Arka Sokaklar

Arka Sokaklar

Son dakika arka sokaklar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan arka sokaklar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını arka sokaklar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Arka Sokaklar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan arka sokaklar gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.287 arka sokaklar haberi bulunmuştur. Tüm arka sokaklar haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Arka Sokaklar'dan bir müjde daha! 'Mekanın sahipleri geri geldi'
'Arka Sokaklar'dan bir müjde daha! 'Mekanın sahipleri geri geldi' Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu dizisi 'Arka Sokaklar'da Şevket Çoruh’un ardından 'Selin Komiser' karakterine hayat veren Oya Okar’ın da geri döneceği haberi sevinçle karşılandı.
27.04.2024 Magazin
Efsane geri dönüyor: Şevket Çoruh Arka Sokaklar’da
Efsane geri dönüyor: Şevket Çoruh Arka Sokaklar’da Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu projelerinden olan Arka Sokaklar’ın “Mesut Komiser”i Şevket Çoruh diziye geri dönüyor. Dizinin yeni bölümüne ilişkin yayınlanan ikinci fragmanda “Efsane geri dönüyor!” mesajı verildi.    
25.04.2024 Magazin
Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Sezon finali sürprizi: Mesut Komiser yeniden merkezde!
Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Sezon finali sürprizi: Mesut Komiser yeniden merkezde! Arka Sokaklar dizisinin efsanevi üyesi Mesut Komiser'in diziye dönüşü için görüşmeler başladı. Ünlü oyuncu Şevket Çoruh'un Arka Sokaklar'a dönüş haberi izleyiciyi de heyecanlandırdı. Peki haber doğru mu? Şevket Çoruh diziye ne zaman dönecek?
24.04.2024 Magazin
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var?
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var? Ramazan Bayramı'nın ilk günü olan 10 Nisan 2024 Çarşamba günü TV'de ne var sorusu merak ediliyor. Televizyonda hangi programların yayınlanacağını merak eden vatandaşlar, "Bugün TV'de hangi diziler var?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Haftalık dizi ve programların bu hafta ekrana gelip gelmeyeceği merak konusu oluyor. İşte Ramazan Bayramı 1. günü TV yayın akışı ile 10 Nisan 2024 Çarşamba günü ekrana gelecek yapımlar.
10.04.2024 Magazin
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
31 Mart Yargı yeni bölüm var mı, bu akşam Yargı yok mu? Yargı dizisi seçim nedeniyle bugün var mı?
31 Mart Yargı yeni bölüm var mı, bu akşam Yargı yok mu? Yargı dizisi seçim nedeniyle bugün var mı? Yargı bu akşam var mı, yok mu? 31 Mart Pazar akşamı programları seçim nedeniyle sorgulanmaya başlandı. Bugün Türkiye sandık başına gitti. Oy sayım işleminin başlaması ve seçim yasaklarını kalkmasıyla, seçim sonuçları 2024 ekranlardan takip edilecek. Söz konusu gelişmenin ardından dizilerin yeni bölümlerinin yayınlanıp yayınlanmayacağı sorgulanmaya başlandı. Peki Yargı bu akşam var mı, Yargı yeni bölüm bugün yok mu, neden yok? 31 Mart Pazar Kanal D yayın akışı listesi…
31.03.2024 Magazin
Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal Arka Sokaklar'da
Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal Arka Sokaklar'da 18 yıldır ekrana gelen polisiye dizi Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosu büyüyor. Her bölümüyle izleyicilerin beğenisini toplayan diziye Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal dahil oldu.
29.03.2024 Magazin
'Arka Sokaklar' setinde efsane yönetmene doğum günü kutlaması
'Arka Sokaklar' setinde efsane yönetmene doğum günü kutlaması Kanal D'nin fenomen dizisi 'Arka Sokakla'ın yönetmen koltuğunda oturan Orhan Oğuz’un 76'ncı yaşı sette sürpriz pastayla kutlandı.
27.03.2024 Magazin
Dünün reyting sonuçlarına göre hangi yapım birinci oldu? 15 Mart reyting sonuçları
Dünün reyting sonuçlarına göre hangi yapım birinci oldu? 15 Mart reyting sonuçları 15 Mart 2024 Cuma günü birçok yapım ekranlara geldi. Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar ve Ateş Kuşları gibi dizilerin yayınlandığı gecede, en çok izlenen yapım reyting sonuçları ile belli oluyor. Peki, dünün Reyting sonuçları açıklandı mı, hangi yapım birinci oldu?
