Muhterem Nur

Muhterem Nur

Son dakika Muhterem Nur haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Muhterem Nur ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Muhterem Nur haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Muhterem Nur

haberleri sayfasında son dakika yaşanan muhterem nur gelişmeleri de dahil olmak üzere 117 muhterem nur haberi bulunmuştur. Tüm muhterem nur haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Müslüm filmi nerede çekildi, hangi ilde? Müslüm filminin konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?
Müslüm filmi nerede çekildi, hangi ilde? Müslüm filminin konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? Arabesk müziğin efsaneleşmiş isimlerinden Müslüm Gürses’in hayatının anlatıldığı Müslüm filmi bu akşam TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Şanlıurfa'da doğan ardından ailesiyle Adana’ya göç eden Müslüm Gürses’in Adana'da yolu bir gün halkevine düşer ve bu tesadüf onun hayatının dönüm noktası olur. Müdür Limoncu Ali'den ilk müzik eğitimini alan, sesiyle kitleleri etkileyen Müslüm Gürses’in yolu Adana’dan sonra İstanbul’a düşer. Burada hayatının aşkı oyuncu Muhterem Nur'u bulur. Peki, Müslüm filmi nerede çekildi? İşte Müslüm filminin konusu ve oyuncu kadrosu…
26.08.2022 Televizyon
Fatma Girik ve Memduh Ün evli miydi? Fatma Girik’in vasiyeti var mı?
Fatma Girik ve Memduh Ün evli miydi? Fatma Girik’in vasiyeti var mı? COVID-19’a bağlı zatürre nedeniyle hayatını kaybeden usta oyuncu Fatma Girik, son yolculuğuna uğurlandı. Fatma Girik, Bodrum’da hayat arkadaşı Memduh Ün’ün yanına defnedilecek. Pek çok kişi Fatma Girik ve Memduh Ün aşkını, ve Fatma Girik’in vasiyetini merak ediyor. Peki, Fatma Girik ve Memduh Ün evli miydi? Fatma Girik’in vasiyeti var mı? İşte detaylar…
27.01.2022 Gündem
Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!
Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri! Oyuncu, yönetmen ve seslendirme sanatçısı Nedret Güvenç 90 yaşında hayatını kaybetti. Nedret Güvenç, 1998 yılında Kültür Bakanlığı’nca verilen Devlet Sanatçısı unvanını almış, Türkiye'nin 2009 Dünya Tiyatro Günü bildirisini yazmıştı. Peki, Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!
1.08.2021 Gündem
Müslüm Gürses'in kızı olduğu iddiasına aile avukatından yanıt geldi: Hiçbir dayanağı yok, dedikodu
Müslüm Gürses'in kızı olduğu iddiasına aile avukatından yanıt geldi: Hiçbir dayanağı yok, dedikodu Arabeskin tanınan ismi Müslüm Gürses’in bir kızı olduğu iddialarına ailenin avukatından yanıt geldi. “Müslüm Gürses'in çocukları ve başkaca mirasçıları olduğu yönündeki iddiaların hiçbir dayanağı yoktur, dedikodudur” denilen açıklamada, “Gürses'in vefatı üzerine tüm mirası, tek yasal mirasçısı merhum Muhterem Nur'a kalmıştır” denildi.
8.03.2021 Magazin
Arabesk müziğin babası Müslüm Gürses ölümünün 8. yılında anılıyor! İşte Müslüm Gürses'in hayatı, şarkıları ve filmleri
Arabesk müziğin babası Müslüm Gürses ölümünün 8. yılında anılıyor! İşte Müslüm Gürses'in hayatı, şarkıları ve filmleri Müslüm Gürses'in aramızdan ayrılışının 8. yılında anılıyor. Müslüm Gürses acılarla dolu 60 yıllık yaşamına, 78 albüm ve 38 film sığdırdı. Hayranlarının "Müslüm Baba" adını taktığı Müslüm Gürses arabesk müziğin efsane ismi olarak gönüllerde yaşamaya devam ediyor. Peki, Müslüm Gürses kimdir? Müslüm Gürses kaç yılında öldü? Müslüm Gürses kaç yaşında vefat etti? İşte Müslüm Gürses hayatı, şarkıları ve filmleri
3.03.2021 Gündem
Muhterem Nur’un avukatı harekete geçti
Muhterem Nur’un avukatı harekete geçti Oyuncu ve şarkıcı Yunus Bülbül'ün, bir televizyon kanalında Muhterem Nur hakkında söylediği sözler sonrası Nur'un avukatı harekete geçti ve 'kişinin hatırasına hakaret' suçlamasıyla dava açacağını açıkladı.
