Özlem Balcı

Özlem Balcı

Son dakika özlem balcı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan özlem balcı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını özlem balcı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özlem Balcı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özlem balcı gelişmeleri de dahil olmak üzere 67 özlem balcı haberi bulunmuştur. Tüm özlem balcı haberleri aşağıda listelenmiştir.
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
Özlem Balcı Netflix teklifini reddetti! Nedeni ise...
Özlem Balcı Netflix teklifini reddetti! Nedeni ise... Ünlü oyuncu Özlem Balcı gelen teklifi reddetti. Birçok oyuncunun beklediği teklifi neden reddettiği merak konusu oldu. Özlem Balcı Netflix'in teklifini neden kabul etmediğini açıkladı.
22.02.2021 Magazin
Bebeklerde idrar yolu enfeksiyonu böyle tespit edilecek
Bebeklerde idrar yolu enfeksiyonu böyle tespit edilecek İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa tarafından üniversite-sanayi iş birliği ile geliştirilen bebek bezi sayesinde bebeklerde idrar yolu enfeksiyonları tespit edilebilecek. Bezin yüzeyine yerleştirilen özel solüsyon renk değiştirerek idrar yolu enfeksiyonu olup olmadığını tespit edecek.
10.07.2020 Sağlık
'Seksenler'in yayın tarihi belli oldu
'Seksenler'in yayın tarihi belli oldu TRT 1’in sevilen dizisi 'Seksenler’in yeni sezon ilk bölümünün yayın tarrihi açıklandı.
4.10.2019 Televizyon
İstiklal Marşı töreninde fenalaşan Özlem öğretmenden kahreden haber!
İstiklal Marşı töreninde fenalaşan Özlem öğretmenden kahreden haber! İstanbul Beylikdüzü'nde İstiklal Marşı töreni sırasında öğrencilerin gözü önünde yere yığılan öğretmen Özlem Balcı (43), yaşamını yitirdi. Balcı'nın kalp krizi geçirdiği ihtimali üzerinde duruluyor.
14.09.2019 Yaşam
Enfeksiyon "akıllı bez" ile anlaşılacak
Enfeksiyon "akıllı bez" ile anlaşılacak Türk bilim insanlarınca, üniversite-özel sektör işbirliği ile geliştirilen "akıllı bebek bezi" ile idrar yolu enfeksiyonları başlangıç aşamasında anlaşılabilecek.
25.04.2019 Sağlık
Ünlü oyuncu Muhammed Emin Gümüşkaya'dan kötü haber!
Ünlü oyuncu Muhammed Emin Gümüşkaya'dan kötü haber! Ünlü oyuncu Muhammed Emin Gümüşkaya, Pendik’te özel bir hastanede akciğer yetmezliğinden yoğun bakıma alındı.
11.10.2018 Magazin
Seksenler final yapıyor!
Seksenler final yapıyor! TRT 1'in en sevilen dizilerinden biri final kararı aldı. Seksenler dizisi yakın zamanda final yapacak, işte o tarih...
6.04.2017 Televizyon
‘Reis’ Ankara’da
‘Reis’ Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayatını konu alan ‘Reis’ filminin Ankara galası önceki akşam Nata Vega Outlet AVM’de yapıldı.
4.03.2017 Magazin
Reis filminin galası yapıldı
Reis filminin galası yapıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatını konu alan "Reis" filminin galası TİM Maslak Center'da yapıldı. Sanat ve siyaset dünyasından çok sayıda davetlinin katıldığı galada, başrol oyuncusu Reha Beyoğlu, Tayyip Erdoğan'a olan benzerliğiyle dikkat çekti.
27.02.2017 Sinema-Dizi
Reis’e 2 bin 500 kişilik süper gala
Reis’e 2 bin 500 kişilik süper gala Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hayatını konu alan ‘Reis’ filminin galası, çok sıkı güvenlik önlemleri altında Maslak TİM Center’da yapıldı...
26.02.2017 Magazin
"Reis, sipariş ve siyasi bir film değil"
"Reis, sipariş ve siyasi bir film değil" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatını konu alan ve 3 Mart'ta vizyona girmeye hazırlanan Reis’in başrol oyuncuları Reha Beyoğlu ve Özlem Balcı, "Özellikle Tayyip Bey'i sevmeyenler bu filme gelsin ve izlesin” diyor.
24.02.2017 Arşiv
'Reis' filmi dünya ile buluşuyor!
'Reis' filmi dünya ile buluşuyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hayatından esinlenilerek beyaz perdeye aktarılan,'Reis' filmi 3 Mart'ta izleyicilerle buluşacak.
13.02.2017 Kültür Sanat
Ünlü oyuncu Özlem Balcı Emine Erdoğan olacak!
