Reşit

Reşit

Son dakika Reşit haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Reşit ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Reşit haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Reşit

haberleri sayfasında son dakika yaşanan reşit gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.234 reşit haberi bulunmuştur. Tüm reşit haberleri aşağıda listelenmiştir.
Jeffrey Epstein’in ‘küçük kara kitabı’ açık artırmayla satılacak
Jeffrey Epstein’in ‘küçük kara kitabı’ açık artırmayla satılacak ABD'de çocuklara yönelik cinsel istismar ve fuhuş ağı oluşturma suçlamasıyla yargılanırken hapishanede ölen Jeffrey Epstein'ın 221 önemli kişinin isminin yer aldığı 'küçük kara kitabı' açık artırmayla satışa sunulacak.
4.05.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl sonra Irak'a tarihi bir ziyaret düzenledi. Resmi temaslarda bulunan Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Terörle mücadelede kararlılık mesajı veren Erdoğan 'Öyle ya da böyle yok edeceğiz, kararlıyız' dedi. DEM Parti'li belediyelerdeki olaylara tepki gösteren Erdoğan, "Anayasa'nın hükümlerini kimler çiğnemeye kalkıyorsa bedelini de ödemeye hazır olmalıdır." ifadelerini kullandı. İsrail'in Filistin'deki katliamına bir kez daha sert tepki gösteren Erdoğan, "Şunu bilelim ki, zamanın Hitler'i Netanyahu ve suç ortakları hesap vermekten kaçamayacak." dedi.
23.04.2024 Gündem
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri 23 Nisan 1920 yılında Meclis’in açılışı Atatürk tarafından çocuklara armağan edildi. 23 Nisan kutlanırken 23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri için araştırmalar devam ediyor. Peki, 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri…
23.04.2024 Gündem
Adıyaman ve ilçelerini kazanan partiler 💥​ Adıyaman ilçe belediye başkanları hangi partiden? Besni, Çelikhan, Gerger, Gölbaşı, Kahta, Samsat, Sincik, Tut seçim sonuçları
Adıyaman ve ilçelerini kazanan partiler 💥​ Adıyaman ilçe belediye başkanları hangi partiden? Besni, Çelikhan, Gerger, Gölbaşı, Kahta, Samsat, Sincik, Tut seçim sonuçları Adıyaman seçim sonuçları ile birlikte Adıyaman Belediyesi hangi partide, Adıyaman Belediye başkanı kim oldu? Sorularına aranan yanıt dışında Adıyaman ilçe belediyelerini hangi partilerin aldığı da merak konusu oldu. Peki, Adıyaman ilçe belediye başkanları hangi partiden? İşte Adıyaman ve ilçelerini kazanan partiler…
2.04.2024 Gündem
Kilis yerel seçim sonuçları 2024: Kilis belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kilis'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Kilis yerel seçim sonuçları 2024: Kilis belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kilis'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Kilis geldi. Kilis yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Kilis Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Kilis'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. Kilis belediyesi hangi parti? İşte 31 Mart 2024 Kilis yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Kadınları tacizciden kurtaran köpeğe kurşun tartışması
Kadınları tacizciden kurtaran köpeğe kurşun tartışması Çekmeköy'de evinde beslediği 2 köpeğini kız kardeşiyle sokakta gezdiren Seda Nur Koca, iddiaya göre alkollü bir kişi tarafından sözlü tacize uğradı. Şüphelinin elindeki kalasla genç kızların üzerine yürümesi sonrası Bobi isimli sokak köpeği, şüphelinin montunu çekiştirdi. Genç kızlar şüpheliden şikayetçi olurken, olay yerine gelen bekçilerden biri üzerine doğru geldiği gerekçesiyle sokak köpeğine silahla ateş etti. Bekçi hakkında işlem başlatılırken Seda Nur Koca hakkında ise görevli memura hakaretten işlem yapıldı.
21.03.2024 Gündem
Boran Kuzum’un hayali yurtdışı! ‘Her sene bir ülkede farklı bir gözden eğitim alıyorum’
Boran Kuzum’un hayali yurtdışı! ‘Her sene bir ülkede farklı bir gözden eğitim alıyorum’ 'Bihter' filminin Behlül'ü Boran Kuzum, Paris'ten gelir gelmez Cemal Reşit Rey’de sahnelenen 'Köroğlu' balesinin prömiyerine yetişti. Tarzıyla dikkatleri üzerine çeken oyuncu, yurt dışına açılmak için elinden gelen çabayı gösterdiğini söyledi.
13.02.2024 Magazin
DEM Parti'nin İstanbul adayları belli oldu
DEM Parti'nin İstanbul adayları belli oldu Dem Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları belli oldu. Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan yaptığı açıklamada "Adaylarımız Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni'dir." dedi.
