Nedeni

Nedeni

Son dakika nedeni haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nedeni ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nedeni haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nedeni

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nedeni gelişmeleri de dahil olmak üzere 24.637 nedeni haberi bulunmuştur. Tüm nedeni haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kabus görmenin nedeni belli oldu! Uzmanı “bizim için ipucu” dedi
Kabus görmenin nedeni belli oldu! Uzmanı “bizim için ipucu” dedi Kabuslar, uykuda yaşanan rahatsız edici deneyimler olarak bilinir. Ancak, yapılan araştırmalar bu sıkıntı verici rüyaların aslında gündüz yaşanan korkular ve stresle başa çıkmada faydalı olabileceğini gösterdi. "Nightmares and Stressful Life Events in a Community Sample of Adolescents" adlı çalışmada, ergenlik dönemindeki gençlerde kabusların stresli yaşam olaylarıyla ilişkili olduğu ve stresle başa çıkma sürecinde önemli bir rol oynayabileceği belirtildi. Psikiyatri Uzmanı Doç. Dr. Cemil Çelik de çalışmaya atıf yaparak kabusların, bireylerin uyanık yaşamlarındaki duyguları, stresi ve travmatik olayları yansıttığını dile getirdi ve gündüz korkularıyla başa çıkmak için önerilerde bulundu.
19.05.2024 Yaşam
Berzeg'in ölüm nedeniyle ilgili Adli Tıp raporu çıktı: Ölüm nedeni 'belirlenemedi'
Berzeg'in ölüm nedeniyle ilgili Adli Tıp raporu çıktı: Ölüm nedeni 'belirlenemedi' Balıkesir'de kaybolduktan 316 gün sonra öldüğü anlaşılan ekonomist Korhan Berzeg'in (83), başlatılan arama çalışmalarında 9 kez taranan 325 kilometrekarelik alanın sınırında, dere çevresinde bulunan toplam 12 parçadan oluşan aralarında kafatasının da bulunduğu kemiklerinin Adli Tıp Kurumu’nda yapılan incelemesi tamamlandı.
18.05.2024 Gündem
Mevduat banka faizleri değişti! Kazanç artıyor, işte güncel faiz oranları...
Mevduat banka faizleri değişti! Kazanç artıyor, işte güncel faiz oranları... Bankada parası olanları yakından ilgilendiriyor. Son dönemde bankalarda mevduat faizleri yüzde 60’a dayansa da bazı bankalarda faizler aşağı çekilmeye başlandı. Bankalar faiz oranlarında birkaç puanlık düşüşe gitti. Peki mevduat faizlerindeki geri çekilmenin nedeni ne? 1 milyon TL’si olan ne kazanıyor? İşte detaylar...
18.05.2024 Ekonomi
Centro Gofret yasaklandı mı, Centro Muzlu Gofret olayı nedir? Nedeni merak ediliyor, BİM açıklama yaptı!
Centro Gofret yasaklandı mı, Centro Muzlu Gofret olayı nedir? Nedeni merak ediliyor, BİM açıklama yaptı! BİM’in meşhur Centro Muzlu Gofret’i yasaklandı, haberi gofret severleri meraklandırdı. Arama motorlarına yönelen tüketiciler Centro Gofret yasaklandı mı, BİM Centro Muzlu Gofret neden yasaklandı? Gibi sorulara yanıt aramaya başladı. İşte detaylar…
17.05.2024 Gündem
Erkan Yolaç neden öldü, hastalığı neydi? Erkan Yolaç kimdir, kaç yaşında öldü?
Erkan Yolaç neden öldü, hastalığı neydi? Erkan Yolaç kimdir, kaç yaşında öldü? Evet-Hayır yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti.
17.05.2024 Magazin
Yasin Yaşlı neden öldü? Genç şarkıcı evli mi, kaç kaşında (doğumlu), Yasin Yaşlı’ya ne oldu?
Yasin Yaşlı neden öldü? Genç şarkıcı evli mi, kaç kaşında (doğumlu), Yasin Yaşlı’ya ne oldu? Yasin Yaşlı ani ölümü şoke etti. İç Anadolu bölgesinin sevilen ismi Yasin Yaşlı’nın ölüm sebebi araştırılıyor. Peki, Yasin Yaşlı kimdir nerelidir, Yasin Yaşlı’ya ne oldu?
