Pera Müzesi

Pera Müzesi

Son dakika Pera Müzesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Pera Müzesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Pera Müzesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pera Müzesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pera müzesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 138 pera müzesi haberi bulunmuştur. Tüm pera müzesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
İTO Başkanı Avdagiç'ten Borsa İstanbul açıklaması: Hızlı bir yabancı girişi bekliyoruz
İTO Başkanı Avdagiç'ten Borsa İstanbul açıklaması: Hızlı bir yabancı girişi bekliyoruz İTO Başkanı Şekip Avdagiç, kaliteli geçen seçim sürecinin ardından yabancı yatırımcılardan pozitif sinyaller almaya başladıklarını söyledi. Avdagiç, ‘‘Seçimlerin ardından istikrarlı bir dönem ortaya çıktı. Arkasından Mehmet Şimşek Bey ve ekibinin de oluşturacağı yeni ekonomik denge paketiyle önümüzdeki günler için iyimseriz. Önce borsaya çok hızlı bir giriş öngörüyoruz’’ dedi.
19.06.2023 Ekonomi
İnan Kıraç kimdir, kaç yaşında, nereli?
İnan Kıraç kimdir, kaç yaşında, nereli? İnan Kıraç ismi zaman zaman gündeme geliyor. Peki, İnan Kıraç kimdir, kaç yaşında, nereli?
30.07.2022 Gündem
‘Yüzleşme’ Pera Müzesi’nde sanatseverlerle buluştu
‘Yüzleşme’ Pera Müzesi’nde sanatseverlerle buluştu Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri ve mezunlarının grafik tasarımdan gastronomiye birçok alanda ürettikleri eserler, Suna ve İnan Kıraç Vakfı Pera Müzesi’nde ‘Yüzleşme’ adlı sergi ile sanatseverlerle buluştu.
7.09.2021 Kültür Sanat
İstanbul'da kritik gelişme! Sağlık Bakanlığı resmen duyurdu...
İstanbul'da kritik gelişme! Sağlık Bakanlığı resmen duyurdu... Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı risk haritasında yeni tedbirlerin açıklandığı Kasım ayı sonunda adeta kırmızı alarm veren İstanbul’da kritik gelişme resmen açıklandı. Bakanlığın Hayat Eve Sığar (HES) uygulaması üzerinden yayınlanan koronavirüs risk haritasında sahil, işlek caddeler, siteler bölgesi ve yeşil alanlar dahil olmak üzere tüm bölgelerde yeni bir durum söz konusu. İşte 2 aya yakın zamandır devam eden kısıtlamaların ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve HES uygulaması ile Bakanlığın açıkladığı kritik koronavirüs risk haritası ve İstanbul’daki değişim...
13.01.2021 Gündem
Suna Kıraç kimdir? Suna Kıraç kaç yaşında, neden öldü?
Suna Kıraç kimdir? Suna Kıraç kaç yaşında, neden öldü? Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Suna Kıraç vefat etti. Kıraç, uzun yıllardır ALS hastalığı nedeniyle tedavi görüyordu. Vehbi Koç’un kızı Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Suna Kıraç uzun yıllardır tedavi gördüğü ALS hastalığı nedeniyle bu sabah vefat etti. Kıraç, 1999’da bir, 2001’de de iki kez solunum yetmezliği teşhisiyle yoğun bakıma alınmıştı. Koç Holding CEO’su Levent Çakıroğlu, vefat haberini, “Yaşamını ailesine, Koç Topluluğu’na ve bu ülkeye adamış olan çok değerli Suna Kıraç’ı uzun yıllardır mücadele ettiği hastalığı nedeniyle bu sabaha karşı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz” diyerek duyurdu. Peki, Suna Kıraç kimdir?
15.09.2020 Gündem
Tomris Uyar kimdir? Tomris Uyar eserleri nelerdir? Sanatçı Merve Atılgan'ın illüstrasyonu Google'da Doodle oldu!
