Michael Jordan

Michael Jordan

Son dakika Michael Jordan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Michael Jordan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Michael Jordan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Michael Jordan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan michael jordan gelişmeleri de dahil olmak üzere 256 michael jordan haberi bulunmuştur. Tüm michael jordan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ticaret Bakanlığı’ndan satılık Michael Jordan imzalı ayakkabı! 5 milyon liradan satılacak
Ticaret Bakanlığı’ndan satılık Michael Jordan imzalı ayakkabı! 5 milyon liradan satılacak Ticaret Bakanlığı, mevzuata uygun şekilde gümrük işlemi tamamlanmadığı için gümrükte terk edilen ABD’li eski basketbolcu Michael Jordan imzalı 3 çift spor ayakkabıyı 5 milyon liraya satışa çıkarttı.
25.04.2024 Ekonomi
Michael Jordan’un spor ayakkabıları açık artırmada rekor fiyata satıldı
Michael Jordan’un spor ayakkabıları açık artırmada rekor fiyata satıldı Efsane ABD’li basketbol yıldızı Michael Jordan’un 1990’larda şampiyonluk maçlarında giydiği 6 adet ‘tekli’ spor ayakkabısı, dün 8 milyon dolara satıldı.
3.02.2024 Dünya
Arina Fedorovtseva: Türkler sürekli evlilik teklif ediyor
Arina Fedorovtseva: Türkler sürekli evlilik teklif ediyor Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'nın Rus yıldızı Arina Fedorovtseva, Rus basınına verdiği röportajda İstanbul'daki hayatı, Türklerin kendisine olan ilgisi ve Fenerbahçe - Galatasaray rekabeti ile ilgili açıklamalarda bulundu.
16.11.2022 Magazin
Zirve 23 başladı! Baykar Teknoloji lideri Selçuk Bayraktar: Muhabere tarihinde devrim yaratacak
Zirve 23 başladı! Baykar Teknoloji lideri Selçuk Bayraktar: Muhabere tarihinde devrim yaratacak 23 Yetenek Derneği tarafından bu yıl ikincisi organize edilen Zirve 23 bugün gerçekleşiyor. 2 bin aşkın üniversite öğrencisinin katılımıyla gerçekleşen organizasyon Volkswagen Arena'da düzenleniyor. Zirve 23 kapsamında konuşma yapan BAYKAR Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, "Biz 20 yıllık hayalimizi üretmek için devam ediyoruz. Türkiye’nin ilk insansız savaş uçağı olacak Kızılelma için geri sayım başladı. 2023'de ilk uçuşunu yapacak. Bu iki platform muhabere tarihinde devrim yaratacaklar." dedi. Togg CEO'su Gürcan Karakaş da "Cesaretinizi artırmak için esnek olun, değişimi kucaklayın. 'İnsanlar ne der'e bakmayın. Aksiyona geçin. 20 saat düşüneceğinize 3 kez deneyin. Büyük resmî görün" diye konuştu.
15.10.2022 Ekonomi
Kerim Abdülcabbar'ı geride bıraktı NBA tarihine damga vurdu
Kerim Abdülcabbar'ı geride bıraktı NBA tarihine damga vurdu Los Angeles Lakers forması giyen LeBron James, Kerim Abdülcabbar'a ait normal sezon ve play-off'lar toplamında en fazla sayı atan Amerikan Basketbol Ligi (NBA) oyuncusu rekorunu kırdı.
13.02.2022 Basketbol
Abdul-Jabbar, Curry, Michael Jordan... NBA tarihinin en iyi 75 oyuncusu açıklandı
Abdul-Jabbar, Curry, Michael Jordan... NBA tarihinin en iyi 75 oyuncusu açıklandı NBA 75. Yıl Dönümü Takımı'nın üyeleri açıklandı. Aktif kariyerlerini sürdüren 11 isim listede yer aldı
22.10.2021 NBA
1 milyar dolarlık kazançla rekor kırdı
1 milyar dolarlık kazançla rekor kırdı Los Angeles Lakers yıldızı LeBron James, aktifk basketbolculuk kariyer kazançlarında 1 milyar doları aşan ilk NBA oyuncusu oldu.
23.07.2021 NBA
Antetokounmpo en değerli oyuncu seçildi
Antetokounmpo en değerli oyuncu seçildi NBA'de final serisinin en değerli oyuncusu Giannis Antetokounmpo seçildi.
21.07.2021 NBA
Play-Off rekoru! Tatum'dan 50 sayı
Play-Off rekoru! Tatum'dan 50 sayı Amerikan Basketbol Ligi (NBA) play-off'larında Boston Celtics, Jayson Tatum'un 50 sayı attığı müsabakada Brooklyn Nets'i 125-119 yenerek serideki ilk galibiyetini aldı ve durumu 2-1'e getirdi.
29.05.2021 NBA
Abdullah Avcı açıkladı... "Resmi teklif..."
Abdullah Avcı açıkladı... "Resmi teklif..." Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Fenerbahçe'nin gündemine gelen teknik direktör Abdullah Avcı Demirören Haber Ajansına önemli açıklamalarda bulundu.
10.06.2020 Süper Lig