16.05.2024 Gündem
FBI bile peşindeydi ama Türk polisi yakaladı! 'Dünya beni arıyor, siz nasıl buldunuz?'
FBI bile peşindeydi ama Türk polisi yakaladı! 'Dünya beni arıyor, siz nasıl buldunuz?' Uluslararası boyutta sahtecilik ve dolandırıcılık olaylarının başını çekti. Soygunculuğa yarayan düzeneğini, Türkiye’de üretip İngiltere, Amerika ve Fransa gibi farklı ülkelere satıp milyonlarca dolar gelir elde etti. Dünyanın en tehlikeli dört dolandırıcısından biri olması nedeniyle FBI ve Interpol tarafından aranılan Çağatay Evyapan’ı, İstanbul Emniyet Müdürlüğü yakalamayı başardı. Peki ama nasıl? İşte cevabı.
16.05.2024 Gündem
Slovakya Başbakanı Fico'ya silahlı saldırı kameralara yansıdı
Slovakya Başbakanı Fico'ya silahlı saldırı kameralara yansıdı Slovakya Başbakanı Robert Fico'nun uğradığı silahlı saldırı nedeni ile hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.
15.05.2024 Vatan TV
Araba piyasasında dikkat çeken gelişme! Satışlar durdu, araç bolluğu başladı
Araba piyasasında dikkat çeken gelişme! Satışlar durdu, araç bolluğu başladı Araba piyasasıyla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. İhtiyaç nedeniyle araç satın almak isteyenler fiyatlardaki gelişmeleri yakından takip ediyor. Geçen yıl düşüş gösteren araç fiyatları bu yıl itibarıyla yönünü yukarı çevirmişti. Nisan ayı itibarıyla ikinci elde artış hız kesti. İkinci el sitelerinde ise ilan sayılarında büyük artışlar gözleniyor. Peki piyasadaki araç bolluğunun nedeni ne? İşte detaylar
14.05.2024 Ekonomi
Dolar, borsa ve altın ile ilgili çarpıcı yorum! Uzman isim kritik seviyeyi açıklayarak rakam verdi
Dolar, borsa ve altın ile ilgili çarpıcı yorum! Uzman isim kritik seviyeyi açıklayarak rakam verdi Dolar, borsa ve altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. 24 Nisan tarihinden bu yana neredeyse soluksuz düşüş gösteren dolar/TL’deki aşağı yönlü baskı dikkat çekiyor. Geçen hafta borsa rekor üstüne rekor kırarken, altın fiyatları 3 hafta sonra ilk kez yükseliş göstermişti. Peki dolar/TL’deki baskının nedeni ne? Ekonomist Hikmet Baydar, kurdaki en kritik seviyeyi açıkladı. İşte piyasalara dair tahminler...
13.05.2024 Ekonomi
Uzmanlardan tehlike uyarısı: Metro, metrobüs ve otobüste boşalan koltuğa hemen oturmayın! İşte nedeni
Uzmanlardan tehlike uyarısı: Metro, metrobüs ve otobüste boşalan koltuğa hemen oturmayın! İşte nedeni Sosyal medyada yer alan bir video günün en çok konuşulan olayı oldu. Bir uzmanın ilginç bir önerisinin yer aldığı videoda; metro, metrobüs ve otobüslerden boşalan koltuğa hemen oturmanın tehlikeleri yer aldı. Boşalan koltuğa hemen oturmamak gerektiğini söyleyen uzman, "Oradan kalkanın enerjisi hala orada duruyor. Koltuktaki sıcaklık onun enerjisi... Negatif mi, pozitif mi bilemiyoruz" diyerek çözüm önerisini paylaştı.
12.05.2024 Gündem
Uzmanlardan tehlike uyarısı: Metro, metrobüs ve otobüste boşalan koltuğa hemen oturmayın! İşte nedeni
Uzmanlardan tehlike uyarısı: Metro, metrobüs ve otobüste boşalan koltuğa hemen oturmayın! İşte nedeni Bir uzmanın ilginç bir önerisinin yer aldığı videoda; metro, metrobüs ve otobüslerden boşalan koltuğa hemen oturmanın tehlikeleri yer aldı.
