Otomatik Vites

Otomatik Vites

Son dakika otomatik vites haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan otomatik vites ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını otomatik vites haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Otomatik Vites

haberleri sayfasında son dakika yaşanan otomatik vites gelişmeleri de dahil olmak üzere 328 otomatik vites haberi bulunmuştur. Tüm otomatik vites haberleri aşağıda listelenmiştir.
En ucuz otomatik vitesli otomobiller belli oldu! İşte başlanıç fiyatları ve modelleri...
En ucuz otomatik vitesli otomobiller belli oldu! İşte başlanıç fiyatları ve modelleri... En ucuz otomatik vitesli otomobiller belirlendi. Otomatik vites araçlar son yıllarda en çok tercih edilen otomobiller arasında yer alıyor. İşte en ucuz fiyatlı otomatik araç fiyatı ve modelleri...
14.02.2024 Ekonomi
Araba alım satımında  yeni dönem! Spekülatif fiyat oluşumları ve  stokçuluk engellenecek
Araba alım satımında yeni dönem! Spekülatif fiyat oluşumları ve stokçuluk engellenecek Ticaret Bakanı Ömer Bolat, oldukça dinamik olan otomotiv piyasasındaki gelişmelerin aralıksız takip edildiğini söyledi. Bolat, "Hayata geçirdiğimiz tedbirlerin ve yaptığımız yoğun denetimlerin piyasanın işleyişi noktasında müspet etki yarattığını ve otomotiv piyasasında bir dengelenme süreci yaşandığını gözlemliyoruz. Önümüzdeki günlerde otomotiv piyasasındaki normalleşmenin artarak devam edeceğini öngörmekle birlikte, otomotiv sektörü temsilcilerinin görüşleri de dikkate alınarak, ihtiyaç duyulması halinde, ilave tedbirleri ivedilikle uygulamaya almaktan çekinmeyeceğiz" dedi.
5.11.2023 Ekonomi
Araba ve ev fiyatlarına darbe üstüne darbe! Fiyatlar düşecek, kurallara uymayan araba ve ev satıcılarına ceza yağacak
Araba ve ev fiyatlarına darbe üstüne darbe! Fiyatlar düşecek, kurallara uymayan araba ve ev satıcılarına ceza yağacak Gayrimenkul ve ikinci el araç ilanlarıyla ilgili yapılan düzenlemeyle kimlik doğrulama zorunluluğu yürürlüğe girdi. Fiyat istikrarına katkı sağlaması amaçlanan düzenlemeyle ilgili İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizameddin Aşa, "1 Kasım itibari ile yürürlüğe girdi. Sahte ilan, yanıltıcı ilan, kayıt dışı emlakçılık yapan kişilerin sahibiyim diye verdiği ilanlar hepsi şu an da silinmeye başladı. Son 2 günde binlerce ilan sitelerden kaldırıldı" dedi. Öte yandan araba fiyatlarında dibi gösterecek yeni hamle geldi. Araç piyasasındaki güncel değişimler ve fiyat trendleri hakkında bilgi arayan vatandaşlar için İMAS Başkanı Hayrettin Ertemel'den önemli açıklamalar geldi. Peki 2023 yılında araç fiyatları ne olacak? İkinci el ve sıfır otomobillerde fiyatlar düşer mi, yoksa stabil mi kalacak?
3.11.2023 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında sürpriz gelişme! Fiyatları dibe çekecek yeni hamle yapıldı
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında sürpriz gelişme! Fiyatları dibe çekecek yeni hamle yapıldı Araba fiyatlarında dibi gösterecek yeni hamle geldi. Araba fiyatlarında büyük düşüş gerçekleşti. Araç piyasasındaki güncel değişimler ve fiyat trendleri hakkında bilgi arayan vatandaşlar için İMAS Başkanı Hayrettin Ertemel'den önemli açıklamalar geldi. İkinci el ve sıfır araç fiyatlarındaki son durumu değerlendiren Ertemel, piyasadaki değişimleri ve otomobil almayı düşünen tüketiciler için faydalı olabilecek bilgileri paylaştı. Peki 2023 yılında araç fiyatları ne olacak? İkinci el ve sıfır otomobillerde fiyatlar düşer mi, yoksa stabil mi kalacak?
2.11.2023 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında büyük düşüş! Teklifler peş peşe geldi
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında büyük düşüş! Teklifler peş peşe geldi Araç piyasasındaki güncel değişimler ve fiyat trendleri hakkında bilgi arayan vatandaşlar için İMAS Başkanı Hayrettin Ertemel'den önemli açıklamalar geldi. İkinci el ve sıfır araç fiyatlarındaki son durumu değerlendiren Ertemel, piyasadaki değişimleri ve otomobil almayı düşünen tüketiciler için faydalı olabilecek bilgileri paylaştı. Peki 2023 yılında araç fiyatları ne olacak? İkinci el ve sıfır otomobillerde fiyatlar düşer mi, yoksa stabil mi kalacak?
