Sefo

Sefo

Son dakika sefo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sefo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sefo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sefo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sefo gelişmeleri de dahil olmak üzere 59 sefo haberi bulunmuştur. Tüm sefo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Funda Arar'dan 'etek' cevabı: Adamlığın başka tarifi var!
Funda Arar'dan 'etek' cevabı: Adamlığın başka tarifi var! Funda Arar, Ramazan Bayramı'nın birinci günü sahne aldığı otelde erkeklerin son dönemde etek giymelerine ve oje sürmelerine yönelik de açıklama yaptı. Sefo'nun İskoçya tatilinde etek giymesi ve bazı erkek şarkıcıların oje sürmesi nedeniyle eleştirilmesi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan Arar, “Kimse kimsenin hakkını yemesin bu dünyada, başka vasıflar var.” dedi.
12.04.2024 Magazin
Melisa Döngel Sefo'dan sonra eski aşkı Sergen Yalçın'a mı döndü?
Melisa Döngel Sefo'dan sonra eski aşkı Sergen Yalçın'a mı döndü? 'Sen Çal Kapımı', 'Aşk Mantık İntikam' ve 'Aşk Taktikleri' gibi yapımlarda yer alan Melisa Döngel,kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da adından sıkça söz ettiriyor. Güzel oyuncunun, eski sevgilisi Sergen Yalçın'a geri döndüğü konuşuluyor.
28.03.2024 Magazin
İstanbul barajlarında doluluk oranı yüzde 55.31'e yükseldi
İstanbul barajlarında doluluk oranı yüzde 55.31'e yükseldi İstanbul'da 2023'ün son ayları yağışlı geçti. 2024 yılının ilk günlerinde yağışların da etkisiyle baraj doluluk oranlarındaki artış sürüyor. İSKİ verilerine göre İstanbul’un barajlarındaki doluluk oranı bugün itibariyle yüzde 55.31 olarak ölçüldü. Geçtiğimiz aylarda bu oran yüzde 16’ya kadar düşmüştü. Neredeyse kurumaya yüz tutan baraj gölleri yeniden suyla dolarken yüzde 12’ye kadar gerileyen Alibeyköy barajında doluluk oranı yüzde 64.5 oldu.
10.01.2024 Gündem
Sefo ameliyat oldu! Sağlık durumunu paylaştı
Sefo ameliyat oldu! Sağlık durumunu paylaştı Sefo, sosyal medyada hastaneden arka arkaya yaptığı paylaşımlarla operasyon geçirdiğini paylaştı. Sefo, dikkat çeken son videosu ile sağlık durumuna ilişkin bilgi verdi.
10.01.2024 Magazin
Ters köşe yaptılar! Sefo ve Rabia Soytürk'ün sürpriz aşkı
Ters köşe yaptılar! Sefo ve Rabia Soytürk'ün sürpriz aşkı 'Isabelle' şarkısıyla popülerliği arta rapçi Sefo ve oyuncu Rabia Soytürk aşk yaşıyor. Yakın dost sanılan çift ters köşe yaptı.
20.11.2023 Magazin
Sefo hayranlarına yağmur engel olamadı
Sefo hayranlarına yağmur engel olamadı Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri önceki akşam rap müziğin sevilen ismi Sefo’yu ikinci kez sahnesinde ağırladı.
2.10.2023 Magazin
Çakal ve Sefo'dan ‘kavga’ açıklaması! Sefo’nun arkadaşı Ati’nin bacağındaki kan lekesi dikkat çekti!
Çakal ve Sefo'dan ‘kavga’ açıklaması! Sefo’nun arkadaşı Ati’nin bacağındaki kan lekesi dikkat çekti! Rap şarkılarıyla milyonların takip ettiği şarkıcı Çakal ve Sefo’nun önceki gün gittikleri mekanda tartıştıkları, sonunda da kavga ettikleri iddia edildi. Söz konusu iddialara Çakal ve Sefo’dan yanıt geldi.
15.09.2023 Magazin
Sefo, Müslüm Gürses’i andı! 'Hemen onu hatırladınız değil mi?'
Sefo, Müslüm Gürses’i andı! 'Hemen onu hatırladınız değil mi?' Sefo, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında sahne aldı.
30.07.2023 Magazin
Sefo’dan Müslüm Gürses tarzı! Neden böyle giyindiğini açıkladı
Sefo’dan Müslüm Gürses tarzı! Neden böyle giyindiğini açıkladı Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, dün akşam sahnesinde rap müziğin sevilen ismi Sefo’yu ağırladı. İstanbul'un eşsiz güzellikteki Boğaz manzarasına sahip Kuruçeşme Açıkhava sahnesi, Sefo'nun enerjik performansıyla coşku dolu anlara tanıklık etti.
29.07.2023 Magazin
Melisa Döngel bikinili doğal pozlarıyla sosyal medyayı salladı!
