Murat Ilgaz

Murat Ilgaz

Son dakika Murat Ilgaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Murat Ilgaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Murat Ilgaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Murat Ilgaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan murat ılgaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 126 murat ılgaz haberi bulunmuştur. Tüm murat ılgaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek ve Erden Timur'a videolu gönderme!
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek ve Erden Timur'a videolu gönderme! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Sarı - lacivertli kulübün başkanı, Dursun Özbek ve Erden Timur'a sert yanıt verdi.
13.03.2024 Fenerbahçe
Aslında Anelka'nın elle attığı golden sonra bu kararı almalıydı!
Aslında Anelka'nın elle attığı golden sonra bu kararı almalıydı! Sivasspor - Galatasaray maçında VAR hakemi olan ve Ulvestad'ın attığı golü Erkan Özdamar'a iptal ettiren Özgüç Türkalp hakemliği bıraktı.
5.01.2023 Süper Lig
Son dakika! TFF'ye istifa mektubunu yolladı
Son dakika! TFF'ye istifa mektubunu yolladı Sivasspor - Galatasaray, Gaziantep FK - Beşiktaş maçının VAR kayıtlarının açıklanmasından sonra MHK Başkanı Sabri Çelik'i arayan ünlü yazar Tayfun Bayındır, Özgüç Türkalp'in istifa mektubunu yolladığını bildirildi.
5.01.2023 Süper Lig
Ali Koç "Başkanla tavla oynayan hakem var" dedi ortalık yıkıldı!
Ali Koç "Başkanla tavla oynayan hakem var" dedi ortalık yıkıldı! Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) dün Süper ve 1. Lig kulüp başkanlarına Video Asistan Hakemliği ile sunum yaptı, VAR odasında uygulamalı pozisyon değerlendirmeleri gösterildi.
26.10.2022 Fenerbahçe
Erden Timur kimdir, serveti ne, kaç yaşında? Erden Timur ne açıklama yaptı?
Erden Timur kimdir, serveti ne, kaç yaşında? Erden Timur ne açıklama yaptı? Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur Nef Stadyumu Basın Toplantı Odası'nda gündeme dair düzenlenen basın toplantısı yaptı. Peki, Erden Timur kimdir, ne açıklama yaptı?
20.10.2022 Şampiy10
Murat Ilgaz kimdir, kaç yaşında, nereli? Murat Ilgaz Fenerbahçe kongre üyesi mi?
Murat Ilgaz kimdir, kaç yaşında, nereli? Murat Ilgaz Fenerbahçe kongre üyesi mi? MHK'de Başkan Vekili olan, ayrıca VAR hakem atamalarında önemli bir rol üstlenen Murat Ilgaz'ın Fenerbahçe kongre üyesi olduğu ortaya çıktı. Galatasaray MHK Başkan Vekili Murat Ilgaz'ın istifa etmesini' talep etti. Söz konusu açıklamaların ardından Murat Ilgaz hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Murat Ilgaz kimdir, kaç yaşında, nereli?
19.10.2022 Şampiy10
TFF resmen açıkladı! MHK'de bir Sabri Çelik dönemi daha
TFF resmen açıkladı! MHK'de bir Sabri Çelik dönemi daha Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu (TFF), Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı olarak Sabri Çelik'i göreve atadı.
8.07.2022 Süper Lig
TFF'den yeni MHK Başkanı açıklaması geldi! İşte yeni başkan ve üyeler
TFF'den yeni MHK Başkanı açıklaması geldi! İşte yeni başkan ve üyeler TFF, MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'nun istifasının ardından yaklaşık 24 saat sonra yeni MHK başkanını açıkladı. Sabri Çelik'in yeni başkan olarak görevlendirildiği MHK'nin üyeleri arasında eski hakemler yer aldı.
18.04.2022 Şampiy10
Önce görevine son verildi şimdi de yeni bir boyuta geçti
Önce görevine son verildi şimdi de yeni bir boyuta geçti Dün MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'nun istifasının ardından yeniden maç yönetme ihtimali doğan ve kısa sürede sahalara dönmeye hazırlanan Cüneyt Çakır, eğer testlerden geçebilirse 2022 Dünya Kupası'nda düdük çalabilecek.
18.04.2022 Süper Lig
18 ilin başsavcısı, 4 bin 626 hakim ve savcının yeri değişti
18 ilin başsavcısı, 4 bin 626 hakim ve savcının yeri değişti Hakimler ve Savcılar Kurulunun (HSK) 2020 Ana Kararnamesiyle adli yargıda 4 bin 261, idari yargıda 465 hakim ve savcı ile 18 Cumhuriyet başsavcısının görev yeri değişti.
