Nairobi

Nairobi

Son dakika nairobi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nairobi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nairobi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nairobi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nairobi gelişmeleri de dahil olmak üzere 244 nairobi haberi bulunmuştur. Tüm nairobi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kenya Bayrağı Anlamı Nedir? Kenya Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Kenya Bayrağı Anlamı Nedir? Kenya Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Kenya bayrağının ne anlama geldiği pek çok kişi tarafından merak edilen bir konudur. Kenya bayrağında bulunan renklerin çeşitli anlamları vardır. Kenya bayrağında siyah, kırmızı ve yeşil renkleri bulunur.
10.09.2023 Eğitim
Emine Erdoğan, BM Habitat İcra Direktörü Sharif ile bir araya geldi
Emine Erdoğan, BM Habitat İcra Direktörü Sharif ile bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) Habitat İcra Direktörü Maimunah Mohd Sharif ile bir araya geldi. Emine Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Türkiye'ye "geçmiş olsun" ziyaretinde bulunan Sharif'i, Huber Köşkü'nde kabul etti.
24.02.2023 Gündem
Güney Sudan devlet başkanı kimdir? Salva Kiir Mayardit kaç yaşında, kaç yıldır devlet başkanı görevinde?
Güney Sudan devlet başkanı kimdir? Salva Kiir Mayardit kaç yaşında, kaç yıldır devlet başkanı görevinde? Güney Sudan Devlet Başkanı Salva Kiir Mayardit'in, bir yol projesinin açılış töreninde milli marşın okunması sırasında altına kaçırması gündem oldu. Peki, Güney Sudan devlet başkanı kimdir? Salva Kiir Mayardit kaç yaşında, kaç yıldır devlet başkanı görevinde?
15.12.2022 Dünya
Kenya’da yolcu otobüsü 40 metre yükseklikten nehre düştü: 24 ölü
Kenya’da yolcu otobüsü 40 metre yükseklikten nehre düştü: 24 ölü Kenya’da Meru’dan Mombasa’ya giden yolcu otobüsünün Nithi Nehri üzerindeki köprüden geçtiği sırada yaklaşık 40 metre yükseklikten nehir yatağına düşmesi sonucu 24 kişi hayatını kaybetti.
24.07.2022 Dünya
Güney Afrika-Hollanda seferini yapan uçağın iniş takımlarında kaçak yolcu bulundu
Güney Afrika-Hollanda seferini yapan uçağın iniş takımlarında kaçak yolcu bulundu Hollanda polisi, Güney Afrika’dan Hollanda’nın başkenti Amsterdam’a inen bir kargo uçağının iniş takımlarında kaçak bir yolcu bulunduğunu açıkladı.
23.01.2022 Dünya
MİT'ten Mossad casuslarına müthiş operasyon! 15 kiralık katil şebekesi çökertildi...
MİT'ten Mossad casuslarına müthiş operasyon! 15 kiralık katil şebekesi çökertildi... Milli İstihbarat Teşkilatı'nın 200 kişilik ekibi, Mossad'ın Türkiye'deki İsrail muhalifleri ve ülkemiz aleyhine faaliyet yürüttüğünü tespit etti. 3'er kişilik 5 ayrı hücre bir yıl boyunca gölge gibi izlendi. Bilgiler emniyetle paylaşıldı. 7 Ekim'de terörle mücadele polisleri 4 ilde 15 casusu kıskıvrak yakaladı Aralarında arap kökenlilerin de olduğu 15 kiralık casusun faaliyetleriyle ilgili önemli ayrıntılara ulaşıldı. Casuslar, Türkiye'deki üniversitelerden özellikle ileride savunma sanayiinde görev alabilecek yabancı öğrencilerin bilgilerini Mossad'a servis ediyordu.
21.10.2021 Gündem
Engin Fırat, Kenya Milli Takımı'nın başına geçti!
Engin Fırat, Kenya Milli Takımı'nın başına geçti! Son olarak Moldova Milli Takımı'nı çalıştıran Engin Fırat, Kenya Milli Takımı'nın teknik direktörlüğüne getirildi.
19.09.2021 Futbol
Dünyayı heyecanlandıran keşif! 80 bin yıl önce 3 yaşındaki çocuk...
Dünyayı heyecanlandıran keşif! 80 bin yıl önce 3 yaşındaki çocuk... Arkeologlar, Afrika’da yürüttükleri alan araştırması sırasında kıtadaki en eski insan mezarını keşfetti.
5.05.2021 Dünya
Londra'da dehşete düşüren olay! Uçaktan yolcu düştü...
