Noter

Noter

Son dakika noter haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan noter ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını noter haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Noter

haberleri sayfasında son dakika yaşanan noter gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.162 noter haberi bulunmuştur. Tüm noter haberleri aşağıda listelenmiştir.
1 Mayıs okullar tatil mi? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü resmi tatil mi, banka, sağlık ocakları, eczaneler, noter, hastaneler kapalı mı?
1 Mayıs okullar tatil mi? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü resmi tatil mi, banka, sağlık ocakları, eczaneler, noter, hastaneler kapalı mı? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sebebiyle Çarşamba günü resmi tatil olduğundan nerelerin açık olup olmadığı sorgulanıyor. İşçi ve emekçinin bayramı olarak da bilinen 1 Mayıs sebebiyle gözler okullara çevrildi. Resmi tatil günlerinde okullar, üniversiteler, bankalar, sağlık ocakları, eczaneler, noter ve hastaneler ile beraber tüm kamu kurumları kapalı oluyor. Peki, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü resmi tatil mi, banka, sağlık ocakları, eczaneler, noter, hastaneler kapalı mı?
27.04.2024 Gündem
Süleyman Hurma'dan Süper Lig için bomba iddia!
Süleyman Hurma'dan Süper Lig için bomba iddia! Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulunurken Süper Lig için bomba bir iddia ortaya attı.
23.04.2024 Futbol
23 Nisan PTT açık mı? PTT bugün çalışıyor mu, kapalı mı, 23 nisan ptt tatil mı?
23 Nisan PTT açık mı? PTT bugün çalışıyor mu, kapalı mı, 23 nisan ptt tatil mı? 23 Nisan'da PTT açık mı, PTT kargo 23 Nisan kapalı mı, tatil mi? Soruları para ve alım satım işlemleri yapacaklar ya da kargo gönderecekler vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşlemlerini halletmek isteyenler arama motorlarına yöneldi.
23.04.2024 Yaşam
'Sahte mimar' davasında karar ortaya çıktı!
'Sahte mimar' davasında karar ortaya çıktı! Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi 1980 yılı mezunu olarak tanıtan Avni Tekinaslan, sahte mezuniyet geçici belgesi hazırlayıp kendisini 42 yıldır mimar olarak tanıttı. Yargılandığı davada 1 yıl 8 ay hapis cezası aldı.Mahkeme heyeti, Tekinaslan’ın sabıkasız oluşunu dikkate alarak hükmün açıklanmasını 5 yıl geriye bıraktığı açıklandı.
8.04.2024 Gündem
TFF Başkanı 'seçime git' talebini reddetti! Süper Lig ekipleri noter huzurunda imza toplayacak
TFF Başkanı 'seçime git' talebini reddetti! Süper Lig ekipleri noter huzurunda imza toplayacak Süper Lig kulüpleri, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin seçimli genel kurula gitmesini istedi.
6.04.2024 Futbol
8 bin sürekli işçi alım kurası gerçekleştirildi! Bakan Koca detayları paylaştı
8 bin sürekli işçi alım kurası gerçekleştirildi! Bakan Koca detayları paylaştı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bakanlık bünyesinde 8 bin sürekli işçi istihdamı için 3-4 Nisan'da kura çekimi yapıldığını açıkladı.
5.04.2024 Gündem
Noterler 1 Nisan'da (yarın) açık mı, 1 Nisan noterler kapalı mı? Noterler pazartesi tatil mi, açık mı?
Noterler 1 Nisan'da (yarın) açık mı, 1 Nisan noterler kapalı mı? Noterler pazartesi tatil mi, açık mı? 1 Nisan noterler açık mı, yarın (1 Nisan’da) noterler kapalı mı, tatil mi? 31 Mart 2024 yerel seçimin sona ermesiyle 1 Nisan Pazartesi günü noterleri çalışma durumu sorgulanmaya başlandı. Araç, konut alış satışı, tasdikleme gibi işlemleri olan kişiler seçimin ertesi günü olan 1 Nisan’da noterler açık mı? Sorusuna yanıt arıyor.
