Niğde Belediyespor

Niğde Belediyespor

Son dakika Niğde Belediyespor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Niğde Belediyespor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Niğde Belediyespor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Niğde Belediyespor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan niğde belediyespor gelişmeleri de dahil olmak üzere 93 niğde belediyespor haberi bulunmuştur. Tüm niğde belediyespor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tokatspor'da Ahmet Kazım Ertem dönemi
Tokatspor'da Ahmet Kazım Ertem dönemi Tokatspor, teknik direktörlük görevine Ahmet Kazım Ertemi getirdi.
8.10.2018 Futbol
TFF 2.Lig'de fikstür çekimi yapıldı
TFF 2.Lig'de fikstür çekimi yapıldı TFF 2. Lig fikstürü çekildi. Ligde 2018-2019 sezonu 2 Eylül'de oynanacak maçlarla başlayacak.
17.07.2018 Futbol
PFDK'dan Kocaman ve Aziz Yıldırım'a ceza
PFDK'dan Kocaman ve Aziz Yıldırım'a ceza PFDK'ya sevk edilen Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım ve teknik direktör Aykut Kocaman ihtar cezası verildi
22.03.2018 Fenerbahçe
"Kardeşlerin" yenilmezlik gururu
"Kardeşlerin" yenilmezlik gururu Spor Toto Süper Lig ekibi Gençlerbirliği 9, kırmızı-siyahlı kulübün TFF 2. Lig'de mücadele eden pilot takımı Hacettepe ise 16 maçtır kaybetmedi. Türkiye futbol liglerinin bu sezon en uzun süre yenilmeyen takımı Hacettepe'nin teknik direktörü Mustafa Kaplan, "Beştepe'de Gençlerbirliği ile birlikte yenilmezlik gururu yaşıyoruz" dedi.
21.02.2018 Süper Lig
PFDK kararları açıklandı! Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman...
PFDK kararları açıklandı! Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman... Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a 45 gün hak mahrumiyeti, Aykut Kocaman'a 1 maç men cezası verildi. Sarı-lacivertlilere ayrıca 300 bin TL para cezası kesildi
8.02.2018 Galatasaray
PFDK sevkleri açıklandı! Emre Belözoğlu...
PFDK sevkleri açıklandı! Emre Belözoğlu... PFDK sevkleri açıklandı. Medipol Başakşehir'in kaptanı Emre Belözoğlu, disiplin kuruluna sevk edilmedi.
6.02.2018 Galatasaray
Beşiktaş'a PFDK şoku!
Beşiktaş'a PFDK şoku! PFDK kararları Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden açıklandı.
30.01.2018 Galatasaray
Beşiktaş maçı öncesi flaş gelişme! Ceza...
Beşiktaş maçı öncesi flaş gelişme! Ceza... Kayserispor'da PFDK'ya sevk edilen Deniz Türüç ve Silvi Lung 1 maç ceza aldılar. İki futbolcu da Beşiktaş maçında yok.
7.12.2017 Beşiktaş
Kupada 4. tur tamamlandı
Kupada 4. tur tamamlandı Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü Tur karşılaşmaları, bugün oynanan maçların ardından tamamlandı. Alınan sonuçlar ve 5'inci tura yükselen takımlar şöyle;
Kasımpaşa şovla turladı!
Kasımpaşa şovla turladı! Kasımpaşa, Niğde Belediyespor'u 5-1 yenerek Ziraat Türkiye Kupası'na beşinci tura yükseldi.
ZTK'da 4. tur programı belli oldu
ZTK'da 4. tur programı belli oldu Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. tur maç programı açıklandı.
12.10.2017 Futbol
Türkiye Kupası'nda kuralar çekildi! İşte eşleşmeler...
Türkiye Kupası'nda kuralar çekildi! İşte eşleşmeler... Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. tur kuraları çekildi. İşte eşleşmeler...
28.09.2017 Galatasaray
Derbinin faturası kesildi!
Derbinin faturası kesildi! TFF Hukuk Müşavirliği olaylı derbinin temsilci ve hakem raporlarının adından sevk işlemlerini gerçekleştirdi.
26.09.2017 Fenerbahçe
Altay, ilk 4 haftada 13 golle en skorer takım oldu
Altay, ilk 4 haftada 13 golle en skorer takım oldu TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta son olarak deplasmanda Nazilli Belediyespor'u 6-1 mağlup eden Altay, geçen sezon olduğu gibi yine skorer kimliğiyle dikkat çekti.
25.09.2017 Futbol
İşte kupada günün sonuçları
İşte kupada günün sonuçları Kupada 3. tur, bugün oynanan 6 müsabakayla tamamlandı.
TFF'den 8 kulübe puan silme cezası!
TFF'den 8 kulübe puan silme cezası! Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), lisans kriterlerini yerine getirmeyen 8 kulübün 3'er puanlarının silindiğin açıkladı.
20.09.2017 Süper Lig
ZTK'da 15 takım tur atladı
ZTK'da 15 takım tur atladı Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda bugün oynanan maçlarda rakiplerini yenen 15 takım, bir üst tura yükseldi.
Ziraat Türkiye Kupası'nda 3. tur heyecanı
Ziraat Türkiye Kupası'nda 3. tur heyecanı Futbolda Ziraat Türkiye Kupası'nın 3. tur mücadelesi yarın yapılacak maçlarla başlayacak.
18.09.2017 Galatasaray
Kupada 3. tur maçlarının  programı açıklandı
Kupada 3. tur maçlarının programı açıklandı Futbolda Ziraat Türkiye Kupası 3. tur müsabakalarının programı belli oldu.
TFF 2 ve 3. Lig'de gruplar belirlendi
TFF 2 ve 3. Lig'de gruplar belirlendi TFF 2017-2018 sezonu 2 ve 3'üncü Lig'in gruplarında yer alacak takımlar bugün yapılan kura çekimi ile belirlendi.
10.07.2017 Futbol
Ankaragücü kapalı gişe! Herkesi geri bıraktılar...
Ankaragücü kapalı gişe! Herkesi geri bıraktılar... Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden MKE Ankaragücü, maça gelen seyirci ortalamasında birçok Spor Toto Süper Lig takımını geride bıraktı.
13.04.2017 Futbol
Okan Buruk'a 3 maç, Charles'a ret!
Okan Buruk'a 3 maç, Charles'a ret! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun 06.04.2017 tarih ve 68 sayılı toplantısında almış olduğu kararları açıkladı
6.04.2017 Futbol
Ve PFDK derbi cezalarını açıkladı!
Ve PFDK derbi cezalarını açıkladı! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde yaşanan olayların ardından Tosic ve Van Persie'nin cezalarını açıkladı.
24.09.2021 Fenerbahçe
PFDK derbi cezalarını açıkladı
PFDK derbi cezalarını açıkladı Derbide yaşanan olaylar nedeniyle Fenerbahçe'ye 200 bin TL, Beşiktaş'a ise 15 bin TL para cezası verildi. Kurul, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a ceza vermedi
8.12.2016 Galatasaray
F.Bahçe, Aziz Yıldırım ve Beşiktaş PFDK'ya sevk edildi
F.Bahçe, Aziz Yıldırım ve Beşiktaş PFDK'ya sevk edildi Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Beşiktaş derbisinde ortaya çıkan sportmenliğe aykırı görüntüleri nedeniyle tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildi. Beşiktaş ise "çirkin ve kötü tezahürat" nedeniyle disipline sevk edildi.
24.09.2021 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Niğde Belediyespor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki niğde belediyespor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.