Müzayede

Müzayede

Son dakika müzayede haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan müzayede ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını müzayede haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Müzayede

haberleri sayfasında son dakika yaşanan müzayede gelişmeleri de dahil olmak üzere 785 müzayede haberi bulunmuştur. Tüm müzayede haberleri aşağıda listelenmiştir.
İlk arpa hasadı yapıldı! 24 ayar altın hediye edildi
İlk arpa hasadı yapıldı! 24 ayar altın hediye edildi Güneydoğu Anadolu Bölgesinin önde gelen hububat merkezlerinden Mardin'de arpa hasadına başlandı. Kurum tarım arazisinden elde edilen verim çiftçinin yüzünü güldürdü.
7.05.2024 Ekonomi
Jeffrey Epstein’in ‘küçük kara kitabı’ açık artırmayla satılacak
Jeffrey Epstein’in ‘küçük kara kitabı’ açık artırmayla satılacak ABD'de çocuklara yönelik cinsel istismar ve fuhuş ağı oluşturma suçlamasıyla yargılanırken hapishanede ölen Jeffrey Epstein'ın 221 önemli kişinin isminin yer aldığı 'küçük kara kitabı' açık artırmayla satışa sunulacak.
4.05.2024 Dünya
Ticaret Bakanlığı’ndan satılık Michael Jordan imzalı ayakkabı! 5 milyon liradan satılacak
Ticaret Bakanlığı’ndan satılık Michael Jordan imzalı ayakkabı! 5 milyon liradan satılacak Ticaret Bakanlığı, mevzuata uygun şekilde gümrük işlemi tamamlanmadığı için gümrükte terk edilen ABD’li eski basketbolcu Michael Jordan imzalı 3 çift spor ayakkabıyı 5 milyon liraya satışa çıkarttı.
25.04.2024 Ekonomi
Tanyeli hastalık sürecini anlattı! ‘Öğrendiler artık sır kalmadı’
Tanyeli hastalık sürecini anlattı! ‘Öğrendiler artık sır kalmadı’ Bir süredir pankreas kanseriyle savaşan Tanyeli, tedavisinin ilk aşamasını Türkiye'de tamamladıktan sonra ameliyat olmak için Küba'yı seçti. Kendisi için düzenlenen moral gecesinde konuşan Tanyeli, hastalık sürecini anlattı. 10 parça müzayede ürününden toplamda 500 TL değerinde satış yapılarak katkıda bulunuldu.
13.02.2024 Magazin
Michael Jordan’un spor ayakkabıları açık artırmada rekor fiyata satıldı
Michael Jordan’un spor ayakkabıları açık artırmada rekor fiyata satıldı Efsane ABD’li basketbol yıldızı Michael Jordan’un 1990’larda şampiyonluk maçlarında giydiği 6 adet ‘tekli’ spor ayakkabısı, dün 8 milyon dolara satıldı.
3.02.2024 Dünya
TOKİ'den uygun fiyatlı arsalar! Yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade imkanı ile satışa çıkıyor
TOKİ'den uygun fiyatlı arsalar! Yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade imkanı ile satışa çıkıyor TOKİ, Adana, Ağrı, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Hatay, İstanbul, İzmir, Karabük, Kayseri, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Mersin, Muş, Şanlıurfa, Tekirdağ, Uşak, Van ve Yalova'daki 229 arsayı açık artırma yöntemiyle satacak.
27.12.2023 Ekonomi
Picasso’nun ünlü tablosu 139.4 milyon dolara satıldı
Picasso’nun ünlü tablosu 139.4 milyon dolara satıldı Ünlü İspanyol ressam, heykeltıraş, oyun yazarı ve şair Pablo Picasso’nun ‘Femme a la montre’ adlı yağlı boya tablosu, müzayede 139.4 milyon dolara satıldı.
9.11.2023 Kültür Sanat
Sahte tarihi eser skandalı! 'Bu vatana ihanettir' diyerek ayrıntıları anlattı
Sahte tarihi eser skandalı! 'Bu vatana ihanettir' diyerek ayrıntıları anlattı Tarihi eser kaçakçılarının akılalmaz oyunu ortaya çıktı! Define avcıları tarihi eser bulamayınca taklit eser üretmeye başladı. Konuya ilişkin detayları aktaran Uluslararası Strateji Kalkındırma Araştırma Derneği Genel Başkanı ve Koruma ve Restorasyon Uzmanı Cemil Karabayram, tarihi eser kaçakçılığını vatana büyük bir ihanet olarak değerlendirdiğini söyledi.
