İstanbul Modern

İstanbul Modern

Son dakika İstanbul Modern haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İstanbul Modern ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İstanbul Modern haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstanbul Modern

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istanbul modern gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.809 istanbul modern haberi bulunmuştur. Tüm istanbul modern haberleri aşağıda listelenmiştir.
İTO Başkanı Avdagiç'ten Borsa İstanbul açıklaması: Hızlı bir yabancı girişi bekliyoruz
İTO Başkanı Avdagiç'ten Borsa İstanbul açıklaması: Hızlı bir yabancı girişi bekliyoruz İTO Başkanı Şekip Avdagiç, kaliteli geçen seçim sürecinin ardından yabancı yatırımcılardan pozitif sinyaller almaya başladıklarını söyledi. Avdagiç, ‘‘Seçimlerin ardından istikrarlı bir dönem ortaya çıktı. Arkasından Mehmet Şimşek Bey ve ekibinin de oluşturacağı yeni ekonomik denge paketiyle önümüzdeki günler için iyimseriz. Önce borsaya çok hızlı bir giriş öngörüyoruz’’ dedi.
19.06.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kültür sanatta dev adımlar attık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kültür sanatta dev adımlar attık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Modern’in yeni binasının açılış töreninde konuştu. Kültür sanat alanında önemli adımlar atıldığını söyleyen Erdoğan, "Kültür ve sanat alanında her türlü eseri teşvik ediyoruz. Sanatımıza katkı veren herkese destek olmayı görev telakki ediyoruz. Kuşatıcı yaklaşımla hareket ediyoruz. Resmi ideoloji tarafından yasaklanan kim varsa hepsine kucak açtık." dedi.
19.05.2023 Gündem
Ressam Komet kimdir, neden öldü? Gürkan Coşkun ne kanseriydi? İşte Ressam Komet’in eserleri ve hayatı…
Ressam Komet kimdir, neden öldü? Gürkan Coşkun ne kanseriydi? İşte Ressam Komet’in eserleri ve hayatı… Ressam Gürkan Coşkun hayatını kaybetti. 'Komet' adıyla bilinen ressam ve şair Gürkan Coşkun, 81 yaşında hayata veda etti. Peki, Ressam Komet kimdir, neden öldü? Gürkan Coşkun ne kanseriydi? İşte Ressam Komet’in eserleri ve hayatı…
26.09.2022 Kültür Sanat
23 Nisan etkinlikleri! 23 Nisan’da çocuklar için konser, sergi, atölye, sinema, tiyatro, müze etkinlik önerileri…
23 Nisan etkinlikleri! 23 Nisan’da çocuklar için konser, sergi, atölye, sinema, tiyatro, müze etkinlik önerileri… Konserler, sergiler ve atölyeler… 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.  23 Nisan haftası çocukların keyifli vakit geçirecekler 23 Nisan etkinlikleri…
22.04.2022 Gündem
Ahmet Albayrak kimdir? TRT'nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak kaç yaşında ve nereli?
Ahmet Albayrak kimdir? TRT'nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak kaç yaşında ve nereli? Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararı'yla TRT'nin yönetim yapısı değişti. TRT'nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak oldu. Peki, Ahmet Albayrak kimdir? Ahmet Albayrak kaç yaşında ve nereli? İşte Ahmet Albayrak hakkında merak edilenler...
14.07.2021 Gündem
TRT'de yönetim yapısı değişti! İşte yeni genel müdür...
TRT'de yönetim yapısı değişti! İşte yeni genel müdür... TRT Genel Müdürlüğüne Prof. Dr. Mehmet Zahid Sobacı, TRT Yönetim Kurulu Başkanlığına Prof. Dr. Ahmet Albayrak, atandı. TRT’de yönetim yapısı değişti.
14.07.2021 Kültür Sanat
Sanatçı Selma Gürbüz hayatını kaybetti
Sanatçı Selma Gürbüz hayatını kaybetti İstanbul Modern'de sergisi devam eden ressam ve heykeltraş Selma Gürbüz, 61 yaşında hayatını kaybetti.
23.04.2021 Magazin
Ressam ve heykeltıraş Selma Gürbüz vefat etti
Ressam ve heykeltıraş Selma Gürbüz vefat etti İstanbul Modern'de sergisi devam eden ressam ve heykeltıraş Selma Gürbüz, 61 yaşında hayatını kaybetti.
23.04.2021 Kültür Sanat
17. İstanbul Bienali'ne geri sayım başladı!