12.05.2024 Vatan TV
Evdeki Wi-fi az çekiyorsa bu tüyoyu kullanın; düşük internet hızı her odada 10 kat artıyor
Evdeki Wi-fi az çekiyorsa bu tüyoyu kullanın; düşük internet hızı her odada 10 kat artıyor Wi-fi problemi her evde vardır. Kimi zaman salonda çeken internet, arka odalarda bir diş dahi çekmez. Bunun nedeni de çoğu zaman anlaşılmaz. İnternet sağlayıcıları konuyla ilgili açıklamalarında ise sorunu ev ortamında arar. Biz de evde internet hızını 10 kat artıracak bir tüyo hazırladık.
11.05.2024 Yaşam
Dzeko ve Tadic, İsmail Kartal'ın kuyusunu böyle kazmış! Ali Koç'un dediğini yapmayınca kriz patladı
Dzeko ve Tadic, İsmail Kartal'ın kuyusunu böyle kazmış! Ali Koç'un dediğini yapmayınca kriz patladı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'deki krizin perde arkası ortaya çıktı. Sarı lacivertli ekipte İsmail Kartal ile takımın iki yıldızı Edin Dzeko ile Dusan Tadic arasında yaşanan soğukluğun nedeni belli oldu. İşte Ali Koç'un istediği İsmail Kartal'ın reddettiği olayın perde arkası...
10.05.2024 Fenerbahçe
Bakan Koca açıkladı! MHRS'de 'onaylı randevu' dönemi Pazartesi başlıyor
Bakan Koca açıkladı! MHRS'de 'onaylı randevu' dönemi Pazartesi başlıyor Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Ulusal Sağlık Değerlendirme ve Koordinasyon Toplantısı"nın ardından basın açıklaması yapıyor. Bakan Koca, konuşmasında MHRS'de yeni dönemi açıkladı. Koca, "Sistem artık şöyle işleyecek: Ertesi gün randevusu olan her hastamız, akşam saat 8’e kadar randevusuna onay verecek veya gelemeyeceğini bildirecek. Bu sisteme Onaylı Randevu Sistemi, MHRS’de başlatılan bu yeni döneme de Onaylı Randevu Dönemi diyoruz. Uygulama pazartesi günü başlıyor" dedi.
9.05.2024 Gündem
Petrol fiyatlarında keskin düşüş! İşte benzin ve motorinde son durum
Petrol fiyatlarında keskin düşüş! İşte benzin ve motorinde son durum Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika detayı ortaya çıktı. Petrol fiyatları 12 Nisan’da 92 doları aştıktan sonra sert düşüş eğilimine girdi. Yaklaşık 1 aylık süreç içerisinde petrolde yüzde 10’luk bir düşüş yaşandı. Peki petrol fiyatlarındaki sert düşüşün nedeni ne? Petrolde sert gerilemenin ardından akaryakıt fiyatlarında daha fazla indirim görülür mü? Konuyla ilgili merak edilenleri uzman isim açıkladı. İşte petrolde tahminler...
9.05.2024 Ekonomi
Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntülerindeki morlukların sebebi belli oldu
Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntülerindeki morlukların sebebi belli oldu Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun otopsi raporundaki görüntüler ortaya çıkmış, görüntülerde ellerindeki morarmalar dikkat çekmişti. Garipoğlu'nun elindeki o morlukların nedeni ortaya çıktı.
8.05.2024 Gündem
Konut satışında sert fren alımlar durdu! İstanbul’un iki ilçesine dikkat çekildi
Konut satışında sert fren alımlar durdu! İstanbul’un iki ilçesine dikkat çekildi Konut piyasasında yaşanan durgunluk yabancıya da sıçradı. Özellikle son dönemde yabancıların yaptığı alımlarda da büyük düşüşler gözleniyor. Peki konutta yabancı payının azalmasının nedeni ne? Şu anda yabancılar İstanbul’da en çok hangi ilçelerde alım yapıyor? İşte detaylar...