2.08.2023 Yaşam
Ressam Klimt’in 'Yelpazeli Kadın' portresi 85 milyon sterline satıldı
Ressam Klimt’in 'Yelpazeli Kadın' portresi 85 milyon sterline satıldı Avusturyalı ressam Gustav Klimt’in Yelpazeli Kadın (Lady with a Fan) isimli portresi, İngiltere’nin başkenti Londra’da Sotheby’s tarafından düzenlenen müzayedede 85.3 milyon sterline alıcı buldu. Sotheby’s satışın, Avrupa’da en yüksek meblağa sahip müzayede satışı olduğunu duyurdu.
28.06.2023 Kültür Sanat
Prenses Diana’nın kazağı açık artırmaya çıkarılacak! En az 80 bin dolar
Prenses Diana’nın kazağı açık artırmaya çıkarılacak! En az 80 bin dolar Prenses Diana’nın 40 önce giydiği “kara koyun” olarak bilinen ikonik kazağı, en az 80 bin dolardan açık artırmaya çıkarılacak.
27.06.2023 Dünya
Yarış atları koşarken, başkan da Togg ile hız yaptı
Yarış atları koşarken, başkan da Togg ile hız yaptı Bursa'nın Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü’nün (TİGEM) harasında Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg’un direksiyonuna geçti. Ali Özkan, Togg ile toprak yolda hız yaparken, manejdeki yarış atları ise çim zeminde koştu.
26.05.2023 Gündem
Dünyanın en eski ve en eksiksiz İbranice İncil'i 38,1 milyon dolara satıldı
Dünyanın en eski ve en eksiksiz İbranice İncil'i 38,1 milyon dolara satıldı  Sotheby's Müzayede Evi, dünyanın en eski ve en eksiksiz İbranice İncil'inin 38,1 milyon dolarlık fiyata satıldığını duyurdu.
18.05.2023 Kültür Sanat
Dünyanın en eski ve en eksiksiz İbranice İncil'i 38,1 milyon dolara satıldı
Dünyanın en eski ve en eksiksiz İbranice İncil'i 38,1 milyon dolara satıldı Sotheby's Müzayede Evi, dünyanın en eski ve en eksiksiz İbranice İncil'inin 38,1 milyon dolarlık fiyata satıldığını duyurdu.
18.05.2023 Dünya
Tarihin en büyük mücevher satışı! İşte Nazi gelinin kanlı servetinin ardındaki hikaye
Tarihin en büyük mücevher satışı! İşte Nazi gelinin kanlı servetinin ardındaki hikaye Dünya adım adım 2. Dünya Savaşı'na giderken 19 yaşındaki Heidi Horten, Nazi yanlısı Helmut ile evlenmişti ve hatrı sayılı bir servet sahibi olmuşlardı. 2022 yılında ölen Nazi gelini Heidi Horten'in mücevher koleksiyonunun bazılarını ünlü müzayede evi Christie's, satışa çıkarıyor. Ancak mücevherlerin kanlı geçmişi, müzayede evinin tepki çekmesine neden oldu. İşte Nazi gelininin mücevherlerinin ardındaki kanlı servetin detayları...
3.05.2023 Dünya
Saha içerisinde en iyi anlaştığı yıldızı açıkladı! 'Kimyamız uyuştu'
Saha içerisinde en iyi anlaştığı yıldızı açıkladı! 'Kimyamız uyuştu' Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Kerem Aktürkoğlu "takımdaki herkes ile çok iyi anlaşıyorum, hepsi ile arkadaş gibiyim" dedi ve İcardi'ye farklı bir parantez açtı.
20.03.2023 Galatasaray
GS müzayede toplam bağış miktarı ne kadar? Galatasaray müzayede sonuçları ne oldu, neler satıldı, kim neyi, ne kadara satın aldı, depremzedeler için toplam ne kadar bağış yapıldı?
GS müzayede toplam bağış miktarı ne kadar? Galatasaray müzayede sonuçları ne oldu, neler satıldı, kim neyi, ne kadara satın aldı, depremzedeler için toplam ne kadar bağış yapıldı? Galatasaray camiası depremzedeler için anlamlı bir etkinlikte bir araya geldi. Sarı-kırmızılıların, özel koleksiyon parçalarının sergilenip yeni sahiplerini bulduğu açık artırma Galatasaray Lisesi'nde gerçekleşti. Peki, GS müzayede toplam bağış miktarı ne kadar? Galatasaray müzayede sonuçları ne oldu, depremzedeler için toplam ne kadar bağış yapıldı?