17. İstanbul Bienali'ne geri sayım başladı! İKSV tarafından düzenlenen 17. İstanbul Bienali için geri sayım başladı. Bienali oluşturan projelerin bir kısmı 2021 Nisan ayından itibaren farklı mecralarda yer almaya başlayacak. Bienal sergileri ise 11 Eylül’de açılıp 14 Kasım’da kapanacak. Pandemiyle birlikte toplumsal ve çevresel sorunların tırmanışına da tanıklık ettiğimiz bu dönemde bienal, ölçeği, yöntemi ve hedefleri açısından önceki edisyonlardan farklılaşacak. 2021 yılı İstanbul Bienali, İstanbul’un belleğinde yer etmiş mekânlar ve buluşma noktalarına yayılacak. Bienalin küratörlüğünü Ute Meta Bauer, Amar Kanwar ve David Teh üstleniyor.
28.03.2021 Kültür Sanat
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Adeta patlama yaşanıyor' dedi ve duyurdu
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Adeta patlama yaşanıyor' dedi ve duyurdu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atlas Sineması ile İstanbul Sinema Müzesi'nin açılışında konuştu. Erdoğan 'Seyahat kısıtlamalarını kaldıran veya hafifleten her yerde, ülkemize yönelik rezervasyonlarda adeta patlama yaşanıyor.' dedi. Erdoğan ayrıca 'Galataport, 25 milyon ziyaretçi, 7 milyon turist ve 1,5 milyon gemi yolcusu potansiyeliyle dünya çapında bir projedir.' müjdesini verdi.
26.02.2021 Gündem
Kadir Topbaş kimdir, kaç yaşında? Kadir Topbaş öldü mü?
Kadir Topbaş kimdir, kaç yaşında? Kadir Topbaş öldü mü? İstanbul Büyükşehir Belediye eski Başkanı Kadir Topbaş, tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu. Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, hayatını kaybetti. 16 Kasım'dan bu yana koronavirüs tedavisi gören Topbaş'ın acı haberini Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu Twitter hesabından duyurdu.
13.02.2021 Gündem
Kadir Topbaş  hayatını kaybetti!
Kadir Topbaş hayatını kaybetti! Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Kadir Topbaş'ın vefatını derin bir teessürle öğrendim. Kadir Bey'i, İstanbul'a ve ülkemize kattıklarını unutmayacağız" dedi. Topbaş'ın cenazesi pazar günü öğle namazını müteakip Fatih Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Fatih Camii hazinesinde toprağa verilecek.
13.02.2021 Gündem
Müzeler bayramda açık mı? Bayramda açık olan müzeler
Müzeler bayramda açık mı? Bayramda açık olan müzeler Türkiye’de en çok özel müzenin bulunduğu İstanbul, yaklaşık 60’ın üzerindeki müze ile ziyaretçilerini karşılıyor. Kurban Bayramı’nı İstanbul’da geçirmek isteyenler internette sıklıkla şehrin simge yerleri ve müzeleri ile ilgili aramalar gerçekleştiriyor. Peki, Bayramda müzeler açık mı? İstanbul'da gezilebilecek müzeler...
31.07.2020 Gündem
Nazlı Kayı kimdir? Hacı Sabancı’nın sevgili Nazlı Kayı ne iş yapar, nereli?
Nazlı Kayı kimdir? Hacı Sabancı’nın sevgili Nazlı Kayı ne iş yapar, nereli? İş insanı Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı, romantik tatillerine Çeşme'de devam ediyor. Ünlü çiftin, Çeşme tatili haberlerinin ardından Nazlı Kayı hakkında merak edilenler de arttı. Nazlı Kayı kimdir? Hacı Sabancı’nın sevgili Nazlı Kayı ne iş yapar? Nazlı Kayı nereli?
20.07.2020 Gündem
Evde 23 Nisan nasıl kutlanacak? 23 Nisan etkinliklerinde neler var? 23 Nisan'da bir ilk yaşanacak!
Evde 23 Nisan nasıl kutlanacak? 23 Nisan etkinliklerinde neler var? 23 Nisan'da bir ilk yaşanacak! Corona virüs nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilk kez evlerde ve online olarak kutlanacak. Bayram coşkusunu hep birlikte kutlamanın yeri doldurulamaz olsa da evde yapılacak etkinlikler için başta Milli Eğitim Bakanlığı ve TRT çocukların 23 Nisan coşkusunu eve taşımak için çalışıyor. Bazı özel okullar, müzeler, kurum ve kuruluşlar da 23 Nisan kutlamalarını dijital ortama taşımak için çalışmalar yapıyor. Peki, 23 Nisan nasıl kutlanacak? Evde 23 Nisan nasıl kutlanacak? 23 Nisan etkinliklerinde neler var? Çocuklarınızın coşkuyla kutlamasını sağlayacak online 23 Nisan etkinlikleri ve kutlamaları...