31.03.2024 Gündem
591 şehit yakını, gazi ve gazi yakını kamuya atandı
591 şehit yakını, gazi ve gazi yakını kamuya atandı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından, kamu kurum ve kuruluşlarına 591 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının ataması gerçekleştirildi.
22.03.2024 Çalışma Hayatı
Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi kura çekimi sorgulama: 2024 İŞKUR Sağlık Bakanlığı işçi alımı kurası ne zaman, saat kaçta yapılacak?
Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi kura çekimi sorgulama: 2024 İŞKUR Sağlık Bakanlığı işçi alımı kurası ne zaman, saat kaçta yapılacak? Sağlık Bakanlığı tarafından İŞKUR yoluyla alınacak 8 bin işçi alımının kura çekimi ve sonuçları araştırılmaya başlandı. 23 Şubat ve 27 Şubat arasında başvuru yapan adaylar, ANKARA'DA noter huzurunda gerçekleştirilecek çekilişin ardından Sağlık Bakanlığı İŞKUR işçi alım kura sonuçlarında isimlerini görebilecekler. 2024 Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura sonuçları sorgulaması nasıl, nereden ve ne zaman yapılır?
18.03.2024 Çalışma Hayatı
CHP'yi karıştıran video! Para sayma görüntülerinin aslı ne?
CHP'yi karıştıran video! Para sayma görüntülerinin aslı ne? CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda milyonlarca liralık paranın sayıldığı görüntüler Türkiye gündemine oturdu. Soruşturma başlatılan görüntülere ilişkin dikkat çeken açıklamalar da geliyor.
13.03.2024 Gündem
'Kalkan-14' operasyonlarında 25 şüpheli yakalandı
'Kalkan-14' operasyonlarında 25 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye’de yasal kalış hakkı olmayan yabancılara sahte belgeler düzenleyerek sınır dışı edilmelerine engel oldukları tespit edilen 1'i doktor, 3'ü noter görevlisi, 5'i danışmanlık şirketi sahibi ve 1'i posta görevlisi olmak üzere 25 şüphelinin İstanbul'da, 'Kalkan-14' operasyonlarıyla yakalandığını duyurdu.
10.03.2024 Gündem
İŞKUR Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman 2024? 8 bin işçi alımı kura sonuçları ne zaman açıklanacak?
İŞKUR Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman 2024? 8 bin işçi alımı kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Sağlık Bakanlığı'na 8 bin işçi alımı kurası ne zaman sorusunun yanıtı merak ediliyor. İŞKUR Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı başvuru tarihleri ve şartları hakkında araştırmalar da hızlandı. Mülakatsız Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekimi noter huzurunda gerçekleştirilecek. İŞKUR Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman 2024?
5.03.2024 Gündem
Bakan Koca’dan personel alımı açıklaması: 8 bin personel alacağız
Bakan Koca’dan personel alımı açıklaması: 8 bin personel alacağız Sağlık atamaları ile ilgili konuşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Sağlık Bakanlığı’na 27 bin personel alımıyla ilgili ÖSYM yerleştirme sonuçlarını açıkladı. Sözleşmeli pozisyonlara 27 bin çalışma arkadaşımızın herhangi bir mülakat süreci olmadan atamaları yapıldı. Yeni çalışma arkadaşlarımız en kısa sürede atama süreçleri tamamlanarak görevlerine başlayacak ve bize güç verecekler” dedi.
