Pistorius

Pistorius

Son dakika Pistorius haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Pistorius ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Pistorius haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pistorius

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pistorius gelişmeleri de dahil olmak üzere 79 pistorius haberi bulunmuştur. Tüm pistorius haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gazze İsrail saldırısı altında! 2 milyon kişinin elektriği tümden kesildi
Gazze İsrail saldırısı altında! 2 milyon kişinin elektriği tümden kesildi İsrail Gazze'ye bomba yağdırmaya devam ediyor. İsrail basını jetlerin Aksa Tufanı'nın arkasındaki isim olan Deif'in babasının evini vurarak yakınlarını öldürdüğünü yazdı. Ordu sözcüsü ise Gazze sınırında 300 bin askerin hükümetten gelecek emri beklediğini duyurdu. Filistin medyası tek santralin yakıtının bittiğini ve elektriğin kesildiğini duyurdu.
11.10.2023 Dünya
İsveç'teki skandal onaya Türkiye'den sert tepki: İptal ettik
İsveç'teki skandal onaya Türkiye'den sert tepki: İptal ettik Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İsveç’in, başkent Stockholm’de terör örgütü PKK/YPG yandaşlarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye aleyhine gerçekleştirdikleri eylemlerle, Kur’an-ı Kerim’e yönelik provokasyona karşı tedbir alınmamasını eleştirerek, “Bu geldiğimiz noktada İsveç Savunma Bakanı Pal Jonson’un Türkiye’ye 27 Ocak’ta yapacağı ziyaretin önemi de anlamı da kalmadı. Bu nedenle ziyareti iptal ettik” dedi.
21.01.2023 Gündem
Yıllarca komada kaldı, uyandığında ilk sözleri bu oldu!
Yıllarca komada kaldı, uyandığında ilk sözleri bu oldu! 12 yaşında boğaz ağrısı nedeniyle grip olduğu sanılan çocuk, hastalığının kötüye gitmesiyle acile kaldırılmıştı. Aniden komaya giren çocuk, yıllarca yaşam destek ünitesinde kaldı. Olağanüstü bir şekilde iyileşen çocuğun hayata döndüğünde söyledikleri ise duyanları şaşkına çevirdi.
19.01.2023 Dünya
Almanya iç istihbaratı DİTİB'i izlemeyecek
Almanya iç istihbaratı DİTİB'i izlemeyecek Almanya'da iç istihbarattan sorumlu olan Anayasayı Koruma Teşkilatının (BfV), Diyanet İşleri Türk İslam Birliğinin (DİTİB) ülkedeki faaliyetlerini takibe almayacağı belirtildi.
9.12.2018 Dünya
Pistorius cezaevinde kavgaya karıştı
Pistorius cezaevinde kavgaya karıştı Kız arkadaşı Reeva Steenkamp'ı öldürmekten suçlu bulunan Güney Afrikalı atlet Oscar Pistorius, hapishanede karıştığı kavgada yaralandı.
12.12.2017 Spor Magazin
Devlet yeni  bacak  verecek
Devlet yeni bacak verecek Sosyal medyada protez bacaklarının artık işlevini yitirdiğini belirterek yardım isteyen paralimpik atleti milli sporcu Nuri Kart’ın sesini Spor Bakanlığı duydu. Bakanlık, protez bacağın değişmesine karar verdi
20.10.2017 Yaşam
İbrahim Bölükbaşı tarihe geçecek
İbrahim Bölükbaşı tarihe geçecek Son iki olimpiyatta görme engeline rağmen mindere çıkan milli güreşçi İbrahim Bölükbaşı, bu kez 2016 Paralimpik Oyunları’nda judoda madalya mücadelesi vererek dünya spor tarihine geçecek.
4.09.2016 Şampiy10
Oscar Pistorius intihara kalkıştı!
Oscar Pistorius intihara kalkıştı! Kız arkadaşı Reeva Steenkamp'ı öldürdüğü gerekçesiyle cezaevinde bulunan ampute atlet Oscar Pistorius, bileklerini keserek intihar etmek istedi ancak hastaneye kaldırıldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
İndirimli ceza 6 yıl hapis
İndirimli ceza 6 yıl hapis 15 yıl ağır hapis cezası verilmesi beklenen paralimpik atlet Oscar Pistorius hafifletici nedenlerle 6 yıl hapse mahkum oldu.
17.06.2021 Dünya
Pistorius'un cezası belli oldu
Pistorius'un cezası belli oldu Kız arkadaşını öldürmekten 15 yıl hapisle yargılanan ampute atlet Oscar Pistorius, 6 yıl hapis cezası aldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Pistorius mahkemede protezsiz yürüdü