Çağlar'lı Leicester 'The Last Dance' ile motive oluyor
Çağlar'lı Leicester 'The Last Dance' ile motive oluyor İngiltere Premier Lig’de üçüncü sırada bulunan ve ikinci Manchester City’yi geçme şansı bulunan Leicester City, seyircisiz maçlarda motivasyonu, Michael Jordan’ın hayatını anlatan ‘The Last Dance’ belgeselinde buluyor.
8.06.2020 Futbol
Barış Hersek: "Ayrıldığımı askerde öğrendim"
Barış Hersek: "Ayrıldığımı askerde öğrendim" Sarı lacivertli takımdaki ayrılık sürecine dair ilk kez konuşan Hersek, “Ayrıldığımı askerde öğrendim” dedi.
24.05.2020 Fenerbahçe
Michael Jordan'ın imzalı ayakkabısı 560 bin dolara satıldı
Michael Jordan'ın imzalı ayakkabısı 560 bin dolara satıldı Amerikan Basketbol Ligi'nin (NBA) efsane isimlerinden Michael Jordan'ın açık artırmaya çıkarılan imzalı ayakkabısı, 560 bin dolara alıcı buldu.
18.05.2020 Basketbol
Michael Jordan'a büyük şok! 27 milyon euro...
Michael Jordan'a büyük şok! 27 milyon euro... Chicago Bulls'un en büyük efsanesi Michael Jordan'ın 27 milyon euroluk özel tasarım evi ile ilgili sürpriz bir 'emlak' gerçeği ortaya çıktı. Basketbol efsanesi, malikhanesine yarı fiyatına bile talipli bulamadı.
17.05.2020 Spor Magazin
İtalyan basketçiden Türkiye açıklaması: Gurur duyuyorum!
İtalyan basketçiden Türkiye açıklaması: Gurur duyuyorum! Fenerbahçe Beko Basketbol Takımı'nın İtalyan oyuncusu Luigi Datome, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ülkesine tıbbi yardım yapan Türkiye'yle gurur duyduğunu söyledi.
6.05.2020 Fenerbahçe
Michael Jordan 2 saat için 100 milyon doları reddetti!
Michael Jordan 2 saat için 100 milyon doları reddetti! NBA'in efsane ismi Michael Jordan'ın menajeri David Falk, Jordan'ın 2 saatlik bir markanın reklamı için teklif edilen 100 milyon doları reddettiğini açıkladı.
1.05.2020 Basketbol
Muhammed Ali ve Michael Jordan bu hafta sonu TRT Spor'da!
Muhammed Ali ve Michael Jordan bu hafta sonu TRT Spor'da! TRT Spor, dünyada yayılan yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle “Ev Hayat Dolu” kuşaklarıyla evde kalan sporseverleri ekran başına topluyor. Bu hafta sonu efsanevi sporculardan Michael Jordan ile Muhammed Ali’nin yaşam öyküsünün anlatıldığı iki ayrı belgesel izleyenlerin beğenisine sunulacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Cenk Tosun'dan Galatasaray itirafı!
Cenk Tosun'dan Galatasaray itirafı! İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'da forma giyen milli futbolcu Cenk Tosun, Koray Palaz'ın sosyal medya hesabında yaptığı canlı yayına katılarak kendisiyle ilgili bilinmeyenleri anlattı.
31.03.2020 Futbol
Michael Jordan'dan 1 milyon dolar bağış
Michael Jordan'dan 1 milyon dolar bağış Michael Jordan, Bahamalar'ın yeniden yapılandırılması çalışmalarına 1 milyon dolar bağışlayacağını açıkladı.
11.09.2019 NBA
Raptors şampiyonluğa çok yakın!
Raptors şampiyonluğa çok yakın! NBA finalinde Golden State Warriors'ı deplasmanda 105-92 yenen Toronto Raptors, seride 3-1 öne geçti. Kupaya sadece 1 galibiyet uzaklığında olan Raptors'ta Kawhi Leonard, 36 sayıyla maçın yıldızı oldu.
8.06.2019 NBA
Kaya Çilingiroğlu: Hiç kıskanç değilim
Kaya Çilingiroğlu: Hiç kıskanç değilim Kaya Çilingiroğlu, Posta'dan Dilara Doğan'ın konuğu oldu.
25.05.2019 Magazin
'Dostlarımın sessizliği beni üzdü'
'Dostlarımın sessizliği beni üzdü' Arda Turan, Buket Aydın'ın sunduğu 'Buket Aydın ile 40' programının konuğu oldu.
4.04.2019 Televizyon
Cedi 15 sayı ve 7 ribauntla oynadı
Cedi 15 sayı ve 7 ribauntla oynadı NBA'de oynayan milli basketbolcu Cedi Osman, takımı Cleveland Cavaliers'ın Boston Celtics'e 116-106 yenildiği maçı 15 sayı ve 7 ribauntla tamamladı.
27.03.2019 NBA
Harden'dan Spurs potasına 61 sayı
Harden'dan Spurs potasına 61 sayı James Harden'ın 61 sayı ürettiği maçta Houston Rockets, sahasında San Antonio Spurs'ü 111-105 yendi. Kariyer rekorunu egale eden Harden, tek sezonda birden fazla maçta 60 ve üstü sayıya ulaşan dördüncü isim oldu.
23.03.2019 NBA

Benzer Haber Etiketleri

Michael Jordan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki michael jordan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.