Londra'da dehşete düşüren olay! Uçaktan yolcu düştü... Londrada gerçekleşen olay tüm dünyayı dehşete düşürmüştü. Bundan iki yıl kadar önce İngiltere'nin başkenti Londra'da akıllara durgunluk verecek bir olay yaşandı: Genç bir adam binlerce fit yüksekte seyir halindeki bir uçaktan düştü. Bugün hala aydınlatılamayan bu olayla ilgili aşağıdaki satırları okuyunca ağzınız açık kalacak.
20.04.2021 Dünya
Kaç saat oruç tutulacak? En uzun oruç tutan ülke hangisi? Oruç en kısa hangi ülkede tutuluyor? İşte oruç tutma süreleri
Kaç saat oruç tutulacak? En uzun oruç tutan ülke hangisi? Oruç en kısa hangi ülkede tutuluyor? İşte oruç tutma süreleri Ramazan ayında oruç tutma süreleri, kuzeyden güneye azalan gün ışığı sürelerine bağlı olarak, güneydeki yerleşimlerden kuzeydeki yerleşimlere gidildikçe artıyor. Dünyada ramazanın ilk günü en uzun oruç, Rusya'nın Murmansk kentinde ve İzlanda'nın başkenti Reykjavik'te, en kısa oruç da Arjantin'in Ushuaia kentinde tutulacak. Peki, Kaç saat oruç tutulacak? En uzun oruç tutan ülke hangisi? Oruç en kısa hangi ülkede tutuluyor? Oruç kaç saat tutulacak? En uzun ve en kısa oruç nerede tutulacak? İşte oruç tutma süreleri...
12.04.2021 Ramazan
THY'nin ilk '737 Max' uçağı 2 yıldan sonra yeniden havalandı
THY'nin ilk '737 Max' uçağı 2 yıldan sonra yeniden havalandı Türk Hava Yolları (THY), uçuş emniyeti gerekçesiyle iki yılı aşkın süredir yerde olan Boeing 737 MAX tipi uçaklarıyla test uçuşlarına başladı. Uçuşa elverişlilik koşulları sağlanan filodaki 'MAX'lerden TC-LCE tescilli THY uçağı bir saatlik test uçuşunu başarıyla gerçekleştirdi.
9.04.2021 Ekonomi
THY'den flaş karar! Yeniden başlıyor
THY'den flaş karar! Yeniden başlıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, uçuş emniyeti gerekçesiyle uçuşlarını durdurulmasının kararını aldığı ve iki yıldır park halinde bekletilen Boeing 737 MAX 8 tipi uçaklar yeniden seferlere başlıyor. Türk Hava Yolları (THY) Nisan ayı itibariyle iki uçağı seferlere başlayacak.
29.03.2021 Ekonomi
Boeing'e "737 Max"  cezası! 2,5 milyar dolar ödeyecek
Boeing'e "737 Max" cezası! 2,5 milyar dolar ödeyecek Boeing'in "737 Max" tipi yolcu uçaklarının 2018'de Endonezya ve 2019'da Etiyopya'da yaptığı ve 346 kişinin hayatını kaybettiği kazalar nedeniyle 2,5 milyar dolar tazminat ve para cezası ödeyeceği açıklandı. Her 2 kazaya da uçaklardaki yükseliş açısını ayarlayan sensörler arasındaki veri uyuşmazlığının yol açtığı tespit edilmişti.
8.01.2021 Ekonomi
Pangalos'tan Abdullah Öcalan itirafları: Yanında 3 cariyesi ve dolar dolu valiz vardı...
Pangalos'tan Abdullah Öcalan itirafları: Yanında 3 cariyesi ve dolar dolu valiz vardı... Yunanistan'ın eski Dışişleri Bakanı Teodoros Pangalos, 1999 yılındaki Abdullah Öcalan ve 1996 yılındaki Kardak krizlerini, kaleme aldığı ‘Kardak/S-300/Öcalan’ adlı kitabında kendi bakış açısıyla ele aldı.
26.12.2020 Dünya
Kanada Boeing 737 MAX tipi uçaklardaki değişiklikleri  onayladı
Kanada Boeing 737 MAX tipi uçaklardaki değişiklikleri onayladı Kanada, Endonezya ve Etiyopya'da meydana gelen kazaların ardından uçuş yasağı getirilen "Boeing 737 Max" tipi yolcu uçaklarında yapılan değişiklikleri onayladığını açıkladı.
17.12.2020 Dünya
Eski Yunan ajanı Türk korkusu sardı: Bizim sonumuz da...
