Gazete Vatan Logo
Magazin Yavru Vatan’da Ödül Yağmuru

Yavru Vatan’da Ödül Yağmuru

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde bu sene ilki düzenlenen ‘KKTC Magazin Gazetecileri Ödül Töreni’, Cumhurbaşkanı ve birçok devlet adamının katılımıyla Malpas Otel’de gerçekleşti.

Yavru Vatan’da Ödül Yağmuru

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde bu sene ilki düzenlenen ‘KKTC magazin Gazetecileri Ödül Töreni’, Cumhurbaşkanı ve birçok devlet adamının katılımıyla Malpas Otel’de gerçekleşti.

Farklı sektörlerden birçok işadamı ve seçkin konukların yanı sıra; Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Milletvekilleri, parti başkanları, belediye başkanlarının da bulunduğu gecede Türkiye’den de pek çok ünlü isim davetliydi.

Mukaddes Altunbaş’ın Ödül Heyecanı

KKTC’de gazetecilik yapan annesi ve ailesi Kıbrıs’ta yaşayan eski manken Mukaddes Altunbaş son zamanlardaki başarılı projeleriyle kendinden söz ettirmekle kalmayıp gecede “İki Yaka Bi Taka” adlı projesiyle ‘yılın kadın girişimcisi’ ödülünü Kıbrıs’lı Pop Müzik sanatçısı Buray ile birlikte; duayen gazeteci Nurcan Sabur’dan aldı.

Herkese teşekkürlerini sunan Altunbaş; ‘‘İki yaka bi taka’nın yarattığı rüzgarın Boğaz’ın serin sularından Kıbrıs’ın sıcak sularına kadar ulaşmasının mutluluğunu yaşıyorum’’ dedi ve ‘‘Bana bu onurlu ve yüreklendirici ödülü layık gören herkese teşekkür ederim.’’ diyerek sahneden ayrıldı.

Haberin Devamı

Geceye Niran Ünsal, Ziynet Sali, Buray, Ayşegül Aldinç, Nil Burak gibi isimlerle birlikte ünlü modacı Uğurkan Erez, Safiye Soyman, Faik Öztürk, Tuğba Özay, Ferman Toprak, Cihan Ünal, Doğuş, Aysun Kaya gibi Türkiye’den pek çok ünlü isim katıldı.