Melisa Döngel bikinili doğal pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Bir süre önce rapçi Sefo ile yollarını ayıran Melisa Döngel, son olarak gönlünü Sergen Yalçın'a kaptırdığı iddia edilmişti. Döngel, bir davet için Bozburun'a gitti. Bikiniyle makyajsız verdiği pozlar olay yarattı.
28.07.2023 Magazin
Melisa Döngel estetiklerini tek tek sıraladı!  'Sevmediğim yerleri doldurdum'
Melisa Döngel estetiklerini tek tek sıraladı! 'Sevmediğim yerleri doldurdum' Son dönemde şarkıcı 'Sefo’ ile aşk yaşadığı haberleriyle magazin gündeminde olan Melisa Döngel, katıldığı YouTube programında hakkında merak edilenleri yanıtladı. Eski hali çok konuşulan oyuncu, estetiklerini tek tek açıklarken, itirafıyla adından söz ettirdi.
19.06.2023 Magazin
Sefo'dan Anitta'ya: Kusura bakma böyle insanlar değiliz!
Sefo'dan Anitta'ya: Kusura bakma böyle insanlar değiliz! Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nun ev sahipliği yaptığı UEFA Şampiyonlar Ligi finali için Türkiye'ye gelen Anitta, Kapalıçarşı'yı gezerek o anları kayda almıştı. Brezilyalı şarkıcının paylaştığı videoda, bazı kişilerin kendisine yönelik sözleri dikkat çekmişti. Anitta'nın sosyal medyada takip ettiği rapçi Sefo, tartışma yaratan görüntüler hakkında konuşurken, "Yakında düet gelir mi?" sorusunu da cevapladı.
18.06.2023 Magazin
Sefo'nun şapkasındaki nazar boncuğu dikkat çekti! 'Çok düşünmüyorum'
Sefo'nun şapkasındaki nazar boncuğu dikkat çekti! 'Çok düşünmüyorum' Son zamanlarda adından söz ettiren şarkıcı Sefo, Nişantaşı sokaklarında hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Şapkasındaki nazar boncuğuyla dikkat çeken rap’çi “Yoldan geçen bir abla taktı” dedi.
1.06.2023 Magazin
Simge Sağın ile Sefo karşılıklı yorumlaştı! "En yakın zamanda"
Simge Sağın ile Sefo karşılıklı yorumlaştı! "En yakın zamanda" Futbolcu Mauoro Icardi'nin attığı gollerden sonra çalınan 'Aşkın Olayım' şarkısıyla gündemden düşmeyen popçu Simge Sağın, son olarak tarzını diğer ünlülerle kıyaslayan bir Instagram sayfasında meslektaşı Sefo ile birbirlerine yaptıkları yorumlarla adından söz ettirdi.
31.05.2023 Magazin
Tüm rakiplerini solladı! Nisan ayının en çok kazanan ismi belli oldu
Tüm rakiplerini solladı! Nisan ayının en çok kazanan ismi belli oldu Muud Nisan ayının en çok dinlenen isimleri ve albümlerinin listesini açıkladı. Sefo, Demet Akalın ve Hadise'yi geride bırakan o isim zirvenin sahibi oldu. Simge Sağın tüm rakiplerini solladı.
5.05.2023 Magazin
Sinan Akçıl'dan eski sevgilisi Hadise'ye gönderme!
Sinan Akçıl'dan eski sevgilisi Hadise'ye gönderme! Son zamanlarda özel hayatıyla gündemde olan Sinan Akçıl, katıldığı programda birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Eski sevgilisi Hadise ile ilgili soruya verdiği cevapla dikkat çeken ünlü müzisyen, "Kazanova yaftasından rahatsızım" dedi. Şöhretten sıkılmaya başladığını da itiraf eden Sinan Akçıl, siyasete atılmak istediğini duyurdu.
4.05.2023 Magazin
Yaptığı ameliyatla tıp literatürüne giren profesör, hasta yakınları tarafından darbedildi
Yaptığı ameliyatla tıp literatürüne giren profesör, hasta yakınları tarafından darbedildi Bursa Uludağ Üniversitesi (UÜ) Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Biçer, evine giderken hasta yakınlarının saldırısına uğradı. Silahın kabzasıyla darbedilen Prof. Dr. Biçer tedaviye alınırken, 2 şüpheli gözaltına alındı. Prof. Dr. Biçer, 2020 yılında yaptığı aort damarı ameliyatıyla dünya tıp literatürüne girmişti.
4.05.2023 Yaşam
Sefo pembe arabasıyla görüntülendi! 'Melisa Döngel' sorusuna yanıt
Sefo pembe arabasıyla görüntülendi! 'Melisa Döngel' sorusuna yanıt Oyuncu Melisa Döngel ile ilişkisiyle magazin gündemine gelen şarkıcı Sefo, bu kez pembe otomobiliyle gündeme geldi. Sefo, özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.
