Gazete Vatan Logo
Magazin Arka Sokaklar'da yeni aşk! Nadya ve Engin asansörde öpüştü

Arka Sokaklar'da yeni aşk! Nadya ve Engin asansörde öpüştü

Dün akşam 540. yeni bölümüyle ekrana gelen Arka Sokaklar'da operasyon kapsamında yakınlaşan Nadya ve Engin birbirlerine olan aşkını açıklıyor. Nadya'nın oteline giden Engin, asansörde Nadya ile öpüşüyor.

Arka Sokaklar'da yeni aşk! Nadya ve Engin asansörde öpüştü

Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar 540. son bölümüyle ekranlara geldi. Arka Sokaklar son bölümde, Engin ve Nadya, birbirlerine olan aşklarını öpüşerek gösterdi.

ASANSÖRDE ÖPÜŞTÜLER

Kanal D'de 14. sezonuyla ekranda olan Arka Sokaklar'ın 540. son bölümüne, Rıza Baba'nın ekibinden Engin'in, Nadya ile olan aşkı damga vurdu. Almanya'daki görevine geri çağrılan Nadya, İstanbul'daki son zamanlarını Engin ile birlikte geçirmek istedi. Nadya ve Engin, odaya çıktıkları sırada asansörde öpüştü.,

NADYA'YA ÖNCE İŞKENCE YAPTI SONRA VURDU

Arka Sokaklar'ın 540. son bölüm finalinde ise Nadya, Abdülbaki tarafından vuruldu. Nadya, alışveriş için İstanbul sokaklarında olduğu sırada yanına yaklaşan Abdülbaki sırtına silahını dayadı. Amacı, Mesut'un bulunduğu gizli evin adresini öğrenmek olan Abdülbaki, Nadya'nı kaçırdı ve eski bir mekana götürdü. Nadya ise o anlarda Engin'i aradı. İşkence yaparak Mesut'un yerini öğrenmeye çalışan Abdülbaki, karşısında Rıza Baba ve ekibini buldu. Çatışma sırasında ise Abdülbaki, Nadya'yı vurdu ve kaçtı. Hastaneye kaldırılan ve Nadya ise Arka Sokaklar'ın yeni bölümde hayata dönüyor.

Haberin Devamı