Ömer Temelli

Ömer Temelli

Son dakika ömer temelli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ömer temelli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ömer temelli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ömer Temelli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ömer temelli gelişmeleri de dahil olmak üzere 229 ömer temelli haberi bulunmuştur. Tüm ömer temelli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ömer Temelli istifa mı etti? Fenerbahçe’de yönetici Ömer Temelli nereli, kaç yaşında, ne iş yapar, neden istifa etti?
Ömer Temelli istifa mı etti? Fenerbahçe’de yönetici Ömer Temelli nereli, kaç yaşında, ne iş yapar, neden istifa etti? Fenerbahçe Yönetim ve İcra Kurulu üyesi Ömer Temelli, görevinden istifa etti. Temelli sarı-lacivertli kulüpte daha önce Aziz Yıldırım döneminde de yöneticilik yapmıştı. Peki, Fenerbahçe’de yönetici Ömer Temelli nereli, kaç yaşında, ne iş yapar, neden istifa etti?
28.07.2022 Gündem
Fenerbahçe'de son dakika gelişmesi! Yönetici Ömer Temelli görevinden istifa etti...
Fenerbahçe'de son dakika gelişmesi! Yönetici Ömer Temelli görevinden istifa etti... Dinamo Kiev yenilgisi ile Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Fenerbahçe'de yönetimden bir istifa haberi geldi.
28.07.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Ali Koç yeniden başkan seçildi!
Fenerbahçe'de Ali Koç yeniden başkan seçildi! Fenerbahçe'de Ali Koç, tek aday olarak girdiği seçimi kazandı ve yeniden başkanlığa seçildi. 1 saat 15 dakika içinde kesin sonuçlar elde edildi ve 38 sandıkta 6 bin 459 oy alan Ali Koç, bir kez daha başkan oldu. Resmi sonuçların ardından kürsüye gelerek camiaya seslenen Koç, yeni tesis müjdesi verirken futbol takımının yeni sezon için yüzde 70 hazır olduğunu belirtti.
26.06.2021 Futbol
Yönetim Kurulu listesi belli oldu! Dikkat çeken...
Yönetim Kurulu listesi belli oldu! Dikkat çeken... Fenerbahçe'de yeniden başkanlığa seçilecek olan Ali Koç'un Yönetim Kurulu Aday Listesi belli oldu.
25.06.2021 Fenerbahçe
Ali Koç'un yeni yönetim kurulu aday listesi belli oldu
Ali Koç'un yeni yönetim kurulu aday listesi belli oldu Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un yönetim kurulu aday listesi açıklandı.
24.06.2021 Futbol
Seçimlerde Aziz Yıldırım sürprizi! Ali Koç...
Seçimlerde Aziz Yıldırım sürprizi! Ali Koç... Aziz Yıldırım döneminde yönetici olarak görev yapmış Ömer Temelli, Metin Doğan ve Ercan Karasu'nun, Ali Koç'un listesinde olacağı ortaya çıktı.
18.05.2021 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım ve Ali Koç'un listeleri belli oldu!
Aziz Yıldırım ve Ali Koç'un listeleri belli oldu! Fenerbahçe'nin tarihi kongresinde yönetim listeleri de heyecan yarattı. Fenerbahçe Başkan Adayı Ali Koç'un özellikle yönetim listesine kimleri aldığı günün merak konusu oldu.
2.06.2018 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım ilk kez itiraf etti! Ali Koç...
Aziz Yıldırım ilk kez itiraf etti! Ali Koç... Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, başkan adayı olan Ali Koç’un 2015’teki önerisini ailesinin istemediğini söyleyerek reddettiğini ilk kez açıkladı.
24.04.2018 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım o isimle yolları ayırıyor!
Aziz Yıldırım o isimle yolları ayırıyor! Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, şu anki yönetimden Ozan Balaban, Şekip Mosturoğlu, İlhan Ekşioğlu ve Selim Kosif ile yoluna devam edecek. Başkan, kardeşi Ali Yıldırım ile ilgili net bir karar vermiş değil. Üyeler tarafından tepki gören Mahmut Uslu ile yollar ayrılacak.
