Gazete Vatan Logo

Cizre'de şehit sayısı 3'e çıktı

Cizre İlçesi’nde, PKK’lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında akşam saatlerinde çıkan çatışmada 1 polis memuru daha şehit oldu ve böylece şehit sayısı 3’e çıktı.

Cizre'de şehit sayısı 3'e çıktı

Asker ve polisin ortak yürüttüğü ’Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Burak Demirci Operasyonu’ kapsamında Cudi Mahallesi’nde bugün PKK’lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında sabah başlayan çatışmalar aralıklarla akşam saatlerine kadar sürdü. Öğleden sonra 1 polisle 1 askerin şehit olmasının ardından, akşam saatlerinde teröristlerin açtığı ateşle yaralanan 1 polis de kaldırıldığı Cizre Devlet Hastanesi’nde doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.
Cizre’de bugünkü çatışmalarda 3 güvenlik görevlisi şehit olurken, yaralanan 5 güvenlik görevlisinin de tedavisi sürüyor.
1 POLİS 1 ASKER KURTARILAMADI

Şırnak'ın Cizre ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda bir asker ile bir polis memuru şehit oldu

İlçede terör örgütü mensuplarınca kazılan çukurların kapatılması, kurulan barikatların kaldırılması, yollara tuzaklanan el yapımı patlayıcıların etkisiz hale getirilmesi ve bölgenin teröristlerden temizlenmesi amacıyla başlatılan "Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Burak Demirci Operasyonu" sürüyor.

Haberin Devamı

Cudi Mahallesi Reyhan Sokak'ta teröristlerce düzenlenen saldırıda bir asker ile bir polis memuru ağır yaralandı.

Cizre Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı polis ve asker, müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

ŞEHİTLERİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU
Cizre İlçesi’nde, ’Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Burak Demirci Operasyonu’ kapsamında Cudi Mahallesi’nde PKK’lılar ile güvenlik güçleri arasında yaşanan çatışmalarda şehit olan güvenlik güçlerinin isimleri belli oldu. Çatışmada, Balıkesir Sındırgı İlçesi nüfusuna kayıtlı Jandarma Astusubay Kıdemli Çavuş Ahmet Semerci, özel harekat polisi Sıvas merkez nüfusuna kayıtlı Ömer Güney ve Gaziantep merkez nüfusuna kayıtlı özel harekat polisi Taner Cinpolat’ın şehit olduğu öğrenildi. Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Ahmet Semerci’nin nişanlı olduğu ve evlilik hazırlıkları yaptığı öğrenilirken, şehit özel harekat polisi Ömer Güney’in de 25 yaşında ve bekar olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı