Nez

Nez

Son dakika nez haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nez ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nez haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nez

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nez gelişmeleri de dahil olmak üzere 167 nez haberi bulunmuştur. Tüm nez haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nez ’12 ay Ramazan gibi yaşıyorum’ dedi ve tepki gösterdi: Hayatı minimal yaşıyorum
Nez ’12 ay Ramazan gibi yaşıyorum’ dedi ve tepki gösterdi: Hayatı minimal yaşıyorum 2000’li yıllarda büyük bir çıkış yakalayan Nez, Cihangir'de görüntülendi. Ülkede tüketim çılgınlığı yaşandığını söyleyen ünlü şarkıcı, marka tutkusuna tepki gösterdi. Günde bir kez yemek yediğini belirten Nez, "12 ay ramazan gibi yaşıyorum" dedi.
16.04.2024 Magazin
Dilan Polat hakaret içerikli mesajlar sonrası Nez Demir’den şikayetçi olmuştu! Mahkemede gözyaşları sel oldu
Dilan Polat hakaret içerikli mesajlar sonrası Nez Demir’den şikayetçi olmuştu! Mahkemede gözyaşları sel oldu Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ile eşi Engin Polat, geçtiğimiz Kasım ayında gözaltına alınmıştı. Dilan Polat kendisine hakaret içerikli mesaj attığı iddiasıyla Nez Demir’den şikayetçi olmuştu. Bugün gerçekleşen ilk celsede Polat, şikayetinden vazgeçti. İki arkadaş duruşmada ağlayarak ifade verdi. Dilan Polat’ın Şule adlı yardımcısı Shaklo Khaydarova, geçtiğimiz aylarda Özbekistan’a gönderildi. Şimdi de ülkesinde gece kulübü açtığı ortaya çıktı.
28.03.2024 Gündem
Nez Demir kimdir? Dilan Polat’ın eski ortağı Nez Demir ne iş yapar, mesleği ne?
Nez Demir kimdir? Dilan Polat’ın eski ortağı Nez Demir ne iş yapar, mesleği ne? Dilan Polat'ın eski ortağı ve arkadaşı Nez Demir kimdir? Dilan Polat hakkında yürütülen dava eski ortağı ve arkadaşı Nez Demir'e kadar ulaştı. Mal varlığına el konan Nez Demir gözyaşlarıyla yetkililere seslendi. Peki, Dilan Polat'ın eski ortağı ve arkadaşı Nez Demir kimdir?
24.10.2023 Magazin
Çocukken okuduğu masal kitabından etkilenip, 44 dil öğrendi! Öğretmen arkadaşları şoke oldu
Çocukken okuduğu masal kitabından etkilenip, 44 dil öğrendi! Öğretmen arkadaşları şoke oldu Gaziantep'te Şehit Ferhat Gözen İlkokulu'nda İngilizce öğretmeni olarak görev yapan Enis Tataroğlu (45), 10 yaşında okuduğu Almanca masal kitabından etkilenerek, dil öğrenmeye başladı. 35 yılda 44 dil öğrenen Tataroğlu, ''Şu anda bildiğim dillerin bazılarını sayacak olursam İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, eski Yugoslavya'nın dilleri, Hırvatça, Sırpça, Boşnakça, Rusça, Yunanca, Latince, Japonca, Ermenice, Farsça, İbranice gibi diller yer alıyor. Bana inanmayanlar gelip çeviri programları ile test edebilirler'' dedi.
24.10.2023 Yaşam
Dilan Polat'ın arkadaşı sosyal medya fenomeni Nez Demir’in tüm mal varlığına el konuldu! 'Arkadaş kurbanıyım'
Dilan Polat'ın arkadaşı sosyal medya fenomeni Nez Demir’in tüm mal varlığına el konuldu! 'Arkadaş kurbanıyım' Dilan Polat’ın eski ortağı sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Nez Demir’in de tüm mallarına el konulduğu ortaya çıktı. Demir, “Arkadaş kurbanıyım” dedi.
