Avrupa'nın 'Reis' korkusu!
Avrupa'nın 'Reis' korkusu! Reis filminin başrol oyuncusu Reha Beyoğlu, şer odaklarının filmden dahi rahatsız olduklarını, filmin Avrupa’da gösteriminin engellendiğini söyledi. İşte Reha Beyoğlu'nun Reis filmine ilişkin açıklamaları...
6.03.2017 Kültür Sanat
Reis filminin galası yapıldı
Reis filminin galası yapıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatını konu alan "Reis" filminin galası TİM Maslak Center'da yapıldı. Sanat ve siyaset dünyasından çok sayıda davetlinin katıldığı galada, başrol oyuncusu Reha Beyoğlu, Tayyip Erdoğan'a olan benzerliğiyle dikkat çekti.
27.02.2017 Sinema-Dizi
"Reis, sipariş ve siyasi bir film değil"
"Reis, sipariş ve siyasi bir film değil" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatını konu alan ve 3 Mart'ta vizyona girmeye hazırlanan Reis’in başrol oyuncuları Reha Beyoğlu ve Özlem Balcı, "Özellikle Tayyip Bey'i sevmeyenler bu filme gelsin ve izlesin” diyor.
24.02.2017 Arşiv
Erdoğan'ı bile şaşırttı! İşte ilk tepkisi
Erdoğan'ı bile şaşırttı! İşte ilk tepkisi "Reis" filminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı canlandıran Reha Beyoğlu, "Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir iftar davetinde tanıştım. Erdoğan'ın, daha sonra yapımcıya 'Ne kadar benzer birini bulmuşsunuz, bir an gençliğimi gördüm' dediğini öğrendim" dedi.
29.09.2021 Gündem
‘Reis’in çekimi başlıyor
‘Reis’in çekimi başlıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hayatını anlatan Reis filmi start alıyor. Erdoğan’ı, 200 aktör arasından seçilen Reha Beyoğlu oynayacak. Emine Hanım’ı ise Özlem Balcı canlandıracak. Çekimlerini yapılacağı mekan ve platolar için yapılan harcama 4 milyon doları geçti...
29.09.2021 Gündem