Yılmaz Vural

Yılmaz Vural

Son dakika Yılmaz Vural haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yılmaz Vural ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yılmaz Vural haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yılmaz Vural

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yılmaz vural gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.284 yılmaz vural haberi bulunmuştur. Tüm yılmaz vural haberleri aşağıda listelenmiştir.
Abdullah Avcı, Fenerbahçe'nin belalısı oldu!
Abdullah Avcı, Fenerbahçe'nin belalısı oldu! Trabzonspor’a şampiyonluk kazandıran Abdullah Avcı, bordo-mavililerde görev yaptığı dönem içerisinde, Kadıköy ekibini üçüncü kez liderlikten indirdi. Başarılı teknik adam, Karadeniz ekibinin 26 yıllık beklentisini de giderdi.
6.11.2023 Trabzonspor
'Fenerbahçe bize teklif edilmiş olsa kimseyi mahcup etmeyiz'
'Fenerbahçe bize teklif edilmiş olsa kimseyi mahcup etmeyiz' Türk futbolunun tecrübeli teknik direktörlerinden Yılmaz Vural, yeni hoca arayışlarına devam edem Ali Koç'a mesaj göndererek "Böyle bir görev bize teklif edilmiş olsa kimseyi mahcup etmeyiz" ifadelerini kullandı.
18.06.2023 Fenerbahçe
Türk futbol ailesi depremzedeler için 'Omuz Omuza'
Türk futbol ailesi depremzedeler için 'Omuz Omuza' Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve beIN Medya Grubu'nun deprem felaketi nedeniyle, dayanışma ve yardım amacıyla düzenlediği "Omuz Omuza" kampanyası ortak canlı yayını gerçekleştirildi. 15 Haziran’a kadar sürecek kampanya çerçevesinde elde edilecek gelir, deprem bölgesindeki vatandaşların barınma ihtiyaçları için kullanılacak.
1.03.2023 Gündem
'Anadolu'nun Ronaldo'su' lakabını almıştı, Hakan Doğan'ın hikayesi ağlattı!
'Anadolu'nun Ronaldo'su' lakabını almıştı, Hakan Doğan'ın hikayesi ağlattı! 2 yaşında ailesini kaybedip 16 yıl yetiştirme yurdunda kalan Hakan Doğan, 7 numaralı forması ve attığı gollerden sonra yaptığı Cristiano Ronaldo sevinciyle taraftarın gönlünde taht kurdu. İstiklalspor 15 maçta 14 galibiyet, 1 beraberlik ile en yakın rakibinin 7 puan önünde yer alırken, bu sezon 7 golü bulunan Hakan 6. şampiyonluğuna doğru da emin adımlarla ilerliyordu.
10.02.2023 Yeni Malatya Spor
Yakup Alkan'ın depremde hayatını kaybeden Ahmet Eyüp Türkaslan ile son telefon görüşmesi yürekleri dağladı!
Yakup Alkan'ın depremde hayatını kaybeden Ahmet Eyüp Türkaslan ile son telefon görüşmesi yürekleri dağladı! Depremden saatler önce Yeni Malatyaspor ile sözleşmesini feshederek şehirden ayrılan futbolcu Yakup Alkan, konuştu. Alkan'ın depremde hayatını kaybeden yakın arkadaşı kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan ile gerçekleştirdiği son telefon görüşmesi yürekleri dağladı.
10.02.2023 Yeni Malatya Spor
Yılmaz Vural resmen açıkladı: Bu yarışa devam edecek durumda değiliz
Yılmaz Vural resmen açıkladı: Bu yarışa devam edecek durumda değiliz Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen ve tüm Türkiye'yi yasa boğan 7.7 büyüklüğündeki depremden etkilenen takımlardan birisi Yeni Malatyaspor oldu. Teknik direktör Yılmaz Vural kulübün geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
10.02.2023 TFF 1.Lig
Atilla Gökçe: Yılmaz Vural kötü haberi aldıktan sonra hıçkırıklarla ağlıyor, konuşamıyor
Atilla Gökçe: Yılmaz Vural kötü haberi aldıktan sonra hıçkırıklarla ağlıyor, konuşamıyor Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerle sarsılan Malatya'da 28 yaşındaki kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan'ın naaşına ulaşılmasının ardından usta yazarlardan Atilla Gökçe'nin 'Yılmaz Vural hala uyuyamıyor hıçkırıklarla ağlıyor, konuşamıyor' yazısı okuyucuları derinden üzdü.
9.02.2023 Futbol
Ahmet Eyüp Türkaslan öldü mü? Malatyaspor kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan kimdir? İşte son durum
Ahmet Eyüp Türkaslan öldü mü? Malatyaspor kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan kimdir? İşte son durum Ahmet Eyüp Türkaslan Yeni Malatyaspor kalecisidir. Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük deprem sonrası enkaz altında kalmıştır. Ahmet Eyüp Türkaslan'nın son durumu teknik direktör Yılmaz Vural paylaştı. Peki Ahmet Eyüp Türkaslan kimdir, öldü mü?
