Dizel Araç

Dizel Araç

Son dakika DİZEL ARAÇ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan DİZEL ARAÇ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını DİZEL ARAÇ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dizel Araç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dizel araç gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.031 dizel araç haberi bulunmuştur. Tüm dizel araç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında sürpriz gelişme: 21 ay sonra bir ilk!
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında sürpriz gelişme: 21 ay sonra bir ilk! Araba fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz günlerde Ticaret Bakanlığı’nın sıfır araç satışı yapan bayilerle ilgili fiyat düzenlemesi gündeme gelmişti. Öte yandan son açıklanan bir veriye göre otomotiv piyasası 21 ay sonra ilk kez daralma gösterdi. Araç piyasasındaki daralmanın 3 nedenini uzman isim açıkladı. Piyasada daralma sürecek mi? Sıfır ve ikinci el araba fiyatları değişecek mi? İşte detaylar...
5.05.2024 Ekonomi
Araba alım satımında  yeni dönem! Spekülatif fiyat oluşumları ve  stokçuluk engellenecek
Araba alım satımında yeni dönem! Spekülatif fiyat oluşumları ve stokçuluk engellenecek Ticaret Bakanı Ömer Bolat, oldukça dinamik olan otomotiv piyasasındaki gelişmelerin aralıksız takip edildiğini söyledi. Bolat, "Hayata geçirdiğimiz tedbirlerin ve yaptığımız yoğun denetimlerin piyasanın işleyişi noktasında müspet etki yarattığını ve otomotiv piyasasında bir dengelenme süreci yaşandığını gözlemliyoruz. Önümüzdeki günlerde otomotiv piyasasındaki normalleşmenin artarak devam edeceğini öngörmekle birlikte, otomotiv sektörü temsilcilerinin görüşleri de dikkate alınarak, ihtiyaç duyulması halinde, ilave tedbirleri ivedilikle uygulamaya almaktan çekinmeyeceğiz" dedi.
5.11.2023 Ekonomi
Araba ve ev fiyatlarına darbe üstüne darbe! Fiyatlar düşecek, kurallara uymayan araba ve ev satıcılarına ceza yağacak
Araba ve ev fiyatlarına darbe üstüne darbe! Fiyatlar düşecek, kurallara uymayan araba ve ev satıcılarına ceza yağacak Gayrimenkul ve ikinci el araç ilanlarıyla ilgili yapılan düzenlemeyle kimlik doğrulama zorunluluğu yürürlüğe girdi. Fiyat istikrarına katkı sağlaması amaçlanan düzenlemeyle ilgili İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizameddin Aşa, "1 Kasım itibari ile yürürlüğe girdi. Sahte ilan, yanıltıcı ilan, kayıt dışı emlakçılık yapan kişilerin sahibiyim diye verdiği ilanlar hepsi şu an da silinmeye başladı. Son 2 günde binlerce ilan sitelerden kaldırıldı" dedi. Öte yandan araba fiyatlarında dibi gösterecek yeni hamle geldi. Araç piyasasındaki güncel değişimler ve fiyat trendleri hakkında bilgi arayan vatandaşlar için İMAS Başkanı Hayrettin Ertemel'den önemli açıklamalar geldi. Peki 2023 yılında araç fiyatları ne olacak? İkinci el ve sıfır otomobillerde fiyatlar düşer mi, yoksa stabil mi kalacak?
3.11.2023 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında sürpriz gelişme! Fiyatları dibe çekecek yeni hamle yapıldı
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında sürpriz gelişme! Fiyatları dibe çekecek yeni hamle yapıldı Araba fiyatlarında dibi gösterecek yeni hamle geldi. Araba fiyatlarında büyük düşüş gerçekleşti. Araç piyasasındaki güncel değişimler ve fiyat trendleri hakkında bilgi arayan vatandaşlar için İMAS Başkanı Hayrettin Ertemel'den önemli açıklamalar geldi. İkinci el ve sıfır araç fiyatlarındaki son durumu değerlendiren Ertemel, piyasadaki değişimleri ve otomobil almayı düşünen tüketiciler için faydalı olabilecek bilgileri paylaştı. Peki 2023 yılında araç fiyatları ne olacak? İkinci el ve sıfır otomobillerde fiyatlar düşer mi, yoksa stabil mi kalacak?
