Öpüşme

Öpüşme

Son dakika öpüşme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan öpüşme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını öpüşme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Öpüşme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan öpüşme gelişmeleri de dahil olmak üzere 960 öpüşme haberi bulunmuştur. Tüm öpüşme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çocuklarda nezle, grip ve soğuk algınlığı için ‘önlem’ uyarısı
Çocuklarda nezle, grip ve soğuk algınlığı için ‘önlem’ uyarısı Ara tatilin sona ermesi ile özellikle nezle, grip, soğuk algınlığı gibi hastalıkların çocuklarda artmasını beklediklerini belirten uzmanlar, mutlaka önlem alınması gerektiğine dikkat çekti.
13.02.2024 Sağlık
Selin Şekerci'nin 'kamyoncu tekniği' sonrası Yasemin Allen'dan sakız önerisi geldi
Selin Şekerci'nin 'kamyoncu tekniği' sonrası Yasemin Allen'dan sakız önerisi geldi Oyuncu Selin Şekerci, geçtiğimiz günlerde öpüşme sahnesiyle ilgili 'kamyoncu tekniği' itirafıyla gündem olmuştu. Etiler'de görüntülenen Yasemin Kay Allen da öpüşme sahnelerinde oyuncuların ağız kokusu yaşaması durumu hakkında çarpıcı bir açıklamaya imza attı.
31.01.2024 Magazin
Ünlü oyuncu Selin Şekerci'den öpüşme itirafı: Tiksinme hissiyle başa çıkabilirim, kamyoncu gibi giriyorum partnerlerime
Ünlü oyuncu Selin Şekerci'den öpüşme itirafı: Tiksinme hissiyle başa çıkabilirim, kamyoncu gibi giriyorum partnerlerime Ünlü oyuncu Selin Şekerci öpüşme sahnelerindeki itirafıyla gündem oldu. Son olarak bir talk show programına konuk olan Şekerci, "Partnerimin ağzının kokması konusunda bir sorunum yok" diyerek bununla nasıl başa çıktığını anlattı.
25.01.2024 Magazin
Dilan ve Engin Polat çifti cezaevinde öpüşmenin yolunu buldu! Şok eden detay
Dilan ve Engin Polat çifti cezaevinde öpüşmenin yolunu buldu! Şok eden detay Hakkında vergi kaçırma iddiasına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Dilan Polat ile Engin Polat'ın avukatı Hüseyin Kaya, fenomen çiftin cezaevindeki ilginç 'buluşma' yöntemini anlattı. '2.Sayfa' sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel, canlı yayında 'cezaevi romantizmi'ni masaya yatırdı.
7.12.2023 Gündem
Sevgilisinden uyarı geldi: Artık hayranlarınla öpüşme, hastalık kapacağız
Sevgilisinden uyarı geldi: Artık hayranlarınla öpüşme, hastalık kapacağız Gösteri dünyasının bazı ünlüleri, hayranlarıyla aralarına pek mesafe koymuyor. Yolda yürürken kendisiyle fotoğraf çektiren hayranının omuzuna elini koyanlar bir yana ünlü bir şarkıcı var ki konserlerinde sahneye davet ettiği hayranlarını öpüyor. Ama öyle yanaklarından değil dudaklarından. Ünlü şarkıcının sevgilisi bu duruma daha önce bir şey söylemedi ama artık sabrı taştı.
2.08.2023 Magazin
Matt Damon'dan şaşırtan itiraf: O öpücük cehennem gibiydi!
Matt Damon'dan şaşırtan itiraf: O öpücük cehennem gibiydi! Son olarak dünyada ses getiren 'Oppenheimer' filminde yer alan Hollywood yıldızı Matt Damon, dünyanın en güzel kadınlarından biri olarak kabul edilen Scarlett Johansson ile 'Düşler Bahçesi' adlı yapımda çektikleri öpüşme sahnesiyle ilgili şaşırtan bir itirafta bulundu.
