Müslüm Gürses

Müslüm Gürses

Son dakika Müslüm Gürses haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Müslüm Gürses ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Müslüm Gürses haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Müslüm Gürses

haberleri sayfasında son dakika yaşanan müslüm gürses gelişmeleri de dahil olmak üzere 423 müslüm gürses haberi bulunmuştur. Tüm müslüm gürses haberleri aşağıda listelenmiştir.
İbrahim Tatlıses Mustafa Keser'e sert çıktı: Kör ol ama nankör olma!
İbrahim Tatlıses Mustafa Keser'e sert çıktı: Kör ol ama nankör olma! İbrahim Tatlıses, Mustafa Keser’in “Orhan Gencebay iyi bir ses sanatçısı değildir. Müslüm Gürses’i dinlemedim çünkü kötü okuyor” sözlerine sert çıktı. Tatlıses, “Tüm bu sanatçılar için söyledikleri hadsizlik. Gündemde kalmak için bunları yapıyor. Kör ol ama nankör olma” dedi.
24.04.2024 Magazin
Müslüm Gürses ölümünün 11. yıldönümünde mezarı başında anıldı
Müslüm Gürses ölümünün 11. yıldönümünde mezarı başında anıldı Sanatçı Müslüm Gürses, ölümünün 11. yıldönümünde Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı. Sabahın erken saatlerinde mezarlığa gelen sevenleri Müslüm Gürses için Kuran-ı Kerim okuyup dua etti.Gürses için lokma ve tost dağıtıldı.
3.03.2024 Magazin
Türkiye'nin dört bir yanında hayranları var! İşte Adanalı sanatçılar...
Türkiye'nin dört bir yanında hayranları var! İşte Adanalı sanatçılar... Adana, Türk müzik tarihinde önemli bir yere sahip olan birçok ünlü şarkıcıyı bünyesinde barındırıyor. Bu şarkıcılar arasında Müslüm Gürses, Ferdi Tayfur, Ümit Besen, Hakkı Bulut, Murat Kekilli ve Murat Göğebakan gibi isimler bulunuyor. Her biri kendi alanlarında büyük başarılar elde etmiş ve Türkiye'nin dört bir yanında tanınan bu sanatçılar, Adanalı olmalarıyla da öne çıkıyor. İşte Adanalı ünlü seslerden bazıları...
20.02.2024 Adana
Akraba olduklarını açıkladı! 'Kardeşlerden biri Müslüm Gürses'in büyük dedesiymiş'
Akraba olduklarını açıkladı! 'Kardeşlerden biri Müslüm Gürses'in büyük dedesiymiş' Sitare Akbaş, Müslüm Gürses (Akbaş) ile akraba olduklarını açıkladı. Büyükbabasının kendisine anlattığı hikayeyi basın mensuplarıyla paylaşan ünlü isim, Akbaş soyadının hikayesini de anlattı.
15.02.2024 Magazin
Semicenk'ten arabesk albümü
Semicenk'ten arabesk albümü Semicenk, 'Karışık Kaset' adlı arabesk albümü çıkardı.
15.12.2023 Magazin
İlyas Yalçıntaş: İncir ile başladım, kivi ile final yapacağım
İlyas Yalçıntaş: İncir ile başladım, kivi ile final yapacağım 2014 yılında katıldığı yarışmada seslendirdiği 'İncir' şarkısıyla çıkış yakalayan İlyas Yalçıntaş, 51'inci Uluslararası Ürgüp Bağ Bozumu Festivali kapsamında Ürgüp'te sahne aldı. Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı, samimi açıklamalarda bulundu.
9.09.2023 Magazin
Müslüm Gürses'e olan benzerliği herkesi şaşırttı! 'Beni gören Allah rahmet eylesin diyor'
Müslüm Gürses'e olan benzerliği herkesi şaşırttı! 'Beni gören Allah rahmet eylesin diyor' 2013 yılında hayatını kaybeden arabesk müziğin unutulmaz isimlerinden Müslüm Gürses’e benzerliğiyle dikkat çeken ve bir dönem birlikte reklam filminde oynayan ses sanatçısı Baki Çiçek’i görenler cep telefonlarına sarıldı.
27.08.2023 Magazin
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri başlıyor
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri başlıyor Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak üzere iki yıl önce Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’yle başlayan Türkiye Kültür Yolu Festivalleri bu yıl Nevşehir, Trabzon, Erzurum, Çanakkale, Gaziantep, Ankara, Konya, Diyarbakır, İstanbul, İzmir ve Antalya olmak üzere 11 şehirde düzenlenecek. Festivallerin ilk durağı, Kapadokya olacak. Türkiye Kültür Yolu Festivalleri 5 Ağustos’ta “Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali” ile başlayacak.