2.11.2023 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında büyük düşüş! Teklifler peş peşe geldi
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında büyük düşüş! Teklifler peş peşe geldi Araç piyasasındaki güncel değişimler ve fiyat trendleri hakkında bilgi arayan vatandaşlar için İMAS Başkanı Hayrettin Ertemel'den önemli açıklamalar geldi. İkinci el ve sıfır araç fiyatlarındaki son durumu değerlendiren Ertemel, piyasadaki değişimleri ve otomobil almayı düşünen tüketiciler için faydalı olabilecek bilgileri paylaştı. Peki 2023 yılında araç fiyatları ne olacak? İkinci el ve sıfır otomobillerde fiyatlar düşer mi, yoksa stabil mi kalacak?
27.10.2023 Ekonomi
Adblue Nedir, Ne İşe Yarar? Adblue Nasıl Doldurulur?
Adblue Nedir, Ne İşe Yarar? Adblue Nasıl Doldurulur? Eğer yeni model bir dizel aracınız bulunmuyorsa ya da aracınız benzinliyse daha Adblue ile tanışmamış olabilirsiniz. Günümüzde kullanılan pek çok yeni dizel araç, Adblue adı verilen bir sıvı ile dolu gelir. Eğer aracınızda Adblue kullanıyorsa da arada sırada bu sıvıyı doldurmanız da gerekebilir. 
30.05.2023 Gündem
Togg kilometrede kaç para yakacak? Flaş açıklama geldi
Togg kilometrede kaç para yakacak? Flaş açıklama geldi Togg kilometrede 47 kuruşluk elektrik yakacak. Böylece 500 kilometre menzile sahip Togg’un 90 kWh bataryasının evden şarj edilmesi halinde maliyet 235 lira olacak. Benzinli bir araç 500 km’yi 920 lira, dizel araç ise 745 liraya katediyor.
4.11.2022 Ekonomi
Pazartesi benzine zam var mı, 18 Temmuz benzine indirim gelecek mi? Motorine indirim yapılacak mı?
Pazartesi benzine zam var mı, 18 Temmuz benzine indirim gelecek mi? Motorine indirim yapılacak mı? 18 Temmuz Pazartesi benzine indirim var mı, motorine indirim gelecek mi? Brent petrol fiyatlarında yaşanan düşüş akaryakıt fiyatlarında indirim beklentisi oluşturdu. NTV'de yer alan habere göre benzin grubuna 18 Temmuz Pazartesi'yi 19 Temmuz salıya bağlayan gece indirim bekleniyor. Dizel araç sahipleri ise mazota indirim yapılıp yapılmayacağını sorgulama başladı. Peki 18 Temmuz mazota indirim yapılacak mı, motorine indirim var mı?
16.07.2022 Ekonomi
Sıfır araba ve ikinci el araba alacak milyonları ilgilendiriyor! Masrafı arttı! Artık değişti! Benzinli araba ve dizel araba...
Sıfır araba ve ikinci el araba alacak milyonları ilgilendiriyor! Masrafı arttı! Artık değişti! Benzinli araba ve dizel araba... Sıfır veya ikinci el araba araba alacak milyonları ilgilendiriyor. Araba satışlarıyla ilgili önemli detay. Araba alış tercihleriyle ilgili flaş açıklama geldi. Motorinin fiyatı benzini geride bıraktı, alıcının tercihi değişti. Eskiden dizel araca olan rağbet yerini benzinli araca bıraktı. Akaryakıt fiyatlarındaki artış alıcının araç tercihini de değiştirdi. Eskiden dizel araca olan rağbet yerini benzinli araca bıraktı. Oto galerici Serkan Keleş, "İnsanlar dizel araçları tercih ediyorlardı ama şimdi dizel ile benzin fiyatı arasındaki rekabet kapandığı için insanlar 'Ben bunu niye kullanıyorum?' diye düşünmeye başladı. 1.6 motor benzinli ortalama araba fiyatları 400-500 binin üzerinde gelirken, 1.6 dizelleri 600-700 bin bandında alıyorlar" dedi.