11.03.2023 Şampiy10
Galatasaray’ın düzenlediği müzayedede 17 milyon 780 bin TL toplandı
Galatasaray’ın düzenlediği müzayedede 17 milyon 780 bin TL toplandı Galatasaray’ın depremzedelere yardım amacıyla düzenlediği müzayedede 30 eşya toplam 17 milyon 780 bin TL'ye satıldı.
10.03.2023 Galatasaray
Fiyatı 50 bin dolar olarak belirlendi! Müzayede ile satılacak
Fiyatı 50 bin dolar olarak belirlendi! Müzayede ile satılacak 2007 yılından kalma paketi açılmamış birinci nesil bir iPhone modeli 50 bin dolar değerleme ile müzayedede satışa sunulacak.
3.02.2023 Bilim ve Teknoloji
Prenses Diana'nın itirafı gizli mektupta ortaya çıktı: Bu kadar çaresiz ve çirkin olacağını bilseydim...
Prenses Diana'nın itirafı gizli mektupta ortaya çıktı: Bu kadar çaresiz ve çirkin olacağını bilseydim... İngiltere kralı 3. Charles ile olan evliliğini 28 Ağustos 1996 tarihinde sonlandıran Galler Prensesi Diana'nın boşandıktan sonra yazdığı mektuplar gün yüzüne çıktı. Geliri hayır kurumuna gidecek olan mektup, 90 bin sterlinden açık artırmaya çıkacak. Mektubu bir arkadaşına yazan Prenses Diana'nın Charles'tan boşanması hakkında yazdıkları dikkat çekiyor.
2.02.2023 Dünya
Prenses Diana'nın mücevherlerini ünlü isim satın aldı!
Prenses Diana'nın mücevherlerini ünlü isim satın aldı! 1997 yılında hayatını kaybeden Galler Prensesi Diana trajik ölümüyle tüm dünyayı yasa boğmuştu. Ölümünün üzerinden yıllar geçse de Prenses Diana'nın eşyaları hala konuşuluyor. Bu ilgi dünyaca ünlü isimleri de kapsıyor. Attallah Haçı olarak bilinen Prenses Diana'nın ikonik mücevheri, şimdi o ünlü ismin koleksiyonunda.
20.01.2023 Magazin
Bakanlık devreye girdi! 19 yıl sonra İngiltere'den Türkiye'ye getirildi
Bakanlık devreye girdi! 19 yıl sonra İngiltere'den Türkiye'ye getirildi Anadolu'nun nadir örneklerinden olan ve 2003'te yurt dışına kaçırılan, 16'ncı yüzyıl eseri karo çini, Londra'daki Bonhams Müzayede Evi'nde satışı durdurularak Türkiye'ye getirildi. Ankara Vakıf Eserleri Müzesi'nde sergilenen çini, kısa süre sonra çalındığı yer olan Adana Seyhan Ulu Camii'ne gönderilecek.
9.12.2022 Gündem
Yurt dışına kaçırılan karo çini, 19 yıl sonra Türkiye'de
Yurt dışına kaçırılan karo çini, 19 yıl sonra Türkiye'de Anadolu'nun nadir örneklerinden olan ve 2003'te yurt dışına kaçırılan, 16'ncı yüzyıl eseri karo çini, Londra'daki Bonhams Müzayede Evi'nde satışı durdurularak Türkiye'ye getirildi. Ankara Vakıf Eserleri Müzesi'nde sergilenen çini, kısa süre sonra çalındığı yer olan Adana Seyhan Ulu Camii'ne gönderilecek.
9.12.2022 Yaşam
Endonezya 100’den fazla tropikal takımadanın geliştirme haklarını müzayede satacak
Endonezya 100’den fazla tropikal takımadanın geliştirme haklarını müzayede satacak ABD’li müzayede firması Sotheby’s, Endonezya’ya ait 100’den fazla tropikal adanın ‘geliştirme haklarının’ 8 ila 14 Aralık’ta açık arttırmada satılacağını açıkladı.
30.11.2022 Dünya
Frida Kahlo’nun çöpe attığı eseri 8,63 milyon dolara satıldı
Frida Kahlo’nun çöpe attığı eseri 8,63 milyon dolara satıldı Dünyaca ünlü Meksikalı ressam Frida Kahlo’nun beğenmeyerek çöpe attığı otoportresi açık artırmada 8,63 milyon dolara satıldı.
19.11.2022 Dünya
Steve Jobs'un terlikleri açık artırmayla satıldı
Steve Jobs'un terlikleri açık artırmayla satıldı Apple'ın kurucusu Steve Jobs'un sandaletleri, açık artırmayla 218 bin dolara satıldı.
15.11.2022 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Müzayede ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki müzayede haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.