17.06.2020 Gündem
VAR ile ilgili FBTV iddiası ve gerçekler
VAR ile ilgili FBTV iddiası ve gerçekler Hürriyet yazarı Tahit Kum, geçtiğimiz günlerde ortaya atılan 'VAR Odası' iddiasını köşesine taşıdı...
30.04.2020 Süper Lig
Merkez Hakem Kurulu görev dağılımını yaptı
Merkez Hakem Kurulu görev dağılımını yaptı Merkez Hakem Kurulu, bugün gerçekleştirilen toplantıda görev dağılımı yaptı.
5.07.2019 TFF 1.Lig
VAR Koordinatörü Barış Şimşek: Adaleti birlikte sağlayacağız
VAR Koordinatörü Barış Şimşek: Adaleti birlikte sağlayacağız Video Asistan Hakemliği'nde yeni dönem dün resmen başladı. Bu sezon Süper Lig ve Ziraat Türkiye kupası son çeyrek final maçlarından itibaren uygulanan VAR'ın Koordinatörlüğüne getirilen Süper Lig eski hakemi Barış Şimşek görevi devraldı.
11.02.2019 Süper Lig
Süper Lig Hakemleri Değerlendirme Semineri yapıldı
Süper Lig Hakemleri Değerlendirme Semineri yapıldı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından düzenlenen Süper Lig Hakemleri Değerlendirme Semineri, İstanbul'da yapıldı.
12.12.2018 Futbol
UEFA'nın 3.VAR kursu İstanbul'da başladı
UEFA'nın 3.VAR kursu İstanbul'da başladı UEFA tarafından düzenlenen Video Yardımcı Hakem (VAR) kursunun üçüncüsü İstanbul'da başladı.
20.11.2018 Futbol
Hakemlere VAR eğitimi verildi
Hakemlere VAR eğitimi verildi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK), hakemlere Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemi eğitimi verdi.
8.11.2018 Süper Lig
Süper Lig Hakem Ara Semineri düzenlendi!
Süper Lig Hakem Ara Semineri düzenlendi! Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından düzenlenen Süper Lig Hakem Ara Semineri düzenlendi.
16.10.2018 Süper Lig
VAR'ın ilk hafta değerlendirmesi yapıldı
VAR'ın ilk hafta değerlendirmesi yapıldı Spor Toto Süper Lig'de 2018-2019 sezonunda uygulamaya konulan Video Yardımcı Hakem (VAR) sisteminin ilk hafta değerlendirme toplantısı yapıldı.
15.08.2018 Süper Lig
MHK Yaz Semineri'nde ikinci gün tamamlandı
MHK Yaz Semineri'nde ikinci gün tamamlandı Merkez Hakem Kurulu (MHK) 2018 - 2019 Sezonu Yaz Semineri'nin ikinci etabı olan SLH ve SLYH seminerinde ikinci gün tamamlandı.
7.08.2018 TFF 1.Lig
MHK Yaz Semineri başladı
MHK Yaz Semineri başladı Merkez Hakem Kurulu’nun (MHK) 2018-2019 Futbol Sezonu öncesindeki yaz seminerleri, A Klasman Hakem ve Yardımcı Hakemlerin katılımı ile başladı.
2.08.2018 Süper Lig
MHK'den Beşiktaş'a VAR eğitimi
MHK'den Beşiktaş'a VAR eğitimi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK), Spor Toto Süper Lig'in 2018-2019 sezonu öncesi Video Yardımcı Hakem (VAR) uygulaması konusundaki eğitimlerine Beşiktaş ile devam etti.
31.07.2018 Süper Lig
MHK'den 2 takıma VAR eğitimi
MHK'den 2 takıma VAR eğitimi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK), yeni sezon öncesi Spor Toto Süper Lig ekiplerinin Video Yardımcı Hakem (VAR) uygulamasıyla ilgili eğitimlerine devam etti.
27.07.2018 Galatasaray
Süper Lig kulüpleri VAR eğitimi alıyor
Süper Lig kulüpleri VAR eğitimi alıyor 2018-2019 Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu'nda uygulanacak Video Yardımcı Hakem (VAR) sisteminin eğitim çalışmaları devam ediyor.
20.07.2018 Süper Lig
Süper Lig ekiplerine VAR eğitimi
Süper Lig ekiplerine VAR eğitimi Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu'nda uygulanacak Video Yardımcı Hakem Sistemi'nin (VAR) eğitim çalışmaları başladı.
12.07.2018 Süper Lig
UEFA'dan Murat Ilgaz'a görev
UEFA'dan Murat Ilgaz'a görev UEFA, hakem gözlemcisi Murat Ilgaz'a, Rusya'nın CSKA Moskova ile İngiltere'nin Arsenal takımları arasında yarın oynanacak UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş maçında görev verdi.
11.04.2018 UEFA Avrupa Ligi

Benzer Haber Etiketleri

Murat Ilgaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki murat ılgaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.