27.10.2023 Ekonomi
Otomatik Vites Araba Nasıl Kullanılır? Otomatik Vites Araba Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Otomatik Vites Araba Nasıl Kullanılır? Otomatik Vites Araba Kullanırken Yapılması Gerekenler... Araçların donanımları ve teknik özellikleri, aracın kullanımını etkiler. Araçlarda bulunan vites modelleri, kişilerin birbirinden farklı sürüş deneyimleri yaşamasına sebep oluyor. Bu durum ise kullanım şekline bağlı olacak şekilde araç tercih edilmesine olanak sağlıyor. Otomatik vites araçlar, kolay ve pratik kullanımıyla ön plana çıkıyor.
4.07.2023 Otomobil
Araba Nasıl Kullanılır? Araba Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Araba Nasıl Kullanılır? Araba Kullanırken Yapılması Gerekenler... Araba sürmek yaşam konforu için önemli konulardan bir tanesidir. Ancak büyük ölçüde dikkat isteyen, kontrol gerektiren ve durum hakimiyetine sahip olmayı beraberinde getiren bir aktivitedir. Bundan dolayı araba sürerken kişinin konsantrasyonun tam sağlanması gerekir.
21.06.2023 Gündem
Amt Şanzıman Nedir, Ne İşe Yarar? Amt Şanzımanın Özellikleri Nelerdir?
Amt Şanzıman Nedir, Ne İşe Yarar? Amt Şanzımanın Özellikleri Nelerdir? AMT şanzıman hem manuel hem de otomatik şekilde işlev görevi bulunan bir şanzıman sistemidir. Burada klasik manuel sistemden farkı ise sürücünün herhangi bir şekilde debriyaj pedalına basmaya gerek olmamasıdır. Bu sayede sadece istediği vitesi atması ile beraber araç yoluna devam eder. O yüzden manuel ile beraber otomatik şanzıman sisteminin bir karışımı olarak da ifade edilebilir. Bu da çok daha kolay bir şekilde aracın vites atmasına ve değişik yönleri hareket etmesine olanak vermektedir. Günümüzde değişik araç üzerinden marka ve modellerde yer alan bir sistem olduğunu söylemek mümkün.
4.06.2023 Gündem
A101 APEC 150 cc motor fiyatları! Apec APX5 150 cc Maxi Scooter özellikleri nelerdir, A101 scooter iade edilir mi?
A101 APEC 150 cc motor fiyatları! Apec APX5 150 cc Maxi Scooter özellikleri nelerdir, A101 scooter iade edilir mi? A101 aktüel 6 Nisan kataloğunda Apec 150 cc motor satıldığını gören vatandaşlar motorlar ilgili araştırma yapamaya başlandı. A101 APEC 150 cc motor fiyatları sorgulanıyor. Peki, Apec APX5 150 cc Maxi Scooter özellikleri nelerdir, A101 scooter iade edilir mi?
6.04.2023 Ekonomi
Arabasını satmak için ekspertize götürdü, hayatının şokunu yaşadı!
Arabasını satmak için ekspertize götürdü, hayatının şokunu yaşadı! İstanbul Maltepe'de internet sitesinden bulduğu otomobili satın almak için sahibiyle anlaşan Emre Özalp, otomobil sahibinin önerisiyle gittiği oto ekspertizdeki incelemeden sonra otomobili satın aldı. 8 ay sonra satmaya karar verdiği otomobili başka bir ekspertize götüren Özalp, raporda otomobilin birçok bölgesinde hasar olduğunu öğrendi. Özalp'in şikayeti üzerine açılan davada bilirkişi, otomobilde gözden kaçırmayla izah edilemeyecek derece hatalar olduğunu tespit etti.
28.12.2022 Gündem
Araba fiyatlarında son dakika gelişmesi! ÖTV kararı sonrası otomobil fiyatları tek tek açıklandı
Araba fiyatlarında son dakika gelişmesi! ÖTV kararı sonrası otomobil fiyatları tek tek açıklandı İkinci el araba fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Geçen yıl 40 bin lira olan araçlar bu yıl 149 liraya çıktı, uyarılar art arda geldi. ÖTV gelişmesi sonrası da yeni araba fiyatları belli oldu. Yüz binlerce engelli ÖTV'siz otomobil almak için yapılacak artışı merakla bekliyor. Şu anda 450 bin 500 lira olan limitin yeniden değerleme oranıyla yükselmesi bekleniyor. İşte ÖTV kararı sonrası yeni araba fiyatları ve ikinci el otomobil piyasasında son durum...
