Milliyetçilik

Milliyetçilik

Son dakika milliyetçilik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan milliyetçilik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını milliyetçilik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Milliyetçilik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan milliyetçilik gelişmeleri de dahil olmak üzere 977 milliyetçilik haberi bulunmuştur. Tüm milliyetçilik haberleri aşağıda listelenmiştir.
MHP Lideri Bahçeli Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin perdesi 31 Mart’ta kapanmalıdır
MHP Lideri Bahçeli Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin perdesi 31 Mart’ta kapanmalıdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Belçika'da bir Türk mahallesine bölücü teröristlerin saldırması, bir vatandaşımızın yaralanması ve Ülkü Ocağımızın kundaklanması hainlerin nerelere kadar yuvalandığını açıkça gözler önüne sermiştir. CHP'nin ortakları her yerde Türk vatandaşlarına nefret saçmaktadır. Ülkü Ocağımızı yakmaya kalkışan hainler kuşkusuz bu alçak eylemlerinin hesabını mutlaka vereceklerdir" dedi.
27.03.2024 Gündem
Bahçeli'den Belçika'daki saldırıya sert tepki: Sabrımızı test etmeye cüret etmeyin
Bahçeli'den Belçika'daki saldırıya sert tepki: Sabrımızı test etmeye cüret etmeyin Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli "31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında" yazılı açıklama yaptı. Bahçeli, Belçika'daki saldırıya sert tepki göstererek '(Belçika'daki Türklere saldırılar) Ocağımızı ateşe verenlerin iki dünyası da cehennem ateşindedir ve sabrımızı test etmeye hiçbir bedhah, hiçbir Türkiye düşmanı cüret etmemelidir' dedi.
27.03.2024 Gündem
MHP Lideri Devlet Bahçeli: DEM'lenmiş CHP Türkiye'den kopmuştur
MHP Lideri Devlet Bahçeli: DEM'lenmiş CHP Türkiye'den kopmuştur Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, 'Aramızdan devşirdikleri ile karşımıza geçtiler başarılı olmadılar. İhanetle yolumuzu kesmeye çalıştılar.' dedi.
13.02.2024 Gündem
Reval Görüşmeleri Nedir, Özellikleri Nelerdir? Reval Görüşmelerinin Önemi Ve Özellikleri...
Reval Görüşmeleri Nedir, Özellikleri Nelerdir? Reval Görüşmelerinin Önemi Ve Özellikleri... Reval görüşmeleri 9 Haziran 1908 tarihinde Estonya'nın Tallinn kentinde Rus Çarı ile İngiltere Kralı arasında gerçekleştirilmiş olan bir görüşmedir. Reval görüşmelerinin Rusya ve İngiltere açısından birçok farklı nedeni vardır.
10.02.2024 Yaşam
Turgut Altınok: Bütün Ankara'nın hizmetkarı olacağız
Turgut Altınok: Bütün Ankara'nın hizmetkarı olacağız AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, "Bütün Ankara'nın hizmetkarı olacağız. Ankara'yı kucaklayacağız. Ankara'nın her köşesini eserlerle, hizmetlerle donatacağız" dedi.
27.01.2024 Gündem
Uğur Mumcu sözleri ve ölüm yıldönümü mesajları! Resimli Uğur Mumcu’nun Atatürk, hukuki, milliyetçilik sözleri ile Uğur Mumcu’yu anma mesajları
Uğur Mumcu sözleri ve ölüm yıldönümü mesajları! Resimli Uğur Mumcu’nun Atatürk, hukuki, milliyetçilik sözleri ile Uğur Mumcu’yu anma mesajları Uğur Mumcu ölümünün 31. Yılında anılıyor. Ankara'da, 24 Ocak 1993 tarihinde evinin önünde otomobiline yerleştirilen bombanın patlatılması sonucu yaşamını yitiren gazeteci ve yazar Uğur Mumcu 31 yıl önce bugün aramızdan ayrıldı. Biz de onu anmak isteyenler için Uğur Mumcu sözleri ve Uğur Mumcu ölüm yıldönümü mesajları derledik. İşte Resimli Uğur Mumcu’nun Atatürk, hukuk sözleri ile Uğur Mumcu’yu anma mesajları
24.01.2024 Gündem
Meral Akşener'den Kemal Kılıçdaroğlu’nun sözlerine yanıt verdi: Ben kimseyi hançerlemedim, hançerlemem
Meral Akşener'den Kemal Kılıçdaroğlu’nun sözlerine yanıt verdi: Ben kimseyi hançerlemedim, hançerlemem İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP’nin 38’inci Kurultayı’nda "Sırtımdaki hançerlerle seçime girmek zorunda kaldım" diyen Kemal Kılıçdaroğlu’nun sözlerine yanıt verdi. Akşener, "Hançer işi ortada kaldı. Önce şunu söyleyeyim; eğer bensem o bu güne kadar hiç kimsenin arkasından hançer vurmadım. Ben herkesin hak ettiği takdirde hançeri kalbine vururum" dedi. Akşener, "Şimdi asıl mesele şu ben olmadığıma göre hançer kimin? Hançerler kimin?" diye konuştu.
