Big Little Lies

Big Little Lies

Son dakika Big Little Lies haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Big Little Lies ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Big Little Lies haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Big Little Lies

haberleri sayfasında son dakika yaşanan big little lies gelişmeleri de dahil olmak üzere 16 big little lies haberi bulunmuştur. Tüm big little lies haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yönetmen Jean Marc Vallee hayatını kaybetti!
Yönetmen Jean Marc Vallee hayatını kaybetti! Son olarak, başrolünde Amy Adams'ın yer aldığı ve sekiz dalda Emmy adayı olan HBO dizisi "Sharp Objects"in yönetmen koltuğunda oturan Jean-Marc Vallée, 58 yaşında öldü. Vallee'nin ölüm nedeni net olarak açıklanmadı.
27.12.2021 Magazin
77'nci Altın Küre adayları açıklandı
77'nci Altın Küre adayları açıklandı Oscar'ın habercisi sayılan Altın Küre Ödülleri'nin (Golden Globe) adayları açıklandı. Peki, 2020 Altın Küre adayları kimler? İşte 2020'de 77'inci kez verilecek olan Altın Küre'de adaylar...
9.12.2019 Dünya
Zoe Kravitz kimdir?
Zoe Kravitz kimdir? Batman filminde ‘Catwomen’ karakterine hayat verecek ismin Zoe Kravitz olduğu açıklandıktan sonra, Zoe Kravitz’in hayatı merak edilmeye başlandı. Peki, Zoe Kravitz kimdir?
15.10.2019 Yaşam
İkizi değil dublörü
İkizi değil dublörü Reese Witherspoon, kendisine ikizi kadar benzeyen dublörünü hayranlarıyla tanıştırdı.
15.08.2018 Magazin
Nicole’den yeni dizi
Nicole’den yeni dizi Yer aldığı ‘Big Little Lies’ dizisinin 2. sezon çalışmaları devam eden Nicole Kidman, yeni bir mini dizide rol almaya hazırlanıyor.
13.03.2018 Magazin
'Big Little Lies' tam kadro devam!
'Big Little Lies' tam kadro devam! ABD'li HBO Televizyonu'nda yayınlanan 'Big Little Lies' (Büyük Küçük Yalanlar) adlı dizinin heyecanla beklenen ikinci sezonunda da Shailene Woodley, Laura Dern ve Zoe Kravitz'in rol alacağı kesinleşti.
19.02.2018 Televizyon
Dudak uçuklatan rakam! Bölüm başı 1 milyon dolar
Dudak uçuklatan rakam! Bölüm başı 1 milyon dolar 'Big Little Lies', gelecek yıl ikinci sezonuyla ekranlara dönecek. Dizinin yapımcılığını da üstlenen Oscar Ödüllü aktrisler Reese Witherspoon ve Nicole Kidman'ın, bölüm başına 1 milyon dolar alacağı açıklandı.
3.02.2018 Magazin
Ödül gecesinde bebek müjdesi!
Ödül gecesinde bebek müjdesi! Ekran Oyuncuları Birliği Ödülleri (Screen Actors Guild Awards) Los Angeles’ta düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu.
23.01.2018 Kültür Sanat
Ödül gecesinde bebek müjdesi!
Ödül gecesinde bebek müjdesi! Ekran Oyuncuları Birliği Ödülleri (Screen Actors Guild Awards) Los Angeles’ta düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu.
22.01.2018 Magazin
Fatih Akın Altın Küre'de 'En İyi Yabancı Dilde Film Ödülü'nü Kazandı
Fatih Akın Altın Küre'de 'En İyi Yabancı Dilde Film Ödülü'nü Kazandı 75. Altın Küre Ödülleri belli oldu. Türk yönetmen Fatih Akın, In The Fade (Paramparça) filmiyle en iyi yabancı dilde film ödülünü kazandı.
8.01.2018 Magazin
75. Altın Küre ödülleri sahiplerini buldu!
75. Altın Küre ödülleri sahiplerini buldu! Hem sinema dünyasının hem de televizyon dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan Altın Küre Ödülleri (Golden Globe Awards), dün gece düzenlenen seremoni ile sahiplerini buldu.
8.01.2018 Kültür Sanat
Eşinin önünde arkadaşıyla öpüştü!
Eşinin önünde arkadaşıyla öpüştü! Emmy Ödülleri Los Angeles’ta düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Nicole Kidman, ‘En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu’ seçilen rol arkadaşı Alexander Skarsgard’ı eşi Keith Urban’ın gözü önünde dudaklarından öperek kutladı
18.09.2017 Magazin
Nicole Kidman'ın eşini çıldırtan sahne!
Nicole Kidman'ın eşini çıldırtan sahne! Rol aldığı dizide şiddet gören bir kadına hayat veren Nicole Kidman, eşi Keith Urban’ın bu sahnelere çok kızdığını söyledi. İşte Nicole Kidman'ın cüretkar sahneleri...
29.03.2017 Magazin
Bu sahneler çok konuşulur!
Bu sahneler çok konuşulur! Nicole Kidman, başrolde yer aldığı 'Big Little Lies' adlı dizideki cesur sahneleriyle adından söz ettiriyor. İşte Nicole Kidman'ın sosyal medyayı sallayan sahneleri...
21.03.2017 Magazin
Nicole Kidman'dan olay yaratacak sahneler!
Nicole Kidman'dan olay yaratacak sahneler! HBO'nun yeni yapımı 'Big Little Lies' (Büyük Küçük Yalanlar), Oscar ödüllü Avustralyalı aktris Nicole Kidman'ın sahneleriyle büyük ses getirdi.
6.03.2017 Magazin
'Big Little Lies’ dizisinin muhteşem kadınları!
'Big Little Lies’ dizisinin muhteşem kadınları! 'Big Little Lies' dizisinin Los Angelas'taki galasında başrol oyuncuları şıklık yarışına girdi.
8.02.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Big Little Lies ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki big little lies haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.