Mustafa Bozbağ

Mustafa Bozbağ

Son dakika Mustafa Bozbağ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mustafa Bozbağ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mustafa Bozbağ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mustafa Bozbağ

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mustafa bozbağ gelişmeleri de dahil olmak üzere 56 mustafa bozbağ haberi bulunmuştur. Tüm mustafa bozbağ haberleri aşağıda listelenmiştir.
Babasının efsane olduğu kulübü satın aldı Rahman Kiçe Balkanlarda tarih yazdı
Babasının efsane olduğu kulübü satın aldı Rahman Kiçe Balkanlarda tarih yazdı Yakından tanıdığımız ünlü golcü Vedat Muriç'in 9 yıl alt yapısında oynadığı 93 yıllık kulüp FC Liria'nın şampiyonluğu hem Kosova'da hem de Türkiye'de büyük dikkat çekti.
6.06.2023 Futbol
Türkiye Futbol Federasyonu 42. başkanı Nihat Özdemir!
Türkiye Futbol Federasyonu 42. başkanı Nihat Özdemir! Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı Ankara’da yapıldı. Genel kurula tek aday olarak giren Nihat Özdemir, oyların 179'unu alarak federasyon başkanlığına seçildi, 4 oy ise geçersiz sayıldı. Bu seçim öncesinde Yıldırım Demirören ve Hüsnü Güreli dönemi mali ve idari açıdan oy birliğiyle ibra edildi.
1.06.2019 Futbol
Giresunspor'da yeni başkan Sacit Ali Eren!
Giresunspor'da yeni başkan Sacit Ali Eren! Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da kulüp başkanlığına Sacit Ali Eren seçildi.
27.12.2018 TFF 1.Lig
Giresunspor'da 3 futbolcu daha kadro dışı!
Giresunspor'da 3 futbolcu daha kadro dışı! Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da 3 futbolcu daha kadro dışı bırakıldı.
11.12.2018 TFF 1.Lig
Giresunspor'da Aykut Demir kadro dışı!
Giresunspor'da Aykut Demir kadro dışı! Giresunspor'da takım kaptanlarından Aykut Demir'in yönetim kurulu kararıyla kadro dışı bırakıldığı açıklandı.
8.12.2018 TFF 1.Lig
Giresunspor'da olağanüstü kongre kararı!
Giresunspor'da olağanüstü kongre kararı! Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, olağanüstü kongreye gitme kararı aldıklarını duyurdu.
27.11.2018 TFF 1.Lig
Mustafa Bozbağ: "Fenerbahçe ile eşleşmek camia için güzel şeyler"
Mustafa Bozbağ: "Fenerbahçe ile eşleşmek camia için güzel şeyler" Ziraat Türkiye Kupası 5.turu'nda Fenerbahçe ile eşleşen Giresunspor'da başkan Mustafa Bozbağ, kuranın ardından açıklamalarda bulundu. Bozbağ, F.Bahçe ile son dört yıl içinde üçüncü kez eşleşmenin hoş bir durum olduğunu belirtti.
23.11.2018 Fenerbahçe
Başkandan futbolculara ağır eleştiri!
Başkandan futbolculara ağır eleştiri! Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, "Kurduğumuz takım içerisinde bazı arkadaşların Giresun'u ve Giresunspor'u çok sahiplendiklerini düşünmüyorum. Bundan sonra sahiplenenlerle oynayacağız." dedi.
23.10.2018 TFF 1.Lig
Giresunspor'un amacı Hüseyin Kalpar ile çıkışa geçmek
Giresunspor'un amacı Hüseyin Kalpar ile çıkışa geçmek Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un asbaşkanı Mehmet Kazancıoğlu, yeni teknik direktörleri Hüseyin Kalpar ile yeniden çıkış yakalamak istediklerini söyledi.
13.10.2018 TFF 1.Lig
Giresunspor Başkanı Bozbağ hastaneye kaldırıldı
Giresunspor Başkanı Bozbağ hastaneye kaldırıldı Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ, mide kanaması nedeniyle Ankara'da hastaneye kaldırıldı.
12.10.2018 TFF 1.Lig
Giresunspor'da Hüseyin Kalpar dönemi
Giresunspor'da Hüseyin Kalpar dönemi Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Giresunspor'da Metin Diyadin'den boşalan teknik direktörlüğe Hüseyin Kalpar getirdi.
8.10.2018 TFF 1.Lig
Giresunspor'dan Hüseyin Kalpar hamlesi!