27.07.2023 Magazin
Ateş'in umursamaz tavrı Leyla'yı şaşkına çeviriyor!
Ateş'in umursamaz tavrı Leyla'yı şaşkına çeviriyor! Kanal D'nin sevilen dizisi 'Ya Çok Seversen'in yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ateş'in, gece havuzda yaşanan öpüşme olayını umursamayan tavrı Leyla'yı şaşkına çeviriyor!
23.07.2023 Televizyon
Selen Görgüzel'den dikkat çeken Hamdi Alkan açıklaması!
Selen Görgüzel'den dikkat çeken Hamdi Alkan açıklaması! Geçtiğimiz yıl ünlü yönetmen Hamdi Alkan ile boşanan Selen Görgüzel, bir mekanda sahne aldı. Konser öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan Görgüzel, eski eşiyle ilgili verdiği bir cevapla dikkat çekti.
20.07.2023 Magazin
Çılgın rekor denemeleri Guinness'i bile bıktırdı! Masaj, öpüşme, yemek, kızartma ve ağlama rekorları...
Çılgın rekor denemeleri Guinness'i bile bıktırdı! Masaj, öpüşme, yemek, kızartma ve ağlama rekorları... Ülkede bitmek bilmeyen rekor denemeleri Guinness'i bile isyan ettirdi. Afrika ülkesi Nijerya'da kırılan bir dünya rekoru büyük bir çılgınlığın fitilini ateşledi. İnsanlar akılalmaz rekor denemeleri yaparken Guinness Dünya Rekorları (GWR) durumu takip etmekte zorlanıyor.
18.07.2023 Dünya
Prenses Diana'nın hayaliydi Meghan gerçekleştirecek! ‘Öpüşme sahnemiz olacak mı?'
Prenses Diana'nın hayaliydi Meghan gerçekleştirecek! ‘Öpüşme sahnemiz olacak mı?' Henüz 36 yaşındayken üzerindeki sır perdesi hala aydınlanmayan bir trafik kazasına kurban giden Prenses Diana, kocası Charles'tan ayrıldıktan sonra Hollywood hayalleri kuruyordu. İddiaya göre, Diana'nın hayalini Meghan’ın gerçekleştirecek.
11.07.2023 Dünya
İhaneti kayıt cihazı ile çözdü! Çifte ceza aldı
İhaneti kayıt cihazı ile çözdü! Çifte ceza aldı E.S., 23 yıllık eşi ve üç çocuğunun annesi Z.S.’nin kendisini aldattığından şüphelenerek eve dinleme cihazı yerleştirdi. Eşinin kendisini aldattığını öğrenen E.S., Z.S.’den boşandı. E.S., ‘hırsızlık amacıyla konut dokunulmazlığını ihlal’den ceza aldırdığı eşinin erkek arkadaşı H.A.’ya bir de 25 bin liralık manevi tazminat davası açtı.
1.07.2023 Yaşam
Buse Varol'dan üçüncü çocuk yanıtı!
Buse Varol'dan üçüncü çocuk yanıtı! Alişan ve Buse Varol oğulları Burak ile alışveriş merkezinde görüntülendi. Evlilik sonrası setlerden uzak kalan Varol, eşinin çok konuşulan 'öpüşme sahnesi' açıklamasına yanıt verirken, oğlu Burak'a "Kardeş ister misin?" sorusu dikkat çekti.
19.05.2023 Magazin
DSÖ’den öpüşme uyarısı: Bu cinsel hastalığa neden oluyor
DSÖ’den öpüşme uyarısı: Bu cinsel hastalığa neden oluyor Dünya Sağlık Örgütü (WHO), oral seksin tehlikeli bir bulaşıcı hastalık olan "bel soğukluğuna" (gonore) neden olduğu ve prezervatif kullanımındaki düşüşle birlikte hastalığa yol açan bakterinin de yayıldığı uyarısında bulundu.
26.04.2023 Sağlık
'Harry Styles ile öpüşmemin bu kadar olay olmasını beklemiyordum!'