24.10.2023 Magazin
Dilan Polat ve Engin Polat'a  4 ayrı suçtan soruşturma açıldı, tüm mal varlıklarına el konuldu! Yeni detaylar ortaya çıktı
Dilan Polat ve Engin Polat'a 4 ayrı suçtan soruşturma açıldı, tüm mal varlıklarına el konuldu! Yeni detaylar ortaya çıktı Yayınladığı sosyal medya içerikleri ve 'Vergi kaçırma' iddialarıyla tanınan Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkındaki soruşturmada dikkat çeken detaylar ortaya çıktı.
15.10.2023 Gündem
Evinin önünde eski erkek arkadaşı tarafından öldürüldü! 'Korktuğu başına geldi'
Evinin önünde eski erkek arkadaşı tarafından öldürüldü! 'Korktuğu başına geldi' Balıkesir’in Edremit ilçesinde Alman asıllı bir kadın, evinin önünde eski erkek arkadaşı tarafından tabanca ile vurularak öldürüldü. Kadını öldüren şahıs ise olay yerinden kaçıp aynı silahla evinde intihar etti.
12.12.2022 Yaşam
Nez: Sen benim dünyamsın
Nez: Sen benim dünyamsın 2000'li yılların başlarında 'Sakın Ha!', 'Her Şey Boş' gibi şarkıları adından söz ettiren Nez, daha önce üç kez nikâh masasına oturmuş, evliliklerinde aradığı mutluluğu bulamamıştı. Özel hayatıyla gündeme gelen ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından annesi Hülya Yazıcı'nın fotoğrafını paylaştı ve gönderisine duygu yüklü bir not düştü.
13.10.2022 Magazin
Demet Akalın'ın Tuba Büyüküstün paylaşımı olay oldu!
Demet Akalın'ın Tuba Büyüküstün paylaşımı olay oldu! Ünlü şarkıcı Demet Akalın, dijital platformda yayınlanan ve başrolünde Tuba Büyüküstün'ün yer aldığı Zeytin Ağacı dizisi hakkında paylaşım yaptı. Akalın, o paylaşımıyla olay oldu.
31.07.2022 Magazin
Nez, Demet Akalın'a tepki gösterdi! 'Onun tarzı herkese bir şey söylemek'
Nez, Demet Akalın'a tepki gösterdi! 'Onun tarzı herkese bir şey söylemek' Sevilen şarkıcı Nez,Cihangir'de objektiflere takıldı. Ünlü şarkıcı, Aleyna Tilki'yi eleştiren Demet Akalın'ı hedef aldı. Akalın ile isminin yan yana dahi gelmesini istemediğini belirten Nez, "Demet'in tarzı zaten herkese bir şey söylemek. Bazı insanların neyi neden yaptığı ortada" dedi.
14.07.2022 Magazin
Gazi koşusu ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte 2022 Gazi Koşusu jokeyleri ve koşacak atlar!
Gazi koşusu ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte 2022 Gazi Koşusu jokeyleri ve koşacak atlar! 96. Gazi Koşusu için nefesler tutuldu! Mustafa Kemal Atatürk adına düzenlenen Gazi Koşusu bugün Veliefendi Hipodromu'nda koşulacak. Bu yılki Gazi Koşusu’nda 19'u erkek, 3'ü dişi 22 safkan Türk at sporu tarihine geçmek için piste çıkacak. Bu yılın ikramiyesi 2.5 milyon TL olarak belirlendi. Peki, Gazi koşusu ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte 2022 Gazi Koşusu jokeyleri ve koşacak atlar!
26.06.2022 Diğer Sporlar
Gazi Koşusu 2022 ne zaman, saat kaçta? 96. Gazi koşusunda koşacak atlar ve jokeyleri!
Gazi Koşusu 2022 ne zaman, saat kaçta? 96. Gazi koşusunda koşacak atlar ve jokeyleri! 1927 yılından beri Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına kesintisiz olarak düzenlenen Gazi Koşusu ile ilgili aramalar artış gösterdi. Gazi koşusunun bu yıl 96’ncısı düzenlenecek. Peki 2022 Gazi Koşusu ne zaman, saat kaçta? 96. Gazi koşusu 2022 koşacak atlar ve jokeyleri…
23.06.2022 Şampiy10
Şarkıcı Nez'in panik anları! Eli ayağına dolandı...