5.03.2024 Gündem
Tarım ve Orman Bakanlığı kura sonuçları! Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları nasıl sorgulanır? İŞKUR Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı sonuçları
Tarım ve Orman Bakanlığı kura sonuçları! Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları nasıl sorgulanır? İŞKUR Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı sonuçları Tarım ve Orman Bakanlığı alımı kura sonuçları 27 Şubat 2024 Salı ile birlikte sorgulanıyor. Tarım Bakanlığı Personel alımı sonuçları https://www.youtube.com/tarimtv​ adresinden canlı yayında takip edilebilecek.​ Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı kura sonuçları Bakanlığın ve İşçi Genel Müdürlüğünün internet adresinde ilan edilecek. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları nasıl sorgulanır? İşte Tarım ve Orman Bakanlığı kura sonuçları…
28.02.2024 Çalışma Hayatı
Diş hekimi atamaları 2024! Diş hekimi atamaları ne zaman olacak? Sağlık Bakanlığı diş hekimi atama 2024
Diş hekimi atamaları 2024! Diş hekimi atamaları ne zaman olacak? Sağlık Bakanlığı diş hekimi atama 2024 Sağlık Bakanlığı, tabip, diş hekimi, eczacılar için 2024 yılı ilk defa ve yeniden atama kurası ilanına çıktı. Kura başvuruları, "https://ekip.saglik.gov.tr" adresinden erişim sağlanan Entegre Kurumsal İşlem Platformu (EKİP) üzerinden giriş yapılarak kura takviminde belirtilen süreler içinde yapılacak. Peki, Diş hekimi atamaları ne zaman olacak? İşte Sağlık Bakanlığı diş hekimi atama 2024…
28.02.2024 Çalışma Hayatı
Noter sistemi ne zaman gelecek? Noter satış sistemi gitti, çalışmıyor!
Noter sistemi ne zaman gelecek? Noter satış sistemi gitti, çalışmıyor! Noter sistemi ne zaman gelecek ve çöktü mü? Sorularına yanıt aranıyor. Noter sistem arızası tüm Türkiye'de işlem sorunlarını beraberinde getirdi. Alım satım, tasdik gibi işlemlerin yapıldığı noter sistemi, Adalet Bakanlığı ile kullanılan ortak ekranın çökmesi hizmet verememeye başladı. Noter satış sistemi gitti, çalışmıyor sorununa ilişkin detaylar…
28.02.2024 Gündem
Milyonlarca liralık alelacele ihaleler yüzlerce site sakinini isyan ettirdi! Milyonlar havada uçuştu
Milyonlarca liralık alelacele ihaleler yüzlerce site sakinini isyan ettirdi! Milyonlar havada uçuştu İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, görev süresi dolan site yönetiminin alelacele habersiz yaptığı ileri sürülen 4,5 milyonluk asansör bakım ihalesi ve 11 milyonluk dış cephe boya ihalesi, site sakinlerini çileden çıkardı. Yüzlerce site sakini durumu protesto ederken, yangından mal kaçırırcasına yapıldığı söylenen ihaleler yargıya taşındı.
22.02.2024 Gündem
TFF'den yayın ihalesi flaş açıklaması
TFF'den yayın ihalesi flaş açıklaması Türkiye Futbol Federasyonu, yayın ihalesiyle ilgili açıklama yaptı.
14.02.2024 Futbol
Depremzedeler, konutlarına 6 Şubat'tan önce kavuşacak
Depremzedeler, konutlarına 6 Şubat'tan önce kavuşacak Adana’da depremzedeler için yapımına devam eden TOKİ konutlarının sonuna gelinirken 6 Şubat öncesi depremzede ailelerin evlerine yerleştirileceği öğrenildi.
29.01.2024 Adana
Tapuda ve noterlerde yeni dönem! 81 ilde uygulanıyor
Tapuda ve noterlerde yeni dönem! 81 ilde uygulanıyor Kamu ve özel kurumlarda sahte kimlikle yapılan işlemler, doğrulama cihazları sayesinde başlamadan tespit edilecek. 81 ildeki tapu müdürlükleri, noterlik ve bankalarda kullanılan cihaz, çipli kimlik kartı ve kişinin parmak izlerini İçişleri Bakanlığı, Nüfus Müdürlüğü veri tabanındaki bilgileriyle eşleştirip doğru kişi olup olmadığını sorguluyor. Kimliğin sahte olduğu anlaşıldığında şüpheli kişi hakkında yasal işlem başlatılıyor.
