Ömer Güney

Ömer Güney

Son dakika ömer güney haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ömer güney ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ömer güney haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ömer Güney

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ömer güney gelişmeleri de dahil olmak üzere 915 ömer güney haberi bulunmuştur. Tüm ömer güney haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tek telefon dolandırıcılarına 8 milyon lirasını kaptırdı! Akılalmaz olay
Tek telefon dolandırıcılarına 8 milyon lirasını kaptırdı! Akılalmaz olay Eyüpsultan’da oturan K.A.S., telefonla kendisini arayıp polis olarak tanıtan kişilere inanarak altın ve paralarını poşet içinde teslim etti. Polis, iki kişiyi yakalarken şüphelilerin poşet içindeki para ve ziynet eşyalarını aldıkları anlar bir güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
12.08.2023 Yaşam
Üzerine asit dökülen işçi ağır yaralandı
Üzerine asit dökülen işçi ağır yaralandı Bursa'nın İnegöl ilçesi Organize Sanayi bölgesinde faaliyet gösteren bir tekstil fabrikasında meydana gelen olayda üzerine kostik Potasyum Hidroksit sıçrayan işçi yaralandı. Vücudunun yüzde 60'ında 2. Derece yanıklar oluşan işçi hastanede tedavi altına alındı.
12.05.2022 Yaşam
Memuriyet, engelli maaşı... Akılalmaz olay! İdrar çetesi çökertildi!
Memuriyet, engelli maaşı... Akılalmaz olay! İdrar çetesi çökertildi! Kamuda iş imkanı ve engeli maaşına kadar birçok imkanlardan faydalanıyorlardı. İdrar çetesi şok etti. Herhangi bir hastalığı olmayan şahıslara, gerçek hasta olan kişilerin kan ve idrar tetkiklerini kullanarak, para karşılığında engelli raporu çıkartan, 23 şüpheli hakkında dava açıldı. Şüphelilerin çıkarttıkları raporları kullanarak, kamu kurumlarına engelli kontenjanında işe girdikleri, engelli maaşı aldıkları, devletin her türlü imkanında faydalandıkları belirtildi. Şüphelilerden Songül T., ifadesinde, başka şahıslara ait idrarın bulunduğu bidona, kendisine ait barkodun yapıştırıldığını “tahlile bu idrarı vereceksin” denildiğini söyledi.
22.10.2021 Yaşam
Sürücü belgesi çetesine operasyon!
Sürücü belgesi çetesine operasyon! Sahte sürücü belgeleriyle ilgili flaş operasyon! Muğla'nın Fethiye ilçesinde 20 bin lira karşılığında sahte sürücü belgesi hazırlayan şüphelilere yönelik operasyonda 12 kişi yakalandı.
26.08.2021 Ekonomi
Çocuklar Duymasın'ın Teo'sundan güzel haber!
Çocuklar Duymasın'ın Teo'sundan güzel haber! 'Çocuklar Duymasın' dizisindeki Teo rolüyle tanınan Ömer Güney, ABD’deki oyunculuk eğitiminin ardından ilk başrolünü kaptı. Genç oyuncu, dijital platformda yayınlanacak Türk-Amerikan ortak yapımı bir filmde rol alacak.
20.04.2021 Magazin
Yeni yasaklar geliyor! O ilde alarm
Yeni yasaklar geliyor! O ilde alarm Yeni yasak kararı verildi. Trabzon'da pandemi alarmı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın paylaştığı vaka sayısı haritasına göre 8-14 Şubat tarihleri arasında oransal olarak en çok vakanın görüldüğü iller arasında ilk sırada yer alan Trabzon'da, yerel kısıtlama tedbirleri devreye alınıyor. Kentte virüsün cenaze namazları ve taziye ziyaretleri ile yayıldığının belirlenmesi üzerine cenaze namazları en fazla 30 kişi ile sınırlandırıldı, kırsalda aile içi buluşmaların önlenmesi için denetimler sıklaştırıldı. Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, “Maske konusunda sokaklarda bir sıkıntı yok ama bizim aşamadığımız ve kontrolde zorlandığımız aile içi buluşmalar” dedi.