4.05.2023 Magazin
Gönüllü gittiği deprem bölgesinde hayatının aşkını buldu
Gönüllü gittiği deprem bölgesinde hayatının aşkını buldu Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Isparta'dan Pazarcık ilçesine giden AFAD gönüllüsü Batuhan Akbaş (23), görevli olduğu sahra çadırına tedavi için gelen Sevilay Şahin (23) ile tanıştı. İkili arasında başlayan arkadaşlık, bir süre sonra aşka dönüştü. Çift, Ramazan Bayramı'nın ilk günü nişanlanıp, evlilik için ilk adımı attı.
30.04.2023 Yaşam
Melisa Döngel-Sefo aşkı bitti mi? O soruyu sorunca gerildi
Melisa Döngel-Sefo aşkı bitti mi? O soruyu sorunca gerildi Rapçi Sefo ile adı aşk dedikodularına karışan oyuncu Melisa Döngel'in, geçtiğimiz haftalarda ayrılık kararı aldığı konuşuluyor. Bu haberlere rağmen tekrar ünlü şarkıcının sahnesini izlemeye gitmesi şaşkınlık yaşatan güzel oyuncu, Kuruçeşme'da bir partiye katıldı. Özel hayatıyla gündemde olan Döngel, "Aşk bitti mi?" sorusunu duyunca gerildi.
30.04.2023 Magazin
Eşini, pay vermemek adına sattığı evi boşaltmadığı için öldürmüş
Eşini, pay vermemek adına sattığı evi boşaltmadığı için öldürmüş İzmir'de, Recibe Koluman'ın (39), boşanma aşamasındaki eşi Kutbettin Koluman (50) tarafından, 4 yaşındaki çocuğunun gözü önünde tabancayla vurulup öldürülmesine ilişkin detaylar ortaya çıktı. Kutbettin Koluman'ın kendisine boşanma davası açan eşi Recibe'ye pay vermemek için, birlikte yaşadıkları evi akrabasına sattığı, bu süreçte de çocuklarıyla burada yaşamaya devam eden eşini, evi boşaltmadığı için öldürdüğü belirtildi.
29.04.2023 Yaşam
13 yaşındaki öğrenci şoförü bayılan otobüsü durdurdu, 66 arkadaşını kurtardı
13 yaşındaki öğrenci şoförü bayılan otobüsü durdurdu, 66 arkadaşını kurtardı ABD’nin Michigan eyaletinde seyir halindeki okul otobüsünün şoförü, direksiyon başında bayılınca 13 yaşındaki öğrenci Dillon Reeves, müdahale ederek otobüsü güvenli bir yere çekip durdurdu. 66 öğrenciyi kurtaran Dillon’ın o anlarını, otobüsün güvenlik kamerası kaydetti.
29.04.2023 Dünya
İrem Derici uçağın tuvaletinden paylaştı! Sefo'dan güldüren yorum
İrem Derici uçağın tuvaletinden paylaştı! Sefo'dan güldüren yorum Yaklaşık olarak dört aydır eski 'Surivor' yarışmacısı ve milli sporcu Atakan Işıktutan ile aşk yaşayan şarkıcı İrem Derici, geçtiğimiz gün uçak tuvaletinin aynasından çektiği bir kareyi takipçilerinin beğenisine sundu. Rapçi Sefo, Derici'nin paylaşımına kayıtsız kalamayarak, meslektaşının gönderisine eğlenceli bir yorum yaptı.
29.04.2023 Magazin
Sefo ve Melisa Döngel aşkı konuşulmuştu! Ailesinden veto yedi
Sefo ve Melisa Döngel aşkı konuşulmuştu! Ailesinden veto yedi Oyuncu Melisa Döngel ile rap’çi Sefo’nun ocakta aşk yaşamaya başladığı söylenmişti.Çiftin geçenlerde de Sapanca’da tatil yaptıkları ortaya çıkmıştı. Ancak Sefo'yu konserlerinde bile yalnız bırakmayan Döngel, ünlü rapçinin ailesinden veto yedi. İkili ayrıldı ama birbirlerini takip etmeye devam ediyorlar.
9.04.2023 Magazin
'Camdaki Kız'da Nalan’ı şoke eden gelişme! Hayri her şeyi itiraf edecek mi?
'Camdaki Kız'da Nalan’ı şoke eden gelişme! Hayri her şeyi itiraf edecek mi? Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Camdaki Kız'ın 30 Mart Perşembe günü yayınlanan 72. bölümünde; Türkan’ın dükkana kadar gelmesi ve Hayri’yi Nalan’la beraber görmesi, iyice şüphesini artırdı ama yine de onlarla yüzleşemedi. Dizinin final sahnesinde yaşananlar ise izleyicileri iyice meraklandırdı.
1.04.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sefo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sefo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.