Tomris Uyar kimdir? Tomris Uyar eserleri nelerdir? Sanatçı Merve Atılgan'ın illüstrasyonu Google'da Doodle oldu! Google yazar Tomris Uyar'ın 79. Doğum Gününü konuk sanatçı Merve Atılgan'ın resimlediği Doodle ile kutluyor. Peki, Tomris Uyar kimdir? Tomris Uyar eserleri nelerdir? Merve Altılgan kimdir? İşte Tomris Uyar ve Merve Atılgan hakkında merak edilenler...
11.05.2020 Gündem
Evde 23 Nisan nasıl kutlanacak? 23 Nisan etkinliklerinde neler var? 23 Nisan'da bir ilk yaşanacak!
Evde 23 Nisan nasıl kutlanacak? 23 Nisan etkinliklerinde neler var? 23 Nisan'da bir ilk yaşanacak! Corona virüs nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilk kez evlerde ve online olarak kutlanacak. Bayram coşkusunu hep birlikte kutlamanın yeri doldurulamaz olsa da evde yapılacak etkinlikler için başta Milli Eğitim Bakanlığı ve TRT çocukların 23 Nisan coşkusunu eve taşımak için çalışıyor. Bazı özel okullar, müzeler, kurum ve kuruluşlar da 23 Nisan kutlamalarını dijital ortama taşımak için çalışmalar yapıyor. Peki, 23 Nisan nasıl kutlanacak? Evde 23 Nisan nasıl kutlanacak? 23 Nisan etkinliklerinde neler var? Çocuklarınızın coşkuyla kutlamasını sağlayacak online 23 Nisan etkinlikleri ve kutlamaları...
22.04.2020 Gündem
Çocuklar için evde 23 Nisan etkinlikleri! İnternette dijital 23 Nisan etkinlikleri
Çocuklar için evde 23 Nisan etkinlikleri! İnternette dijital 23 Nisan etkinlikleri Corona virüs pandemisi nedeniyle bu yıl 23 Nisan evlerde kutlanacak. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için müzelerin eğitim birimleri bayram gününe özel program hazırlıyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocukları ile evde kutlayacak ebeveynler için 23 Nisan’da gerçekleştirilecek online sanat eğitimlerini ve etkinliklerini çocuklar için derledik. İşte Evden online 23 Nisan etkinlikleri...
22.04.2020 Gündem
Tuba Büyüküstün'ün korku dolu gecesi!
Tuba Büyüküstün'ün korku dolu gecesi! İstanbul’da ünlülerin kabusu olan sokak satıcılarından Tuba Büyüküstün de nasibini aldı. Oyuncu, önceki akşam Asmalımescit’te aracına binmeye çalışan satıcılar yüzünden büyük korku yaşadı.
23.01.2020 Magazin
Öğretmenlere özel indirim! 24 Kasım'da...
Öğretmenlere özel indirim! 24 Kasım'da... Milli Eğitim Bakanlığı her yıl, 24 Kasım’da övgülerle anılan ancak sonrasında sorunları bir türlü çözülemeyen öğretmenlerin itibarını yeniden kazanabilmeleri için bir dizi program oluşturdu. Konser, tiyatro, sergi gibi etkinliklerin yanı sıra birçok kurum ve kuruluş da bugüne özel indirim ve kampanyalar düzenliyor.
22.11.2019 Eğitim
Öğrenciler İstanbul'a gelecek!
Öğrenciler İstanbul'a gelecek! Maddi olanakları kısıtlı, başarılı öğrencileri İstanbul’da konuk edilip sanat etkinliklerine katılımlarını sağlanacak.
9.08.2019 Kültür Sanat
“Kaplumbağa Terbiyecisi” canlanıyor
“Kaplumbağa Terbiyecisi” canlanıyor Pera Müzesi, Türk resminin en çok tanınan yapıtlarından biri olan Osman Hamdi Bey’in Kaplumbağa Terbiyecisi’ni bir sanal gerçeklik projesiyle canlandırıyor.
22.05.2019 Kültür Sanat
Kenan Doğulu'dan bir ilk
Kenan Doğulu'dan bir ilk Türk pop müziğinin star isimlerinden Kenan Doğulu, 2 Mart’ta Volkswagen Arena’da vereceği 360 derece konserine yeniliklerle hazırlanıyor! Pozitif, Kerki ve Solfej’in düzenlediği konsere Doğulu hayranları büyük ilgi gösteriyor.