7.02.2023 Futbol
Yılmaz Vural'dan Cristiano Ronaldo itirafı! 'Uzaydan gelse gidilir'
Yılmaz Vural'dan Cristiano Ronaldo itirafı! 'Uzaydan gelse gidilir' Türk futbolunun en renkli simalarından biri olan teknik direktör Yılmaz Vural, Misli TV’ye özel açıklamalarda bulundu.
13.01.2023 TFF 1.Lig
Galatasaray ile Beşiktaş derbisi ile ilgili bomba yorum! 'Çok iş düşecek'
Galatasaray ile Beşiktaş derbisi ile ilgili bomba yorum! 'Çok iş düşecek' Süper Lig’in 13. haftasında ezeli rakipler Galatasaray ile Beşiktaş kozlarını paylaşacak. Siyah-beyazlı ekibin eski futbolcusu Ali Cansun, “Özellikle ön tarafta iki takımın da çok etkili oyuncuları var savunma oyuncularına bugün çok iş düşeceğini düşünüyorum” dedi.
5.11.2022 Futbol
Galatasaray ile Beşiktaş derbisine geri sayım başladı! Yılmaz Vural 'zamanı var' deyip çarpıcı gerçeği açıkladı
Galatasaray ile Beşiktaş derbisine geri sayım başladı! Yılmaz Vural 'zamanı var' deyip çarpıcı gerçeği açıkladı Süper Lig’in 13. haftasında ezeli rakipler Galatasaray ile Beşiktaş kozlarını paylaşacak. Tüm Türkiye’nin merakla beklediği karşılaşma öncesi Yılmaz Vural, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
5.11.2022 Futbol
Stefan Kuntz'u rezil etti! 'Kaybettiğin ülkede insandan çok keçi var'
Stefan Kuntz'u rezil etti! 'Kaybettiğin ülkede insandan çok keçi var' Dün akşam UEFA Uluslar Ligi - C Ligi Grup 1 maçında Faroe Adaları karşısında skandal bir yenilgi alan Türkiye Milli Takımı'nda Alman teknik adam Stefan Kuntz'a olan öfke devam ederken, tecrübeli çalıştırıcı Yılmaz Vural'ın 90 dakika sonrasında "50 bin insanın yaşadığı, insandan çok 80 bin keçinin yaşadığı ülkeye yeniliyorsun, bu beni üzüyor." ifadeleri oldukça dikkat çekti.
26.09.2022 Futbol
Yılmaz Vural'ı bile geçti! Vitor Pereira çıldırdı saha kenarında oyuncusunu tokatladı
Yılmaz Vural'ı bile geçti! Vitor Pereira çıldırdı saha kenarında oyuncusunu tokatladı Dün akşam Atletico Paranaense deplasmanına giden ve 5.dakikada Roger'in golüyle öne geçen Corinthians'ta 71.dakikada kıyamet koptu. Vitor Pereira'nın 67.dakikada oyuna aldığı 23 yaşındaki oyuncu sadece 4 dakika sonra kırmızı kart görerek oyundan atılınca Portekizli teknik adamın hışmına uğradı. Yılmaz Vural'ı andıran görüntü veren Pereira saha kenarında öğrencisini resmen tokatladı.
17.06.2022 Diğer Sporlar
Serdar Ortaç paraya para demiyor! Yeni işini açıkladı, video çekip...
Serdar Ortaç paraya para demiyor! Yeni işini açıkladı, video çekip... Serdar Ortaç yeni gelir kapısı buldu. Kişiye özel video hazırlayan Ortaç paraya para demiyor. Sosyal medya platformu, belli bir ücret karşılığında ünlü isimlerin kişiye özel video çekmesini sağlıyor. Bu videolar aracılığıyla sanatçıların hayranları doğrudan onlarla temas kurabiliyor. Kişiye özel videolarda, doğum günü gibi özel kutlamalar, tebrik ve karşı tarafa iletilmek istenen özel mesajlar, ünlü isimler tarafından iletiliyor. Bu sistemde Yılmaz Vural'dan Cengiz Kurtoğlu'na birçok ünlü isim yer alıyor. Bunlardan biri de sanatçı Serdar Ortaç. Ortaç'ın yeni işinden kazandığı rakam ise dudak uçuklattı. İşte detaylar...
3.06.2022 Magazin
AFARA, bir yanı duygusal, bir yanı eğlenceli bir yol hikâyesi!
AFARA, bir yanı duygusal, bir yanı eğlenceli bir yol hikâyesi! Kanal D’nin yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın yaptığı, Uğur Aslan’ın keyifli sohbeti ve yorumladığı birbirinden güzel şarkılarla ekrana gelen programı “Afara”, canlı yayınlanan altıncı bölümüyle izleyicisiyle buluştu.
22.05.2022 Televizyon
'Afara'da Yılmaz Vural'a sürpriz hediye
'Afara'da Yılmaz Vural'a sürpriz hediye Kanal D’nin; yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın yaptığı, Uğur Aslan’ın keyifli sohbeti ve yorumladığı birbirinden güzel şarkılarla dikkat çeken programı 'Afara', canlı yayınlanan altıncı bölümüyle izleyicisiyle buluştu.