9.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Muhalefet her gün yeni bir skandal üretiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Muhalefet her gün yeni bir skandal üretiyor Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Adıyaman İlçe Belediye Başkan Adaylarını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, programda yaptığı açıklamada, "Adıyaman, 6'lı masa denen proje yapının ve Cumhurbaşkanı adaylarının yalan ve bühtan siyasetine fırsat vermedi" dedi. Erdoğan, "14-28 Mayıs seçimlerinin üzerinden 8 ay geçti ama CHP ve eski ortakları arasındaki kavganın, gürültünün arkası hiç kesilmedi. Her gün yeni bir skandala uyanıyor, özellikle CHP'li vatandaşlarımızın umutlarını kıran bir Bizans oyununa şahit oluyoruz" diye konuştu.
8.02.2024 Gündem
13 yaşında düğün yapıldı, 14 yaşında anne oldu
13 yaşında düğün yapıldı, 14 yaşında anne oldu   Kocaeli'de 2015 yılında 13 yaşındayken evlenen kız çocuğu, 14 yaşında anne oldu. Kız çocuğunun hastanede doğum yapmasıyla bebeğin babası hakkında kamu davası açıldı. Şu an 20 yaşında olan genç kız, "Bebeğim 2-3 aylıkken O.Ö. ile ayrıldık ve ben babaevine döndüm. İlk evliliğimde zorlamaya maruz kalmadım, şikayetçi değilim. Reşit olduktan sonra başkasıyla evlendim. Kızım da şu an 7 yaşına girdi" dedi.
8.02.2024 Gündem
Hatay'da geri dönüş başladı! Büyük acıların izlerini silmek için yoğun çalışma
Hatay'da geri dönüş başladı! Büyük acıların izlerini silmek için yoğun çalışma 6 Şubat depreminin hemen ardından Hatay’da yüzyılın afetiyle yüzleşmiştik. Bir yıl sonra bu kez “büyük acıların” izlerini silmek için yoğun bir çalışmaya tanık oluyoruz. Şehrin birçok yerinde enkaz kaldırma ve kalıcı konut çalışmaları sürüyor. Kent, büyük bir şantiye görünümünde... Hataylılar her geri dönüşü ve açılan her yeni işyerini sevinçle karşılıyor.
5.02.2024 Gündem
AK Parti Kilis Belediye Başkan Adayı Reşit Polat kimdir?
AK Parti Kilis Belediye Başkan Adayı Reşit Polat kimdir? AK Parti Kilis Belediye Başkan adayı Raşit Polat kimdir? 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri'nde AK Parti adayları belli oldu. Peki AK Parti Kilis Belediye Başkan Adayı Raşit Polat kaç yaşında?
18.01.2024 Gündem
AK Parti 48 başkan adayları açıklandı! Erdoğan: 30 Ocak'ta seçim beyannamemizi sunacağız
AK Parti 48 başkan adayları açıklandı! Erdoğan: 30 Ocak'ta seçim beyannamemizi sunacağız AK Parti'de aralarında Ankara ve İzmir'in de olduğu 17'si büyükşehir 48 ildeki belediye başkanları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. Ankara adayı Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, İzmir adayı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Hamza Dağ oldu. Erdoğan, "1994'te İstanbul'da başladığımız belediyeler vasıtasıyla halkımıza hizmet yolculuğumuzu 'Türkiye Yüzyılı'na adım attığımız 2024'te zirveye çıkarmak istiyoruz" dedi.
18.01.2024 Gündem
15 yaşındaki lise öğrencisiyle ilişkiye 3 yıl hapis
15 yaşındaki lise öğrencisiyle ilişkiye 3 yıl hapis Bartın'da, lise 2'nci sınıf öğrencisi G.M.'ye (15) cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuksuz yargılanan Akın D. (21), kendini, "Her şey rıza ile oldu, hiçbir zorlama yoktur" diye savundu. Mahkeme heyeti Akın D.'nin, 'Reşit olmayanla cinsel ilişki' suçundan 3 yıl 9 ay hapisle cezalandırılmasına karar verdi.
18.01.2024 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: Sınırda huzur hattı kurulmalı
MHP lideri Devlet Bahçeli: Sınırda huzur hattı kurulmalı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuştu. Terör saldırılarına sert tepki gösteren Bahçeli, "Türkiye'nin geleceği için huzur hattı kurulmalı ve bu hatta sinek bile sokulmamalıdır." dedi. ABD'nin teröre destek sağladığını söyleyen Bahçeli, "ABD sözde müttefik ama Türkiye'ye yapmadığı kötülük kalmamıştır. ABD'yi sorgulamak demek terörü sorgulamak demektir." ifadelerini kullandı. Konuşmasında yerel seçimlere ilişkin mesajlar da veren Bahçeli, " 31 Mart'ta İstanbul muradına kavuşacaktır. Büyüklük taslayanlardan kurtuluş 31 Mart'ta olacaktır. " dedi.