'Harry Styles ile öpüşmemin bu kadar olay olmasını beklemiyordum!' Sebastian Bear-McClard'ın kendisini aldattığını öğrenip onu terk eden Emily Ratajkowski, boşanma sonrası ünlü isimlerle, samimi hallerde objektiflere yansımıştı. ABD'li model, geçtiğimiz haftalarda arkadaşı Olivia Wilde'ın eski sevgilisi Harry Styles ile öpüşürken görüntülenmişti. Ünlü isim, son verdiği röportajda gündemden düşmeyen öpücükle ve arkadaşı Olivia Wilde'la ilgili konuştu.
23.04.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil'den şaşırtan Aleyna Tilki açıklaması!
Mehmet Ali Erbil'den şaşırtan Aleyna Tilki açıklaması! Geçtiğimiz aylarda manken Çağla Şıkel hakkında söyledikleriyle çok konuşulan şovmen Mehmet Ali Erbil, tepki çeken bir açıklamaya daha imza attı. Geçtiğimiz akşam iftar sonrası görüntülenen ünlü isim, dizilerdeki öpüşme sahneleriyle ilgili soruya verdiği 'Aleyna Tiki' cevabıyla eleştiri oklarının hedefi oldu.
13.04.2023 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer boşanıyor mu? İddialara yanıt geldi
Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer boşanıyor mu? İddialara yanıt geldi Kıvanç Tatlıtuğ son olarak Aile dizisinde Serenay Sarıkaya ile başrolü paylaşıyor. Öpüşme sahnelerinin çoğalmasıyla Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer arasında 'kıskançlık krizi' çıktı iddiaları yayıldı. Ünlü oyuncu bu iddialara yanıt verdi.
4.04.2023 Magazin
Öpüşmek orucu bozar mı? Sevgiliyle öpüşmek orucu bozar mı?
Öpüşmek orucu bozar mı? Sevgiliyle öpüşmek orucu bozar mı? Ramazan ayı ile birlikte dünyanın dört bir yanındaki müslümanlar bir ay boyunca oruçlarını tutacak, ibadetlerini gerçekleştirecekler. Oruç her gün şafak ve alacakaranlık arasında yiyecek ve içecekten uzak durmanın yanında bazı kısıtlamaları da içinde barındıran bir ibadettir. Pek çok kişi genellikle oruçluyken yapılmayacak durumları sıklıkla araştırılıyor. Bunların başında da öpüşmek geliyor. Peki, Öpüşmek orucu bozar mı? Dudaktan öpüşmek orucu bozar mı? Sevgiliyle öpüşmek orucu bozar mı? Eşini dudaktan öpmek orucu bozar mı? İşte detaylar…
18.03.2023 Ramazan
Oruçluyken öpüşmek orucu bozar mı? Sevgiliyi şehvetli öpmek oruca zarar verir mi?
Oruçluyken öpüşmek orucu bozar mı? Sevgiliyi şehvetli öpmek oruca zarar verir mi? Ramazan ayı ile birlikte oruç ibadetine dair bazı bilgiler pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Orucu bozan ya da bozmayan halleri araştıran pek çok kişi hem bile isteye yaptığı davranışları hem de istemeyerek yaptığı bazı durumların orucu etkileyip etkilemediğini araştırıyor. Bunlardan biri de Oruçluyken öpüşmek orucu bozar mı? sorusudur. Peki, Oruçluyken öpüşmek orucu bozar mı? Sevgiliyi şehvetli öpmek oruca zarar verir mi? Öpmek, öpüşmek orucu bozar mı? Oruçlu iken eşini öpmek orucu bozar mı? Eşini dudaktan öpmek orucu bozar mı? Yanaktan öpmek orucu bozar mı? İşte detaylar...
9.03.2023 Ramazan
Sular durulmuyor! Kubilay Aka arkadaşını arayıp bakın ne dedi!
