Korhan Berzeg

Korhan Berzeg

Son dakika Korhan Berzeg haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Korhan Berzeg ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Korhan Berzeg haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Korhan Berzeg

haberleri sayfasında son dakika yaşanan korhan berzeg gelişmeleri de dahil olmak üzere 60 korhan berzeg haberi bulunmuştur. Tüm korhan berzeg haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü Ekonomist Berzeg'in ölümünde 'araç' detayı ortaya çıktı
Ünlü Ekonomist Berzeg'in ölümünde 'araç' detayı ortaya çıktı Ünlü Ekonomist Korhan Berzeg'in kaybolduğu gün bölgede şüpheli bir araç görüldüğü iddia edildi. CNN TÜRK ekibinden Kaan Temeltaş ve Kameraman Doğukan Yıldırım, Armutlu Mahallesi'ndeki bu iddiayı araştırdı.
7.05.2024 Vatan TV
Korhan Berzeg'in sır ölümünde araç detayı! Şüpheli ölümde sır perdesi aralanıyor
Korhan Berzeg'in sır ölümünde araç detayı! Şüpheli ölümde sır perdesi aralanıyor Ünlü Ekonomist Korhan Berzeg'in kaybolduğu gün bölgede şüpheli bir araç görüldüğü iddia edildi. CNN TÜRK ekibi Armutlu Mahallesi'ndeki bu iddiayı araştırdı.
7.05.2024 Gündem
Korhan Berzeg'e veda! Eşi ve kızından mektup bulunduğu yere bırakıldı
Korhan Berzeg'e veda! Eşi ve kızından mektup bulunduğu yere bırakıldı Balıkesir'in Gönen ilçesi Armutlu Mahallesi'nde, kaybolduktan 312 gün öldüğü kesinleşen Korhan Berzeg'in eşyalarının ve kemiklerinin bulunduğu bölge CNN TÜRK tarafından görüntülendi. Ölüm nedeni, adli tıp raporuyla kesinleşecek olan Korhan Berzeg'in bulunduğu bölgede eşinin ve kızının mektup bıraktığı görüldü.
4.05.2024 Gündem
Emekli polis 'Korhan Berzeg'in ölümü cinayettir' deyip nedenlerini açıkladı: Öldürüp buraya bıraktılar
Emekli polis 'Korhan Berzeg'in ölümü cinayettir' deyip nedenlerini açıkladı: Öldürüp buraya bıraktılar Korhan Berzeg'in ölümüyle ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Cinayet bürodan emekli polis Savaş Kurtbaba, Korhan Hoca’nın kemiklerinin bulunduğu olay yerine otomobil ile yarım saat süren zorlu bir yolculuk sonunda ulaştığını belirterek “O yaşta bir insanın buraya gelebilmesi ‘imkânsız’ denecek kadar zor. Olay yerini gördükten sonra artık bu olayın cinayet olduğunu çok rahatlıkla söyleyebilirim” dedi. İşte detaylar...
3.05.2024 Gündem
Korhan Berzeg'in 12 kemik ve kafatası toprağa verilecek
Korhan Berzeg'in 12 kemik ve kafatası toprağa verilecek Balıkesir'de kaybolduktan 316 gün sonra öldüğü ortaya çıkan ekonomist Korhan Berzeg'in (83) 12 kemik ve kafatası toprağa verilecek.
1.05.2024 Gündem
Kayıp ekonomist Berzeg'in avukatı konuştu: Kafamızda oluşan soru işaretleri var!
Kayıp ekonomist Berzeg'in avukatı konuştu: Kafamızda oluşan soru işaretleri var! Balıkesir'in Gönen ilçesindeki yazlık evine gelen ekonomist Korhan Berzeg, kaybolduktan günler sonra bulunan kemik parçalarının analizi ile öldüğü kesinleşti. Berzeg ailesinin avukatı Emre Akkaş, "Ailenin temennisi ölümün aydınlatılması. Şu ana dek bulunan 3-4 kalem bulgu var. Çok kısa bir süre içerisinde net bir sonuca ulaşacağımızı beklemiyoruz" diye konuştu.
30.04.2024 Gündem
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in kayıp kemikleri 312'nci gününde arama çalışmaları devam ediyor...