15.03.2022 Ekonomi
Elektrikli araba ile büyük tasarruf!  90 TL'ye 200-300 km yol yapıyor
Elektrikli araba ile büyük tasarruf! 90 TL'ye 200-300 km yol yapıyor Elektrikli otomobillerin pazar payı giderek artarken, Türkiye'de de her geçen gün trafiğe daha fazla elektrikli araç katılıyor. Peki elektrikli otomobil kullanıcıları eski araçlarına kıyasla ne gibi avantajlara sahip oluyor ya da en sık hangi sorunlarla karşılaşıyorlar? İstanbul gibi büyükşehirlerde normal şarj ünitelerindeki yetersizliğin ilk sırada olduğunu söyleyen sürücüler, araçlarının performansından ise oldukça memnun ve "Elektrikle tasarruf mümkün" diyor.
19.02.2022 Ekonomi
2040 yılında benzinli ve dizel araçlara elveda
2040 yılında benzinli ve dizel araçlara elveda 19 yıl sonra benzinli ve dizel araçların dönemi sona eriyor. 30’u aşkın ülkeyle beraber en geç 2040’a kadar sıfır emisyona geçiş sözü verildi. Hem vatandaş hem de otomotiv sektörü için dönüm noktası olan karar kapsamında, 2040’tan itibaren benzinli veya dizel araç satılmayacak. Hedefe ulaşmak için ise atılması gereken çok adım var. En önemlileri yeşil enerji yatırımları, şarj istasyonları ve eğitim programları.
15.11.2021 Ekonomi
Elektrikli otomobilde 2023 dönüm noktası!
Elektrikli otomobilde 2023 dönüm noktası! Ülkemizdeki elektrikli araç sayısının 2023 yılı sonuna kadar 3 katına ulaşması öngörülüyor.
1.11.2021 Otomobil
Akaryakıt, otomotiv, tarım, bankacılık, emlak, enerji her şey değişiyor! Yeni dönem Paris İklim Anlaşması sonrası başlıyor
Akaryakıt, otomotiv, tarım, bankacılık, emlak, enerji her şey değişiyor! Yeni dönem Paris İklim Anlaşması sonrası başlıyor Paris İklim Anlaşması sonrası hayatımız tümden değişecek. Akaryakıt, otomotiv, tarım, bankacılık, emlak, enerji sektörlerinde büyük değişim yaşanacak. Attığımız adıma, aldığımız nefese kadar yeni bir dönem başlayacak. Yeni bir kalkınma modeli geliştirilecek. İşte tüm detaylar...
12.10.2021 Gündem
Volkswagen’in başını yakan emisyon skandalı! Rekor tazminat
Volkswagen’in başını yakan emisyon skandalı! Rekor tazminat Volkswagen’e İspanya ve İtalya’nın ardından bir kötü haber de Hollanda'dan geldi. Dev otomobil markası, emisyon testi sonuçlarının yanıltıcı olması sebebiyle araç sahiplerine rekor miktarda tazminat ödeyecek.
15.07.2021 Ekonomi
Benzinli ve dizel araba üretmeyi durduruyor! Dev şirketten flaş karar...
Benzinli ve dizel araba üretmeyi durduruyor! Dev şirketten flaş karar... Amerikan otomobil üreticisi General Motors (GM), 2035'e kadar benzinli ve dizel araç üretimini sonlandırarak yalnızca elektrikli araç üretmeyi planladığını duyurdu.
29.01.2021 Otomobil
Tarih verdi! Benzinli ve dizel araçlara veda edecek
Tarih verdi! Benzinli ve dizel araçlara veda edecek Amerikan otomobil üreticisi General Motors (GM), 2035'e kadar benzinli ve dizel araç üretimini sonlandırarak yalnızca elektrikli araç üretmeyi planladığını duyurdu.
