Gazete Vatan Logo
Magazin Sular durulmuyor! Kubilay Aka arkadaşını arayıp bakın ne dedi!

Sular durulmuyor! Kubilay Aka arkadaşını arayıp bakın ne dedi!

"Yalı Çapkını" dizisinde başrolleri canlandıran Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu, son dönemde gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan bir partide samimi tavırlar sergileyen partnerler Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu, Kubilay Aka'yı rahatsız etti. Saraçoğlu'nun sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'yla çok yakın dost olan Kubilay Aka, Mert Ramazan Demir'le dostu için kavga etti. İddiaya göre Demir'in Afra Saraçoğlu'na hareketlerinden rahatsız olan Aka, daha sonra arkadaşı Mert Yazıcıoğlu'nu arayarak bakın ne dedi.

Sular durulmuyor! Kubilay Aka arkadaşını arayıp bakın ne dedi!

'Yalı Çapkını' dizisinde başrolleri canlandıran Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu'nnu samimiyeti gündemdeydi. İddiaya göre; geçtiğimiz günlerde düzenlenen bir partide samimi tavırlar sergileyen partnerler, Kubilay Aka'yı rahatsız etti.

 

Saraçoğlu'nun sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'yla yakın arkadaş olan Aka, Mert Ramazan Demir'le sözlü tartışma yaşamıştı. TV100'deki yeni iddia ise; Kubilay Aka yaşanan gerginlik sonrası mekandan çıktı ve Mert Yazıcıoğlu'nu aradı.

Yaşananları anlatan Aka, Mert Ramazan Demir'in hareketlerinin rahatsızlık boyunda olduğunu iddia etti.

 

Öğrendikleri sonrası sevgilisi ile iletişime geçen Yazıcıoğlu, "İnsanlar yanlış anlıyor" dedi ve sevgilisinden dışarıda daha dikkatli davranmasını rica etti. Ünlü oyuncu konuyu daha fazla büyütmeden kapattı.

"FOTOĞRAFLARDAKİ KADAR YAKIŞIKLI DEĞİL"

Son olarak öpüşme sahneleriyle gündem olan ikili, Mert Ramazan Demir'in paylaşımıyla yeniden gündeme geldi.

Mert Ramazan Demir'in sosyal medya paylaşımına yorum yapan yakın dostu Mert Yazıcıoğlu'na sevgilisi Afra Saraçoğlu'ndan şoke eden bir yanıt geldi. Demir'in paylaşımına Mert Yazıcıoğlu, "Fotoğraflardaki kadar yakışıklı değil" yorumunu yapınca sevgilisi Afra Saraçoğlu, "yo daha yakışıklı" dedi. Sosyal medya kullanıcılar ise bu yoruma sessiz kalmadı. Paylaşım gündeme oturdu.

Haberin Devamı