2.09.2020 Magazin
Yunus Bülbül'den 'Müslüm Gürses'i öldüren Muhterem Nur'dur' iddiası!
Yunus Bülbül'den 'Müslüm Gürses'i öldüren Muhterem Nur'dur' iddiası! KKTC'de özel bir kanalda yayınlanan programa katılan Yunus Bülbül, 2013 yılında yaşamını yitiren usta sanatçı Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur tarafından öldürüldüğünü ileri sürdü. Bülbül'e ilk tepki program sunucusundan geldi.
29.08.2020 Magazin
Muhterem Nur hayatını kaybetti!
Muhterem Nur hayatını kaybetti! Muhterem Nur hayatını kaybetti!
21.01.2022 Magazin
Hayatanı kaybeden Muhterem Nur son yolculuğuna uğurlandı!
Hayatanı kaybeden Muhterem Nur son yolculuğuna uğurlandı! Bir süredir böbrek yetmezliği ve solunum yolları enfeksiyonu nedeniyle tedavi altında olan merhum Müslüm Gürses'in hayat arkadaşı Muhterem Nur hayatını kaybetti. Muhterem Nur son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde dikkat çeken uyarı yapıldı.
24.03.2020 Magazin
Muhterem Nur 'öldü' iddiası ortalığı karıştırdı! Yeni haber geldi...
Muhterem Nur 'öldü' iddiası ortalığı karıştırdı! Yeni haber geldi... Bir süredir böbrek yetmezliği ve solunum yolları enfeksiyonu nedeniyle tedavi altında olan Müslüm Gürses’in hayat arkadaşı Muhterem Nur’un vefat ettiği iddia edildi. Müslüm Gürses'in eski dostu Muhteşem Candan yaptığı açıklamada, Nur'un durumunun iyiye gittiğini ve gözlerini açtığını söyledi.
7.03.2020 Magazin
Muhterem Nur kimdir? Muhterem Nur kaç yaşında ve nereli?
Muhterem Nur kimdir? Muhterem Nur kaç yaşında ve nereli? Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur'dan kötü haber geldi, yoğun bakımda olan eski sinema oyuncusunun bilinci kapandı. Müslüm Gürses'in hayatını konu alan 'Müslüm' filmiyle hayatı daha çok merak edilen Muhterem Nur, hastalığından sonra internette hayatı yeniden araştırılmaya başlandı. Peki, Muhterem Nur kimdir? Muhterem Nur kaç yaşında ve nereli?
6.03.2020 Gündem
Muhterem Nur’un bilinci kapandı
Muhterem Nur’un bilinci kapandı Bir süredir böbrek yetmezliği ve solunum yolları enfeksiyonu nedeniyle tedavi altında olan Müslüm Gürses’in hayat arkadaşı Muhterem Nur’dan üzücü haber geldi.