8.05.2024 Ekonomi
Demet Evgar: 1 hafta rötarlı buluşacağız, idare edin artık! Bahar dizisi yeni bölümünün yayınlanmama nedeni belli oldu!
Demet Evgar: 1 hafta rötarlı buluşacağız, idare edin artık! Bahar dizisi yeni bölümünün yayınlanmama nedeni belli oldu! Show Tv'de yayınlanan Bahar dizisi 7 Mayıs 2024 Salı akşamı ekrana gelmeyecek. Dizinin çekimlerinin yetişmemesi nedeniyle bu hafta yayınlanmayacağı açıklanmıştı. Oyuncu Demet Evgar instagram adresinden yaptığı açıklamada bir oyuncunun rahatsızlığı nedeniyle Bahar dizisine 1 hafta ara verildiğini açıkladı. Evgar, ayrıca dizi çekimlerinin ağır koşullarından dert yandı.
7.05.2024 Yaşam
Örümcekler neden eve gelir? Bu hatalar en büyük nedeni olabiliyor
Örümcekler neden eve gelir? Bu hatalar en büyük nedeni olabiliyor Evin ortasında, duvarlarda bir anda beliren örümcekler tatsız bir an yaşatabilirler. Yaşam alanlarında bir anda beliren örümceklerin huyu bu değildir. Eğer evde örümcek görüyorsanız bu hataları siz de yapıyorsunuz demektir. Peki örümcekler neden eve gelir?
6.05.2024 Yaşam
Adana sokaklarında yaklaşık 200 bin köpek var! Uyarı yapıldı
Adana sokaklarında yaklaşık 200 bin köpek var! Uyarı yapıldı Adana Veteriner Hekimler Odası Başkanı Nihat Köse, Dünya Sağlık Örgütü hesaplamalarına göre Adana sokaklarında yaklaşık 200 bin köpek olduğunu belirterek, "Sokakta köpek olduğu sürece ısırma vakaları olacaktır. Çünkü köpek saldırgan bir hayvandır. Gerek kendini koruma iç dürtüsü gerekse tehlike olduğunu düşünerek saldırıp insanları ısırabilir. Bu nedenle sokaklardaki hayvan sayısını azaltmamız gerekiyor" dedi.
6.05.2024 Adana
Beşiktaş Hansi Flick'ten neden vazgeçti? İşte görüşmelerin sona ermesinin nedeni...
Beşiktaş Hansi Flick'ten neden vazgeçti? İşte görüşmelerin sona ermesinin nedeni... Beşiktaş, yüksek maliyeti nedeniyle Alman Teknik Direktör Hansi Flick'ten vazgeçti.
5.05.2024 Şampiy10
Korhan Berzeg'e veda! Eşi ve kızından mektup bulunduğu yere bırakıldı
Korhan Berzeg'e veda! Eşi ve kızından mektup bulunduğu yere bırakıldı Balıkesir'in Gönen ilçesi Armutlu Mahallesi'nde, kaybolduktan 312 gün öldüğü kesinleşen Korhan Berzeg'in eşyalarının ve kemiklerinin bulunduğu bölge CNN TÜRK tarafından görüntülendi. Ölüm nedeni, adli tıp raporuyla kesinleşecek olan Korhan Berzeg'in bulunduğu bölgede eşinin ve kızının mektup bıraktığı görüldü.
4.05.2024 Gündem
Bulaşık makinesi temizlemiyorsa nedeni bu olabilir - Makineden pırıl pırıl çıkmasını istiyorsanız işte püf noktalar
Bulaşık makinesi temizlemiyorsa nedeni bu olabilir - Makineden pırıl pırıl çıkmasını istiyorsanız işte püf noktalar Bulaşık makinesi en çok kullanılan ev eşyalarının başında geliyor. Makineden fazla verim almanın püf noktalarını araştırdık.
3.05.2024 Yaşam
Bakanlıktan, İzmir'deki yabancı istihdamına ilişkin açıklama
Bakanlıktan, İzmir'deki yabancı istihdamına ilişkin açıklama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, İzmir'de bir şirketteki grev kararının, Türk çalışanların işine son verilip yerlerine yabancı işçilerin istihdam edilmesi nedeniyle alındığı iddiasını yalanladı.
3.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nedeni ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nedeni haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.