13.04.2018 Fenerbahçe
Ali Koç'un beyin takımı ortaya çıktı
Ali Koç'un beyin takımı ortaya çıktı Mayıs ayındaki kongrede Aziz Yıldırım'la yarışacak olan Ali Koç, müthiş bir ekip kurmuş durumda. Koç'un listesine aldığı isimler seçimin kıran kırana geçeceğinin göstergesi.
21.02.2018 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım'ın zafer planı belli oldu! Yeni isimler....
Aziz Yıldırım'ın zafer planı belli oldu! Yeni isimler.... Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım haziran ayında yapılacak seçimde net olarak stratejisini belirledi.
8.02.2018 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım 2 isim dışında bütün kadroyu değiştiriyor
Aziz Yıldırım 2 isim dışında bütün kadroyu değiştiriyor Aziz Yıldırım, seçimdeki rakibi Ali Koç karşısında zafer elde etmek için kulübe mali destek sağlayacak isimleri yeni yönetimine almayı planlıyor. Yıldırım, İlhan Ekşioğlu ve Şekip Mosturoğlu dışında bütün yönetimini değiştirecek.
7.02.2018 Fenerbahçe
Ali Koç'tan bir hamle daha!
Ali Koç'tan bir hamle daha! Koç, Yıldırım’ın yönetiminde yer alan Ömer Temelli’ye teklifte bulundu.
17.11.2017 Fenerbahçe
F.Bahçe idmana şeytan çıkaracak
F.Bahçe idmana şeytan çıkaracak Nani ile anlaşan Kanarya, Manchester United’da beraber oynadığı Robin Van Persie için de bastırıyor
23.06.2015 Fenerbahçe
Ali Koç F.Bahçe'ye döndü
Ali Koç F.Bahçe'ye döndü Fenerbahçe Başkanlığı'na aday olacağını açıklayan Ali Koç, 3 yıl aradan sonra sarı lacivertli kulübe döndü.
17.06.2015 Fenerbahçe
Yönetim ibra edildi!
Yönetim ibra edildi! Fenerbahçe Kulübü Olağan Genel Kurul toplantısı başladı.
30.05.2015 Fenerbahçe
F.Bahçe başkanını seçti
F.Bahçe başkanını seçti Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu toplantısında, Vefa Küçük başkanlığa yeniden seçildi.
25.04.2015 Fenerbahçe
Kadıköy'de yıllar sonra bir ilk!
Kadıköy'de yıllar sonra bir ilk! Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat ve bazı yöneticiler, derbi maçı izlemek için Kadıköy'e geldi.
8.03.2015 Galatasaray
Yöneticiler de idmanı izledi
Yöneticiler de idmanı izledi Fenerbahçe, 8 Mart Pazar günü Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
6.03.2015 Fenerbahçe
Anadolu Yakası Maja’da buluşacak!
Anadolu Yakası Maja’da buluşacak! FÜSUN SAKA / fsaka@gazetevatan...
22.01.2015 Arşiv
Aziz Yıldırım yemeğe katılmadı
Aziz Yıldırım yemeğe katılmadı Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, futbolcular ve eşleriyle birlikte yenecek yemeğe katılmadı.
10.12.2014 Fenerbahçe
Suç mu işledik? Bu kapıdan çıkarız
Suç mu işledik? Bu kapıdan çıkarız Küfürler nedeniyle önce Arena’yı terk edip sonra stada geri dönen Volkan çıkışta böyle patladı:
17.11.2014 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım'ın hedefi büyük!
Aziz Yıldırım'ın hedefi büyük! Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, basketbol şubesine ilişkin hedeflerinden bahsetti.
12.10.2014 Basketbol
Aziz Yıldırım futbolcuları topladı
Aziz Yıldırım futbolcuları topladı Aziz Yıldırım, yöneticiler, teknik heyet ve oyuncular akşam yemeğinde bir araya geldiler.
14.08.2014 Fenerbahçe
F.Bahçe için en kritik hafta!
F.Bahçe için en kritik hafta! Hem Fenerbahçe Kulübü hem Başkan Aziz Yıldırım hem de Türk sporu için önemli olan kritik günlerin startı veriliyor.
16.06.2014 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Ömer Temelli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ömer temelli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.