Pistorius mahkemede protezsiz yürüdü Kız arkadaşı Reeva Steenkamp'ı öldürmekten suçlu bulunan Güney Afrikalı Oscar Pistorius olay anını anlatmak için protezlerini çıkartarak yürüdü.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Bu haldeyken kız arkadaşımı vuramam
Bu haldeyken kız arkadaşımı vuramam Paralimpik atlet Oscar Pistorius, sevgilisi Reeva Steenkamp’ı kasten öldürmediğini kanıtlamak için mahkemede salonunda protezlerini çıkararak yürüdü.
17.06.2021 Dünya
Pistorius’un suçu cinayete dönüştü
Pistorius’un suçu cinayete dönüştü Güney Afrika Yüksek Mahkemesi, “suç oluşturan adam öldürme”den yargılanıp mahkum olan rekortmen paralimpik atlet Oscar Pistorius’un suçunu “cinayet”e dönüştürdü...
3.12.2015 Dünya
Alman Bakan'dan korkutan açıklama!
Alman Bakan'dan korkutan açıklama! Almanya İçişleri Bakanı Thomas de Maiziere yaşanan gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulundu...
17.11.2015 Dünya
Almanya'da terör kabusu!
Almanya'da terör kabusu! Almanya - Hollanda karşılaşması güvenlik gerekçesiyle iptal edildi.
18.11.2015 Futbol
Oscar Pistorius temyiz duruşması başladı
Oscar Pistorius temyiz duruşması başladı Oscar Pistorius'un temyiz davasının ilk duruşması, Güney Afrika Cumhuriyeti'nin yargı başkenti Bloemfontein'deki Yargıtay Ceza Dairesi'nde başladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
27 odalı villada ev hapsi
27 odalı villada ev hapsi Kız arkadaşı Reeva Steenkamp’ı öldüren Oscar Pistorius kalan cezasını 27 odalı, yüzme havuzlu bu villada ‘ev hapsi’nde çekecek.
20.10.2015 Yaşam
Oscar Pistorius serbest bırakıldı
Oscar Pistorius serbest bırakıldı Sevgilisini öldüren Güney Afrikalı ampute atlet Oscar Pistorius, serbest bırakıldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Pistorius’a ev hapsi
Pistorius’a ev hapsi Olimpiyatlara katılan ilk paralimpik atlet olarak tarihe geçen ve kız arkadaşı Reeva Steenkamp’ı öldürmekten suçlu bulunarak cezaevine konan Güney Afrikalı sporcu Oscar Pistorius’un kalan cezasını gelecek haftadan itibaren ev hapsinde geçireceği belirtildi...
15.10.2015 Dünya
'Umarım ölürsün demen de dahil her şeyi duydum anne'
'Umarım ölürsün demen de dahil her şeyi duydum anne' 12 yıl boyunca komada kalan ve uyandıktan sonra "Umarım ölürsün demen de dahil her şeyi duydum anne" diyen çocuğun hikayesi şok ediyor.
20.03.2015 Dünya
‘Annem ölmem için sürekli dua ediyordu’ dedi
‘Annem ölmem için sürekli dua ediyordu’ dedi G. Afrikalı Martin Pistorius bitkisel hayattan 12 yıl sonra çıktı. Yaşadıklarını ‘Hayalet Çocuk’ kitabında toplayan Pistorius, hastalığı süresince her şeyi duyduğunu söyledi
13.01.2015 Dünya
Pistorius davası temyize gitti
Pistorius davası temyize gitti Güney Afrikalı sporcu Oscar Pistorius hakkında savcılığın yaptığı temyiz başvurusu hakim tarafından kabul edildi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Pistorius’a şok!
Pistorius’a şok! Olimpiyatlara katılan ilk paralimpik atlet olarak tarihe geçen Güney Afrikalı sporcu Oscar Pistorius, kız arkadaşı Reeva Steenkamp’i öldürmekten 5 yıl hapse mahkum edilmişti...
11.11.2014 Dünya
Savcı yeniden yargılama istedi
Savcı yeniden yargılama istedi Güney Afrika'da savcılar, 5 yıl hapse mahkum edilen sporcu Oscar Pistorius'la ilgili hükmü temyiz etmeye hazırlanıyor.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Kız arkadaşını öldüren atlet Pistorius'un cezası belli oldu
Kız arkadaşını öldüren atlet Pistorius'un cezası belli oldu Güney Afrika’da kız arkadaşı Reeva Steenkamp'ı öldürdüğü gerekçesiyle yargılanan ünlü atlet Oscar Pistorius 5 yıl hapis cezası aldı.
21.10.2014 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Pistorius ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pistorius haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.