16.03.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı Yüsra Geyik oldu
Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı Yüsra Geyik oldu Kanal D’nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nun kadrosu genişliyor. Hikayesi kadar kadrosuyla da dikkatleri üzerine çeken diziye, dördüncü bölümünden itibaren güzel oyuncu Yüsra Geyik dahil olacak.
11.03.2024 Magazin
23 Şubat reyting sonuçları: Dün akşam kim birinci oldu? Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını zirvenin sahibi kim oldu?
23 Şubat reyting sonuçları: Dün akşam kim birinci oldu? Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını zirvenin sahibi kim oldu? 23 Şubat Cuma reyting sonuçları ile dün akşam yayınlanan yapımlarının sıralaması ölçülüyor. Kanal D'de Arka Sokaklar, ATV'de Ateş Kuşları, Show TV'de Kızılcık Şerbeti, Star TV'de Yalı Çapkını yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıktı. Ayrıca TRT 1'in yeni dizisi Kara Ağaç Destanı da ilk bölümüyle ekran macerasına başladı. İşte, 23 Şubat sonuçları…
24.02.2024 Magazin
Serpil Örümcer kimdir, kaç yaşında, nereli? Arka Sokaklar dizisine konuk olan Serpil Örümcer'in çocuğu var mı?
Serpil Örümcer kimdir, kaç yaşında, nereli? Arka Sokaklar dizisine konuk olan Serpil Örümcer'in çocuğu var mı? Yeşilçam oyuncusu Serpil Örümcer Arka Sokaklar dizisine konuk oluyor. Peki, Serpil Örümcer kimdir, kaç yaşında, nereli?
16.02.2024 Magazin
Yeşilçam’ın 'Bayan Bacak'ı Serpil Örümcer 'Arka Sokaklar'a konuk oluyor!
Yeşilçam’ın 'Bayan Bacak'ı Serpil Örümcer 'Arka Sokaklar'a konuk oluyor! Yeşilçam oyuncusu Serpil Örümcer 'Arka Sokaklar'a konuk oyuncu olarak katılıyor. Dizide 'Müjgan' karakteriyle izleyiciyle buluşacak Örümcer, geçen günlerde geçim sıkıntısı çektiğini ve yaşamını devam ettirebilmek için fotoğraflarını sattığını açıklamıştı.
16.02.2024 Magazin
'Arka Sokaklar' ekibi Hatay'da! Duygusal anlar yaşadı
'Arka Sokaklar' ekibi Hatay'da! Duygusal anlar yaşadı Kanal D’nin fenomen dizisi ‘Arka Sokaklar’ın 6 Şubat depreminin birinci yıldönümüne özel çekilen bölümü bu akşam ekrana gelecek. Bu bölüm için Hatay’da enkazların arasında çekim yapan oyuncular, halen tanık oldukları yıkımın etkisinde: “Unutmadık, unutturmayacağız.”
9.02.2024 Magazin
Arka Sokaklar oyuncularından deprem bölgesi Antakya'ya moral ziyareti
Arka Sokaklar oyuncularından deprem bölgesi Antakya'ya moral ziyareti Kanal D ekranında 18 yıldır yayınlanan polisiye dizi Arka Sokaklar, Kahramanmaraş merkezli art arda yaşanan depremlerin birinci yılına özel olarak bir bölüm çekti. Dizi ekibi, Hatay’da enkazların arasında yapılan çekimler esnasında duygusal anlar yaşadı.
4.02.2024 Magazin
Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama geldi
Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama geldi Beyin damarlarında oluşan anevrizma kanaması nedeniyle 2 kez ameliyat olan sanatçı Settar Tanrıöğen’in sağlık durumuyla ilgili tedavi gördüğü hastaneden açıklama yapıldı.
1.02.2024 Magazin
Fenomenlerin el konulan lüks araçları Arka Sokaklar’a geldi! Hüsnü Komiser’in selfisi olay oldu: Öf öf yağ gibi akıyor yağ
Fenomenlerin el konulan lüks araçları Arka Sokaklar’a geldi! Hüsnü Komiser’in selfisi olay oldu: Öf öf yağ gibi akıyor yağ Yasadışı bahis ve kara para aklama iddiasıyla açılan soruşturmalar sonrası İstanbul Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kullanılamaya başlanan fenomenlere ait lüks araçlar, bu kez Arka Sokaklar dizinde kullanıldı.