18.02.2021 Gündem
Zorla fuhuş yaptırdılar! Evlenmek istedi, hayatı karardı...
Zorla fuhuş yaptırdılar! Evlenmek istedi, hayatı karardı... Adana’da kadınlara zorla fuhuş yaptırdığı öne sürülen 4’ü kadın 9 zanlıdan 6’sı “Kiraz” operasyonunda yakalanıp tutuklanırken, “Kiraz” lakaplı kadının şebeke lideri tarafından evlilik vaadiyle kandırılıp darp ve tehditle fuhuş yaptırıldığı öğrenildi.
19.01.2021 Gündem
Boyalı çıkan sıfır otomobille ilgili "emsal" karar
Boyalı çıkan sıfır otomobille ilgili "emsal" karar Konya'da satın aldığı lüks otomobilinde 5 parça boya olduğu anlaşılan vatandaşın yaklaşık 5 yıllık hukuk mücadelesinde Ankara Bölge Adliye Mahkemesi, aracın iadesi karşılığında, 171 bin liranın tüketiciye geri verilmesini karara bağladı.
14.08.2019 Otomobil
29 ilde büyük FETÖ operasyonu!
29 ilde büyük FETÖ operasyonu! FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün Türk Silahlı Kuvvetleri içerisindeki kripto yapılanmasına yönelik olarak ardışık aramalarda tespit edilen, Kara ve Hava Kuvvetleri'nde halen aktif görevde bulunan 2 Yüzbaşı, 3 Üsteğmen, 17 Astsubay ile 2 ihraç Üsteğmen, 5 ihraç Astsubay, 1 ihraç askeri öğrenci, 1 terhis Asteğmen (polis memuru) ve 1 emekli astsubay olmak üzere toplam 32 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.
8.01.2019 Gündem
FETÖ'nün gaybubet ablası tutuklandı
FETÖ'nün gaybubet ablası tutuklandı Bursa’da KOM ekiplerinin yaptığı operasyonda gözaltına alınan FETÖ'nün il gaybubet ablası tutuklanırken, eşi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
1.03.2018 Gündem
Polisten kaçarken düşüp ayağını kırdı
Polisten kaçarken düşüp ayağını kırdı KONYA'nın Seydişehir ilçesinde atıl vaziyetteki bir fabrika binasında bakır kabloları çalmaya çalışan 3 kişiden Hasan A., polisten kaçarken düşüp, sol ayak bileğini kırdı. Hasan A., hastaneye kaldırılırken, diğer 2 kişi gözaltına alındı.
7.12.2017 Yaşam
MİT abisine film gibi takip
MİT abisine film gibi takip FETÖ’den dava açılan eski MİT’çi Serkan B.’nin örgüt abisi Alaattin Tabak’ın film gibi bir operasyonla yakalandığı ortaya çıktı. Tabak’ın irtibata geçtiği MİT’çinin eşi durumu polise bildirince AVM’de buluşma ayarlandı. Tabak, AVM’nin otoparkında gizlenen polis ekiplerince gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Bunalıma giren şahıs tartıştığı annesini vurdu
Bunalıma giren şahıs tartıştığı annesini vurdu Adana’nın Ceyhan ilçesinde, psikolojik bunalımda olduğu iddia edilen bir kişi, tartıştığı annesini silahla yaraladı.
29.07.2017 Yaşam
FETÖ’cüler yine MİT’i hedef aldı
FETÖ’cüler yine MİT’i hedef aldı 15 Temmuz kalkışmasının ardından büyük kan kaybeden hain örgüt, Avrupa’da Türk istihbaratını hedef hâline getirmeye çalışıyor.