10.12.2022 Otomobil
ÖTV ile ilgili son dakika gelişmesi! Yeni araba fiyatları tek tek açıklandı
ÖTV ile ilgili son dakika gelişmesi! Yeni araba fiyatları tek tek açıklandı Araba fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! ÖTV gelişmesi sonrası yeni araba fiyatları belli oldu. Yüz binlerce engelli ÖTV'siz otomobil almak için yapılacak artışı merakla bekliyor. Şu anda 450 bin 500 lira olan limitin yeniden değerleme oranıyla yükselmesi bekleniyor. İşte ÖTV kararı sonrası yeni araba fiyatları...
8.12.2022 Ekonomi
Araba satışında flaş gelişme! İkinci el arabalar yenilenip satılacak, tarih verildi
Araba satışında flaş gelişme! İkinci el arabalar yenilenip satılacak, tarih verildi Fabrika çıkışlı ikinci el araç dönemi 2023 yılında resmen başlıyor. Çalışmalarda sona gelindiğini belirten Renault Group Türkiye CEO’su Hakan Doğu, “İşlemler Bursa’daki Renault fabrikasında yapılacak. Başlangıçta 6 yaşına kadar araçlar yenilecek sonrasında bunu 10 yaşa kadar uzatacağız. Motor dahil her şey yenilenebilecek. 2 yıl da garanti sunulacak. 10 yıl boyunca aracı sürekli yenileyip garantiler vererek halkın güvenerek kullanacağı uygun fiyatlı araçlar yapacağız. Türkiye’de ikinci elin kaderini değiştireceğiz” dedi.
24.10.2022 Ekonomi
Bahçelievler'de sürücüsünün paniğe kapıldığı otomobil bankaya girdi
Bahçelievler'de sürücüsünün paniğe kapıldığı otomobil bankaya girdi Bahçelievler'de, başka otomobille hafif şekilde çarpışan otomobilin sürücüsü iddiaya göre paniğe kapılıp, fren yerine gaza bastı. Kontrolden çıkan otomobilin banka şubesine girmesiyle sürücü ile bankadaki bir müşteri yaralandı.
29.06.2022 Ekonomi
Alfa Romeo "Tonale"nin Türkiye ön satışı başlıyor!
Alfa Romeo "Tonale"nin Türkiye ön satışı başlıyor! Alfa Romeo’nun kompakt SUV’u ‘Tonale’ Türkiye’de ön satış fiyatı belli oldu.
24.06.2022 Otomobil
Yeni Trafic yıllara çıktı
Yeni Trafic yıllara çıktı Panelvan ve Combi 5+1’de sunulan düz vites versiyonların yanı sıra Trafic Combi 5+1 ve Trafic Combi 8+1’de sunulan otomatik vites seçenekleri de satışa çıktı.
24.05.2022 Otomobil
Bayramda talep patladı! Kiralık araba fiyatları uçuşa geçti! 1400 lira...
Bayramda talep patladı! Kiralık araba fiyatları uçuşa geçti! 1400 lira... Bayramda kiralık araba fiyatları uçuşa geçti. Kiralık arabaya talep patladı. Otomobil fiyatları artmaya devam edince Ramazan Bayramı öncesi vatandaş araç satın almak yerine kiralamaya koşuyor. Rezervasyonlar hızla dolmaya başladı. Günlük araç kiralama bedeli 140 TL ile 1.400 TL arasında. Yüzde 70 ile en çok otomatik vites ile Egea ve Clio modeller tercih ediliyor.
24.04.2022 Ekonomi
İkinci el ve sıfır araba alacaklara güzel haber! Fiyatlar düştü, limit ve vade sayısı arttı
İkinci el ve sıfır araba alacaklara güzel haber! Fiyatlar düştü, limit ve vade sayısı arttı Araba alacak milyonları ilgilendiriyor. Hem ikinci el hem de sıfır arabalar için geçerli. Fiyatlardaki artış nedeniyle pek çok kişi araba alma hayalini ertelemişti. Peşin ödeme yapılmasının mümkün olmadığı durumlarda bankaların taşıt kredileri devreye giriyor. Araç kredilerinde yeni bir dönem başladı. Limitler yükseltilirken vade sayısı da arttırıldı. BDDK’dan yapılan açıklamaya göre, 400 bin liraya kadar olan araçlar için vade sayısı 48 aya, kredi kullanım miktarı ise yüzde 70’e çıkarıldı. 400-800 bin lira arasında araçlar için de vade sayısı 36 ay, kredi kullanım miktarı yüzde 50 oldu. Taşıt kredilerinde vade sayısının artırılmasının ardından ikinci el ve sıfır araç piyasasında hareketlilik başladı. İkinci el araç fiyatlarında düşüşlerin olduğunu belirten oto galericiler, yaz döneminde hareketliliğin daha da artacağını söyledi.
