Nil Burak

Nil Burak

Son dakika Nil Burak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nil Burak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nil Burak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nil Burak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nil burak gelişmeleri de dahil olmak üzere 96 nil burak haberi bulunmuştur. Tüm nil burak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yıllardır aynı yerde kuşaklar arası bağ kuruyor! 'Ağlaya ağlaya gelenler var'
Yıllardır aynı yerde kuşaklar arası bağ kuruyor! 'Ağlaya ağlaya gelenler var' Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde 40 yıldır plak ve kaset satan Ahmet Kara, ölümsüz şarkılarda hatıralarını arayan vatandaşların uğrak noktası oluyor. Söz ve müziğiyle hafızalara kazınan şarkıları 6 metrekarelik dükkanındaki pikaptan çalan Kara, kuşaklar arası bağ kuruyor.
25.02.2024 Gündem
Nil Burak hastaneye kaldırıldı!
Nil Burak hastaneye kaldırıldı! Besteci ve yorumcu Nil Burak, konser için bulunduğu Kıbrıs'ta aniden rahatsızlandı. Onur Akay, Kıbrıslı sanatçının ameliyata alındığını açıkladı.
1.08.2021 Magazin
Cemre Yaz Tokses'in anne özlemi!
Cemre Yaz Tokses'in anne özlemi! Nil Burak’ın oğlu Cemre Yaz Tokses önceki akşam sevgilisi Yaren Şahin’le Asmalımescit’teki bir mekanda görüntülendi.
2.11.2020 Magazin
Bayram konserleri hangi kanalda? Cumhurbaşkanlığı bayram konserleri ve Evde müzikle kal konserleri! Evde bayram konserleri nerede yapılıyor?
Bayram konserleri hangi kanalda? Cumhurbaşkanlığı bayram konserleri ve Evde müzikle kal konserleri! Evde bayram konserleri nerede yapılıyor? Türkiye'nin farklı şehirlerindeki kültür hazinelerinde 19-26 Mayıs tarihlerinde düzenlenen ve müziğin farklı türlerini barındıran konser programı devam ediyor. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığınca başlatılan Evde Bayram Konserleri kapsamında çeşitli sanatçılar sahne alırken, Popüler Sanat Vakfı (POPSAV), corona virüs pandemisi sürecinden olumsuz etkilenen müzik sektörü çalışanları için Ramazan Bayramı’nda online müzik festivali düzenliyor. Türk müziğinin güçlü sesi İbrahim Tatlıses, verdiği açık hava konseriyle Kanal D’de sevenleriyle buluşacak. Peki, evde bayram konserleri hangi kanalda?
24.05.2020 Gündem
Yalıda düğün! Tuba Büyüküstün de katıldı
Yalıda düğün! Tuba Büyüküstün de katıldı Rahmetli siyasetçi İsmet Sezgin’in torunu Hazel Levent, Londra’da tanıştığı okul arkadaşı Fransız Fabrice ile Esma Sultan Yalısı’nda evlendi.
7.08.2019 Magazin
'Bacaklarımı açıyorsam, üstümü açmazdım'
'Bacaklarımı açıyorsam, üstümü açmazdım' Nil Burak, Kıbrıs’ta konser verdi. Sevenleriyle buluşan Burak, bayramının da memleketinde çok güzel geçtiğini söyledi.
10.06.2019 Magazin
Nil Burak: Erkeklere söylüyorum lütfen daha seçici olun
Nil Burak: Erkeklere söylüyorum lütfen daha seçici olun Kanal D'deki '2.Sayfa' programına Nil Burak konuk oldu. Şarkıcı yıllar sonra oğlu Cemre ve Eda K. arasında yaşanan kavgayı anlattı
8.01.2019 Magazin
İki efsane sahnede
İki efsane sahnede Şişli Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu Efsane Sesler Konerleri’nde ilk olarak geçtiğimiz akşam Selçuk Ural sahne aldı.
7.04.2018 Magazin
Buse Narcı: Yalnızken bile jartiyerli yatıyorum
Buse Narcı: Yalnızken bile jartiyerli yatıyorum Buse Narcı 25 yaşında. Onu Özcan Deniz'in sevgilisi olarak tanıdık ama beş yıllık birliktelikleri geçtiğimiz yıl bitti. Güzel ve seksi bir kadın. “Gözlerinin rengini ameliyatla maviye çevirdi” haberleriyle gündeme bomba gibi düştü. Ama kendisi, “Diş çektirmekten bile korkarım, ameliyat olmadım” diyor.
