Milli Savunma Bakanı Fikri Işık

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık

Son dakika Milli Savunma Bakanı Fikri Işık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Milli Savunma Bakanı Fikri Işık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan milli savunma bakanı fikri ışık gelişmeleri de dahil olmak üzere 418 milli savunma bakanı fikri ışık haberi bulunmuştur. Tüm milli savunma bakanı fikri ışık haberleri aşağıda listelenmiştir.
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar....
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar.... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 4 yıl geçti. Demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedefleyen ve bu sinsi emellerini 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde 251 kişiyi şehit ederek gerçekleştirmek isteyen FETÖ'nün hain planında olayların merkez üssü Ankara oldu. Peki, 15 Temmuz darbe girişimi ne zaman, saat kaçta oldu?
15.07.2020 Gündem
15 Temmuz'un 3. yıldönümü! Saat saat milli birlik destanı...
15 Temmuz'un 3. yıldönümü! Saat saat milli birlik destanı... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 3 yıl geçti. 15 Temmuz'da 251 kişi şehit oldu 2 bin 196 gazimiz var. İşte saat saat o gün yaşananlar...
15.07.2019 Gündem
Türkiye'nin en karanlık ve kanlı gecesinde yaşananlar
Türkiye'nin en karanlık ve kanlı gecesinde yaşananlar Devletin tüm kılcal damarlarına sinsice sızan Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz akşamı devletin silahlarını millete doğrultmasının üzerinden 3 yıl geçti.
13.07.2019 Gündem
3,5 saat sürüyordu! Şimdi...
3,5 saat sürüyordu! Şimdi... Kış aylarında kar ve sisi eksik olmayan Ilgaz Dağı, giriş ve çıkışları "köpek balığı ağzı" şeklinde projelendirilen 15 Temmuz İstiklal Tüneli sayesinde sürücülerin korkulu rüyası olmaktan çıktı. Daha önce aşılması saatler süren Ilgaz Dağı, tünel sayesinde dakikalar içinde geçilebiliyor.
15.06.2018 Ekonomi
Rus basını: Türkiye ile kontrat imzalandı
Rus basını: Türkiye ile kontrat imzalandı Russia Today, ihracatçı firmaya dayandırdığı haberinde Rus S-400 hava savunma sistemlerinin Türkiye'ye satılması konusunda kontratın imzalandığını iddia etti.
22.08.2017 Dünya
Altay tankı için üç firmaya davet
Altay tankı için üç firmaya davet ALTAY tankı seri üretimi için ihale süreci başladı. Otokar, FNSS ve BMC seri üretim ihalesine davet edildi.
19.07.2017 Ekonomi
ABD S-400'lü Türkiye'den neden korkuyor?
ABD S-400'lü Türkiye'den neden korkuyor? Türkiye'nin, tüm tehditlere açık olmasına rağmen S-400 konusunda NATO'dan destek görmediğine işaret eden Prof. Dr. Mesut Caşın'a göre ABD'nin itirazları ile Türkiye'nin savunma konusunda öncelikleri çakışır vaziyette.
29.09.2021 Gündem
Başbakanlık Tezkeresi kabul edildi
Başbakanlık Tezkeresi kabul edildi Türk Silahlı Kuvvetlerinin yurt dışına gönderilmesi konusunda Hükümete verilen izin süresinin uzatılmasına ilişkin Başbakanlık Tezkeresi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi.
29.09.2021 Gündem
Şehit Ömer Halisdemir Anıtı bu sabah açılacak
Şehit Ömer Halisdemir Anıtı bu sabah açılacak Özel Kuvvetler Komutanlığı Karargahında yapılan Şehit Ömer Halisdemir Anıtı bu sabah 02.16'da açılacak.
29.09.2021 Gündem
Türkiye, İtalya ve Fransa arasında füze ortaklığı anlaşması!
Türkiye, İtalya ve Fransa arasında füze ortaklığı anlaşması! Fikri Işık: Hava savunma sisteminin geliştirilmesi anlaşması imzalandı.
29.09.2021 Gündem
Işık, Suudi Arabistan Savunma Bakanı ile görüştü
Işık, Suudi Arabistan Savunma Bakanı ile görüştü Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Suudi Arabistan Veliaht Prensi, Başbakan Yardımcısı ve Savunma Bakanı Muhammed Bin Selman Bin Abdülaziz Al Suud ile dün akşam bir telefon görüşmesi yaptı.