29.09.2021 Gündem
Astsubay cinayetinin altından yasak aşk çıktı
Astsubay cinayetinin altından yasak aşk çıktı Başkent’te Astsubay Bekir Uyanık’ın evinin önünde bıçaklanmasının sebebinin yasak aşk olduğu iddia edildi
12.04.2017 Yaşam
FETÖ'nün emniyet yapılanmasına operasyon
FETÖ'nün emniyet yapılanmasına operasyon Şükrü Balcı Polis Meslek Yüksek Okulu yapılanmasına yönelik İstanbul merkezli 4 ilde düzenlenen operasyonda, aralarında eski 1. ve 3. sınıf emniyet müdürlerinin de bulunduğu 14 emniyet personeli gözaltına alındı
29.09.2021 Gündem
Sivassporlu futbolculardan şehit ailesine ziyaret
Sivassporlu futbolculardan şehit ailesine ziyaret Sivasspor teknik direktörü Mesut Bakkal ile bazı futbolcular, geçen yıl Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde şehit düşen özel harekat polisi Ömer Güney'in ailesini ziyaret etti.
23.09.2021 Futbol
Ömer Güney Paris'te öldü
Ömer Güney Paris'te öldü PKK'lı 3 kadının öldürüldüğü olayın tutuklu tek sanığı Ömer Güney’in Paris’te öldüğü bildirildi. Ömer Güney’in duruşmasının 23 Ocak ve 24 Şubat tarihleri arasında Paris’te yapılması bekleniyordu
29.09.2021 Gündem
Korkunç! Elindeki bardağı kırıp...
Korkunç! Elindeki bardağı kırıp... İstanbul Beyoğlu’nda iki saldırgan, dövdükleri şahsı kırdıkları bardak ile defalarca yaraladı. Hastaneye kaldırılan şahıs, hayatını kaybetti.
9.08.2016 Yaşam
Sahte diplomalı öğretmen operasyonu: 30 gözaltı
Sahte diplomalı öğretmen operasyonu: 30 gözaltı Şanlıurfa merkezli Adana, Adıyaman, Gaziantep ve Ankara’da düzenlenen eş zamanlı operasyonda sahte üniversite diplomalarıyla öğretmen olarak atanarak devletten maaş alan ve başka kişilere de para karşılığında sahte diploma ve evrak düzenledikleri tespit edilen 30 kişi gözaltına alındı.
31.05.2016 Yaşam
Cizre'de emniyet müdüründen güvenlik güçlerine anons
Cizre'de emniyet müdüründen güvenlik güçlerine anons Cizre'de operasyonun ardından emniyet müdürlüğünden güvenlik güçlerine anons yapıldı...
29.09.2021 Gündem
Cizre’nin ateşi tüm Türkiye’ye düştü
Cizre’nin ateşi tüm Türkiye’ye düştü Şırnak’ın Cizre ilçesinde 5 kez uygulanan ve sonuncusu 60’ncı gününde devam eden sokağa çıkma yasağı süresince 16 ilin nüfusuna kayıtlı 23 asker ve polis şehit oldu...
29.09.2021 Gündem
Cizre şehitleri uğurlandı
Cizre şehitleri uğurlandı Cizre’deki PKK saldırısında şehit olan Ömer Güney Sivas, Ahmet Semerci Balıkesir ve Taner Cinpolat Gaziantep’te son yolculuklarına uğurlandı.
29.09.2021 Gündem
Şehit polis Whatsapp'ta bakın ne yazmış
Şehit polis Whatsapp'ta bakın ne yazmış Şırnak’ın Cizre ilçesinde PKK’lı teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olan 24 yaşındaki özel harekat polisi Ömer Güney’in arkadaşıyla mesajlaşırken yazdığı sözler yürekleri dağladı...
29.09.2021 Gündem
Cizre'de şehit sayısı 3'e çıktı
Cizre'de şehit sayısı 3'e çıktı Cizre İlçesi’nde, PKK’lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında akşam saatlerinde çıkan çatışmada 1 polis memuru daha şehit oldu ve böylece şehit sayısı 3’e çıktı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ömer Güney ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ömer güney haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.