2.08.2023 Kültür Sanat
Sefo, Müslüm Gürses’i andı! 'Hemen onu hatırladınız değil mi?'
Sefo, Müslüm Gürses’i andı! 'Hemen onu hatırladınız değil mi?' Sefo, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında sahne aldı.
30.07.2023 Magazin
Sefo’dan Müslüm Gürses tarzı! Neden böyle giyindiğini açıkladı
Sefo’dan Müslüm Gürses tarzı! Neden böyle giyindiğini açıkladı Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, dün akşam sahnesinde rap müziğin sevilen ismi Sefo’yu ağırladı. İstanbul'un eşsiz güzellikteki Boğaz manzarasına sahip Kuruçeşme Açıkhava sahnesi, Sefo'nun enerjik performansıyla coşku dolu anlara tanıklık etti.
29.07.2023 Magazin
Hera Aslan: Ozan'a evde arabesk şarkılar söylüyorum
Hera Aslan: Ozan'a evde arabesk şarkılar söylüyorum Şarkıcı Hera Aslan, geçtiğimiz akşam Ataşehir’de bir mekanda sahne aldı. Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Aslan, konserinde ilk kez Orhan Gencebay, Ferdi Tayfur, Müslüm Gürses ve Ebru Gündeş gibi isimlerin şarkılarını seslendireceğini söyledi. Ünlü şarkıcı, evde sevgilisi Ozan Doğulu'ya da arabesk şarkılar söylediğini ve sevgilisini şarkılarıyla duygulandırdığını açıkladı.
13.05.2023 Magazin
Türkiye kültür yolu festivalleri dalga dalga yayılacak
Türkiye kültür yolu festivalleri dalga dalga yayılacak Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivalleri, beş şehirde çok daha kapsayıcı etkinliklerle bir kez daha kapılarını açıyor.Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 16 Eylül-23 Ekim tarihleri arasında İstanbul, Ankara, Çanakkale, Diyarbakır ve Konya’da yapılacak festivalleri yaygınlaştıracaklarını belirtti. Ersoy, “Dünyada bu kadar geniş çapta yapılan ender kültür ve sanat etkinliklerinden biriyiz. Kültür sanat coşkumuzu bu beş şehrimizden tüm Türkiye’ye dalga dalga yayacağız. Festival kapsamında oluşturduğumuz kültür rotalarımızla şehirlerimizi özgün cazibe merkezlerine dönüştüreceğiz” dedi.
6.09.2022 Ekonomi
Müslüm filmi nerede çekildi, hangi ilde? Müslüm filminin konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?
Müslüm filmi nerede çekildi, hangi ilde? Müslüm filminin konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? Arabesk müziğin efsaneleşmiş isimlerinden Müslüm Gürses’in hayatının anlatıldığı Müslüm filmi bu akşam TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Şanlıurfa'da doğan ardından ailesiyle Adana’ya göç eden Müslüm Gürses’in Adana'da yolu bir gün halkevine düşer ve bu tesadüf onun hayatının dönüm noktası olur. Müdür Limoncu Ali'den ilk müzik eğitimini alan, sesiyle kitleleri etkileyen Müslüm Gürses’in yolu Adana’dan sonra İstanbul’a düşer. Burada hayatının aşkı oyuncu Muhterem Nur'u bulur. Peki, Müslüm filmi nerede çekildi? İşte Müslüm filminin konusu ve oyuncu kadrosu…
26.08.2022 Televizyon
Linet: Ağlama Duvarı'nda hayallerimi yazdım ve gerçek oldu
Linet: Ağlama Duvarı'nda hayallerimi yazdım ve gerçek oldu İlk albümünü doğup büyüdüğü İsrail'de yapan, Türkiye'deki ilk albümünü ise 1995 yılında çıkaran Linet Menaşi, Girne'de sahneye çıktı. Hayallerinin gerçekleşip gerçekleşmediği sorulan şarkıcı, 11 yaşında okul gezisiyle Kudüs'teki Ağlama Duvarı'nda gittiğini açıklarken, yıllar öncesine ait dileğini paylaştı.
11.07.2022 Magazin
Kalben'den duygusal paylaşım! 'Belki de hiç doğmaması gereken bir çocuğum'
Kalben'den duygusal paylaşım! 'Belki de hiç doğmaması gereken bir çocuğum' 'Yara', 'Sadece', 'Haydi Söyle' gibi şarkıları seslendiren Kalben, yaklaşık yedi ay önce babasını kaybetmişti. Uzun süredir ortalarda görünmeyen şarkıcı, katıldığı programda geçmişini ve ailesini anlattı. Babasıyla bir dönem neden küs olduğunu açıklayan Kalben, geç doğan bir çocuk olduğundan da bahsetti.