8.11.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli'nden Gazze mesajı: Devletim, milletim istesin yola revan olurum
MHP lideri Bahçeli'nden Gazze mesajı: Devletim, milletim istesin yola revan olurum MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Cumhuriyet'in 100. yılına ilişkin mesajlar veren Bahçeli, "Cumhuriyetten nasıl dönüş yoksa cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminden de dönüş yoktur." ifadelerini kullandı. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki gösteren MHP lideri, "Milletim istesin, devletim istesin Gazze'deki çocuklara kol kanat germek için yola revan olmazsam namerdim." dedi.
24.10.2023 Gündem
Tayvan Bayrağı Anlamı Nedir? Tayvan Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Tayvan Bayrağı Anlamı Nedir? Tayvan Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Tayvan, resmi ismi ile Çin Halk Cumhuriyeti olarak bilinmektedir. Çin, Tayvan'ı özerk bir ülke olarak tanımadığından birçok ülke de tanımamakta ve burayı Çin olarak kabul etmektedir.
15.09.2023 Eğitim
Edirne Antlaşması Özeti Ve Önemi... Edirne Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Edirne Antlaşması Özeti Ve Önemi... Edirne Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... 1792 yılına gelindiği zaman Rusya ile Yaş Antlaşması yapılmıştı. Tabi bu antlaşmanın yapılışı Osmanlı için bir dönüm noktası olmuştur. Çünkü artık Gerileme Dönemi sona erecek ve Dağılma Dönemi başlayacaktı. Özellikle Osmanlı ile Rusya arasında yaşanan savaşlar giderek artmıştı. Ayrıca Osmanlı'ya karşı isyanlarda artmıştır. Bu sürecin içerisinde Edirne Antlaşması da yapılmıştır. 
5.09.2023 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Mayıs mesajı: Yarın sandıkta fire vermeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Mayıs mesajı: Yarın sandıkta fire vermeyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Beykoz Halk Buluşması'nda önemli açıklamalarda bulunarak, "Yarın sandıkta fire vermeyeceğiz. Gidemeyen varsa onları da teşvik edeceğiz. 14 Mayıs'ta yarım bıraktığımız işi ezici bir çoğunlukla tamamlıyor muyuz? Milleti kutuplaştırmaya çalışanlarının oyuna gelmeyeceğiz. Provokasyonlarına prim vermeyeceğiz. Soğukkanlılıkla hareket edeceğiz." ifadelerini kullandı.
27.05.2023 Gündem
Bakan Çavuşoğlu'ndan Kılıçdaroğlu açıklaması! "Psikolojisi bozulmuş, agresifleşmiş”
Bakan Çavuşoğlu'ndan Kılıçdaroğlu açıklaması! "Psikolojisi bozulmuş, agresifleşmiş” Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sosyal medyada yayınladığı videoları eleştirerek, “Her gün çıkıyor video yayınlayıp konuşuyor. Psikolojisi de bozulmuş, agresifleşmiş. Biz ona sakin diyoruz, sakin” dedi.
27.05.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Çakma milliyetçilerle Türk milletinin işi olmaz
MHP lideri Bahçeli: Çakma milliyetçilerle Türk milletinin işi olmaz illiyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Çakma milliyetçilerle, maskeli milliyetçilerle, Kandil Dağı’nı Tanrı Dağı’na reva gören mağara milliyetçileriyle Türk milletinin işi olmaz, hiç kimse de maske takarak milletimizi aldatamaz” dedi.