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in kayıp kemikleri 312'nci gününde arama çalışmaları devam ediyor... Balıkesir'in Gönen ilçesindeki yazlık evine gelen ekonomist Korhan Berzeg, kaybolduktan 312 gün sonra bulunan kemik parçalarının analizi ile öldüğü kesinleşti. Berzeg'in diğer kemikleri, 3 kadavra arama köpeği ve 62 personel tarafından arandığı açıklandı.
29.04.2024 Gündem
Korhan Berzeg bulundu mu, kayıp olan Korhan Berzeg nerede bulundu?
Korhan Berzeg bulundu mu, kayıp olan Korhan Berzeg nerede bulundu? Balıkesir'in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, "Tina" isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra 312 gündür haber alınamayan Korhan Berzeg kaybında yeni gelişme yaşandı. Jandarma çalıları tırmıklarla ararken ekiplere kadavra köpekleri de eşlik ediyor. Bölgede 4 gündür yapılan arama çalışmalarında dün 1 kemik parçası daha bulunmuştu.
27.04.2024 Gündem
Korhan Berzeg gizemiyle ilgili sıcak gelişme: Kızından alınan DNA örnekleri eşleşti!
Korhan Berzeg gizemiyle ilgili sıcak gelişme: Kızından alınan DNA örnekleri eşleşti! Ormanlık alanda bulunan kemik parçalarının Berzeg'e ait olduğu tespit edildi.
27.04.2024 Gündem
Özel eğitimli köpek 'Denek', Korhan Berzeg'i arıyor
Özel eğitimli köpek 'Denek', Korhan Berzeg'i arıyor Balıkesir Gönen'de kaybolduktan yaklaşık 1 yıl sonra, kendisine ait olduğu düşünülen kemik parçaları bulunan Korhan Berzeg’i (84) arama çalışmalarına, Bursa İl Jandarma Komutanlığı’nın özel eğitimli kadavra arama köpeği ‘Denek’ de katılıyor. Göreve başladığı 1 yıldan beri Türkiye gündemine oturan 2 olayda da aktif görev alan ‘Denek’, şimdi de 316 gündür kayıp olan Korhan Berzeg’in izini sürüyor.
27.04.2024 Gündem
Korhan Berzeg olayında çarpıcı detaylar: Paçası parçalanmış pantolonun cebinden çıktı
Korhan Berzeg olayında çarpıcı detaylar: Paçası parçalanmış pantolonun cebinden çıktı Balıkesir'in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 'Tina' isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra haber alınamayan ve evinin 3,5 kilometre uzağındaki dere kenarında 312 gün sonra kimlik, ehliyet, banka, kredi kartları ve kıyafet parçaları ile kendisine ait olduğu düşünülen kemik parçaları bulunan Korhan Berzeg’i (84) arama çalışmaları sürüyor. Bölgede 3 gündür yapılan arama çalışmalarında başka bir ize rastlanmazken, kadavra köpeği sayısı 4’e çıkarıldı. Arazinin engebeli ve sık bitki örtüsü ile kaplı olması çalışmaları güçleştiriyor.
26.04.2024 Gündem
Korhan Berzeg muamması! Adli Tıp Uzmanları son gelişmeleri yorumladı
Korhan Berzeg muamması! Adli Tıp Uzmanları son gelişmeleri yorumladı Prof. Korhan Berzeg’in Gönen’de esrarengiz şekilde kaybolmasından 312 gün sonra kimlikleri, kıyafeti ve bazı kemik parçaları evine 4 km. mesafede bulundu. Ancak soru işaretleri bitmedi. Kemiklerin kimlik tespiti için DNA incelemesi yapılacak. Adli Tıp ve emniyet uzmanları son gelişmeleri yorumladı.
25.04.2024 Gündem
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’in kızından DNA örneği alınacak! Cesedi parçalanmış olma ihtimali üzerinde duruluyor
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’in kızından DNA örneği alınacak! Cesedi parçalanmış olma ihtimali üzerinde duruluyor Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in aylar sonra ilk defa kimlik, kredi kartı, kıyafet parçaları ve kemik parçaları bulunması ardından başlatılan arama çalışmalarına ilişkin İl Jandarma Komutanlığı açıklama yaptı.
24.04.2024 Gündem
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in avukatından dikkat çeken açıklama!