1.02.2024 Magazin
Yeşilçam'ın efsane oyuncularındna Hikmet Taşdemir hayatını kaybetti
Yeşilçam'ın efsane oyuncularındna Hikmet Taşdemir hayatını kaybetti Türk Sineması'nın kötü adamı Hikmet Taşdemir, bir süredir tedavi gördüğü Tekirdağ Namık Kemal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 82 yaşında hayatını kaybetti.
25.01.2024 Magazin
İnci Taneleri ikinci fragmanıyla da olay oldu: Herkes yer içer, hesabı Dilber öder
İnci Taneleri ikinci fragmanıyla da olay oldu: Herkes yer içer, hesabı Dilber öder İlk fragmanıyla olay yaratan Yılmaz Erdoğan imzalı İnci Taneleri, bu kez Dilber’li tanıtım filmiyle gündeme oturdu. “Dilber” karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü’nün pavyon dansı, sosyal medyada çok konuşuldu.
29.12.2023 Magazin
Arka Sokaklar bugün neden var? Arka Sokaklar Pazartesi'ye mi alındı, gün mü değişti? Kanal D yayın akışı...
Arka Sokaklar bugün neden var? Arka Sokaklar Pazartesi'ye mi alındı, gün mü değişti? Kanal D yayın akışı... Uzun yıllardır Cuma günleri yayınlanan Arka Sokaklar taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandı. Arka Sokaklar'ın bilinen yayın gününün değişmesi hakkında seyirci de şaşırdı. Ancak alınan kararın arkasında başka bir gerçek var. Dizinin yeni bölümünün bu akşam ekrana gelmesi sonrası "Arka Sokaklar yayın günü değişti mi?" sorusu gündem oldu. Sevilen dizi bu haftaya özek iki bölümle yayınlanacak. Peki 18 Aralık Arka Sokaklar yeni bölüm var mı? İşte Kanal D yayın akışı...
18.12.2023 Televizyon
Arka Sokaklar'a  Pamir Pekin’den sonra yeni oyuncu!
Arka Sokaklar'a Pamir Pekin’den sonra yeni oyuncu! Türkiye’nin efsane dizisi Arka Sokaklar, kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Yeni sezona yeni isimlerle merhaba diyen diziye Pamir Pekin’den sonra güzel oyuncu Burcu Kara dahil oldu.
25.11.2023 Magazin
Ünlü oyuncu Arka Sokaklar'ın kadrosuna dahil oldu
Ünlü oyuncu Arka Sokaklar'ın kadrosuna dahil oldu Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar oyuncu kadrosunu genişletiyor. Hayatın içinden karakterleri ve toplumsal olaylara duyarlılığıyla dikkat çeken Arka Sokaklar’a birçok başarılı projede yer alan, yakışıklı oyuncu Pamir Pekin, “Komiser Mehmet” karakteri ile katılıyor.
17.11.2023 Magazin
Zeynep Beşerler - Emir İçgören boşanıyor mu? Ünlü oyuncudan ihanet iddialarına imalı yanıt
Zeynep Beşerler - Emir İçgören boşanıyor mu? Ünlü oyuncudan ihanet iddialarına imalı yanıt Emir İçgören ile 2013 yılında nikâh masasına oturan Zeynep Beşerler, 'boşanma' haberleriyle gündemde. Yedi yaşında bir oğlu olan oyuncunun, ihanete uğradığı ve bir süredir eşiyle ayrı yaşadığı konuşuluyor. Asmalımescit'te görüntülenen Zeynep Beşerler, ihanet iddiasına yanıt verdi.
5.11.2023 Magazin
Zeynep Beşerler boşanıyor
Zeynep Beşerler boşanıyor 2013 yılında iş insanı Emir İçgören ile Bodrum'da nikâh masasına oturan Zeynep Beşerler boşanma kararı aldı. İkilinin birlikte yaşadıkları evi ayırdıkları belirtildi.
27.10.2023 Magazin
Kanal D'den önemli iş birliği... D Media ile Eagle Films anlaştı
Kanal D'den önemli iş birliği... D Media ile Eagle Films anlaştı Yaratıcı endüstriler sektörünün en görkemli fuarlarından biri olan MIPCOM (International Market of Communications Programmes) 2023, devlerin buluşmasına sahne oldu. Fuarda, Türk televizyonculuğunun amiral gemisi Kanal D ile uluslararası yapım ve dağıtım şirketi Eagle Films önemli bir iş birliğine imza attı. Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı, “Birlikte çok iyi işlere imza atacağımızı düşünüyoruz. Türk televizyon tarihine damga vuracak büyük projeler geliyor” ifadelerini kullandı.
22.10.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Arka Sokaklar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki arka sokaklar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.