Ünlü oyuncu Özlem Balcı Emine Erdoğan olacak! 'Seksenler' dizisinde rol alan Özlem Balcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayatını konu alan 'Reis' filminde Emine Erdoğan'ı oynayacak.
30.11.2016 Magazin
Seksenler dizisinin yıldızı korkuttu
Seksenler dizisinin yıldızı korkuttu Seksenler dizisinin "Yıldız"ı Özlem Balcı yoğun iş temposuna dayanamadı...
18.05.2016 Magazin
‘Reis’in çekimi başlıyor
‘Reis’in çekimi başlıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hayatını anlatan Reis filmi start alıyor. Erdoğan’ı, 200 aktör arasından seçilen Reha Beyoğlu oynayacak. Emine Hanım’ı ise Özlem Balcı canlandıracak. Çekimlerini yapılacağı mekan ve platolar için yapılan harcama 4 milyon doları geçti...
29.09.2021 Gündem
‘Bak Emine, en sevdiğin oyuncu...’
‘Bak Emine, en sevdiğin oyuncu...’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, önceki akşam Sanat Düşünce ve Eğitim Derneği’nin (SADED) 2 gün önce Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlediği ’Asım’ın Nesli’nden Bir Usta’ adlı programa katıldı...
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşinden 80ler dizisi oyuncusuna övgü
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşinden 80ler dizisi oyuncusuna övgü CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, İstanbul’da katıldığı bir tören sonrası karşılaştığı TRT 1’de yayınlanan 80’ler dizisinde 'Yıldız’ rolünü oynayan Özlem Balcı ile sohbet etti...
29.09.2021 Gündem
Seksenler'de Ahmet ve Gülden yeni bir karar alıyor
Seksenler'de Ahmet ve Gülden yeni bir karar alıyor Seksenler son bölümde, Ahmet ve Gülden yeni bir eve çıkmaya karar verdiler ancak Seksenler son bölümde çözmeleri gereken bir sorun vardı. Evi aldıklarını Fehmi ve Rukiye'ye nasıl söyleyecekler?
25.09.2014 Arşiv
Dizi oyuncusuna IŞİD şoku!
Dizi oyuncusuna IŞİD şoku! TRT’de yayınlanan 'Seksenler' adlı dizide rol alan oyuncu Özlem Balcı, Makedonya’nın Tetova’nın kentindeki Harabati Baba Tekkesi’ndeki belgesel çekiminin, dinci bir grup tarafından engellendiğini ve görüntülerine el konulmak istenmesi üzerine karakolluk olduğunu söyledi.
29.09.2021 Gündem
Genç oyuncuya tacize 5 yıl!
Genç oyuncuya tacize 5 yıl! Genç oyuncu Özlem Balcı’yı tacizle suçlanan komşusu hakkında ayrıca 3 ay kendisine yaklaşmama kararı çıktı...
4.03.2014 Yaşam
Dizi oyuncusu isyan etti; 5 aydır taciz ediliyorum
Dizi oyuncusu isyan etti; 5 aydır taciz ediliyorum Dizi oyuncusu Özlem Balcı’yı taciz ettiği öne sürülen komşusuna 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Komşu C.B., mahkeme kararıyla 3 ay süre ile Balcı’nın bulunduğu ev ve işyerine de yaklaşamayacak.
4.03.2014 Yaşam
Dizi oyuncusu hakem oluyor!
Dizi oyuncusu hakem oluyor! Dizi oyuncusu Özlem Balcı, futbol hakemliğine hazırlanıyor...
7.09.2012 Magazin
Şekil değiştirmek işe yaramadı!
Şekil değiştirmek işe yaramadı! YANINDA bir süre çalıştıkları pazarlama müdürünü 3 arkadaşı ile birlikte kredi kartından parasını çekmek için tuzak kurup kaçıran, sonra da Çatalca’da öldürüp otomobili içinde yakan Filiz Soysal, cezasının kalan bölümünü çekmesi için Kocaeli’nde çalıştığı müzikholde yakalandı...
29.09.2021 Gündem
Kadın gaspçılar, 7 yıl yatacaktı yeni TCK ile 4 yılda serbest kaldı
Kadın gaspçılar, 7 yıl yatacaktı yeni TCK ile 4 yılda serbest kaldı Çatalca'da bir gasp olayına karışan Özlem Balcı ve Filiz Soysal 18 yıl 4 ay hapse mahkum edilmişti. Ancak çeşitli indirim maddeleri ve yeni Türk Ceza Kanunu sayesinde 4 yıl hapisle kurtuldular
21.06.2005 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Özlem Balcı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özlem balcı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.