6.03.2020 Magazin
Beyaz takım elbise en çok ona yakışıyordu! Müslüm Gürses kimdir? Çocukluğu, sanat hayatı ve ölümü
Beyaz takım elbise en çok ona yakışıyordu! Müslüm Gürses kimdir? Çocukluğu, sanat hayatı ve ölümü Beyaz takım elbise deyince herkesin aklına ilk o gelir. Arabesk müziğin babası, halk müziği sanatçısı Müslüm Gürses, ölümünün 7. yılında anılıyor. Sanatçı, 7 Mayıs 1953'te Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesine bağlı Fıstıközü köyünde, tarım işçisi Mehmet ve Emine Akbaş çiftinin ilk çocuğu olarak dünyaya geldi. Zeyno ve Ahmet adında iki kardeşi olan Gürses'in ailesi, ekonomik sıkıntılar nedeniyle kendisi 3 yaşındayken Adana'ya göç etti. Müslüm Gürses, ilkokuldan sonra eğitime devam edemeyerek, bir süre ayakkabı tamircisi ve terzi olarak çalıştı. Babasının engellemesine rağmen, annesinin desteğiyle 1967'de henüz 14 yaşındayken Adana'da bir çay bahçesinde düzenlenen ses yarışmasına katılan sanatçı, birinci olarak dikkati çekti. Peki Müslüm Gürses kimdir? Müslüm Gürses kaç yaşında öldü? Müslüm Gürses'in hayatı...
3.03.2020 Gündem
Muhterem Nur'un sağlık durumu
Muhterem Nur'un sağlık durumu Beylikdüzü Devlet Hastanesi'ne 10 gün önce kaldırılan ünlü sinema sanatçısı Muhterem Nur'un, tedavisine yoğun bakım ünitesinde devam edildiği, durumunun stabil olduğu belirtildi.
27.02.2020 Magazin
Muhterem Nur’dan kötü haber geldi! Hayati tehlikesi sürüyor...
Muhterem Nur’dan kötü haber geldi! Hayati tehlikesi sürüyor... Merhum sanatçı Müslüm Gürses’in eşi ve sinema oyuncusu Muhterem Nur’un hayati tehlikesi devam ediyor.
26.02.2020 Magazin
Yoğun bakımdaki Muhterem Nur’dan haber var
Yoğun bakımdaki Muhterem Nur’dan haber var Yaklaşık 1 haftadır yoğun bakımda tutulan ve tedavisi uyutularak yapılan Muhterem Nur’dan olumlu haberler var. Doktorları, kan değerleri düzelen Nur’u bugün uyandırmayı planlıyor.
24.02.2020 Magazin
Muhterem Nur yoğun bakıma kaldırıldı!
Muhterem Nur yoğun bakıma kaldırıldı! 2013 yılında vefat eden Müslüm Gürses’in 87 yaşındaki hayat arkadaşı Muhterem Nur hastaneye kaldırdı.
22.02.2020 Yaşam
Müslüm filmi nerede çekildi? Hangi kanalda? Oyuncuları kimlerdir?
Müslüm filmi nerede çekildi? Hangi kanalda? Oyuncuları kimlerdir? Arabesk müzik sanatçısı Müslüm Gürses’in hayatının konu edindiği ‘’Müslüm’’ filmi ilk kez bir televizyon kanalında yayınlanacak. Müslüm Gürses’in dram ve acı dolu hayatını anlatan Müslüm filminin kadrosunda ise birbirinden değerli oyuncular yer alıyor. Peki Müslüm filmi nerede çekildi? Müslüm filminin oyuncuları kimlerdir? Hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak?
18.10.2019 Yaşam
Muhterem Nur 'Müslüm' filminden 27 bin lira almış
Muhterem Nur 'Müslüm' filminden 27 bin lira almış Muhterem Nur ve Vahe Kılıçarslan önceki gün İsmet Şen'in işletmeciliğini üstlendiği Büyükçekmece'deki Antik restoranda görüntülendi.
12.06.2019 Magazin
Fatma Girik’ten haber var
Fatma Girik’ten haber var Uzun süredir hastanede tedavi gören usta sanatçı Fatma Girik taburcu oldu.
5.03.2019 Magazin
İbrahim Tatlıses, Müslüm Gürses’i unutmadı
İbrahim Tatlıses, Müslüm Gürses’i unutmadı Sanatçı İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla meslektaşı Müslüm Gürses'i unutmadığını gösterdi.
4.03.2019 Magazin
Muhterem Nur'u çıldırtan iddia!
Muhterem Nur'u çıldırtan iddia! Muhterem Nur, o iddialara yanıt verdi: Müslüm Gürses'in ağladığını hiç görmedim!
8.02.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Muhterem Nur ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki muhterem nur haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.