Eski Yunan ajanı Türk korkusu sardı: Bizim sonumuz da... Yunan İstihbarat Teşkilatı eski üyesi Savvas Kalenderidis, "Dağlık Karabağ'da Ermenistan'ın yenilgisine dikkat çekerek, Karabağ'da Ermenilerin başına gelenler bizim de başımıza gelebilir. Böyle giderse biz de Ermeniler gibi Türk SİHA'larının kurbanı olacağız" dedi.
27.11.2020 Dünya
ABD, Boeing 737 Max yolcu uçaklarına yeniden uçuş izni verdi
ABD, Boeing 737 Max yolcu uçaklarına yeniden uçuş izni verdi ABD, Endonezya ve Etiyopya'da meydana gelen kazaların ardından uçuş yasağı getirilen "Boeing 737 Max" tipi yolcu uçaklarına yeniden izin verdi.
18.11.2020 Ekonomi
Kenya, salgına rağmen Kovid-19 önlemlerini hafifletti
Kenya, salgına rağmen Kovid-19 önlemlerini hafifletti Kenya, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarındaki artışa rağmen alınan önlemleri gevşetme kararı aldı.
6.07.2020 Sağlık
Ruanda soykırımı sorumlularından Kabuga, BM nezdinde açılan mahkemeye  teslim edilecek
Ruanda soykırımı sorumlularından Kabuga, BM nezdinde açılan mahkemeye teslim edilecek Fransa'nın başkenti Paris'te geçen ay yakalanan ve Uluslararası Ceza Mahkemesi'nin (UCM) Ruanda soykırımında yüz binlerce kişinin ölümünden sorumlu tuttuğu isimlerden Felicien Kabuga'nın yargılanmak üzere Birleşmiş Milletler (BM) nezdinde açılan bir mahkemeye teslim edilmesine karar verildi.
3.06.2020 Dünya
Felicien Kabuga kimdir? Ruanda soykırımında neler olmuştu? Soykırımın finansörü yakalandı!
Felicien Kabuga kimdir? Ruanda soykırımında neler olmuştu? Soykırımın finansörü yakalandı! 800 kişinin öldürülmesini örgütleyen Ruanda soykırımının finansörü Felicien Kabuga, 20 yıl sonra Fransada yakalandı. Felician Kabuga, Ruanda soykırımının finansörü olarak biliniyor ve 20 yıldır aranıyordu. Peki, Felicien Kabuga kimdir? Ruanda soykırımında neler oldu? İşte Ruanda'da yaşananların detayları...
16.05.2020 Gündem
Yüz binlerce kişinin ölümünden sorumlu Felicien Kabuga yakalandı
Yüz binlerce kişinin ölümünden sorumlu Felicien Kabuga yakalandı Uluslararası Ceza Mahkemesinin (UCM) Ruanda soykırımında yüz binlerce kişinin ölümünden sorumlu tuttuğu isimlerden Felicien Kabuga, Fransa'nın başkenti Paris'te yakalandı.
16.05.2020 Dünya
Boeing 737 MAX modeline soruşturma açılabilir
Boeing 737 MAX modeline soruşturma açılabilir ABD'li uçak üreticisi Boeing'in "737 MAX" tipi uçaklarının seri üretimindeki kusurlar nedeniyle soruşturmayla karşı karşıya olduğu bildirildi.
29.04.2020 Bilim ve Teknoloji
Ülkede şok! Okul çıkışında izdiham: Çok sayıda ölü...
Ülkede şok! Okul çıkışında izdiham: Çok sayıda ölü... Kenya’da bir ilkokulda öğrencilerin çıkışı sırasında meydana gelen izdihamda en az 14 öğrenci hayatını kaybetti.
4.02.2020 Dünya
Yıllar sonra ortaya çıktı! THY kazasında Boeing skandalı
Yıllar sonra ortaya çıktı! THY kazasında Boeing skandalı New York Times gazetesi, 2009'da Hollanda'da düşen Türk Hava Yolları'na ait (THY) 737-800 tipi Boeing uçağına ilişkin, sorumluluğun uçak firması ve ABD'li federal güvenlik yetkililerinin baskısı üzerine pilotlara yüklendiğini ancak kazanın, firmanın "riskli tasarım seçimleri ve hatalı güvenlik değerlendirmeleri"nden kaynaklandığını yazdı.
21.01.2020 Dünya
Boeing, 737 Max yolcu uçaklarının üretimini durdurma kararı aldı
Boeing, 737 Max yolcu uçaklarının üretimini durdurma kararı aldı Amerikan uçak üreticisi Boeing'in uçuş kontrol sistemindeki üretim hatası nedeniyle 346 kişinin öldüğü iki kazaya karışan 737 Max serisi yolcu uçaklarının üretimini yeni yıldan itibaren geçici olarak durdurma kararı aldı.
17.12.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Nairobi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nairobi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.