27.05.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik: Kılıçdaroğlu sessiz kalıyor, teröre destek veren siyasetçileri ve partilerin desteğini istemiyorum demedi
AK Parti Sözcüsü Çelik: Kılıçdaroğlu sessiz kalıyor, teröre destek veren siyasetçileri ve partilerin desteğini istemiyorum demedi AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Kemal Kılıçdaroğlu bunlara sessiz kalıyor. Tüm bunlara rağmen teröre destek veren siyasetçileri ve siyasi partilerin desteğini istemiyorum demedi" dedi.
26.05.2023 Gündem
Bakan Kasapoğlu: Depremzede öğrenciler yurtlarda öncelikli olacak, kredileri bursa çevrilecek
Bakan Kasapoğlu: Depremzede öğrenciler yurtlarda öncelikli olacak, kredileri bursa çevrilecek Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Depremzede öğrencilerin yurtlarda öncelikli olacağını söyleyen Kasapoğlu "Bu hafta cumhurbaşkanımız ilan etti, depremzede öğrenciler, evi iş yeri hasarlı olan öğrenciler yurtlarımızda öncelikli olarak kalacak. Başvuru sürecinde onlardan başka kıstas istemeyeceğiz. Kredisi olanı bursa çeviriyoruz" ifadelerini kullandı
26.05.2023 Gündem
Dünyada manşet oldu! BBC'den dikkat çeken Erdoğan yorumu: Kalabalıkları bir orkestra şefi gibi yönetiyor
Dünyada manşet oldu! BBC'den dikkat çeken Erdoğan yorumu: Kalabalıkları bir orkestra şefi gibi yönetiyor Dünyanın gözü kulağı Türkiye'den gelen haberlerde... Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu için geri sayıma sürerken dünya basını Erdoğan'ın favori olduğunu yazdı. Erdoğan'ın seçim performansını değerlendiren BBC 'kalabalıkları bir orkestra şefi gibi yönetiyor' derken New York Times'tan itiraf gibi bir analiz geldi.
26.05.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sinan Bey'in katılımında pazarlık yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sinan Bey'in katılımında pazarlık yok Cumhurbaşkanı Erdoğan, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimine 2 gün kala CNN TÜRK ve Kanal D ortak yayınında gündeme dair gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun davetine ilişkin, "Türk demokrasisin en büyük talihsizliği bu. Kılıçdaroğlu'nun bir açıklaması oldu. Televizyonlara davet ediyor. Benle ne konuşacaksın? Ortaya koyduğun bir eser yok. Okmeydanı SSK Hastanesi mi konuşacağım? Kandil'den gelen talimatları yerine getirebilmek için onların uzantısının desteğini isteyecek kadar zaafa düştün. Yüzde 1 bile oy potansiyeline sahip olmayanlara 40 vekil verdin. Bunları mı konuşacağım seninle?" dedi. Sinan Oğan'ın desteğiyle ilgili konuşan Erdoğan, "Sinan Bey'in bize katılımdaki farklılık herhangi bir pazarlık vs değil. Sinan Bey, yarın akşam diğer akşam bazı televizyon programlarına çıkacak. Yarın da Mevlüt Bey ile bazı ziyaretler yapacak Antalya'da. Cumhur İttifakı'nın elemanı gibi çalışmalara başlamış durumda." ifadelerini kullandı.
25.05.2023 Gündem
AK Parti'den art arda tepkiler: Kılıçdaroğlu'nun iflas açıklaması
AK Parti'den art arda tepkiler: Kılıçdaroğlu'nun iflas açıklaması Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek vereceğini açıklamasının ardından AK Parti kurmaylarından arka arkaya eleştiriler geldi. Özdağ'ın seçimlerden önce 'Kılıçdaroğlu seçilirse iç savaş çıkar' sözlerini hatırlatan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 'Bu açıklama Kılıçdaroğlu açısından siyasi iflastır.' dedi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ise 'Bunların milliyetçilikleri kırmızı plaka kadar, koltukları kadar. Aziz milletimiz bu sahte milliyetçilere gereken cevabı sandıkta verecektir.' diyerek tepki gösterdi.
24.05.2023 Gündem
'Erdoğan nasıl kazanıyor' sorusuna çarpıcı yanıt! Zaferin formülünü madde madde açıkladı
'Erdoğan nasıl kazanıyor' sorusuna çarpıcı yanıt! Zaferin formülünü madde madde açıkladı Dünyanın gözü kulağı Türkiye'den gelen haberlerde... Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu için geri sayıma sürerken dünya basını 'Erdoğan nasıl kazanıyor' sorusunu sordu ve zaferin formülünü madde madde açıkladı. Alman Frankfurter Rundschau gazetesi ise haberinde son anket sonuçlarına yer verdi.