22.02.2019 Kültür Sanat
Anjelika Akbar’ın taksici isyanı
Anjelika Akbar’ın taksici isyanı Piyanist Anjelika Akbar, bir taksi şoförünün kendisini turist sanıp Taksim- Harbiye arası için 20 Euro (120 TL) istediğini söyledi. Akbar’ın sözleri, taksicileri sinirlendirdi
27.12.2018 Magazin
Sezonun kaçırılmaması  gereken sergileri
Sezonun kaçırılmaması gereken sergileri Müzeler ve sanat galerileri son dönemde birbirinden dikkat çekici sergilere ev sahipliği yapıyor. Yaptıkları işlerle ufkunuzu genişleten sanatçıların işlerini görmek içinse sayılı günler kaldı. Sergiler bir diğerine kapılarını açmadan önce mutlaka görmeniz gereken işleri derledik...
6.01.2018 Magazin
Çağdaş sanatta rekorların yılı
Çağdaş sanatta rekorların yılı Ai Weiwei ve Leonardo da Vinci ayağımıza kadar geldi, Contemporary İstanbul’da satış, İstanbul bienalinde ziyaretçi rekoru kırıldı. 2017 çağdaş sanatta rekor yılıydı.
29.12.2017 Arşiv
Mübadillerin yarım kalan hikayeleri
Mübadillerin yarım kalan hikayeleri Üçüncü kuşak mübadil olan Nurdan Tümbek Tekeoğlu’nun mübadillerin hayatlarından esinlenerek senaryosunu yazdığı ve ilk yönetmenlik deneyimini gerçekleştirdiği “İki Yaka Yarım Aşk” filminin galası, geçtiğimiz salı akşamı Pera Müzesi’nde yapıldı.
7.12.2017 Arşiv
Sanata ve lezzete doyacaksınız
Sanata ve lezzete doyacaksınız Şehirde yeni trend sanatı ve yemeği buluşturan müze restoranlar. İşte Pera Müzesi’nden İstanbul Modern’e alternatif adresler.
11.11.2017 Arşiv
Bienal hamama kadar yayıldı
Bienal hamama kadar yayıldı İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın 1987 yılından bu yana düzenlediği İstanbul Bienali’nin 15’incisi, bugün başladı. Bienal 12 Kasım’a dek gezilebilecek.
15.09.2017 Arşiv
İstanbul Eylül’de sanatla güzel
İstanbul Eylül’de sanatla güzel Sakinliğini koruyan sanat dünyası iyice hareketleniyor. 15’inci İstanbul Bienali ile bu yıl 12’ncisi düzenlenen Contemporary İstanbul Çağdaş Sanat Fuarı başlıyor!
7.09.2017 Arşiv
Şehri bekleyenlere  bayram önerileri
Şehri bekleyenlere bayram önerileri Tatile gidemedim, bayram tatilini şehirde geçirmek zorundaysanız şikayet etmeyin. İşte sessiz ve sakin İstanbul’un tadını çıkarabileceğiniz öneriler
24.06.2017 Arşiv
Büyük ödül Mohammad’ın
9.06.2016 Magazin
Hafta sonu ne yapsak?
Hafta sonu ne yapsak? Bu hafta sonu konserden gösteriye, tiyatrodan sergiye kadar birbirinden cezbedici pek çok etkinliğe katılmak mümkün. İşte etkinlik rehberiniz...
25.03.2016 Arşiv
Bu sergileri kaçırmayın
Bu sergileri kaçırmayın - Pi Artworks-Mustafa Horasan 29 Nisan / 6 Haziran Mustafa Horasan, Pi Artworks İstanbul’daki son kişisel sergisi “Karanlığın Uykusu” ile kolaj tekniğine ve estetiğine yeni bir yaklaşım getiriyor...
14.05.2015 Arşiv
Pera Müzesi’nden iki sergi!
Pera Müzesi’nden iki sergi! Suna ve İnan Kıraç Vakfı Pera Müzesi, 10’ncu yıl kutlama programını iki önemli sergiyle başlattı...
11.02.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Pera Müzesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pera müzesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.