Sular durulmuyor! Kubilay Aka arkadaşını arayıp bakın ne dedi! "Yalı Çapkını" dizisinde başrolleri canlandıran Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu, son dönemde gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan bir partide samimi tavırlar sergileyen partnerler Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu, Kubilay Aka'yı rahatsız etti. Saraçoğlu'nun sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'yla çok yakın dost olan Kubilay Aka, Mert Ramazan Demir'le dostu için kavga etti. İddiaya göre Demir'in Afra Saraçoğlu'na hareketlerinden rahatsız olan Aka, daha sonra arkadaşı Mert Yazıcıoğlu'nu arayarak bakın ne dedi.
18.12.2022 Magazin
Ekin Su, İngiliz Moda Ödülleri'ne damga vurdu!
Ekin Su, İngiliz Moda Ödülleri'ne damga vurdu! Love Island'a katılıp birinci olan Türk oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu, geceye sevgilisi Davide Sanclimenti ile katıldı. Uzun bir elbise tercih eden Ekin Su yarışmadan önce yaptırdığı göğüslerini sergilemeyi ise ihmal etmedi.
7.12.2022 Magazin
Margot Robbie'den öpüşme itirafı!
Margot Robbie'den öpüşme itirafı! Dünyaca ünlü isim Leonardo DiCaprio ile rol aldığı 'Wolf of Wall Street' (Para Avcısı) adlı filmle şöhreti yakalayan güzel oyuncu Margot Robbie, Hollywood yıldızı Brad Pitt ile rol aldığı 'Babylon' fimiyle ilgili açıklamalarıyla adından söz ettirdi. Filmdeki öpüşme sahnesinin senaryoda olmadığını itiraf eden ünlü isim, Pitt'i öpmek için eline geçen fırsatı nasıl değerlendirdiğini anlattı.
6.12.2022 Magazin
Survivor İlayda Şeker ve İsmail Balaban'dan balayı pozları geldi!
Survivor İlayda Şeker ve İsmail Balaban'dan balayı pozları geldi! Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban ile yarışmacı İlayda Şeker iki düğün yaparak dünyaevine girdi. Düğünde masraftan kaçınmayan çift balayı için soluğu Dubai'de aldı. İkilinin düğünde paraların havalara saçılması dikkat çekmişti.
4.12.2022 Magazin
‘Asrın davası'nda tepkiler dinmiyor! 'Bir anne bunu nasıl yapar?'
‘Asrın davası'nda tepkiler dinmiyor! 'Bir anne bunu nasıl yapar?' ABD'de pek çok kişi tarafından 'asrın davası' olarak bilinen gizemli olayda, anne Casey Anthony'e yıllar geçse dahi tepkiler dinmiyor. Davayı merakla takip eden kamuoyunda ise anne Casey'e karşı büyük bir nefret oluştu. İşte sır olayın detayları...
3.12.2022 Dünya
En kötü öpüşme sahnesi itirafı şaşırttı! 'Sorun ağzından saçılan salyalardı'
En kötü öpüşme sahnesi itirafı şaşırttı! 'Sorun ağzından saçılan salyalardı' 'Norma Rae' (1980) ve 'Places in the Heart' (1985) filmleri ile 'En İyi Kadın Oyuncu' Oscar'ına layık görülen Sally Field'a 'en iyi' ve 'en kötü' öpüşme sahneleri soruldu. 'Bu şoke edici olacak' diyerek isim verdi, herkesi şaşırttı. Dünyaca ünlü 76 yaşındaki ABD'li aktris, meslek hayatı boyunca en kötü öpüşme sahnesini böyle anlattı...
3.12.2022 Magazin
Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol'dan sahil paylaşımı!
Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol'dan sahil paylaşımı! Kuş Uçuşu dizisindeki cesur sahneleri çok konuşulan Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol uzun süre aşk iddialarıyla gündemde kaldı. Yakın arkadaş olan Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol Kuş Uçuşu 2. sezon çekimlerinden bazı set görüntülerini paylaşınca yine olay oldu.
27.11.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Öpüşme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki öpüşme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.