24.05.2023 Dünya
Göçmenlerle ilgili 'sınır güvenliği' tartışmalarına Bakan Akar'dan yanıt
Göçmenlerle ilgili 'sınır güvenliği' tartışmalarına Bakan Akar'dan yanıt Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, CNN Türk'te Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat ve Gazeteci Zafer Şahin'in gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Bakan Akar göçmenlerle ilgili 'sınır güvenliği' tartışmalarına yanıt verdi. "Biz sadece teröristleri hedef alıyoruz" diyen Bakan Akar, "Türkler ve Kürtler kardeştir. Fitne ve fesatla aramızı bozmaya çalışmasınlar" dedi.
23.05.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Sinan Oğan'ı övenleri linçliyorlar
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Sinan Oğan'ı övenleri linçliyorlar AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CNN TÜRK canlı yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'ün sorularını yanıtlayan Çelik, "Rakibimiz rehavet bunu aşmak için çalışıyoruz. Erdoğan 2. turda farkla kazanacak" dedi. Sinan Oğan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a desteğini açıklamasının ardından yapılan yorumları değerlendiren Çelik, "Sinan Beyle ilgili olarak şöyle yaparsa diyerekten övenler şimdi linçliyor. Bu üzücü bir şey. Muharrem Beye de yapıldı bu. Kamuoyu şirketlerinin ezici çoğunluğu yanıldı."
23.05.2023 Gündem
Ömer Çelik'ten Mansur Yavaş'ın 'Öcalan' iddialarına sert cevap: Bilgisizliğinden tuzağa düşüyor
Ömer Çelik'ten Mansur Yavaş'ın 'Öcalan' iddialarına sert cevap: Bilgisizliğinden tuzağa düşüyor Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın teröristbaşı Abdullah Öcalan ile ilgili iddialarına sert tepki gösterdi. Çelik, 'Yavaş bu siyasetlerin arka planını bilmediği için, konuştuğu konularda bilgisiz olduğu için bu tuzağa rahatlıkla düşebiliyor.' dedi.
22.05.2023 Gündem
Bakan Kurum: Milletin tercihiyle alay edenler milletin gönlünde mahkum olmuştur
Bakan Kurum: Milletin tercihiyle alay edenler milletin gönlünde mahkum olmuştur Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul seçim çalışmaları çerçevesinde, Üsküdar’da bir dizi program gerçekleştirdi. Bakan Kurum, “Oldum olası bu topraklara yabancı olan CHP, yine gerçek yüzünü göstermiş, karanlık yüzünü ortaya çıkarmış, riya dolu maskesini indirmiştir. Bugün, milletin tercihiyle alay edenler milletin gönlünde mahkum olmuştur” dedi.
21.05.2023 Gündem
Numan Kurtulmuş: 14 Mayıs'tan sonra çakma milliyetçilik yapmaya kalkıyorlar
Numan Kurtulmuş: 14 Mayıs'tan sonra çakma milliyetçilik yapmaya kalkıyorlar AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Ümraniye'de vatandaşlarla biraraya geldi. Kurtulmuş, Ümraniye Alemdağ Caddesi'nde vatandaşlarla sohbet etti. Ümraniye'deki AK noktayı da ziyaret eden Kurtulmuş burada bir konuşma yaptı. Kurtulmuş,  "PYD/YPG ile kol kola olan, PKK'ya bir türlü terör örgütü diyemeyenlere, Kandil'deki terör baronlarının açık desteklerine karşı 'Çekilin oradan bizim sizin desteğinize ihtiyacımız yok' diyemeyenler şimdi 14 Mayıs'tan sonra çakma milliyetçilik yapmaya kalkıyor." dedi. 
21.05.2023 Gündem
Dünya medyasından ikinci tur analizi: Erdoğan'ın kazanma şansı yüzde 80
Dünya medyasından ikinci tur analizi: Erdoğan'ın kazanma şansı yüzde 80 El Arabiya muhalefet adayı Kılıçdaroğlu'nun milliyetçi bir tona büründüğünü yazdı, Fransız Le Monde 'tehlikeli değişiklik' yorumunu yaptı. AFP ise, 'Erdoğan tarihi ikinci turda üçüncü on yıllık iktidarı gözlüyor' diyor.
21.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Milliyetçilik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki milliyetçilik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.