Reese Witherspoon

Reese Witherspoon

Son dakika Reese Witherspoon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Reese Witherspoon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Reese Witherspoon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Reese Witherspoon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan reese witherspoon gelişmeleri de dahil olmak üzere 70 reese witherspoon haberi bulunmuştur. Tüm reese witherspoon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü oyuncudan dikkat çeken itiraf: Cinsellik içeren sahnelerde oynamak istemedim
Ünlü oyuncudan dikkat çeken itiraf: Cinsellik içeren sahnelerde oynamak istemedim Pek çok ünlü yapımda oynayan son olarak 'Your Place or Mine' adlı yapımda yer alan dünyada ünlü ABD'li aktris Reese Witherspoon, 1996'da rol aldığı 'Fear' (Saplantı) filmiyle ilgili şaşırtan bir itirafta bulundu.
14.07.2023 Magazin
En çok o kazandı!
En çok o kazandı! 2019 yılının ‘En Çok Kazanan Aktris’leri açıklandı. Forbes dergisinin hazırladığı listede, Scarlett Johansson, 56 milyon dolar’lık ( yaklaşık 322.8 milyon TL) kazancıyla zirveye oturdu.
10.11.2019 Magazin
Bu hafta 11 film vizyona girecek
Bu hafta 11 film vizyona girecek Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 5'i yerli 11 film vizyona girecek.
20.09.2018 Kültür Sanat
İkizi değil dublörü
İkizi değil dublörü Reese Witherspoon, kendisine ikizi kadar benzeyen dublörünü hayranlarıyla tanıştırdı.
15.08.2018 Magazin
Yaş aldıkça daha güzel
Yaş aldıkça daha güzel Şimdiye kadar rol aldığı sayısız dizi ve filmle adını tüm dünyaya duyuran ABD’li oyuncu Reese Witherspoon (42), hafta sonu sahilde keyif yaptı.
28.05.2018 Magazin
'Big Little Lies' tam kadro devam!
'Big Little Lies' tam kadro devam! ABD'li HBO Televizyonu'nda yayınlanan 'Big Little Lies' (Büyük Küçük Yalanlar) adlı dizinin heyecanla beklenen ikinci sezonunda da Shailene Woodley, Laura Dern ve Zoe Kravitz'in rol alacağı kesinleşti.
19.02.2018 Televizyon
Dudak uçuklatan rakam! Bölüm başı 1 milyon dolar
Dudak uçuklatan rakam! Bölüm başı 1 milyon dolar 'Big Little Lies', gelecek yıl ikinci sezonuyla ekranlara dönecek. Dizinin yapımcılığını da üstlenen Oscar Ödüllü aktrisler Reese Witherspoon ve Nicole Kidman'ın, bölüm başına 1 milyon dolar alacağı açıklandı.
3.02.2018 Magazin
Fotoşok!
Fotoşok! Hollywood özel sayısı hazırlayan ve kapağında dünyaca ünlü 12 isme yer veren Vanity Fair dergisi, ilginç bir photoshop skandalına imza attı
26.01.2018 Magazin
Alevlerden kaçış!
Alevlerden kaçış! ABD’de ormanlık alanda çıkan ve gittikçe yayılan yangında aralarında ünlülerin de bulunduğu çok sayıda kişi evlerini terk etmeye başladı
7.12.2017 Dünya
‘Mükemmel yüz’ün matematiği
‘Mükemmel yüz’ün matematiği Kadının yüzünün çekici olarak algılanmasını sağlayan matematiksel formül ortaya çıkarıldı. Buna göre, kalp şeklinde yüze sahip Reese Witherspoon ve Scarlet Johnson, matematiksel olarak mükemmel yüz oranlarına sahip
2.11.2017 Dünya
Kendinize güvenin!
Kendinize güvenin! ABD’li oyuncu Reese Witherspoon (41) sevenlerinin karşısına Glamour dergisiyle çıktı.