10.07.2022 Magazin
Koray Avcı ile karışık kaset tadında bir gece!
Koray Avcı ile karışık kaset tadında bir gece! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri önceki akşam Koray Avcı ile sevenlerini ağırladı.
9.06.2022 Televizyon
Barış Akarsu'nun hayatı film oluyor! Başrolde ise...
Barış Akarsu'nun hayatı film oluyor! Başrolde ise... Müslüm Gürses, Bergen ve Dilberay'ın ardından 2007'de hayata veda eden şarkıcı Barış Akarsu'nun yaşamının da beyazperdeye taşınmaya hazırlandığı öğrenildi.
10.04.2022 Magazin
'Bergen' filminden rekor açılış! Seyirci salonlara akın etti...
'Bergen' filminden rekor açılış! Seyirci salonlara akın etti... Acıların kadını lakaplı şarkıcının hayatını anlatan yapım için seyirci sinema salonlarına koştu. 'Bergen' heyecanı, gişe rakamlarına yansıdı.
8.03.2022 Magazin
Merve Boluğur’dan Emre Kaya açıklaması: Aşk yok, iş var
Merve Boluğur’dan Emre Kaya açıklaması: Aşk yok, iş var Ünlü popçu Emre Kaya ile oyuncu Merve Boluğur, birlikte objektiflere poz verdi. İkili arasındaki aşk dedikoduları kafaları karıştırırken, Kaya sessiz kaldı. Merve Boğulur ise “Aşk yok, iş var” ifadelerini kullandı.
7.02.2022 Magazin
Türkücü Ceylan, çekim için 6 saat suda kalınca hastanelik oldu!
Türkücü Ceylan, çekim için 6 saat suda kalınca hastanelik oldu! Sürekli değiştirdiği imajıyla gündemden düşmeyen Ceylan, yeni klibi için 6 saat suda kalınca hastanelik oldu.
12.10.2021 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle bir araya geldi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle bir araya geldi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Paris İklim Anlaşması'na ilişkin, "Eğer bu adımı biz değil, bir başkası veya bir başka yönetim atmış olsaydı emin olun ülkemizde ve dünyada onu yere göğe sığdıramazlardı. Ama biz söz konusu olduğumuz için aynı kesimler adeta sağır ve kör kesildiler." dedi.
10.10.2021 Siyaset
Kuruçeşme’de türkü gecesi!
Kuruçeşme’de türkü gecesi! Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri önceki akşam Halk müziğin başarılı isimlerinden Yavuz Bingöl’ü ağırladı.
5.10.2021 Magazin
Selçuk Ural sanat camiasını resmen bombaladı! Çoğu alkolden öldü...
Selçuk Ural sanat camiasını resmen bombaladı! Çoğu alkolden öldü... Usta sanatçı Selçuk Ural yeni şarkısıyla sevenlerinin karşısına çıktı. Selçuk Ural oldukça çarpıcı açıklamalarda bulundu, verdiği röportajda sanat camiasını adeta bombaladı. Sanatçıların çoğunun alkolden öldüğü açıklamasını yapan Ural, botoks yaptıran kadın ve erkeklerin de maymuna döndüğünü söyledi. İşte Selçuk Ural'ın çok konuşulacak açıklamaları...
2.10.2021 Magazin
'Ütü tostu' ile meşhur olan Anıl Kurt hayatını kaybetti
'Ütü tostu' ile meşhur olan Anıl Kurt hayatını kaybetti Adana'da, 'ütü tostu' ile meşhur olan ve tost hazırlarken "Acı atıyorum ağabey" sözüyle sosyal medyada tanınan Anıl Kurt (27), kullandığı minibüsle yaptığı kazada yaşamını yitirdi. Kurt’un, kazadan önce, minibüsün 206 kilometreye çıkan hız göstergesini sosyal medyadan paylaştığı ortaya çıktı.
15.09.2021 Gündem
TIR'daki ev eşyaları arasında bulundu! 275 kilo...
TIR'daki ev eşyaları arasında bulundu! 275 kilo... Şanlıurfa'da ev eşyaları ile dolu TIR'da yapılan aramada piyasa değeri 20 milyon lira olan 275 kilo eroin ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı.
6.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Müslüm Gürses ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki müslüm gürses haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.