Öpüştü

Öpüştü

Son dakika öpüştü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan öpüştü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını öpüştü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Öpüştü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan öpüştü gelişmeleri de dahil olmak üzere 231 öpüştü haberi bulunmuştur. Tüm öpüştü haberleri aşağıda listelenmiştir.
İfakat'le öpüştü, sevgilisi O çıktı! Yalı Çapkını'nda evlatlık Orhan'ın sırrı ortaya çıktı
İfakat'le öpüştü, sevgilisi O çıktı! Yalı Çapkını'nda evlatlık Orhan'ın sırrı ortaya çıktı Yalı Çapkını 38. bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Taro Emir Tekin'in yer aldığı dizi ikinci sezona Halis Ağa'nın kızı Nükhet'i ve torunu Kaya'ı yalıya davetiyle başladı. Gelişiyle aranan kaos ortamının oluştuğu dizide Orhan'ın da sırrı ortaya çıktı.
19.09.2023 Televizyon
Aşı olmayanlar ile ilgili son dakika açıklaması! Hatırlatma dozu...
Aşı olmayanlar ile ilgili son dakika açıklaması! Hatırlatma dozu... Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, Covid-19'un çok yaygınlaştığını belirterek, "Gençseniz ve bağışıklık sisteminiz sağlamsa, yeterli doz aşı olduysanız; tekrar hatırlatıcı doz yaptırmaya bilirsiniz. 'Hatırlatıcı dozu yaptırın' diye ısrar etmiyorum illa. Fakat risk grubundaysanız ve son aşı dozundan itibaren en az 6 aylık bir süre geçmişse; hemen gidin ve aşınızı yaptırın" dedi.
24.07.2022 Gündem
Hazar Ergüçlü, Onur Ünlü ile aşka geldi! Ünlü çift dudak dudağa...
Hazar Ergüçlü, Onur Ünlü ile aşka geldi! Ünlü çift dudak dudağa... Instagram paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Hazar Ergüçlü ile sevgilisi Onur Ünlü sokak ortasında aşka geldi. Cihangir'de görüntülenen çift kimseyi umursamadı ve dakikalarca öpüştü. İkilinin dudak dudağa halleri gündem oldu.
22.05.2022 Magazin
Selen Görgüzel'in olay olan öpüşme sahnesi!
Selen Görgüzel'in olay olan öpüşme sahnesi! Selen Görgüzel, kadrosunda yer aldığı tiyatro oyununda rol arkadaşı İrfan Kangı'yla öpüştü. Sahne öncesinde Kangı, seyirciler arasında bulunan Görgüzel'in eşi Hamdi Alkan'dan izin aldı.
18.11.2021 Magazin
Arka Sokaklar'da yeni aşk! Nadya ve Engin asansörde öpüştü
Arka Sokaklar'da yeni aşk! Nadya ve Engin asansörde öpüştü Dün akşam 540. yeni bölümüyle ekrana gelen Arka Sokaklar'da operasyon kapsamında yakınlaşan Nadya ve Engin birbirlerine olan aşkını açıklıyor. Nadya'nın oteline giden Engin, asansörde Nadya ile öpüşüyor.
1.02.2020 Magazin
İzdivaç programında skandal! Eşini canlı yayında...
İzdivaç programında skandal! Eşini canlı yayında... Sırbistan'da yayınlanan bir evlilik programında 21 yaşındaki genç kadın 74 yaşındaki kocasını canlı yayında aldattı.
21.11.2019 Yaşam
Camila Cabello-Shawn Mendes dudak dudağa
Camila Cabello-Shawn Mendes dudak dudağa Bir klip için kamera karşısına geçtiler sonunda gerçekten birbirlerine aşık oldular.
16.07.2019 Magazin
Bu kez merdivende öpüştüler!
Bu kez merdivende öpüştüler! Ece Sükan ve sevgilisi Uğur Güven, önceki gece Asmalımescit’te bulunan bir mekanın çıkışında görüntülendi.
