, Ricci yok. Lo ve Napier'in oynama durumu belirsiz... Zalgiris için bu maçtan sonraki iki maçı çok zorlu. Bu maçı kaybetmeleri halinde play-in şansları bence kalmayacak. Milano da play-in yarışı içinde. Monaco maçı hariç deplasmanlarda maç kazanmakta zorlanan Milano takım izledik... Ev sahibi avantajıyla birlikte Zalgiris'i daha şanslı görüyorum.

Bayern Münih – Barcelona: Maç Sonucu 2 (1.30 yerine 1.32)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Bayern Münih – Barcelona karşılaşmasında Misli yazarı Fatih Saboviç, Barcelona’nın sahadan galip ayrılmasını bekliyor.

Misli Yazarı Fatih Saboviç’in Yorumu

Haberin Devamı

İki takım da EuroLeague'deki son 5 karşılaşmasında 2'şer galibiyet ve 3'er yenilgi elde etti. Çift maç haftasında iki mağlubiyet birden alan Bayern ile Barça, bu kez Almanya'da kozlarını paylaşacak. Barcelona için durumlar burada alınacak olası bir negatif sonuçta hiç de iyiye gitmeyebilir. Panathinaikos ve Monaco, İspanya temsilcisiyle galibiyet sayılarını eşitlemiş durumda... 13 galibiyetle 15. sırada bulunan Bayern Münih'in ise ilk 10'da yer almakla arasında 5 rakip bulunuyor. Brizuela, Vesely ve Hernangomez ile oyuna tutunmaya çalışan Barça, Almanlar karşısında yeniden toparlanıp deplasmandan galibiyet çıkaracak kadro kalitesi ve deneyimine sahip... Tercihim maç sonu 2 olacak.

Asvel Villeurbanne – AS Monaco: İlk Yarı Sonucu 2 (1.28 yerine 1.30)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Asvel Villeurbanne – AS Monaco karşılaşmasında Misli yazarı Fatih Saboviç, karşılaşmanın ilk yarısından AS Monaco’nun galip ayrılacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Fatih Saboviç’in Yorumu

Sezonun en formda takımlarından biri olan EuroLeague'in dördüncü basamağındaki Monaco, puan tablosunda sondan 2. sırada bulunan bir diğer Fransız temsilcisi ASVEL'e konuk oluyor. Maccabi ve Olympiakos'a farklı kaybeden ASVEL, 2022 yılından bu yana rakibi Monaco'ya karşı çıktığı 9 karşılaşmada da yenildi. Fransa Ligi'nde de lider konumda bulunan konuk takım, 3. basamaktaki ASVEL'e net bir üstünlük kuracak potansiyele fazlasıyla sahip... James, Diallo, Ouattara gibi yıldızlara sahip olan Monaco ilk yarıdan işleri sıkıya alıp maçı da kazanacak ve zorlu yolculuğunda Milano'dan sonra bir yenilgi molası daha vermeyecektir.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

Haberin Devamı

Misliden günün şampiyon tercihleri