Dilan Polat hakaret içerikli mesajlar sonrası Nez Demir’den şikayetçi olmuştu! Mahkemede gözyaşları sel oldu
Dilan Polat hakaret içerikli mesajlar sonrası Nez Demir’den şikayetçi olmuştu! Mahkemede gözyaşları sel oldu Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ile eşi Engin Polat, geçtiğimiz Kasım ayında gözaltına alınmıştı. Dilan Polat kendisine hakaret içerikli mesaj attığı iddiasıyla Nez Demir’den şikayetçi olmuştu. Bugün gerçekleşen ilk celsede Polat, şikayetinden vazgeçti. İki arkadaş duruşmada ağlayarak ifade verdi. Dilan Polat’ın Şule adlı yardımcısı Shaklo Khaydarova, geçtiğimiz aylarda Özbekistan’a gönderildi. Şimdi de ülkesinde gece kulübü açtığı ortaya çıktı.
28.03.2024 Gündem
Nez Demir kimdir? Dilan Polat’ın eski ortağı Nez Demir ne iş yapar, mesleği ne?
Nez Demir kimdir? Dilan Polat’ın eski ortağı Nez Demir ne iş yapar, mesleği ne? Dilan Polat'ın eski ortağı ve arkadaşı Nez Demir kimdir? Dilan Polat hakkında yürütülen dava eski ortağı ve arkadaşı Nez Demir'e kadar ulaştı. Mal varlığına el konan Nez Demir gözyaşlarıyla yetkililere seslendi. Peki, Dilan Polat'ın eski ortağı ve arkadaşı Nez Demir kimdir?
24.10.2023 Magazin
Dilan Polat'ın arkadaşı sosyal medya fenomeni Nez Demir’in tüm mal varlığına el konuldu! 'Arkadaş kurbanıyım'
Dilan Polat'ın arkadaşı sosyal medya fenomeni Nez Demir’in tüm mal varlığına el konuldu! 'Arkadaş kurbanıyım' Dilan Polat’ın eski ortağı sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Nez Demir’in de tüm mallarına el konulduğu ortaya çıktı. Demir, “Arkadaş kurbanıyım” dedi.
24.10.2023 Magazin
Nez Demir ile Banu Parlak canlı yayında birbirine girdi
Nez Demir ile Banu Parlak canlı yayında birbirine girdi Instagram fenomeni Nez Demir, Kanal D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu. Bir dönem yakın dostu olan Banu Parlak'la canlı yayında birbirine girdi.
6.12.2019 Magazin