Şarkıcı Nez'in panik anları! Eli ayağına dolandı... 'Sakın Ha!', 'Her Şey Boş' gibi şarkıları ve danslarıyla adından söz ettiren şarkıcı Nez, önceki gece Firuzağa'da Cihan Sezgin ile görüntülendi. Arabadan iner inmez koşar adımlarla evine girmeye çalışan Nez panik yapınca eli ayağı titredi, kapıyı açmakta zorlandı.
31.05.2022 Magazin
Nusret Gökçe'nin hayatı film oluyor! Amerikalı isim yönetecek
Nusret Gökçe'nin hayatı film oluyor! Amerikalı isim yönetecek Dünyada ‘Salt Bae’ (Tuzlama) hareketiyle tanınan ve çeşitli kıtalarda restoran zinciri olan fenomen şef Nusret Gökçe’nin hayatı belgesel film oluyor. Türkiye'de de yayına hazırlanan belgeselin yönetmenliğini Amerikalı bir isim yapacak.
15.03.2022 Magazin
Petek Dinçöz - Serkan Kodaloğlu çifti boşanıyor
Petek Dinçöz - Serkan Kodaloğlu çifti boşanıyor Petek Dinçöz, 2014 yılında Serkan Kodaloğlu ile nikah masasına oturmuştu. İrfan Aslan adında bir de oğulları olan çift 8 yıllık evliliklerini bitirme kararı aldı.
15.03.2022 Magazin
Nez, takipçilerini 43 yıl öncesine götürdü!
Nez, takipçilerini 43 yıl öncesine götürdü! 43 yaşına basan ünlü şarkıcı Nez,nostaljik bir paylaşımda bulundu. Ünlü şarkıcı yıllar önce çekilmiş bir fotoğrafını Instagram hesabında paylaştı.
15.03.2022 Magazin
Şarkıcı Nez'den şaşırtan Survivor itirafı!
Şarkıcı Nez'den şaşırtan Survivor itirafı! 2000'li yıllara damga vuran Nez, Armağan Çağlayan'ın programına konuk oldu.
17.11.2021 Magazin
Nez: Kadınlık sadece saçla olmaz
Nez: Kadınlık sadece saçla olmaz Nez, önceki gün Cihangir'de köpeğini gezdirirken görüntülendi. Saçlarını kestirerek imaj değiştiren şarkıcı, kadınların saçlarını kısa kestirmesini psikolojik sorunlara bağlayanlara tepki gösterdi.
3.04.2021 Magazin
Güvensiz maske listesi açıklandı! Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı güvensiz maske üreten markaları ifşa etti!
Güvensiz maske listesi açıklandı! Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı güvensiz maske üreten markaları ifşa etti! Koroanvirüs salgınında (Kovid-19) bulaş riski devam ederken, maske seçimi daha önemli bir hal alıyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, yaptığı incelemeler sonucunda uygunsuz, güvensiz maske üreten markaları ifşa etti. Güvensiz maske listesi…
16.02.2021 Gündem
Nez,Tuğba Özay'ı hedef gösterdi!
Nez,Tuğba Özay'ı hedef gösterdi! Sosyal medyada "Erkek kadın gibi kırıtamaz" çıkısıyla tepki çeken Tuğba Özay'a Nez'den büyük tepki geldi. Nez açıklaması sırasında yeni imajıyla da dikkat çekti.
1.02.2021 Magazin
Nez saçlarını kazıttı! İşte nedeni...
Nez saçlarını kazıttı! İşte nedeni... kazıtan ve fotoğrafını sosyal medyada “Depresyonda değilim, tam tersi çok mutlu ve sağlıklıyım” notuyla paylaşan Nez, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi.
11.12.2020 Magazin
Burcu Kıratlı'dan 'hamile sevgili' iddialarıyla ilgili açıklama
Burcu Kıratlı'dan 'hamile sevgili' iddialarıyla ilgili açıklama Şarkıcı Sinan Akçıl ile ikinci kez nikah masasına oturması beklenirken 'ayrılık' haberiyle gündeme gelen oyuncu Burcu Kıratlı, 'kıskançlık krizi' ve 'hamile sevgili' iddiaları sonrası sessizliğini bozdu.
20.10.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nez ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nez haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.