6.09.2017 Magazin
Anne-kız galada büyüledi!
Anne-kız galada büyüledi! Oscar ödüllü oyuncu Reese Witherspoon, yeni filmi 'Home Again'in New York galasına kızı Ava'yla birlikte katıldı.
31.08.2017 Magazin
Kürklü kamuflaj
Kürklü kamuflaj Oscar ödüllü oyuncu Reese Witherspoon, Los Angeles’da bir fotoğraf çekimi gerçekleştirdi.
30.06.2017 Magazin
Reese Witherspoon sokağa böyle çıktı!
Reese Witherspoon sokağa böyle çıktı! Reese Witherspoon, önceki gün Los Angeles'ta çıplak ayakla sokakta görüntülendi.
24.05.2017 Magazin
Bu sahneler çok konuşulur!
Bu sahneler çok konuşulur! Nicole Kidman, başrolde yer aldığı 'Big Little Lies' adlı dizideki cesur sahneleriyle adından söz ettiriyor. İşte Nicole Kidman'ın sosyal medyayı sallayan sahneleri...
21.03.2017 Magazin
Nicole Kidman'dan olay yaratacak sahneler!
Nicole Kidman'dan olay yaratacak sahneler! HBO'nun yeni yapımı 'Big Little Lies' (Büyük Küçük Yalanlar), Oscar ödüllü Avustralyalı aktris Nicole Kidman'ın sahneleriyle büyük ses getirdi.
6.03.2017 Magazin
'Big Little Lies’ dizisinin muhteşem kadınları!
'Big Little Lies’ dizisinin muhteşem kadınları! 'Big Little Lies' dizisinin Los Angelas'taki galasında başrol oyuncuları şıklık yarışına girdi.
8.02.2017 Magazin
James ilgilenmedi, annesi taşıdı
James ilgilenmedi, annesi taşıdı Güzel oyuncu Reese Witherspoon ile eşi Jim Toth, önceki gün Los Angeles'ta görüntülendi.
12.12.2016 Magazin
Şıklık yarışı
Şıklık yarışı Mücevher markası Tiffany & Co’nun Beverly Hills’de düzenlenen partisine ünlüler akın etti...
14.10.2016 Magazin
Sokak eğlencesi
Sokak eğlencesi 39 yaşındaki Hollywood starı Reese Witherspoon, Kaliforniya Santa Monica sokaklarında çocukları Tennessee, Deacon ve Ava ile yürüyüş yaparken görüldü...
16.11.2015 Magazin
Hollywood’un anneleri şıklık yarışında
Hollywood’un anneleri şıklık yarışında Geçtiğimiz gün Los Angeles’da gerçekleşen Baby2Baby galasında Hollywood’un ünlü kadınları kırmızı halıda güzelliklerini sergiledi...
15.11.2015 Magazin
Bu kez sesleriyle oynayacaklar
Bu kez sesleriyle oynayacaklar Matthew McConaughey’nin kadrosunda yer aldığı bilinen komedi-müzikal türü animasyon filmi ‘Sing’ in seslendirme kadrosuna Hollywood’un ünlü isimleri dahil oldu...
14.11.2015 Magazin
Caitlyn Jenner 'Yılın kadınları' listesinde
Caitlyn Jenner 'Yılın kadınları' listesinde Yaz başında, geçirdiği cinsiyet değiştirme operasyonunun ardından 'Bana artık Caitlyn' deyin diyerek gündeme oturan eski atlet, Glamour dergisinin 'Yılın Kadınları' listesinde yerini aldı.
30.10.2015 Magazin
Bacakları her şeyi gölgede bıraktı
Bacakları her şeyi gölgede bıraktı Oscarlı oyuncu Reese Witherspoon, yeni bir iş kolu ile hayranlarının karşısına çıkmıştı...
12.06.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Reese Witherspoon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki reese witherspoon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.