22.04.2019 Magazin
'Arkadaşız' dedi, sonra öpüştü!
'Arkadaşız' dedi, sonra öpüştü! Oyuncu Furkan Andıç, Nişantaşı’nda bulunan New Scotch adlı mekanda yeni sevgilisiyle eğlendi.
24.12.2018 Magazin
Mustafa Sandal'dan Emina Jahovic'e: Gel bi selam ver
Mustafa Sandal'dan Emina Jahovic'e: Gel bi selam ver Mecidiyeköy Torun Center’da yer alan Artı Sahne’de düzenlenen ‘Medya ve Sanat Ödülleri’nde Mustafa Sandal eski eşi Emina Jahovic'le kameraların karşısına geçti.
5.12.2018 Magazin
‘Arkadaşız’ dediği kişiyle öpüştü!
‘Arkadaşız’ dediği kişiyle öpüştü! Hande Doğandemir, önceki akşam Bebek’te “Arkadaşız” dediği bir erkekle takside öpüşürken görüntülendi.
5.11.2018 Magazin
Tuvana Türkay'dan şaşırtan hediye!
Tuvana Türkay'dan şaşırtan hediye! Oyuncu Tuvana Türkay, önceki gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkati çekti.
24.10.2018 Magazin
Dudağına Japon yapıştırıcısı sürüp sevgilisiyle öpüştü
Dudağına Japon yapıştırıcısı sürüp sevgilisiyle öpüştü Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde bir erkek, alt ve üst dudağına Japon yapıştırıcısı sürdükten sonra sevgilisiyle öpüştü.
22.10.2018 Dünya
Dudağına Japon yapıştırıcı sürüp sevgilisiyle öpüştü
Dudağına Japon yapıştırıcı sürüp sevgilisiyle öpüştü Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde bir erkek, alt ve üst dudağına Japon yapıştırıcısı sürdükten sonra sevgilisiyle öpüştü.
22.10.2018 Haber
İkinci bahar yaşıyor ömrüm!
İkinci bahar yaşıyor ömrüm! Brezilyalı model Alessandra Ambrosio (37), yeni sevgilisi İtalyan Nicolo Oddi ile Kaliforniya’da görüntülendi.
15.08.2018 Magazin
Öp Öp Öp doyamadı!
Öp Öp Öp doyamadı! Geçtiğimiz ekimden beri aşk yaşayan Dakota Johnson ile Chris Martin, çıktıkları market alışverişinde birbirlerini öpücüklere boğdu
16.05.2018 Magazin
Kimseye aldırış etmedi
Kimseye aldırış etmedi 5 yıl önce ameliyatla erkek olan Rüzgar Erkoçlar, Boğaz'da eşiyle yemek yediği esnada aşka geldi. İkili, kimseye aldırış etmeden herkesin içinde öpüştü.
19.04.2018 Magazin
Efsanenin kızı, kız arkadaşıyla dudak dudağa!
Efsanenin kızı, kız arkadaşıyla dudak dudağa! Çıktıkları gece gezmesinde objektiflere takılan ünlü model ve oyuncu Cara Delevingne ile Michael Jackson'ın kızı Paris Jackson'ın dudak dudağa öpüşmesi dikkat çekti.
25.03.2018 Magazin
Herkes bunu soruyor! Sırada...
Herkes bunu soruyor! Sırada... Kanal D'deki Çocuklar Duymasın'da Haluk ve Meltem'in öpüştüğü sahneyi kaleme alan Milliyet Cadde yazarı Sina Koloğlu, "Dizide bir hamilelik olayı eksik" ifadelerine yer verdi.
5.03.2018 Televizyon
O kural yerle bir! Meltem ve Haluk...
O kural yerle bir! Meltem ve Haluk... Yayınlandığı günden bu tarafa aile dizisi olarak bilinen Çocuklar Duymasın'nda öpüşmeme kuralı yıkıldı.
3.03.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Öpüştü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki öpüştü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.