Giresunspor'dan Hüseyin Kalpar hamlesi! Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, "Şu ana kadar sadece teknik direktör Hüseyin Kalpar ile görüştüm, Hüseyin hoca ile yarım saat süren bir telefon görüşmesi yaptım." dedi.
3.10.2018 TFF 1.Lig
Giresunspor'da Metin Diyadin ile yollar ayrıldı!
Giresunspor'da Metin Diyadin ile yollar ayrıldı! Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, teknik direktör Metin Diyadin ile yollarını ayırdı.
2.10.2018 TFF 1.Lig
Giresunspor maddi destek arayışında...
Giresunspor maddi destek arayışında... Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da, kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, maaş, prim ve peşinat taksitlerini ödediklerinde takımın moral ve motivasyon açısından çok daha iyi konuma geleceğini belirtti.
26.09.2018 TFF 1.Lig
Giresunspor'a Makedon orta saha!
Giresunspor'a Makedon orta saha! Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, Makedon oyuncu Zeni Husmani ile anlaştı.
31.08.2018 TFF 1.Lig
TFF 1.Lig Kulüpler Birliği Başkanı yeniden Mustafa Bozbağ
TFF 1.Lig Kulüpler Birliği Başkanı yeniden Mustafa Bozbağ TFF 1. Lig Kulüpler Birliğinin seçimli toplantısında başkanlığa Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Bozbağ, yeniden seçildi.
15.08.2018 TFF 1.Lig
Giresunspor, Çağlar Birinci ile sözleşme yeniledi
Giresunspor, Çağlar Birinci ile sözleşme yeniledi Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, Çağlar Birinci'nin sözleşmesini uzattı.
7.06.2018 TFF 1.Lig
Yılmaz Vural teklifi açıkladı! Fenerbahçe...
Yılmaz Vural teklifi açıkladı! Fenerbahçe... Yılmaz Vural, TRT Spor'da yayınlanan Basın Tribünü programına konuk oldu. Deneyimli teknik adam gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
27.02.2018 Fenerbahçe
Yılmaz Vural'a şok! Sadece 3 hafta sürdü
Yılmaz Vural'a şok! Sadece 3 hafta sürdü Spor Toto 1. Lig ekibi Akın Çorap Giresunspor’da 3 hafta önce göreve başlayan Yılmaz Vural ile yollar ayrıldı.
23.02.2018 TFF 1.Lig
Yılmaz Vural iddialı: "13 maçı da kazanabiliriz"
Yılmaz Vural iddialı: "13 maçı da kazanabiliriz" Akın Çorap Giresunspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, potanın gerisinde kalmalarının kendilerini ürkütmediğini söyledi.
15.02.2018 TFF 1.Lig
Yılmaz Vural bombası! İşte yeni takımı...
Yılmaz Vural bombası! İşte yeni takımı... Akın Çorap Giresunspor'da teknik direktörlük görevine Yılmaz Vural getirildi.
8.02.2018 TFF 1.Lig
Giresunspor Başkanı Bozbağ'dan Yılmaz Vural açıklaması
Giresunspor Başkanı Bozbağ'dan Yılmaz Vural açıklaması Spor Toto 1'inci Lig ekibi Akın Çorap Giresunspor'da kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, teknik direktör Yılmaz Vural ile görüştüklerini ancak maddi açıdan aralarında uçurum olduğunu söyledi.
6.02.2018 TFF 1.Lig
Giresunspor Almeida ile prensipte anlaştı
Giresunspor Almeida ile prensipte anlaştı Akın Çorap Giresunspor Brezilyalı forvet Henrique Almeida ile prensipte anlaştı.
29.01.2018 Futbol
Giresunspor Hakan Barış'ı renklerine bağladı
Giresunspor Hakan Barış'ı renklerine bağladı TFF 1'inci Lig takımlarından Akın Çorap Giresunspor, Göztepe'den ayrılan 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Hakan Barış ile sözleşme imzaladı.
22.01.2018 TFF 1.Lig
Özbek: "Galatasaray tarihi sinema filmi olacak"
Özbek: "Galatasaray tarihi sinema filmi olacak" Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, “Galatasaray Kulübü'nün kuruluşunu bir belgesel, bir sinema filmi şeklinde yapacağız” dedi.
20.12.2017 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Mustafa Bozbağ ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mustafa bozbağ haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.