9.10.2017 Magazin
Farklı bir düet
Farklı bir düet Rafet El Roman, önceki gece Rocks Hotel’de sahneye çıktı.
24.09.2017 Magazin
Buse Narcı sevgilisini eliyle besliyor!
Buse Narcı sevgilisini eliyle besliyor! Buse Narcı ile Nil Burak'ın oğlu Cemre Burak, bir aydır aşk yaşıyor. Narcı, plajlarda sevgilisini eliyle besliyor.
14.08.2017 Magazin
Nil Burak'ın oğluna aşık!
Nil Burak'ın oğluna aşık! “Türk Malı” dizisinin oyuncusu Buse Narcı, şarkıcı Nil Burak’ın oğlu Cemre Burak ile yeni bir aşka yelken açtı.
26.07.2017 Magazin
Kıbrıs’ta nostaljik düet! Nil Burak ile Cihan Ünal...
Kıbrıs’ta nostaljik düet! Nil Burak ile Cihan Ünal... Nil Burak, önceki gün memleketi Kıbrıs'ta, Girne Rocks Hotel'de sahneye çıktı. Usta şarkıcı Cihan Ünal ile düet yaptı...
12.06.2017 Kültür Sanat
Her dönüşüm muhteşem olur
Her dönüşüm muhteşem olur Berksan yeni single Aşka ile bu yaza damga vurmaya hazırlanıyor ve yeni projelerinin de müjdesini veriyor.
10.06.2017 Arşiv
Ailece sinema keyfi!
Ailece sinema keyfi! Cemiyet yaşamının tanınmış çiftlerinden Nil-Burak Uyguner çifti, oğulları Emir ile birlikte geçtiğimiz günlerde Kanyon'daydı.
21.02.2017 Magazin
Yavru Vatan’da Ödül Yağmuru
Yavru Vatan’da Ödül Yağmuru Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde bu sene ilki düzenlenen ‘KKTC Magazin Gazetecileri Ödül Töreni’, Cumhurbaşkanı ve birçok devlet adamının katılımıyla Malpas Otel’de gerçekleşti.
11.06.2016 Magazin
Kıbrıs’ı fethetti
Kıbrıs’ı fethetti Kuzey Kıbrıs’ta hayranlarının karşısına çıkan Candan Erçetin, Merit Premium Hotel havuz başında tam anlamıyla bir müzik ziyafeti yaşattı...
5.06.2016 Magazin
Kar şoku
Kar şoku İstanbul’daki yoğun kar yağışı yüzünden uçağı rötar yapan ve Kıbrıs’a gecikmeli giden Nükhet Duru, yılbaşı gecesi sahneye çıkamadı...
1.01.2016 Magazin
Sabaha kadar eğlendiler
Sabaha kadar eğlendiler Coşkulu yılbaşı partilerinden biri de Ahu Aysal’ın sahibi olduğu Les Ottomans Otel’de gerçekleştirildi...
1.01.2016 Magazin
‘Ben daha ölmedim’
‘Ben daha ölmedim’ Pop müziğin usta seslerinden Nil Burak, anavatanı Kıbrıs’ta Girne Rocks Hotel’de sahne aldı...
20.04.2015 Magazin
Yaşlanmayan ses!
Yaşlanmayan ses! My Cabaret’te ‘Gazino Geceleri’ konsepti Nil Burak ile devam etti...
17.01.2015 Magazin
Ünlü şarkıcının oğluna şok suçlama!
Ünlü şarkıcının oğluna şok suçlama! Ünlü şarkıcı Nil Burak’ın “Cemre Burak” adıyla ünlenen oğlu Cemre Yaz Tokses, DJ’lik yaptığı gece kulübünde bir kadını dövmekle suçlanıyor
21.11.2014 Magazin
Sahnede kirpiği düştü!
Sahnede kirpiği düştü! Bülent Ersoy'un zor anlardı...Sahnede kirpiği düştü!
6.11.2013 Magazin
'Pimi çekilmiş bomba gibiyim'
'Pimi çekilmiş bomba gibiyim' Ünlü sanatçı Bülent Ersoy'dan muhabirlere ilginç yanıt...
19.05.2013 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nil Burak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nil burak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.