21.05.2022 Televizyon
“Afara” ya bu hafta Yılmaz Vural, Tuvana Türkay, Asuman Dabak ve Cenk Eren konuk oluyor!
“Afara” ya bu hafta Yılmaz Vural, Tuvana Türkay, Asuman Dabak ve Cenk Eren konuk oluyor!  Kanal D’nin yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, Uğur Aslan’ın keyifli sohbeti ile birlikte unutulmaz şarkıların ekrana geldiği programı Afara’nın yeni bölümünün konukları; Yılmaz Vural, Tuvana Türkay, Asuman Dabak ve Cenk Eren olacak.  
19.05.2022 Televizyon
Sakaryaspor, Tuncay Şanlı'yı resmen duyurdu!
Sakaryaspor, Tuncay Şanlı'yı resmen duyurdu! TFF 2. Lig ekibi Sakaryaspor, Ercümend Coşkundere'den boşalan teknik direktörlük görevine eski hocası Tuncay Şanlı'yı getirdi.
31.03.2022 Şampiy10
Tuncay Şanlı bastırdı Yılmaz Vural'ın ismi 57 yıllık köklü kulüpte heyecan yarattı
Tuncay Şanlı bastırdı Yılmaz Vural'ın ismi 57 yıllık köklü kulüpte heyecan yarattı Büyükşehir Belediye Erzurumspor'dan sonra takım çalıştırmayan ve Fenerbahçe yeni teknik direktör ararken 'İnşallah Ali Koç'un aklına geliriz' açıklamalarıyla dikkat çeken Yılmaz Vural'ın yeni adresi belli oldu.
30.03.2022 Futbol
'Yılmaz Vural ofsayta düştü!'
'Yılmaz Vural ofsayta düştü!' Son olarak Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u çalıştıran Yılmaz Vural, önceki gece Cihangir'deydi. Evli olan ve bir dönem "İki eşim var, ikisini de seviyorum" açıklamasıyla magazin gündemine gelen teknik direktör, kameralara aldırış etmeden samimi tavırlar sergilediği iki esmer güzele, 200 TL bahşiş verdiği çiçekçiden gül aldı.
4.03.2022 Magazin
Hakan Ünsal'ın forması 159 bin TL'ye satıldı!
Hakan Ünsal'ın forması 159 bin TL'ye satıldı! TFF Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge 1.Grupta şampiyonluk yarışı veren Küçükçekmece Sinop Spor Kulübü, birlik, beraberlik ve dayanışma yemeği Küçükçekmece Belediyesi Nikah Sarayı'nda yapıldı. Katılımın geniş olduğu yemekte siyaset, spor ve sivil toplum kuruluşlarına ait çok sayıda kişi bir araya geldi. Gecede, Sinop Ayancıklı Galatasaray ve Milli Takım'ın eski futbolcusu Hakan Ünsal'ın 57 numaralı imzalı forması, açık arttırmada 159 bin liraya Galatasaray'ın eski Milli futbolcu Hakan Ünsal'ın 57 numaralı Galatasaray forması açık artırma ile satışa sunuldu. Formayı yine Sinoplu Çorluspor Kulüp Başkanı Yusuf Gümüş aldı.
30.01.2022 Spor Magazin
Löw, Daum, Bilic, İsmail Kartal derken Ali Koç Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünü...
Löw, Daum, Bilic, İsmail Kartal derken Ali Koç Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünü... Vitor Pereira ile yollarını ayırdıktan sonra Löw, Daum, Bilic, İsmail Kartal gibi teknik direktörleri masaya yatıran Ali Koç Yılmaz Vural hakkında da çok önemli açıklamalarda bulundu.
10.01.2022 Fenerbahçe
Yılmaz Vural Fenerbahçe'den aldığı teklifi açıkladı
Yılmaz Vural Fenerbahçe'den aldığı teklifi açıkladı Ünlü teknik direktör Yılmaz Vural, Beyaz TV'de Fenerbahçeli yöneticilerden teklif aldığını açıkladı.
9.01.2022 Futbol
Yeni teknik direktör arayan Ali Koç'a isim verdi "Fenerbahçe’de uyuşmuş duyguları yeniden hayata geçirebilir"
Yeni teknik direktör arayan Ali Koç'a isim verdi "Fenerbahçe’de uyuşmuş duyguları yeniden hayata geçirebilir" Yeni teknik direktör arayışlarına devam eden Ali Koç'a usta yorumcu Atilla Gökçe'den ilginç bir öneri geldi. İşte ünlü yazarın o ifadeleri...
5.01.2022 Fenerbahçe
"Ali Başkanım yanlış yapmazsın!.."
"Ali Başkanım yanlış yapmazsın!.." Yeni teknik direktör arayışlarına devam eden Ali Koç'a mesaj gönderen Yılmaz Vural "Ali Başkanım yanlış yapmazsın!.." ifadelerini kullandı.
3.01.2022 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Yılmaz Vural ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yılmaz vural haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.