Nil Karataş

Nil Karataş

Son dakika Nil Karataş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nil Karataş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nil Karataş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nil Karataş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nil karataş gelişmeleri de dahil olmak üzere 15 nil karataş haberi bulunmuştur. Tüm nil karataş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yıldırım nikahı
Yıldırım nikahı Nil Karataş, bir ay önce tanıştığı iş adamı sevgilisi Alper Kalafatçıoğlu ile geçtiğimiz Çarşamba günü sade bir törenle evlendi.
10.08.2017 Magazin
Hayali Hülya Avşar'la düet yapmak
Hayali Hülya Avşar'la düet yapmak Nil Karataş, "Hayalim, Hülya Avşar ile düet yapmak" dedi.
27.07.2017 Magazin
Gümbür gümbür geliyor
Gümbür gümbür geliyor ‘O Ses Türkiye’nin eski yarışmacılarından Nil Karataş, ‘Gümbür Gümbür’ adındaki yeni maxi single’ını beğeniye sundu.
26.07.2017 Magazin
'Hülya Avşar benim için iyi bir öğretmendi'
'Hülya Avşar benim için iyi bir öğretmendi' 'O Ses Türkiye' yarışmasında Hülya Avşar'ın takımında yer alan Nil Karataş, bir yıldır üzerinde çalıştığı 'Gümbür Gümbür' maxi single'ı ile sessizliğini bozuyor.
22.06.2017 Kültür Sanat
Starlığın kitabı Hülya Avşar
Starlığın kitabı Hülya Avşar Nil Karataş, 1 yıldır üzerinde çalıştığı “Gümbür Gümbür” maxi single ile sessizliğini bozuyor.
21.06.2017 Magazin
İşte Benim Stilim yeni bölümde neler olacak?
İşte Benim Stilim yeni bölümde neler olacak? Ekranların en sevilen moda programı İşte Benim Stilim'de heyecan giderek büyüyor. Heyecanın bir an olsun bitmediği İşte Benim Stilim yeni bölümde neler olacak? Bugün İşte Benim Stilim İşte Benim Stilim 6. Sezon 50. Bölüm fragmanı yayınlandı. İşte tüm detaylar haberimizde.
5.04.2016 Magazin
İşte Benim Stilim'de kim elenecek?
İşte Benim Stilim'de kim elenecek? TV8 ekranlarının moda programı İşte benim Stilim tüm hızıyla devam ediyor. Sunuculuğunu Öykü Serter'in yaptığı programda bugün eleme heyecanı yaşanacak? İşte Benim Stilim kim elendi? sorusu bu akşam yanıt bulacak. İşte detaylar...
1.04.2016 Magazin
Ajda’nın vokalinden ilk albüm!
Ajda’nın vokalinden ilk albüm! Adını “O Ses Türkiye” yarışması ile duyuran Nil Karataş, Emel Müftüoğlu ve Ajda Pekkan gibi birçok ünlü isime back vokallik yaptıktan sonra ilk albümünü hazırladı...
29.03.2015 Magazin
Her gün kullanıyoruz! Büyük risk taşıyor: Mutlaka doktora başvurun
Her gün kullanıyoruz! Büyük risk taşıyor: Mutlaka doktora başvurun Günümüzde cep telefonu kullanmayan kişi neredeyse kalmadı. Konuşmak, mesajlaşmak ve video izlemek için her an elimizin altında olan telefonlar, sağlık açısından ise; büyük risk oluşturuyor. Uzmanlar üç yaşından küçük çocukların ekrana maruz kalmaması gerektiğini söylerken, çocukluk yaşlarında başlayan telefon ve tablet kullanımı hem psikolojik hem de fiziki rahatsızlıklara yol açıyor. Son yıllarda Whatsappitis ve karpal tünel sendromundan muzdarip kişi sayısı ise hızla artıyor.
3.07.2023 Sağlık
Cep telefonu kullananlar risk altında! Whatsappitis ve karpal tünel sendromu hızla yayılıyor
Cep telefonu kullananlar risk altında! Whatsappitis ve karpal tünel sendromu hızla yayılıyor Günümüzde cep telefonu kullanmayan kişi neredeyse kalmadı. Konuşmak, mesajlaşmak ve video izlemek için her an elimizin altında olan telefonlar, sağlık açısından ise; büyük risk oluşturuyor. Uzmanlar üç yaşından küçük çocukların ekrana maruz kalmaması gerektiğini söylerken, çocukluk yaşlarında başlayan telefon ve tablet kullanımı hem psikolojik hem de fiziki rahatsızlıklara yol açıyor. Son yıllarda Whatsappitis ve karpal tünel sendromundan muzdarip kişi sayısı ise hızla artıyor.
5.11.2022 Sağlık
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri Anayasa Mahkemesinin (AYM), "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi" metnine imza atan 10 akademisyenin "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan cezalandırıldıkları gerekçesiyle yaptıkları bireysel başvuruda "hak ihlali" kararı vermesine ilişkin 1071 akademisyen karşı bildiri imzaladı.
29.07.2019 Gündem
Yılın yazar, sanatçı ve fikir insanı ödülleri...
Yılın yazar, sanatçı ve fikir insanı ödülleri... Türkiye Yazarlar Birliği Genel Başkanı İbrahim Ulvi Yavuz, 2013 yılında ödüle layık görülen yılın yazar, fikir insanı ve sanatçılarını açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Bir konuşursa...
Bir konuşursa... Bu olaylar aydınlanır!
29.09.2021 Gündem
Milletvekili geçici aday listeleri   YENİ
Milletvekili geçici aday listeleri YENİ Geçici aday listelerine göre, Ankara 2...
29.09.2021 Gündem
Genç Parti'nin   TAM ADAY LİSTESİ
Genç Parti'nin TAM ADAY LİSTESİ Genç Parti'nin, 22 Temmuzda yapılacak milletvekili seçimine ilişkin Yüksek Seçim Kuruluna verdiği aday listesi belli oldu...
21.02.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nil Karataş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nil karataş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.