16.01.2024 Gündem
Jeffrey Epstein kimdir? Milyarder Jeffrey Epstein'in davasında kimlerin adı geçiyor? İşte Jeffrey Epstein listesi
Jeffrey Epstein kimdir? Milyarder Jeffrey Epstein'in davasında kimlerin adı geçiyor? İşte Jeffrey Epstein listesi ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar ağı oluşturmaktan suçlanan ve yargılanmayı beklerken hapishanede intihar eden Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'in davasıyla bağlantılı kişilerin isimleri açıklandı. Söz konusu gelişmenin ardından Jeffrey Epstein kimdir, sorusunun yanıtı sorgulanırken Jeffrey Epstein listesi için aramalar da arttı. Peki, Jeffrey Epstein olayı nedir? İşte Jeffrey Epstein listesi
4.01.2024 Gündem
Kendisinden 15 yaş büyük adamla nişanlandırılan 13 yaşındaki kız devlet korumasına alındı! Ablası da 16 yaşındayken evden kaçmış
Kendisinden 15 yaş büyük adamla nişanlandırılan 13 yaşındaki kız devlet korumasına alındı! Ablası da 16 yaşındayken evden kaçmış 13 yaşında nişanlandırılan kız devlet korumasına alındı. Konya'nın Beyşehir ilçesinde ailesi tarafından kendisinden 15 yaş büyük Ali G. ile nişanlandırılan 13 yaşındaki C.S., savcılık kararıyla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından devlet koruması altına alınıp, yurda yerleştirildi. C.S.'nin ilk ifadesinde ise nişanın kendi isteğiyle yapıldığını, ailesinin baskısı olmadığı ve nişanlısını da sevdiğini söylediği öğrenildi.
11.12.2023 Gündem
Can Gürzap son yolculuğuna uğurlandı! 'Her şeyimi kaybettim'
Can Gürzap son yolculuğuna uğurlandı! 'Her şeyimi kaybettim' Tiyatro ve sinema sanatçısı Can Gürzap, Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen tören ardından Taksim Camiinde kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı.
3.12.2023 Magazin
Can Gürzap öldü mü (neden)? Oyuncu Can Gürzap’ın hastalığı aort anevrizması nedir? İşte oyuncunun hayatı hakkında merak edilenler…
Can Gürzap öldü mü (neden)? Oyuncu Can Gürzap’ın hastalığı aort anevrizması nedir? İşte oyuncunun hayatı hakkında merak edilenler… Birçok dizi, film ve tiyatro oyununda rol alan 79 yaşındaki usta oyuncu Can Gürzap hayatını kaybetti. Peki, Can Gürzap neden öldü, hasta mıydı?
1.12.2023 Magazin
Can Gürzap hayatını kaybetti! Can Gürzap kimdir?
Can Gürzap hayatını kaybetti! Can Gürzap kimdir? Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, yazar, eğitmen Can Gürzap hayatını kaybetti.
1.12.2023 Magazin
Festival gibi konser! Tekfen Filarmoni, kurucusu Ali Nihat Gökyiğit’i anıyor
Festival gibi konser! Tekfen Filarmoni, kurucusu Ali Nihat Gökyiğit’i anıyor Tekfen Filarmoni, kurucusu Ali Nihat Gökyiğit’i iki özel konserle anıyor. Daimî Şef Aziz Shokhakimov yönetimindeki orkestra, Bulgar Liya Petrova ile seslendireceği Erich Korngold’un Keman Konçertosunu’nun ardından kemança, kanun, ud ve ney ustaları Mehri Arifqızı, Göksel Baktagir, Yurdal Tokcan ve Ercan Irmak ile Gökyiğit’in en sevdiği eserlerin icra edileceği konserde İstanbul ve İzmir’deki klasik müzik severler, unutulmaz bir geceye şahit olacak.
24.11.2023 Kültür Sanat
PKK/KCK'nın sözde sorumlusu Gülsüme Doğan etkisiz hale getirildi
PKK/KCK'nın sözde sorumlusu Gülsüme Doğan etkisiz hale getirildi MİT, terör örgütü PKK/KCK adına haraç toplayan ve eleman sağlayan sözde sorumlulardan Jiyan Mardin kod adlı Gülsüme Doğan'ı Irak'ın kuzeyindeki Süleymaniye'de etkisiz hale getirdi.
20.11.2023 Gündem
Metin Uca son yolculuğuna uğurlandı
Metin Uca son yolculuğuna uğurlandı İstanbul'da hayatını kaybeden sunucu ve yazar Metin Uca için Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda veda töreni düzenlendi. Uca'nın kardeşi Mehtap Uca Erdoğan, "Aynı annem gibi tam yoğun bakım kapısından seni alıp eski hayatımıza, güzel günlerimize, neşemize kavuşacakken ellerimin arasından kayıp gittim. Ama bu sefer bu senaryoda beni çok yalnız  bıraktın" dedi. 
18.11.2023 Magazin
Antalya’da 'Ata’ya Saygı' uçuşu
Antalya’da 'Ata’ya Saygı' uçuşu Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin son durağı olan Antalya, Türk Yıldızları’nın muhteşem gösterisiyle Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü andı. Konyaaltı sahilinde “Ata’ya Saygı” uçuşu yapan Türk Yıldızları, özellikle çocukların büyük ilgisiyle karşılaştı.
11.11.2023 Yaşam
Suriye'nin kuzeyinde 2 terörist etkisiz hale getirildi
Suriye'nin kuzeyinde 2 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Fırat Kalkanı bölgesine saldırı hazırlığındaki 2 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
10.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Reşit ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki reşit haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.