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in avukatından dikkat çeken açıklama! Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in aylar sonra ilk defa kimlik, kredi kartı, kıyafet parçaları ve kemik parçaları bulunması üzerine Berzeg ailesinin avukatı Emre Akkaş, kimlik ve kartların Korhan Berzeg’e ait olduğunu doğruladı. Akkaş, "Korhan Bey’in Armutlu’daki evine çok da yakın bir lokasyonda, 3 kilometrelik bir lokasyonda bulundu bu bulgular. Süreç devam ediyor" dedi.
24.04.2024 Gündem
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’den aylar sonra iz bulundu! Bölgede incelemeler devam ediyor
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’den aylar sonra iz bulundu! Bölgede incelemeler devam ediyor Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in aylar sonra ilk defa kimlik, kredi kartı, kıyafet parçaları ve kemik parçaları bulundu. Bölgede 4 jandarma ekibi, komando timi, JASAT ve kadavra köpekleri ile detaylı arama ve inceleme çalışmaları başlatıldı.
24.04.2024 Gündem
Korhan Berzeg'in ailesinden flaş karar! 'Artık umudumuz kalmadı' deyip kilit vurdular
Korhan Berzeg'in ailesinden flaş karar! 'Artık umudumuz kalmadı' deyip kilit vurdular Balıkesir'in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 'Tina' isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra haber alınamayan Korhan Berzeg (84), 300 gündür kayıp. Arama çalışmaları, 130'uncu günde sonlandırılırken, artık gelen bir ihbar da yok. İstanbul Büyükada’da yaşayan eşi Angela Berzeg (82), sosyal medya hesabından Korhan Berzeg’in fotoğrafını, “Neredesin Korhan, hala bekliyoruz, seni hala seviyoruz” notuyla paylaşırken, ailenin Gönen ilçesi Armutlu Mahallesi’ndeki eviyle ilgili yeni karar verildi. İşte detaylar...
11.04.2024 Gündem
Ailesi Korhan Berzeg’in bulunması için kampanya başlattı
Ailesi Korhan Berzeg’in bulunması için kampanya başlattı Köpeğiyle birlikte evden ayrılan ve 200 gündür haber alınamayan Korhan Berzeg için ailesi kampanya başlattı. Aile, FindKorhanBerzeg adıyla başlattıkları kampanyayla mutlu haber almayı umuyor.
3.02.2024 Gündem
Samsun'da uyuşturucu denetimi ve operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Samsun'da uyuşturucu denetimi ve operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Samsun'da polisin yaptığı denetim ve operasyonlarda çeşitli tür ve miktarlarda uyuşturucu ele geçirildi; 29 şüpheli gözaltına alındı.
27.10.2023 Yaşam
Korhan Berzeg'in kaybolmasıyla ilgili ekiplerden yeni açıklama! "Gizemli bir durum var"
Korhan Berzeg'in kaybolmasıyla ilgili ekiplerden yeni açıklama! "Gizemli bir durum var" Balıkesir'in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 'Tina' isimli köpeği ile ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan Korhan Berzeg'i (83) arama çalışmaları, 130’uncu günde sonlandırıldı. Berzeg, Armutlu Mahallesi’ndeki evinden Çanakkale sınırına kadar olan 54 kilometrelik alan da dahil, 325 kilometrekarede arandı ancak bir sonuç alınamadı. İlçede geçen hafta kaybolan kadının 24 saatte bulunduğuna dikkat çeken bir yetkili, “130 gün boyunca aramamıza rağmen Korhan Berzeg'e ait hiçbir ize rastlayamadık. Burada, gizemli bir durum var. Bunu aydınlatmaya çalışıyoruz. Ekipler artık sadece yapılan istihbaratları değerlendirecek” dedi.
27.10.2023 Yaşam
Berzeg'in kayboluşunun 100'üncü gününde valilikten yeni açıklama geldi
Berzeg'in kayboluşunun 100'üncü gününde valilikten yeni açıklama geldi Balıkesir'in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 'Tina' isimli köpeği ile ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan Korhan Berzeg'i (83) arama çalışmaları, 100'üncü gününe ulaştı. Bu zamana kadar 310 kilometrekarelik alan 7 kez tarandı ancak Berzeg'e ait hiçbir iz bulunamadı. Ekip sayısı 40'a düşürülürken, umutlar tükendi, ihbarlar da kesildi. Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, "Maalesef hiçbir gelişme yok. Berzeg'e ulaşmak için kendimize yeni bir strateji belirleyeceğiz" dedi.