29.01.2021 Ekonomi
4 yıldan uzun kiralamak için başvurdular!
4 yıldan uzun kiralamak için başvurdular! Mevzuat gereği 48 aydan uzun süreli araç kiralaması yapamayan sektör durumun aşılması için başvuruda bulundu.
30.11.2020 Otomobil
LPG'li araç satışı artışta!
LPG'li araç satışı artışta! Geçen yıl ilk 6 ayda 6 bin 110 olarak gerçekleşen LPG’li araç satışı bu yıl 9 binlerin üzerine çıktı.
27.07.2020 Otomobil
Alman Federal Mahkemesi, Volkswagen'in tazminat ödemesine hükmetti
Alman Federal Mahkemesi, Volkswagen'in tazminat ödemesine hükmetti Almanya Federal Mahkemesi (BGH), Alman otomobil üreticisi Volkswagen’ın egzozlarında manipüle edilmiş dizel motorlu araçlar satın alan sürücülere tazminat ödemek zorunda olduğuna karar verdi.
25.05.2020 Otomobil
Bu ilk kez oldu! Trafiğe kayıtlı otomobillerde liderlik ilk kez dizel araçlarda
Bu ilk kez oldu! Trafiğe kayıtlı otomobillerde liderlik ilk kez dizel araçlarda Bu yılın eylül ayı sonu itibarıyla trafiğe kayıtlı otomobillerin 4 milyon 711 bin 205'i dizel, 4 milyon 710 bin 863'ü LPG'li ve 3 milyon 38 bin 788'i benzinli araçlardan oluştu.
8.11.2019 Otomobil
OYAK’tan stratejik adım
OYAK’tan stratejik adım Türkiye’nin en büyük mesleki emeklilik fonu OYAK yeni sektörlere odaklanarak sürdürülebilir büyüme stratejisi kapsamında akaryakıt ile otogaz dağıtım şirketleri ve operasyonlarıyla ilgilenmeye başladı.
1.11.2019 Ekonomi
Porsche'ye 535 milyon euro para cezası
Porsche'ye 535 milyon euro para cezası Almanya'da Stuttgart Savcılığı, Volkswagen Grubu’nun lüks otomobil markası Porsche'ye dizel krizinde denetim yükümlülüklerini ihmal etmekten dolayı 535 milyon euro para cezası verdi.
7.05.2019 Otomobil
Dizel araç yasağıyla ilgili yeni gelişme
Dizel araç yasağıyla ilgili yeni gelişme Almanya'nın Frankfurt kentinde, dizel araçların Şubat 2019'dan itibaren şehir merkezinde yasaklanmasının erken olduğuna karar verildi.
18.12.2018 Dünya
Motorine de indirim geliyor
Motorine de indirim geliyor Peş peşe gelen indirimlerle 57 kuruş birden ucuzlayan benzin ile motorin arasındaki fark 5 kuruşa kadar indi. Dizel araç sahipleri ise benzindeki indirimler sonrası motorine ne zaman indirim geleceğini merak etmeye başladı. Güzel haber geldi. Motorinde cumartesiden salıya 15 ile 20 kuruş arasında bir indirim bekleniyor. Yapılacak indirimin 5 kuruşu Eşel Mobil Sistemi üzerinden ÖTV farkına gidecekken, geriye kalan 15 kuruşun ise pompaya indirim olarak yansıması bekleniyor.
21.11.2018 Ekonomi
Yaşasın yeni kral
Yaşasın yeni kral Tüketicilerin dizel araç yerine hibride yönelmesi rekabeti kızıştırdı. Fransız markalar dün Paris Otomobil Fuarı’nda hibrit modelleriyle gövde gösterisi yaparken bu teknolojinin öncüsü Toyota’ya ‘Yaşasın yeni kral. ‘Hibrit’te biz de varız’ mesajı verdi.
2.10.2018 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Dizel Araç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dizel araç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.