2.03.2022 Ekonomi
Araba alacaklara güzel haber! ÖTV'siz satılıyor
Araba alacaklara güzel haber! ÖTV'siz satılıyor Araba almak isteyenleri ilgilendiren son dakika gelişmesi! ÖTV indiriminden yararlanıp araba almak isteyenlere büyük fırsat. Araba fiyatlarındaki yükseliş devam ederken engelli vatandaşlara sağlanan kolaylıkla birlikte onlarca model mevcut fiyatından çok daha ucuza alınabiliyor. ÖTV'siz olarak engelli bireylerin alabileceği araçlarda bayi satış fiyatı sınırı 2022 yılı için 450 bin 500 lira oldu. Otomobil fiyatları 2021 yılının gelmesiyle birlikte yine artış yaşadı. Yeni modellerin satışa çıkmasına paralel olarak fiyatlarda yüzde 10-15 aralığında yükseliş gerçekleşti.
25.01.2022 Ekonomi
3. nesil Qashqai 626 bin TL’den geldi!
3. nesil Qashqai 626 bin TL’den geldi! Bugüne kadar dünyada 5 milyon, Türkiye’de 155 binden fazla satış adedine ulaşan Nissan Qashqai’nin üçüncü nesli Türkiye’de yollara çıktı.
19.01.2022 Otomobil
İkinci el araba fiyatlarında inanılmaz değişim! Yoğun talep görüyor
İkinci el araba fiyatlarında inanılmaz değişim! Yoğun talep görüyor İkinci el otomobil fiyatları inanılmaz şekilde değişkenlik gösteriyor. Türkiye genelinde otomotiv sektöründe yaşanan fiyat artışı ikinci el piyasasını da etkilemeye devam ediyor. İkinci elde talep gören otomatik vitesli hatcback araçların gördüğü talep yüksek olunca, fiyatlar da buna bağlı olarak artıyor. 1 ila 3 yaş arası sıfır diye tabir edilen otomatik vites arabalar en çok tercih edilenler arasında.
16.12.2021 Ekonomi
Yenilenen Forester yolda!
Yenilenen Forester yolda! İç ve dış tasarımı yenilenen ve iyileştirilmiş teknolojik özelliklere kavuşan Subaru Forester e-BOXER yüksek standart donanım seviyesi ile Türkiye’de satışa sunuldu.
30.11.2021 Otomobil
Ödüllü polis fena yakalandı! Çatışmaya girdi, eşiyle aynı araçta...
Ödüllü polis fena yakalandı! Çatışmaya girdi, eşiyle aynı araçta... Adana'da 20 Mart 2019'da uyuşturucu taşıyanlara yönelik düzenlenen operasyonda şüphelileri yakalayarak, dönemin Adana Valisi tarafından ödüllendirilen iki polisten biri olan polis memuru Cumhur A., 24 kilo 600 gram eroinle yakalandı. Kaçmak isterken 3 meslektaşını yaralayan Cumhur A. ile beraberindeki eşi Nurcan A., 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan nöbetçi mahkemeye sevk edildi.
30.10.2021 Gündem
Karavanda ÖTV indirimi! ÖTV indirimi karavan fiyatlarını nasıl etkileyecek?
Karavanda ÖTV indirimi! ÖTV indirimi karavan fiyatlarını nasıl etkileyecek? Pandemi döneminde ilginin arttığı karavanlar ile ilgili flaş karar! Karavanlara ÖTV indirimi geldi. Resmi Gazete'de yayımlanan düzenleme ile karavanlarda uygulanan ÖTV oranı değişti. Sektör temsilcileri yeni düzenleme ile Türkiye'deki karavan üretimi, ihracatı ve ekosistemi açısından kilit rol oynayacağını ifade ediyor. Peki, ÖTV indirimi karavan fiyatlarını nasıl etkileyecek? Karavanlarda ÖTV indirimi kaç oldu? Karavanlarda uygulanan ÖTV oranı kaç oldu? İşte tüm detaylar...
26.10.2021 Ekonomi
Motosiklet tercihinde “güvenlik” soru işareti!
Motosiklet tercihinde “güvenlik” soru işareti! Yapılan araştırmaya göre Türkiye’de tüketicilerin yüzde 63,8’i motosikletleri tehlikeli bulduğu için tercih etmeyeceğini belirtiyor.
20.09.2021 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Otomatik Vites ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki otomatik vites haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.