22.01.2024 Gündem
Noterde büyük oyun! Okuma - yazma bilmeyen kadın arabayı üzerine geçirdi
Noterde büyük oyun! Okuma - yazma bilmeyen kadın arabayı üzerine geçirdi İstanbul'da otomobilini satmak isteyenleri dolandırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2'si kadın 23 şüpheli gözaltına alındı. Şebekenin noterlerde kurbanlarını "Paran geliyor, birazdan hesabına geçecek merak etme" gibi sözlerle kandırarak otomobilleri üzerlerine aldıkları belirlendi. Noterde okuma yazma bilmeyen kadın şebeke üyesinin parmak basarak, kurbanının otomobilini üzerine aldığı anları güvenlik kameraları kaydetti.
19.01.2024 Vatan TV
Böylesi görülmedi! Okuma yazma bilmeyen dolandırıcı "parmak basarak" dolandırdı
Böylesi görülmedi! Okuma yazma bilmeyen dolandırıcı "parmak basarak" dolandırdı İstanbul'da otomobilini satmak isteyenleri dolandırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2'si kadın 23 şüpheli gözaltına alındı. Şebekenin noterlerde kurbanlarını  "Paran geliyor, birazdan hesabına geçecek merak etme" gibi sözlerle kandırarak otomobilleri üzerlerine aldıkları belirlendi. Noterde okuma yazma bilmeyen kadın şebeke üyesinin parmak basarak, kurbanının otomobilini üzerine aldığı anları güvenlik kameraları kaydetti.
19.01.2024 Gündem
AK Parti Şanlıurfa belediye başkan adayı kim oldu? 2024 AK Parti Şanlıurfa belediye başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül kimdir, nereli, kaç yaşında?
AK Parti Şanlıurfa belediye başkan adayı kim oldu? 2024 AK Parti Şanlıurfa belediye başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül kimdir, nereli, kaç yaşında? AK Parti Şanlıurfa Belediye Başkan adayı kim oldu, 2024 Şanlıurfa AK Parti Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül kimdir? AK Parti Şanlıurfa Belediye Başkanı adayı belli oldu. ATO Kongre Salonu'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti belediye başkan adaylarını açıkladı. Peki, AK Parti Şanlıurfa Belediye Başkanı adayı Zeynel Abidin Beyazgül kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu?
18.01.2024 Gündem
KİPTAŞ canlı yayın | KİPTAŞ Karanfilköy kura sonuçları isim listesi açıklandı mı? Karanfilköy KİTAP kura çekimi canlı yayın izle
KİPTAŞ canlı yayın | KİPTAŞ Karanfilköy kura sonuçları isim listesi açıklandı mı? Karanfilköy KİTAP kura çekimi canlı yayın izle KİPTAŞ Karanfilköy Kentsel Dönüşüm Projesi Hak Sahipleri Daire Eşleşme Kura Töreni sonrası kura sonuçları için yapılan aramalar arttı. KİPTAŞ Karanfilköy kura sonuçları isim listesi açıklandı mı? İşte Karanfilköy KİTAP kura çekimi canlı yayın izle…
13.01.2024 Gündem
Büyük ikramiye hangi ile çıktı? Büyük ikramiye tam bilete mi çıktı?
Büyük ikramiye hangi ile çıktı? Büyük ikramiye tam bilete mi çıktı? Milli Piyango 2024 yılbaşı özel çekilişi 18.30 itibariyle Milli Piyango TV canlı yayınında başladı. Çekiliş sonrasında Milli Piyango bilet sorgulama işlemleri millipiyangoonline.com adresinden yapılacak. Büyük ikramiye 3550054 numaralı bilete çıktı. Peki, Büyük ikramiye hangi ile çıktı? Büyük ikramiye tam bilete mi çıktı?
31.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Noter ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki noter haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.