1.10.2023 Yaşam
Karadeniz'de kıyametin kıyısından dönüldü! Rus Su-27 savaş uçağından İngiliz keşif uçağına füze...
Karadeniz'de kıyametin kıyısından dönüldü! Rus Su-27 savaş uçağından İngiliz keşif uçağına füze... Ukrayna ile Rusya arasında devam eden savaş Karadeniz'de tansiyonun tehlikeli bir şekilde artmasına neden olmuştu. Karadeniz'de gerçekleşen yanlış anlaşılma neredeyse dünya savaşının çıkmasına neden olacaktı. Bir yıl saklanan gerçeği ortaya çıkaran BBC, Rus Su-27 pilotlarının kendi aralarındaki konuşmaların detaylarını paylaştı. Buna göre, yer istasyonundan belirsiz emrin ardından Rus pilotlardan biri Britanya uçağına doğru füzeleri ateşledi.
14.09.2023 Dünya
'Lucifer' hakim karşısına çıktı! İstenen hapis cezası belli oldu
'Lucifer' hakim karşısına çıktı! İstenen hapis cezası belli oldu Sosyal medyada yaklaşık 2 milyon takipçisi olan ve Lucifer Michaelson takma adını kullanan Youtuber Kaan Alkan, göz rengi değiştirme ameliyatı sonrasında kendisine ameliyat konusunda danışan Maria Shirley Danieli'nin dolandırıcılıkla suçlaması üzerine hakim karşısına çıktı. Kaan Alkan'ın "Zincirleme şekilde dolandırıcılık" suçlamasından 7,5 yıla kadar hapisle cezalandırılması isteniyor.
14.09.2023 Gündem
ABD polisi çarparak öldürdüğü kadınla alay etti: Zaten 26 yaşındaydı, sınırlı bir değeri vardı
ABD polisi çarparak öldürdüğü kadınla alay etti: Zaten 26 yaşındaydı, sınırlı bir değeri vardı ABD’nin Seattle kentinde bir polis aracının 23 yaşındaki bir kadına çarparak öldürmesi sonrasında olay yerine intikal eden başka bir polisin, kadın hakkında şaka yaparak güldüğü anların görüntüsü paylaşıldı.
14.09.2023 Dünya
MSB: Ermenistan’ın siper kazdığı ve tahkimat yaptığı gözlemleniyor
MSB: Ermenistan’ın siper kazdığı ve tahkimat yaptığı gözlemleniyor Milli Savunma Bakanlığı, “Kafkasya bölgesinin barış içinde geleceğe emin adımlarla yürüyeceğine inanıyor, Ermenistan’ın uzatılan barış elini tutmasını temenni ediyor, Azerbaycan ve Ermenistan arasında kalıcı barışın tesis edilmesine yönelik samimi çabaları desteklediğimizi bir kez daha ifade ediyoruz” açıklamasında bulundu.
14.09.2023 Gündem
Ünlü ekonomist Korhan Berzeg 90 gündür kayıp! Metafizikle uğraşan 5 kişi Gönen’de nokta verdi...
Ünlü ekonomist Korhan Berzeg 90 gündür kayıp! Metafizikle uğraşan 5 kişi Gönen’de nokta verdi... Dünya Bankası'ndan emekli olduktan sonra tatil için geldiği Balıkesir'de kaybolan ünlü ekonomist Korhan Berzeg'den 90 gündür haber alınamıyor. Umutların tükendiği anlarda 74 gün sonra Tina'nın geri dönmesiyle tekrar hız verilen arama çalışmalarında, Tina'nın bulunduğu günün öncesi ve sonrasında, köyden geçen 30 aracın plakasını belirleyen güvenlik görevlileri sorguladıkları sürücülerden sonuç alamadı. Köyün içme suyunu karşılayan 2 depo ile sulamada kullanılan 1 depoyu boşaltan ekipler, Berzeg'e ait herhangi bir ize rastlamadı.
14.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Korhan Berzeg ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki korhan berzeg haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.