Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Suç mu işledik? Bu kapıdan çıkarız

Suç mu işledik? Bu kapıdan çıkarız

Küfürler nedeniyle önce Arena’yı terk edip sonra stada geri dönen Volkan çıkışta böyle patladı:

Suç mu işledik? Bu kapıdan çıkarız

Telefonunu kapatan ve Emre Belözoğlu’nun bulduğu milli eldiven önce “Arabada beklerim” deyip Türk Telekom Arena’ya girmek istemedi

Kurallar gereği mutlaka içeride olması gerektiği anlaşılınca statta hemen oda ayarlanan Demirel, garajdan çıkma önerisini de net bir dille reddetti

AVRUPA Şampiyonası Elemeleri’nde ilk galibiyetini Kazakistan karşısında alan A Milli Takımımız’ın bu zaferine sevinmek nasip olmadı. Bunun nedeni ise hem karşılaşma öncesinde hem de sonrasında yaşanan olaylar. Maçtan önce ısınmak için sahaya çıkan Volkan Demirel tribünlerden kendisine, eşine, annesine hatta minik kızına edilen küfürler sonrasında eldivenlerini çıkarıp sahayı terk etti.

‘BÖYLE ZATEN OYNATMAM’

TÜRKİYE Futbol Direktörü Fatih Terim, milli kaleci soyunma odasında duş alırken olayı öğrendi ve futbolcusuyla burada kısa bir görüşme yaptı. Volkan “Bana çok ağır küfürler ettiler.

Oynayacak durumda değilim” derken, Fatih Terim de “Seni zaten bu şekilde oynatmam” sözlerinin ardından tecrübeli kaleci Türk Telekom Arena’dan ayrıldı. Ancak doping kontrolüne katılmaması durumunda hem Volkan’ın hem de A Milli Takım’ın ceza alma ihtimali üzerine seferberlik ilan edildi.

Haberin Devamı

YARDIMCI, TEMELLİ’Yİ ARADI

MİLLİ takım ve federasyon yetkililerinin Volkan Demirel’i arayıp ulaşamamasının ardından TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, F.Bahçeli yönetici Ömer Temelli’yi arayarak oyuncunun bulunması gerektiğini, aksi halde ceza alabileceğini aktardı.
Temelli de F.Bahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya’yı ararken, Çetinkaya da sarı-lacivertlilerin kaptanı ve Volkan’ın yakın arkadaşı Emre Belözoğlu’yla irtibata geçti.
KAVACIK’TA ORTAYA ÇIKTI
EMRE Belözoğlu telefonu kapalı olan Volkan’a sadece en yakınlarına verdiği özel hattından ulaşırken, milli kalecinin Kavacık’ta bir yerde olduğu anlaşıldı.
Sonrasında Emre ve Hasan Çetinkaya ile birlikte Arena’ya geri dönen Volkan içeri girmek istemedi. Tecrübeli futbolcu “Arabada beklerim” derken, bunun kurallara aykırı olduğu anlaşılınca stat içinde bir oda ayarlandı.
‘GELDİĞİMİZ GİBİ?GİDERİZ’
KARŞILAŞMA?sonunda ise garajdan çıkması telkin edilen Volkan bu teklife “Suç mu işledik? Biz geldiğimiz gibi yine bu kapıdan çıkarız” diyerek karşı çıktı.
Sonrasında da korumaların orantısız müdahalesiyle basına saldırdığı o talihsiz anlar yaşandı.
‘Bu adam vatan haini mi?’
TT Arena’dan çıkışı esnasında F.Bahçeli korumalar ile basın mensupları arasında yaşanan arbededen önce stat müdürü Mustafa Turgun’un F.Bahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya’ya “Volkan’ı itfaiyenin bulunduğu taraftan çıkaralım” teklifinde bulunduğu ifade edildi. Çetinkaya ise “Bu adam vatan haini mi? Kaçırır gibi stattan çıkaalım. Nereden geldiyse oradan çıkmalı ve kapıda 1 saat bekleyen basın mensupları var” dediği öğrenildi.
HASAN Çetinkaya’nın basın mensuplarıyla yaşanan olaylar sonrasında ise “Ben hepsine yardımcı olmak istedim” dediği de ifade edildi.
Kazaklar'a tepkiyi kendisine sandı
KAZAKİSTAN maçı öncesi yaşanan krizin, tamamen yanlış anlaşılma yüzünden patlak verdiği ortaya çıktı. Taraftarlar ilk olarak Volkan'ı tribüne çağrırken, bu sırada Kazak taraftarların bayrak açmasını yuh çekerek protesto ederken, milli file bekçisi bu tepkilerin kendisine olduğunu sandı. Volkan bu durum sonrası tribüne dönerek 'sus' işareti yaparken, tribünlerin karşılık vermesiyle olay küfürlü teokiye döndü.

Haberin Devamı