22.04.2020 Gündem
Çocuklar için evde 23 Nisan etkinlikleri! İnternette dijital 23 Nisan etkinlikleri
Çocuklar için evde 23 Nisan etkinlikleri! İnternette dijital 23 Nisan etkinlikleri Corona virüs pandemisi nedeniyle bu yıl 23 Nisan evlerde kutlanacak. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için müzelerin eğitim birimleri bayram gününe özel program hazırlıyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocukları ile evde kutlayacak ebeveynler için 23 Nisan’da gerçekleştirilecek online sanat eğitimlerini ve etkinliklerini çocuklar için derledik. İşte Evden online 23 Nisan etkinlikleri...
22.04.2020 Gündem
Ressam Erol Akyavaş'ın ailesine hırsızlık şoku...
Ressam Erol Akyavaş'ın ailesine hırsızlık şoku... Ünlü ressam Erol Akyavaş’ın ailesinin İstanbul Kadıköy’deki evine giren hırsızlar sanatçıya ait üç tabloyu çaldılar. Tabloların yaklaşık 90 bin dolar değerinde olduğu tahmin ediliyor.
20.06.2019 Kültür Sanat
THY yolcuları İstanbul Havalimanı’nda Modern Sanat ile buluşuyor
THY yolcuları İstanbul Havalimanı’nda Modern Sanat ile buluşuyor Türk Hava Yolları ve İstanbul Modern, Türkiye modern sanatını dünyaya tanıtmak üzere iş birliğine imza attı. İstanbul Modern Sanat Müzesi Koleksiyonu’ndan bir seçki, 3 Mayıs Cuma günü itibarıyla İstanbul Havalimanı Türk Hava Yolları Özel Yolcu Salonu’nda yolcularla buluşuyor.
2.05.2019 Kültür Sanat
Google'dan Fahrelnissa Zeid'e özel doodle! Fahrelnissa Zeid kimdir?
Google'dan Fahrelnissa Zeid'e özel doodle! Fahrelnissa Zeid kimdir? Google kullanılıcıları bugün, anasayfada sürpriz bir doodle ile karşılaştı. Fahrelnissa Zeid'in 118. yaş günü sebebiyle özel tasarım hazırlayan Google, kullanıcılarda merak uyandırdı. Peki Fahrelnissa Zeid kimdir? İşte sürpriz doodle görseli...
7.01.2019 Gündem
2 milyon TL’lik anlamlı bağış!
2 milyon TL’lik anlamlı bağış! Çocuk ve gençlere yönelik eğitim programlarını desteklemek amacıyla düzenlenen Gala Modern’de, 2 milyon 125 bin TL bağış toplandı
15.12.2018 Gündem
Yüzlerce genç yetenek Baksı Müzesi'nde buluştu
Yüzlerce genç yetenek Baksı Müzesi'nde buluştu Genç sanatçı adaylarının kültür sanat dünyasının önemli isimleriyle buluştuğu '6. Baksı Öğrenci Sanat Şenliği' renkli görüntülere sahne oldu.
4.10.2018 Kültür Sanat
"2019'da müzecilik ön plana çıkacak"
"2019'da müzecilik ön plana çıkacak" Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Müzenin tanıtımda ve kültürde çok ciddi bir değer olduğunun, özellikle de turizmin ana destekçisi olduğunun farkındayız. O yüzden de 2019 itibariyle yapacağımız tanıtım toplantılarında ve tanıtım politikalarımızda kültürel faaliyetler ve başta müzecilik ön plana çıkacak. Bundan sonraki politikalarımızı bu şekilde değiştirip geliştireceğiz." dedi.
28.08.2018 Kültür Sanat
İstanbul Modern Sinema'da yeni sezon
İstanbul Modern Sinema'da yeni sezon İstanbul Modern Sinema'nın yeni sezon için hazırladığı 6 yeni program, 20 Eylül'de sinemaseverlerle buluşacak.
27.08.2018 Kültür Sanat
Bakış Açıları, Karaköy binasında
Bakış Açıları, Karaköy binasında Karaköy’deki yeni müze binası tamamlanana kadar Beyoğlu’nda faaliyetlerini sürdürecek olan İstanbul Modern Fotoğraf Galerisi’nin koleksiyon sergisi “Bakış Açıları” 1960’lı yıllardan günümüze fotoğraf alanındaki deneysel üretimleri içeriyor.
28.07.2018 Magazin
Galataport için yıkım sürüyor
Galataport için yıkım sürüyor Galataport için tarihi yapıların yıkımı devam ediyor. Son olarak İstanbul Modern Sanat Müzesi’nin eski binası yıkıldı. İstanbul Modern, 3 yıl sonra aynı yerine dönecek.
3.07.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İstanbul Modern ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istanbul modern haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.