29.09.2021 Gündem
Darbecilerin isimleri TSK tarihinden siliniyor
Darbecilerin isimleri TSK tarihinden siliniyor Türk Silahlı Kuvvetleri, ihraç edilen subayların fotoğraflarını ve isimlerini görev yaptıkları birliklerden kaldırdı. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar'ın emriyle hayata geçirilen uygulamayla, subayların fotoğrafları sevk ve idare ettikleri birliklerdeki panolardan çıkartılarak yerine siyah zemin üzerine "TSK'dan ihraç edilmiştir" yazıldı.
29.09.2021 Gündem
Şehit komandonun adı gemiye verildi
Şehit komandonun adı gemiye verildi Üsteğmen Arif Ekmekçi’nin adı verilen lojistik gemisi, Başbakan Yıldırım’ın katıldığı törenle denize indirildi.
29.09.2021 Gündem
Asker zehirlenmeleriyle ilgili flaş gelişme!
Asker zehirlenmeleriyle ilgili flaş gelişme! Manisa'daki kışla zehirlenmesi soruşturmasında 3 subay tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.
29.09.2021 Gündem
Bakan Işık: 6 kişilik komisyon açığa alındı
Bakan Işık: 6 kişilik komisyon açığa alındı Milli Savunma Bakanı Işık, Manisa'da askerlerin zehirlenmesiyle ilgili 6 kişilik Gıda Kontrol Komisyonu'nun açığa alındığını bildirdi.
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sergey Şoygu'yu kabul etti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sergey Şoygu'yu kabul etti! Tarabya Köşkü'nde Rus Bakan Şoygu'yu kabul eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oldukça neşeli olduğu objektiflere yansıdı.
2.07.2017 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, El Atiyye'yi kabul etti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, El Atiyye'yi kabul etti! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Savunmadan Sorumlu Devlet Bakanı Halid Bin El Atiyye'yi AK Parti Genel Merkezi'nde kabul etti.
29.09.2021 Gündem
İkinci kafile Katar’a ulaştı
İkinci kafile Katar’a ulaştı Türkiye ile Katar arasında yapılacak ortak tatbikata katılacak ikinci Türk askeri kafilesi Doha’ya ulaştı. Kafileyle birlikte tatbikatta kullanılacak zırhlı personel taşıyıcılar da gönderildi
29.09.2021 Gündem
Bakan Işık, Katar Savunma Bakanı Attiyah ile görüştü
Bakan Işık, Katar Savunma Bakanı Attiyah ile görüştü Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Katar Savunma Bakanı Halid Bin Muhammed Al Attiyah ile makamında görüştü.
30.06.2017 Dünya
ABD'den skandal PYD-PKK açıklaması!
ABD'den skandal PYD-PKK açıklaması! DEAŞ Karşıtı Koalisyon Sözcüsü Albay Dillon, Türkiye’nin Afrin’deki PYD/PKK hedeflerini top atışına tutmasıyla ilgili olarak "Şu anda odaklandığımız yer olan Rakka’dan dikkatleri çevirecek veya caydıracak her şeyden kaygılıyız" dedi.
29.09.2021 Gündem
Işık, NATO'da ikili görüşmeler gerçekleştirdi ve niyet mektubu imzaladı
Işık, NATO'da ikili görüşmeler gerçekleştirdi ve niyet mektubu imzaladı Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, NATO Savunma Bakanları Toplantısı sırasında mevkidaşlarıyla ikili görüşmeler gerçekleştirdi. Işık, Türkiye'yi temsil ettiği NATO Savunma Bakanları Toplantısı'nda iki niyet mektubunu imzaladı.
29.06.2017 Siyaset
Katar'dan flaş ziyaret!
Katar'dan flaş ziyaret! Katar Savunma Bakanı El Atiyye yarın Türkiye'ye geliyor.
29.06.2017 Dünya
Milli Savunma Bakanı Işık, ABD'li mevkidaşı Mattis ile görüştü
Milli Savunma Bakanı Işık, ABD'li mevkidaşı Mattis ile görüştü Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Brüksel'de ABD Savunma Bakanı James Mattis ile görüştü.
29.09.2021 Gündem
Brüksel'de kritik zirve yapıldı
Brüksel'de kritik zirve yapıldı Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Brüksel'de ABD Savunma Bakanı James Mattis ile görüştü.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki milli savunma bakanı fikri ışık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.